26/04/2011 09:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
אם לבשת חצאית גבוהה אז את בטוח יפיפיה כי אם היית שמנה לא היית מסוגלת ללבוש דבר כזה. 2-3 ק"ג פחות אף פעם לא מזיקות לאיש אבל אנחנו בתהליך וכל ירידה יפה ושינוי מתקבלים באהבה. הכי חשוב שאת אוהבת את עצמך גם אם את לא מקבלת פירגונים מהסביבה, זה לא צריך לעצור בעדך בהתחשדות של בגדים ואהבה עצמית עזה. זכרי - אם אין אני לי מי לי!!!
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 04:55
 dany Posts: 19819
|
גפן יקירה אני בטוחה שאת כבר מזמן אחרי ......... ממשיכה בכייף הלאה כמו כולנו נשיבוקים
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 23:41
 חיה'לה Posts: 885
|
באמת, עצוב שכך היה. עם זאת, כיוון שזו סבתא שלך, ומאחר שאני בטוחה שהיא באמת באמת רוצה בטובתך - כדאי שתתגברי על העלבון ועל הצער. לעתים הביקורת שמטיחים בנו קשה מנשוא, אך אולי דווקא מהמקום הקשה נסי להתקדם, ובאמת לרזות בשבועות הקרובים. אני בטוחה שלא רק סבתך תהיה מאושרת, אלא גם לך ההרזיה תגרום לאושר עצום. מקווה שיהיה לך קיץ נפלא. אוהבת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 09:26
 רוויטל Posts: 288
|
ליפייפיה עצם זה שחשפת כאן את מה שסבתא אמרה את כבר בעלת ביטחון עצמי. סבתך מודעת למראה שלך ולכל מה שקשור לאסתטיקה. א אני הייתי לוקחת את ההערה שלה או באות א' הארה למקום טוב. סבתא שומרת עליך שתמשיכי בתהליך ולא תוותרי לעצמך על 2-3 קילו. איזה סבתא!! קחי זאת למקום חיובי.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 05:54
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מתוקונת כל הכבוד ולא בושה לבקש ולקבל מחמאות. סבתא פשוט מעורבת כל כך בתהליך יחד איתך ,לכן אמרה את אשר אמרה. אני משוכנעת שאת מקסימה העיקר שאת מרגישה עם עצמך יפיפית הכוכבים וכל היתר הבל הבלים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 18:41
|
איזה יופי אתן ממש מחוננות..............אהבתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 18:31
 אשירה Posts: 4292
|
גפן חמודה, חלק מהלימוד שלנו ובניית הביטחון העצמי הוא לא להזדקק לאישור מאחרים על כל דבר. אם את מרגישה טוב עם עצמך ועם מה שאת לובשת, תזקפי קומה, תרימי ראש, ותשדרי לכולם את הרגשתך, קחי דוגמה ממירי איך היא מרגישה שאפה מהממת ובלונדינית ולא נותנת לאף אחד לקלקל לה את זה. אני בטוחה שאת יפהפיה ונראית מיליון דולר ומי שלא רואה שילך ויעשה בדיקת עיניים,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 18:07
 רבקה Posts: 8411
|
יפיפיה שלנו אני בכתיבתך רואה שאת יפיפיה אמיתית הסתכלת במראה נהנית זה מה שחשוב כרגע והחזירי לעצמך מהר את הביטחון שאף אחד לא יערער לך אותו איך מירי מלמדת אותנו תאהבי את עצמך כולם יחזירו לך אהבה חג שמח יפה שלי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 17:19
|
בידיוק כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כרובית כתב:
את יודעת מתי אני הכי מרוצה מאיך שאני נראית?? כשהמשפחה המורחבת לא אומרת לי מילה של עידוד או מחמאה....אז אני יודעת שיצאו להם העיניים.... יש מספר אנשים מועט ביותר שמהם אני מצפה לביקורת בונה ושואלת אותה. אם אהבת....פיצוץ!! מה זה משנה לך אחרים? הרי כל אחד יגיד לך משהו אחר. אני בטוחה שהיית יפיפייה בעיניי עצמך....וזה לדעתי העיקר!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 16:53
 נינוש Posts: 1442
|
יפיפית הכוכבים, נתקלת בחיים האמיתיים, כשאת לא מקבלת מילה זאת ההוכחה שאת נראית הכי טוב גם אני נתקלתי בזה ולקח לי זמן להבין, אני בטוחה בטוחה, ושתדעי אין דוגמנית אחת שלא חושבת שפחות 2-3 קילו היא תראה טוב יותר הסירי דאגה מליבך, יש לך את ההוכחה, השתיקה הרועמת, ונתקלתי בזה אצל האנשים שהייתי בטוחה שהם המפרגנים ביותר, אל תכעסי, זה הטבע האנושי. תמשיכי כך ויצאו לכולם העיניים!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 16:29
 כרובית Posts: 261
|
את יודעת מתי אני הכי מרוצה מאיך שאני נראית?? כשהמשפחה המורחבת לא אומרת לי מילה של עידוד או מחמאה....אז אני יודעת שיצאו להם העיניים.... יש מספר אנשים מועט ביותר שמהם אני מצפה לביקורת בונה ושואלת אותה. אם אהבת....פיצוץ!! מה זה משנה לך אחרים? הרי כל אחד יגיד לך משהו אחר. אני בטוחה שהיית יפיפייה בעיניי עצמך....וזה לדעתי העיקר!
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 13:26
|
מתוקה שלי אני בטוחה שנראית באמת כמו יפיפיית הכוכבים, סבתא אולי היתה קצת עייפה........... והיתר אולי היו עסוקים בעצמם ובאוכל...... המשיכי בתחושה שלך שאת יפה ושווה ולא לשקוע ולחשוב למה הם לא אמרו.......... אהבי את עצמך כי שאדם אוהב את עצמו ומעריך את עצמו בסופו של דבר הסביבה נותנת לו את אותו היחס. חג שמח יקירה והקילוגרמים ירדו..........נשיבוקים יפיפיית הכוכבים כתב:
שלשום , בארוחת שישי , באו אלינו המווווון אוורחים . בדר"כ אומרים לי כמה אני נראית טוב ... אבל הפעם , דווקא כשממש השקעתי ולבשתי חצאית חדשה ויפה בגזרה גבוהה , אף אחד לא אמר לי שום דבר .. ): שאלתי את סבתא , מה היא אומרת על איך שאני לבושה , כי ראיתי שהיא לא אומרת שום דבר , אז היא אמרה (בלי לרכך את המכה אפילו !) שזה יראה יותר טוב ב-2-3 קל' פחות . ברור שהיא צודקת , הרי הכל יראה יותר טוב בשניים שלוש פחות , אבל אני עדיין חושבת שנראיתי מאוד יפה וחוסר התגובה של אחרים גרם לי להורדה של הביטחון עצמי ... אולי זה נשמע קצת שחצני .. אבל ככה הרגשתי ובער בי חשק לחלוק זאת ...
סוף חג נעים ... (: גפן
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 12:32
 יפיפיית הכוכבים Posts: 16
|
שלשום , בארוחת שישי , באו אלינו המווווון אוורחים . בדר"כ אומרים לי כמה אני נראית טוב ... אבל הפעם , דווקא כשממש השקעתי ולבשתי חצאית חדשה ויפה בגזרה גבוהה , אף אחד לא אמר לי שום דבר .. ): שאלתי את סבתא , מה היא אומרת על איך שאני לבושה , כי ראיתי שהיא לא אומרת שום דבר , אז היא אמרה (בלי לרכך את המכה אפילו !) שזה יראה יותר טוב ב-2-3 קל' פחות . ברור שהיא צודקת , הרי הכל יראה יותר טוב בשניים שלוש פחות , אבל אני עדיין חושבת שנראיתי מאוד יפה וחוסר התגובה של אחרים גרם לי להורדה של הביטחון עצמי ... אולי זה נשמע קצת שחצני .. אבל ככה הרגשתי ובער בי חשק לחלוק זאת ...
סוף חג נעים ... (: גפן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|