24/04/2011 13:20
 dany Posts: 19819
|
כולנו כך מחכים לשגרה ואם את כל כך מכווננת נראה לי שתעברי בשלום. חג שמח שקט ושפוי כרובית כתב:
אני מקווה שיהיו לי את הכוחות לעבור את היומיים האלו בהצלחה כי האמת... אני מרגישה את הבולמוס קרב...ובא...ובגדול. לילדים שלי לא עשיתי עם המצות כלום-לא כדורי שוקולד, לא מצבריי ולא שום מאכל אחר חוץ ממצה עם שוקולד... כי פשוט אני לא אעמוד בזה. היום הבטחתי לעצמי שאכין איתן כדורי שוקולד ממצה שהם כל כך רוצים....מקווה שיהיה לי את הכח לעמוד רק באחד..... מחכה לשגרה בקוצר רוח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 13:19
|
יש מקמות בעולם שכבר עובדים 4 ימים בשבוע כך....... שעוד מעט תפילותיך תעננה קרנושה כתב:
זהו נגמר...אני כבר מתכוננת ליום שלישי, גם לשקילה וגם ללחץ המטורף שהולך לחזור אליי בעבודה אבל קטן עלינו, גם חוזרים לעבוד רק שלושה ימים אז בכלל סבבה! וכשאני חושבת על זה, הלוואי כל שבוע הינו עובדים רק 3 ימים, מתאים. מאד מתאים אז המון הצלחה לכולן/ם לעבור רק את היומיים האלו והחג נגמר. נשיבוקים ויומקסים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 10:59
 כרובית Posts: 261
|
אני מקווה שיהיו לי את הכוחות לעבור את היומיים האלו בהצלחה כי האמת... אני מרגישה את הבולמוס קרב...ובא...ובגדול. לילדים שלי לא עשיתי עם המצות כלום-לא כדורי שוקולד, לא מצבריי ולא שום מאכל אחר חוץ ממצה עם שוקולד... כי פשוט אני לא אעמוד בזה. היום הבטחתי לעצמי שאכין איתן כדורי שוקולד ממצה שהם כל כך רוצים....מקווה שיהיה לי את הכח לעמוד רק באחד..... מחכה לשגרה בקוצר רוח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 09:33
 קרנושה Posts: 3420
|
זהו נגמר...אני כבר מתכוננת ליום שלישי, גם לשקילה וגם ללחץ המטורף שהולך לחזור אליי בעבודה אבל קטן עלינו, גם חוזרים לעבוד רק שלושה ימים אז בכלל סבבה! וכשאני חושבת על זה, הלוואי כל שבוע הינו עובדים רק 3 ימים, מתאים. מאד מתאים אז המון הצלחה לכולן/ם לעבור רק את היומיים האלו והחג נגמר. נשיבוקים ויומקסים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 05:26
|
בהצלחה יקירה הייתי רוצה דווקא להיות עכשיו מארחת. כי הבית נותר ריק אחרי שבוע סוער ביותר......... והקצת לבד .................... אך צריך לחשוב גם על המחר ועל הקיץ שעומד להנחות עלינו מיד......... והבצל שמתקלף מהבגדים...... והים והבריכה שמחכים........... אז אויבים נוסו לכם............... חג שמח ובהצלחה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 04:57
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אפילה בהצלחה רבה ועוד רגע זה מאחורינו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 00:13
 tutit Posts: 2431
|
בהצלחה אפיל'ה תתחדשי גם את על התמונה ...אהבתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 00:10
 EFF Posts: 6417
|
וכמחזיקים בגביע הנצחון - נעבור גם את זו...גם לי מחכה עוד אירוח אחד בחג - ואני מאוד מקווה להמשיך בעמידתה האיתנה מול "אויבי" הפסח....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|