|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/04/2011 18:32
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיקה יקרה ראשית אין בשום מקרה מקום להרים ידיים.עליות ומורדות יש לכולנו ויכולה רק לספר לך מנסיוני האישי ומקווה שהוא יפתח בפנייך המון תקווה ורצון לקחת את עצמך מרגע זה בידיים. ובכן אני ירדתי ועליתי שלוש פעמים בתוך המסגרת 50 ק"ג ברגע שעליתי כך שעברתי את השלוש ספרות עלה לי הסוכר משמעותית מאוד וגם לחץ הדם.הרופא אמר לי את חולת סכרת ועלייך לקבל זריקות אינסולין,האמת היתה סטירת לחי מצלצלת ותקף אותי פחד מוות. מכיוון שלא הייתי מוכנה נפשית לקבל טיפול אמרתי לרופא שאני משוכנעת כי אם אקח את עצמי בידיים וארד במשקל גם הסוכר יעלם.הוא הקשיב ועשה איתי הסכם להמתין ובמידה ולאחר מספר חודשים לא יחול שינוי נתחיל בטיפול.בקיצור הורדתי 50ק"ג ואכן הסוכר שהיה סוכר מטעמי השמנה ולא מחלה אבל בהחלט יכול היה להפוך למחלה נעלם והרופא הפך אותי למודל חיקוי,הוא עצמו היה קטן אמונה והנה עשיתי את זה,ברור שגם לחץ הדם שופר משצעותית ושלא נדבר על התחושה הקלות,מצב הרוח המראה,הבגדים ואת כל זה בטוחני שאת מכירה היטב את הטעם ששום אוכל לא שווה לקלקל. מיקה הרימי ראש והתחילי כאילו היום יומך הראשון לדיאטה,כולל כפי שכבר יעצו לך רישום שהוא מאוד מאוד מסייע פחמימות עד חמש,שתיה,הליכה. מאחלת לך המון המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 18:17
 רוויטל Posts: 288
|
תודה מקסימההההההההההההה!
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 17:33
 קרנושה Posts: 3420
|
נינוש כתב:
מיקה יקרה כולנו או כמעט כולנו באותה סירה, מה חשבת לך שאנחנו יורדות ויורדות, ונשארו רק ידיים לכתוב כמה אנחנו מחוננות ומוצלחות? לא יקירה, אני למשל מעל 15 שנה אצל מירי, פעם אחת ויחידה הגעתי למשקל לנראה לי (לא לפי טבלת משרד הבריאות) ולאחר מכן עליות ועליות ומעט ירידות. תתעודדי, ואל תיכנסי ליאוש, יש מה לעשות ואת כך בדרך הנכונה א. את בטיפול, וב. שיתפת אותנו נשאר ג. והוא לעשות את מה שקרנושה המליצה, היא אלופה!!!!! מאחלת לך הצלחה ואל תשכחי שזה מתחיל בקילו הראשון. חיבוק גדול ממני.
תודה על הפרגון נינוש אהובההההההה!!! נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 17:30
|
מיקה כתב:
קרנושה תודה רבה על תשובתך. הדמעות כבר מציפות אותי מהמצב בו אני נתונה כרגע. אני מבטיחה להכנס ולדווח. לוקחת את העצות שלך-רישום, מים בששון וצעידה. קרנושה כתב: מיקתוקההההההההה. קודם כל תנשמי עמוק!!! דבר שני את מודעת וערה למצבך וזה כבר חצי הדרך קדימה, מכאן והלאה את מתחילה לרשום מה שאת אוכלת, תנסי להצמד לתפריטים, תנסי לעשות הליכות ומה שיותר כי זה בריא לגוף ולנפש כאחד, תקפידי על שתיה כל היום וכל הזמן כי למים יש כח עצום על הגוף ועל התחושה הכללית והבריאות. לשתף אותנו את יודעת ועושה זאת מצויין, את לא נכשלת, את בהתמודדות ורק על זה ראויה להערכה! לפני כמה ימים רשמתי כאן משפט חכם של רובין שארמה שבמקום שבו כל כשלונותייך מצויים זה המקום והמפתח להצלחתך הכי הכי גדולה..אם תבחרי להיות בעומק הבאסה או שתבחרי להלחם ולהשיל את הכל! ואני חושבת שאת בחורה סופר דופר חכמה אז קדימה צאי לדרך, קחי תפריט של מירי, קחי דף ותרשמי כל הזמן את כלללללל הטיפים המעולים שלה, תעשי את כל מה שביכולתך ותראי את הירידה ואת הבדיקות המעולות מחדש. את יכולה ומסוגלת ואני לגמריייייי מאמינה שממשברים צומחים דברים נפלאים. אז קדימה...אני איתך!! את לא לבדך כולנו מתמודדים עם כל הקשיים ורק כך נולדת הצלחה. נשיבוקים.
אין על מה יקירה! הכי חשוב שתזכרי שהכח הוא בידייך. גם אני משתדלת להזכיר לעצמי זאת כל פעם מחדש כיוון שגם אני בן אדם וזו תקופה מאד קשה גם בשבילי תאמיני או לא. לאף אחת/אחד מאיתנו אין שטח או גזרה כזו או אחרת בחייו שהיה רוצה לראות אחרת, להרגיש אחרת ולהיות מישהו אחר..ובדיוק מהמקומות הנמוכים האלו יש רק לאן לצמוח, יש איפה לעבוד יקירה ובאמת תודה על זה כי אם הכל היה מושלם וקל... ואם להזיל דמעות אז כן, זה משחרר ופותח את הריאות גם אני בוכה כשעצוב לי ואחרי הגשם באה השמש ואם היום לא קל מחר יהיה נפלא! תאספי את כל כוחותייך ותחליטי. לי באופן אישי נמאס להיות שמנמודה, אני בתקופה של שליטה מוחלטת מול האוכל אבל לא פשוטה במקומות אחרים ואף אחד לא מושלם וכל עוד יש מה ללמוד, לשפר ולתקן אז מצבנו טוב מאד. כי הצמיחה היא זו שמקדמת. אז תמשיכי לשתף, תקחי מחברת ותשרבטי בה הכל. מה את רוצה מעצמך, מהם יעדייך, לאן את רוצה להגיע, איך את רואה את עצמך תוך X חוד' וכו' וכו'. אני מאמינה בך ויודעת שתצליחי. שולחת לך חיבוק גדול גדול והכי מבין שיש, כולנו פה איתך ומתמודדים יום יום, כל רגע נתון. נשיבוקים והמשך חג נפלא!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 17:26
|
בנות תודה לכן. הכי פחדתי מהרופא ומהבדיקות- ידעתי שעליתי כי ראיתי במישקל. אבל הבדיקות נתנו גושפנקא חד משמעית- הלו!! הגוף שלך צועק הצילו! כולסטרות במצב קשה שומנים בדם, ויטמין די ועוד. אני חושבת שזה שיעור טוב לחיים שלי. אני שומעת את הרופא בשנים האחרונות שאני לא מספיק עושה דיאטה. האמת אני אצל מירי יותר משנתיים ובמקום לרדת אני עולה. איזו פאשלה מבחינתי. אני מקווה שבעקבות ההודעה הזו שפתחתי משהו יקרה. זה לא שמדובר ב...עליתי כמה קילוגרמים...אלא הבדיקות במצב לא טוב. ממש לא. לכן לפני שאשבר אני נושמת עמוק וממש מקווה לרדת משהו בחג. לא יודעת אם זה אפשרי. כמו כן מצאתי מספר אתרים שיכולים לתרום ב.-איך להוריד כולסטרול. רישום התחלתי. אצא תכף להליכה. לאחר מכן מים וכמה שיותר. אני יודעת שכולנו באותה סירה בכל זאת מה שהיה לי קשה הבוקר- זה מצב הבדיקות מול הפרצוף שלי(ומזה חששתי וברחתי- מהאמת).
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 17:19
|
קרנושה תודה רבה על תשובתך. הדמעות כבר מציפות אותי מהמצב בו אני נתונה כרגע. אני מבטיחה להכנס ולדווח. לוקחת את העצות שלך-רישום, מים בששון וצעידה. קרנושה כתב:
מיקתוקההההההההה. קודם כל תנשמי עמוק!!! דבר שני את מודעת וערה למצבך וזה כבר חצי הדרך קדימה, מכאן והלאה את מתחילה לרשום מה שאת אוכלת, תנסי להצמד לתפריטים, תנסי לעשות הליכות ומה שיותר כי זה בריא לגוף ולנפש כאחד, תקפידי על שתיה כל היום וכל הזמן כי למים יש כח עצום על הגוף ועל התחושה הכללית והבריאות. לשתף אותנו את יודעת ועושה זאת מצויין, את לא נכשלת, את בהתמודדות ורק על זה ראויה להערכה! לפני כמה ימים רשמתי כאן משפט חכם של רובין שארמה שבמקום שבו כל כשלונותייך מצויים זה המקום והמפתח להצלחתך הכי הכי גדולה..אם תבחרי להיות בעומק הבאסה או שתבחרי להלחם ולהשיל את הכל! ואני חושבת שאת בחורה סופר דופר חכמה אז קדימה צאי לדרך, קחי תפריט של מירי, קחי דף ותרשמי כל הזמן את כלללללל הטיפים המעולים שלה, תעשי את כל מה שביכולתך ותראי את הירידה ואת הבדיקות המעולות מחדש. את יכולה ומסוגלת ואני לגמריייייי מאמינה שממשברים צומחים דברים נפלאים. אז קדימה...אני איתך!! את לא לבדך כולנו מתמודדים עם כל הקשיים ורק כך נולדת הצלחה. נשיבוקים.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 15:13
 רעותה Posts: 869
|
הי מיקה , כולנו מבינות לליבך, מהסיבה הכל כך פשוטה שהיינו שם ולפעמיים עדיין שם. מה שכן, לא להישבר כל רגע הוא רגע חדש. לאסוף את עצמך , לצחצח שיניים איך שרק מתחיל לו בולמוס קטן ובעיקר בעיקר, לרצות לראות את המטרה. להיות שם , להרגיש את ההרגשה, המנצחת של המראה החדש , הקלילות הבריאות מו הרופא( מכירה את הנזיפות ). קחי את כל הלים שיש לך מהחוג , מהמסגרת. ממירי , מהפורום, תעשי חושבים ותראיח כמה הדרך יכולה להיות קלה וזה לט\א עטונש בלי פחמימות מ5 זאת זכות גדולה, שיש לנו אותה ממירי. יש לי המון חברות עכשיו , שהן בשומרי משקל , לא להקניט אבל זה נראה לי כל כך לא הגיוני , מה שהן אוכלות בערב... אני מאוד בעד , זה מה שהכי עזר לי ... לשמור את המתוק האמיתי לסופ"ש כמו מירי. אז באמת ראיתי המון ירידות....( עכשיו אני בהריון, התמונה קצת שונה ). בקיצור , הכל לפניייך , זה רק תלוי בך וזה באמת לא בעונש בפקולטה שלנו. חג שמח והמון בהצלחה. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 14:42
 לאה לה Posts: 112
|
מיקה יקרה!!!!!!!!זאת ירידה לצורך עליה!!!!1בטוחני שעכשיו שכביכול החרב מונחת סביב צוארך[לא באמת...]את תאספי את עצמך ותתחילי שוב במאבק שכולנו נתונים בו..הבריאות שלנו זה הדבר הכי חשוב וצריך לעמוד בראשית העדיפויות אז יאללה לדרך...בצעדים מדודים לקראת המטרה-בהתחלה קג ועוד אחד ואת כבר על קו הזינוק...בהצלחה!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 14:31
 נינוש Posts: 1442
|
מיקה יקרה כולנו או כמעט כולנו באותה סירה, מה חשבת לך שאנחנו יורדות ויורדות, ונשארו רק ידיים לכתוב כמה אנחנו מחוננות ומוצלחות? לא יקירה, אני למשל מעל 15 שנה אצל מירי, פעם אחת ויחידה הגעתי למשקל לנראה לי (לא לפי טבלת משרד הבריאות) ולאחר מכן עליות ועליות ומעט ירידות. תתעודדי, ואל תיכנסי ליאוש, יש מה לעשות ואת כך בדרך הנכונה א. את בטיפול, וב. שיתפת אותנו נשאר ג. והוא לעשות את מה שקרנושה המליצה, היא אלופה!!!!! מאחלת לך הצלחה ואל תשכחי שזה מתחיל בקילו הראשון. חיבוק גדול ממני.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 13:13
|
מיקה מתוקההההההההה. קודם כל תנשמי עמוק!!! דבר שני את מודעת וערה למצבך וזה כבר חצי הדרך קדימה, מכאן והלאה את מתחילה לרשום מה שאת אוכלת, תנסי להצמד לתפריטים, תנסי לעשות הליכות ומה שיותר כי זה בריא לגוף ולנפש כאחד, תקפידי על שתיה כל היום וכל הזמן כי למים יש כח עצום על הגוף ועל התחושה הכללית והבריאות. לשתף אותנו את יודעת ועושה זאת מצויין, את לא נכשלת, את בהתמודדות ורק על זה ראויה להערכה! לפני כמה ימים רשמתי כאן משפט חכם של רובין שארמה שבמקום שבו כל כשלונותייך מצויים זה המקום והמפתח להצלחתך הכי הכי גדולה..אם תבחרי להיות בעומק הבאסה או שתבחרי להלחם ולהשיל את הכל! ואני חושבת שאת בחורה סופר דופר חכמה אז קדימה צאי לדרך, קחי תפריט של מירי, קחי דף ותרשמי כל הזמן את כלללללל הטיפים המעולים שלה, תעשי את כל מה שביכולתך ותראי את הירידה ואת הבדיקות המעולות מחדש. את יכולה ומסוגלת ואני לגמריייייי מאמינה שממשברים צומחים דברים נפלאים. אז קדימה...אני איתך!! את לא לבדך כולנו מתמודדים עם כל הקשיים ורק כך נולדת הצלחה. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 13:04
|
הבוקר ניגשתי לרופא לקחת את הבדיקות שלי. עליתי אצל מירי 9 קילו -אני במצב נוראי!!!!!!!!!!! לא שמרתי על עצמי. מירי ביקשה ממני לרשום, אני המשכתי ואפילו מירי לא שמה לב שאני כבר מעל 9 קילו יותר. הכולסטרול נוראי, שומנים בדם ועוד.. בלטת התריס לא מתפקדת בגלל כדורים שלא טרחתי לקחץ כראוי. ונשלחתי חזרה ממנו , מהרופא הבור, לעשות דיאטה. אני מרגשיה שהתחבאתי אחרי השומן, יש פעמים והרבה שהגעתי וישבתי ללא שקילה אלא רק לשמוע הרצאה. אני מרגישה מטופשת ולא חכמה (למרות שאני מצליחה בעבודה מא ד מאד). ניכשלתי! ניכשלתי בענק! הרופא לא רוצה להתחיל בטיפול תרופ.תי כי חושב שאני מספיק יכולה בכוחותי לטפל בכולסטרול. בדיאטה לדבריו וזה ישופר. אני מרגישה הכי הכי רע. לפני עשרה חודשים הצלחתי כמעט בכל הבדיקות כבר הסתמנה אצלי נקודת אור ואפילו דיווחתי כאן בפורום. כנראה שההצלחה סיחררה אותי, התעסקתי בדברים אחרים ולא בעצמי, באסתטיקה ובבריאות ולאחר כמספר חודשים לא מועט נפלתי בענק. אני חייבת לחזור לעצמי. מה הייתן עושות? שוקעות- נראה שלא. איך יוצאים מזה? גם עליה, גם השמנה, הכל רע ורע. אפילו בגדים כבר לא עולים עלי ולא בא לי לקנות. אני במצוקה נוראית. השבוע כבר מישהי במשפחה שאלה אותי למה אני לובשת רק את הצבע שחור..(זה הכי סביר עלי ולא מגלה את מה שררואים =השמנתי) אני יודעת שאין לי ברירה להתרומם. שיתפתי אתכם מצטערת- מותר לכן להגיד לי הכל. אני מוכנה לספוג.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|