|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/04/2011 11:49
 כרובית Posts: 261
|
תהני בהמשך החג. וסופ"ש נעים לכולם!
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2011 08:16
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושה כתב:
אקורדיאון כתב: בכל בוקר וכך גם הבוקר אני פותחת את דלת הפורום ומברכת לקראת היום החדש שעוד רגע יפציע ולא קולטת איך הזמן טס,התכוננו נפשית לחג הזה וכבר עברנו מזמן את ליל הדר והנה הגיע גם סוף השבוע שאאחל לכולנו לעבור אותו בשלום עם מנימום נזקים,אז באמת שיהיה יום נפלא וסוף שבוע רגוע של הנאה מכל המסביב. עם ישראל באמת חוגג,אתמול הייתי בדיזנגוף סנטר היתה לי תחושה שאני לא הולכת אלא מובילים אותי. שלא נדבר על שוק האוכל ,עשרות דוכנים עמוסי מאכלים מסוגים שונים,אנשים אוכלים בעמידה,יושבים על הריצפה וכמובן קונים הביתה . אומר לכם את האמת כל התמונה הזו העבירה ממני את התיאבון. יקירי יש לכולכם דרישת שלום חמה ממירי הם נהנים מאוד אבל כמובן לא שכחה לשאול אם כותבים בפורום או גם יצאנו לחופשה. כמובן עידכנתי שכולנו כאן מחזקים האחד את השני ושומרים על הגחלת. רבותי עוד אני כותבת והחל מבול בחוץ,ינקה את האוויר. אז שוב חג שמח סוף שבוע מהנה ובשליטה ,יקירי באמת השקילה קרובה קרובה. נשיבוקים לכולם. נשיבוקים חזרה אהובתנו תודה רבה.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2011 08:02
 נחושה Posts: 6982
|
אקורדיאון כתב:
בכל בוקר וכך גם הבוקר אני פותחת את דלת הפורום ומברכת לקראת היום החדש שעוד רגע יפציע ולא קולטת איך הזמן טס,התכוננו נפשית לחג הזה וכבר עברנו מזמן את ליל הדר והנה הגיע גם סוף השבוע שאאחל לכולנו לעבור אותו בשלום עם מנימום נזקים,אז באמת שיהיה יום נפלא וסוף שבוע רגוע של הנאה מכל המסביב. עם ישראל באמת חוגג,אתמול הייתי בדיזנגוף סנטר היתה לי תחושה שאני לא הולכת אלא מובילים אותי. שלא נדבר על שוק האוכל ,עשרות דוכנים עמוסי מאכלים מסוגים שונים,אנשים אוכלים בעמידה,יושבים על הריצפה וכמובן קונים הביתה . אומר לכם את האמת כל התמונה הזו העבירה ממני את התיאבון. יקירי יש לכולכם דרישת שלום חמה ממירי הם נהנים מאוד אבל כמובן לא שכחה לשאול אם כותבים בפורום או גם יצאנו לחופשה. כמובן עידכנתי שכולנו כאן מחזקים האחד את השני ושומרים על הגחלת. רבותי עוד אני כותבת והחל מבול בחוץ,ינקה את האוויר. אז שוב חג שמח סוף שבוע מהנה ובשליטה ,יקירי באמת השקילה קרובה קרובה. נשיבוקים לכולם.
נשיבוקים חזרה אהובתנו
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2011 05:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בכל בוקר וכך גם הבוקר אני פותחת את דלת הפורום ומברכת לקראת היום החדש שעוד רגע יפציע ולא קולטת איך הזמן טס,התכוננו נפשית לחג הזה וכבר עברנו מזמן את ליל הדר והנה הגיע גם סוף השבוע שאאחל לכולנו לעבור אותו בשלום עם מנימום נזקים,אז באמת שיהיה יום נפלא וסוף שבוע רגוע של הנאה מכל המסביב. עם ישראל באמת חוגג,אתמול הייתי בדיזנגוף סנטר היתה לי תחושה שאני לא הולכת אלא מובילים אותי. שלא נדבר על שוק האוכל ,עשרות דוכנים עמוסי מאכלים מסוגים שונים,אנשים אוכלים בעמידה,יושבים על הריצפה וכמובן קונים הביתה . אומר לכם את האמת כל התמונה הזו העבירה ממני את התיאבון. יקירי יש לכולכם דרישת שלום חמה ממירי הם נהנים מאוד אבל כמובן לא שכחה לשאול אם כותבים בפורום או גם יצאנו לחופשה. כמובן עידכנתי שכולנו כאן מחזקים האחד את השני ושומרים על הגחלת. רבותי עוד אני כותבת והחל מבול בחוץ,ינקה את האוויר. אז שוב חג שמח סוף שבוע מהנה ובשליטה ,יקירי באמת השקילה קרובה קרובה. נשיבוקים לכולם.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|