24/04/2011 13:18
 dany Posts: 19819
|
אמן!!!!!!!!!!!!!!!!!! קרנושה כתב:
dany כתב: ובכל זאת אני מאחלת לכולנו שיהיו לנו רק ימים יפים ולא נצטרך להוציא את כוחותינו לפועל.............. אמן!!!!!!!!! שבוע נפלא אהובות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 09:28
 קרנושה Posts: 3420
|
dany כתב:
ובכל זאת אני מאחלת לכולנו שיהיו לנו רק ימים יפים ולא נצטרך להוציא את כוחותינו לפועל.............. אמן!!!!!!!!!
שבוע נפלא אהובות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 07:26
|
ובכל זאת אני מאחלת לכולנו שיהיו לנו רק ימים יפים ולא נצטרך להוציא את כוחותינו לפועל.............. אמן!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 06:24
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
לא יאומן עד כמה אנחנו חזקים שעומדים לפני המשברים........ כך נדמה שלא נוכל להתגבר על כלום והנה שזה קורה הפלא ופלא עומדים גם עומדים............. אקורדיאון כתב: dany כתב: ברוכה השבה אשירה  כן על הכאבים האלו ממש שוחחתי עם ביתי ש20 שנה כבר לא חיה לידי ועכשיו בניה גדלים ועוד מעט גם הם יפרחו מהקן........... כמה קשה המחשבה הזו....... היות והם לא חיים כאן אז אין עניין הצבא שמגיעים לגיל הזה 18-19 חושבים על אוניברסיטה ועל המשך........ והם כנראה לא ילמדו באי היכן שהם חיים כיום ויש כל מיני אופציות והן לא לידה........ ואז מתחילים לחשוש איך זה יהיה ואיך נפרדים.......... בקיצור הזמן עבר כל כך מהר רק נפרדתי ממנה שהיתה בת 18 והנה היא כבר עומדת לפני אותן דילמות. ובידיוק דיברתי איתה על הכאבים הפיזיים ממש של הפרידה.... לא אשכח אותם לעולם............. והם פתחו לי את הדרך לפרידות נוספות שהיו לי לאחר מכן.......... כאילו הקלו אבל לא באמת. אלו הם החיים שזורים בשמחה וכאב. בנוגע למשקל.......... אז כן צעד קדימה שניים אחורה......... אך לא מוותרת ולא מתיאשת..... אני כאן בכדי להמשיך ולהצליח. נשיבוקים דנילה את מרגשת אותי בדברייך אבל אכן אלה תהפוכות החיים ואלה שזורים אכן בשמחה וכאב ואנחנו בני האדם חזקים מברזל וחייבים לראות תמיד את חצי הכוס המלאה. נכון מאוד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 05:19
|
לא יאומן עד כמה אנחנו חזקים שעומדים לפני המשברים........ כך נדמה שלא נוכל להתגבר על כלום והנה שזה קורה הפלא ופלא עומדים גם עומדים............. אקורדיאון כתב:
dany כתב: ברוכה השבה אשירה  כן על הכאבים האלו ממש שוחחתי עם ביתי ש20 שנה כבר לא חיה לידי ועכשיו בניה גדלים ועוד מעט גם הם יפרחו מהקן........... כמה קשה המחשבה הזו....... היות והם לא חיים כאן אז אין עניין הצבא שמגיעים לגיל הזה 18-19 חושבים על אוניברסיטה ועל המשך........ והם כנראה לא ילמדו באי היכן שהם חיים כיום ויש כל מיני אופציות והן לא לידה........ ואז מתחילים לחשוש איך זה יהיה ואיך נפרדים.......... בקיצור הזמן עבר כל כך מהר רק נפרדתי ממנה שהיתה בת 18 והנה היא כבר עומדת לפני אותן דילמות. ובידיוק דיברתי איתה על הכאבים הפיזיים ממש של הפרידה.... לא אשכח אותם לעולם............. והם פתחו לי את הדרך לפרידות נוספות שהיו לי לאחר מכן.......... כאילו הקלו אבל לא באמת. אלו הם החיים שזורים בשמחה וכאב. בנוגע למשקל.......... אז כן צעד קדימה שניים אחורה......... אך לא מוותרת ולא מתיאשת..... אני כאן בכדי להמשיך ולהצליח. נשיבוקים דנילה את מרגשת אותי בדברייך אבל אכן אלה תהפוכות החיים ואלה שזורים אכן בשמחה וכאב ואנחנו בני האדם חזקים מברזל וחייבים לראות תמיד את חצי הכוס המלאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 05:09
|
dany כתב:
ברוכה השבה אשירה  כן על הכאבים האלו ממש שוחחתי עם ביתי ש20 שנה כבר לא חיה לידי ועכשיו בניה גדלים ועוד מעט גם הם יפרחו מהקן........... כמה קשה המחשבה הזו....... היות והם לא חיים כאן אז אין עניין הצבא שמגיעים לגיל הזה 18-19 חושבים על אוניברסיטה ועל המשך........ והם כנראה לא ילמדו באי היכן שהם חיים כיום ויש כל מיני אופציות והן לא לידה........ ואז מתחילים לחשוש איך זה יהיה ואיך נפרדים.......... בקיצור הזמן עבר כל כך מהר רק נפרדתי ממנה שהיתה בת 18 והנה היא כבר עומדת לפני אותן דילמות. ובידיוק דיברתי איתה על הכאבים הפיזיים ממש של הפרידה.... לא אשכח אותם לעולם............. והם פתחו לי את הדרך לפרידות נוספות שהיו לי לאחר מכן.......... כאילו הקלו אבל לא באמת. אלו הם החיים שזורים בשמחה וכאב. בנוגע למשקל.......... אז כן צעד קדימה שניים אחורה......... אך לא מוותרת ולא מתיאשת..... אני כאן בכדי להמשיך ולהצליח. נשיבוקים דנילה את מרגשת אותי בדברייך אבל אכן אלה תהפוכות החיים ואלה שזורים אכן בשמחה וכאב ואנחנו בני האדם חזקים מברזל וחייבים לראות תמיד את חצי הכוס המלאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 11:51
|
ברוכה השבה אשירה כן על הכאבים האלו ממש שוחחתי עם ביתי ש20 שנה כבר לא חיה לידי ועכשיו בניה גדלים ועוד מעט גם הם יפרחו מהקן........... כמה קשה המחשבה הזו....... היות והם לא חיים כאן אז אין עניין הצבא שמגיעים לגיל הזה 18-19 חושבים על אוניברסיטה ועל המשך........ והם כנראה לא ילמדו באי היכן שהם חיים כיום ויש כל מיני אופציות והן לא לידה........ ואז מתחילים לחשוש איך זה יהיה ואיך נפרדים.......... בקיצור הזמן עבר כל כך מהר רק נפרדתי ממנה שהיתה בת 18 והנה היא כבר עומדת לפני אותן דילמות. ובידיוק דיברתי איתה על הכאבים הפיזיים ממש של הפרידה.... לא אשכח אותם לעולם............. והם פתחו לי את הדרך לפרידות נוספות שהיו לי לאחר מכן.......... כאילו הקלו אבל לא באמת. אלו הם החיים שזורים בשמחה וכאב. בנוגע למשקל.......... אז כן צעד קדימה שניים אחורה......... אך לא מוותרת ולא מתיאשת..... אני כאן בכדי להמשיך ולהצליח. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 11:44
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
אכן הממזרים האלו מביאים חבר ועוד חבר ממש אסור להתחיל איתם כי אין שום תחושת שובע............... מאמינה שממש לא עלית כי את שומרת כבר חודש ימים בצורה פנטסטית........ ומהיום שוב את שומרת ועד השקילה תחזרי ותהיי במשקל מצויין. הרי לרדת את לא מעוניינת אלא רק לשמור!!!!!!!! אני בפחד נוראי נשקלתי הבוקר......... אבל היה ברור לי שאשלם מחיר גבוה ........... שלושה קילו............. ממש כמו נסיעה לחול...................חחחחחחחחחחחחחחחחח אז ראיתי במו עיני את הזוועה............ ומהיום ממש אין מה לדבר שמירה טוטאלית............... שבת שלום והמון המון הצלחה נשיבוקים
דני יקרה, סומכת עלייך שתיישמי את אימרתה של מירי "מה שעולה מהר יורד מהר" העיקר שנהנית עם משפחתך האהובה שהפציעה לזמן קצר, לא קל כשהילדים רחוקים, אני חשה זאת כעת על בשרי כשאסף בני היקר כבר חודשיים ויותר בחו"ל וחוזר רק בעוד כמעט חודשיים, הגעגועים רבים וחזקים כל כך, לפעמים עד כדי כאב פיסי ממש, אך זאת דרך העולם, לשחרר ולתת להם לחיות את חייהם, אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 11:13
|
איזה כיף ברוכה השבה אלינו,לאט לאט כולן חוזרות. שבת שלום יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 11:03
 אשירה Posts: 4292
|
שבת שלום, חמודות!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 08:26
|
בקיצור פלסטר על הפה .................חחחחחחחחחחחחחחחח
אקורדיאון כתב:
dany כתב: כן אבל צריך לחזור במלוא הקיטור............ איזה מצחיק הביטוי הזה במלוא הקיטור............ זו הרי זחילה היום ...........נשנה במלוא האטום.................. אקורדיאון כתב: חחחח ממש ממזרים. אבל ברגע שלקחתי את הראשונה ידעתי שכאשר יגורתי בא לי. כן בהחלט לא נורא אני בעמדת פתיחה טובה וחוזרת היום לשיגרה אפילו דחיתי בעדינות הזמנות לארוחות ,כבר מהיום חוזרת למסלול ואכן על המקום אני בהחלט קונה. גם אצלך ,חחחח עליה כמו שלי בחו"ל אבל ראית כמה מהר הם עפו. אז גם את יכולה בהחלט יקירתי והמון בהצלחה. איך שתקראי לזה ,קיטור,אטום,לסתום את הפה בקיצור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 07:01
|
dany כתב:
כן אבל צריך לחזור במלוא הקיטור............ איזה מצחיק הביטוי הזה במלוא הקיטור............ זו הרי זחילה היום ...........נשנה במלוא האטום.................. אקורדיאון כתב: חחחח ממש ממזרים. אבל ברגע שלקחתי את הראשונה ידעתי שכאשר יגורתי בא לי. כן בהחלט לא נורא אני בעמדת פתיחה טובה וחוזרת היום לשיגרה אפילו דחיתי בעדינות הזמנות לארוחות ,כבר מהיום חוזרת למסלול ואכן על המקום אני בהחלט קונה. גם אצלך ,חחחח עליה כמו שלי בחו"ל אבל ראית כמה מהר הם עפו. אז גם את יכולה בהחלט יקירתי והמון בהצלחה. איך שתקראי לזה ,קיטור,אטום,לסתום את הפה בקיצור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 05:18
|
כן אבל צריך לחזור במלוא הקיטור............ איזה מצחיק הביטוי הזה במלוא הקיטור............ זו הרי זחילה היום ...........נשנה במלוא האטום..................
אקורדיאון כתב:
חחחח ממש ממזרים. אבל ברגע שלקחתי את הראשונה ידעתי שכאשר יגורתי בא לי. כן בהחלט לא נורא אני בעמדת פתיחה טובה וחוזרת היום לשיגרה אפילו דחיתי בעדינות הזמנות לארוחות ,כבר מהיום חוזרת למסלול ואכן על המקום אני בהחלט קונה. גם אצלך ,חחחח עליה כמו שלי בחו"ל אבל ראית כמה מהר הם עפו. אז גם את יכולה בהחלט יקירתי והמון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 05:12
|
חחחח ממש ממזרים. אבל ברגע שלקחתי את הראשונה ידעתי שכאשר יגורתי בא לי. כן בהחלט לא נורא אני בעמדת פתיחה טובה וחוזרת היום לשיגרה אפילו דחיתי בעדינות הזמנות לארוחות ,כבר מהיום חוזרת למסלול ואכן על המקום אני בהחלט קונה. גם אצלך ,חחחח עליה כמו שלי בחו"ל אבל ראית כמה מהר הם עפו. אז גם את יכולה בהחלט יקירתי והמון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 05:08
|
אכן הממזרים האלו מביאים חבר ועוד חבר ממש אסור להתחיל איתם כי אין שום תחושת שובע............... מאמינה שממש לא עלית כי את שומרת כבר חודש ימים בצורה פנטסטית........ ומהיום שוב את שומרת ועד השקילה תחזרי ותהיי במשקל מצויין. הרי לרדת את לא מעוניינת אלא רק לשמור!!!!!!!! אני בפחד נוראי נשקלתי הבוקר......... אבל היה ברור לי שאשלם מחיר גבוה ........... שלושה קילו............. ממש כמו נסיעה לחול...................חחחחחחחחחחחחחחחחח אז ראיתי במו עיני את הזוועה............ ומהיום ממש אין מה לדבר שמירה טוטאלית............... שבת שלום והמון המון הצלחה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 05:04
|
בוקר נפלא ושבת שלום ומבורך לכולכם . והנה גם אני נ עליתי אתמול על מוקש המצות כי חבר מביא חבר ועם כל השליטה השד הקטן אמר לי לא נורא יום אחד,איך אפשר שלא לטעום מצה בפסח וכמובן אהבתי להאזין ןמה אומר מאוד נהנתי. אתמול היו בי יסורי מצפון אבל הבוקר קמתי לבוקר חדש עם מוטיבציה מחודשת ונחמה שלמעשה עברתי את מרבית ימי החג בשליטה מלאה. אז אכן יום חדש שליטה מחודשת ולכולנו רק טוב,אושר ושמחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|