23/04/2011 17:18
 dany Posts: 19819
|
אמן!!!!!!!!!!
כרובית כתב:
מיקה, קראתי את כל מה שכתבת ושכתבו...אין לי אלא להזדהות ולהסכים עם כולם.אני כל כך מכירה את ההרגשה של הייאוש מהמשקל,המאבק הוא אין סופי ולעיתים שובר.אני אצל מירי בערך 13שנים עם הפסקות קצרות. ובשנים אחרונות בכלל שלא מעיזה לעזוב.את חייבת להאמין שתצליחי ולומר לעצמך שאת עכשיו מרזה 9 קילו ולא משנה מה יקרה בדרך,הרי ברור שתהרסי-אז מה?לא יקרה כלום אם מייד תחזרי למסלול.בהצלחה ואני בטוחה שתהני מהתוצאות!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 16:37
 כרובית Posts: 261
|
מיקה, קראתי את כל מה שכתבת ושכתבו...אין לי אלא להזדהות ולהסכים עם כולם.אני כל כך מכירה את ההרגשה של הייאוש מהמשקל,המאבק הוא אין סופי ולעיתים שובר.אני אצל מירי בערך 13שנים עם הפסקות קצרות. ובשנים אחרונות בכלל שלא מעיזה לעזוב.את חייבת להאמין שתצליחי ולומר לעצמך שאת עכשיו מרזה 9 קילו ולא משנה מה יקרה בדרך,הרי ברור שתהרסי-אז מה?לא יקרה כלום אם מייד תחזרי למסלול.בהצלחה ואני בטוחה שתהני מהתוצאות!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 12:21
 רוויטל Posts: 288
|
שאפתנית תודה על כל מילה. הפורום כאן תמיד מעודד!!
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 12:11
 שאפתנית Posts: 8392
|
מיקה חג שמח ושבת שלום, עכשיו נכנסתי לפורום לאחר שבוע של העדרות (מעבירה את ימי החג עם הילדים והמשפחה, בעיקר בטיולים וכייף)ץ קראתי את הפוסט הראשון שלך וקראתי את תגובותיהן של החברות. כל שנותר לי הוא לחזק את ידיך, לומר לך שאת בהחלט מסוגלת ויכולה להוריד שוב את 9 הק"ג שעלו ולשפר את מצבך הבריאותי. לאט לאט צעד צעד תחזרי להאמין בעצמך ולטפל בעצמך כי זה הכי חשוב. את תצליחי אין לי ספק בכך. תמשיכי לכתוב בפורום זה מאוד עוזר. שיהיה לך חג שמח ותמשיכי לחייך, אפשר לטפל בבעיה וזה בדיוק מה שאת עושה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 11:59
|
מיקה כפי שכבר כתבו כאן כולנו הבחירות הן שלנו . שלא קל? אכן לא קל אילולא כן כולנו היינו שדופות כגפרורים.......... אך זה ניתן!!! פגשתי בחג חברה של ביתי שעברה ניתוח קיצור קיבה בחודש דצמבר האחרון, רציתי לשוחח עימה לפני הניתוח......... אך היא סירבה. הלכה בעיניים עיוורות לניתוח. והיום אמנם היא ירדה ויורדת יפה מאד במשקל...... אך היא מאד לא בריאה, צריכה לקחת המון ויטמינים, השיער נושר, היא לא יכולה לאכול, היא סובלת, אז למה??????????? זה לא קל לעשות דיאטה נכון!!!!!!!!!!!! אך זה אפשרי ובמיוחד שנמצאים במסגרת נהדרת כזו שנותנת תמיכה וכוחות, שלא מעבירה ביקורת שמקבלת אותך כפי שאת. מאחלת לך המון הצלחה ובוודאי בריאות ואמן שהבדיקות הבאות שיגיעו כבר הרבה יותר תקינות. שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 11:23
|
אשירה את צודקת. די, מספיק לשומן שמתעלל בנו. השבוע הרגשתי לא טוב והייתי במקרה במיון . ראיתי בדיווח של הרופאה שכתבה על טופס המיון שיש לי צלוליטיס. נכון שזה שומן? עודף שומן כמדומני. גם זיפת הרגשתי כשראיתי את המילה הזו. את צודקת, אני כבר לא יכולה לחשוב על מזל..על בדיקות שאולי יצילוח ואולי לא. קיבלתי"גרזן" , על ראשי וזה רק ההתחלה. רופאת אנדווסכרת שלי כעדיין לא ראתה את הבדיקות. ממנה לא אצא בקלות בכלללללללללל. נותר לי לקחת את עצמי בייים. תודה,תודה,תודה לכולם על השיתוף כאן. האנרגיות שלכן ועצות כאן מאד תורמות, בונות ונותנות לי כוח להמשך. מזל שהפורום פעיל, במיוחד בתקופה לא קלה זו של חג הפסח. יש לי בהחלט משענת. אכנס יותר לפורום להשתתף כאן. אלפי תודות, השפעתן עלי.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 11:02
 אשירה Posts: 4292
|
מיקה יקרה, אין לי הרבה מה להוסיף על כל מה שכבר נכתב, אני עצמי נמצאת כעת במצב דומה ומקווה לטוב, אתמול פתאום קיבלתי טלפון ממזכירתה של הרופאה שלי בקשר לבדיקה מסויימת והוראה לפנות לרופא מומחה, ומעבר לתחושת הבאסה הכללית אני מאותו רגע נמצאת בחרדה עמוקה. שווה שווה לעצור את הסחף בזמן, לא להתגרות יותר מידי במזל, גם הרופאה שלי הזהירה אותי כל השנים, תמיד ויתרתי לעצמי, אין כל הצדקה להתעללות שאנו מתעללים בגופינו. מאחלת לך הצלחה והרבה אהבה עצמית,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 10:19
|
חגית יקרה תודה על תגובתך. את בשבילי מושא הערצה. על הדרך בה ירדת כל כך הרבה. לפעמים אני נכנסת לסירטון שלך ושל יורדים כאן במסגרת, כדי להיזכר שזה אפשרי. גם חברה שלי אמרה שהוא הרופא לא מתחיל טיפול (למרות שצריך) כי הוא מאמין שארד במישקל. איך אפשר להוריד 9 קילו במהירות תוך 3 חודשים. זה מה שהרופא מצפה ממני לפחות בשלב זה. שלא לדבר על עודפים נוספים שהיו קודם לפני 9 קילו. לפעמים אני שומרת וזה כייף. לפעמים אני נכנסת ללופ עצבני של מחפשת רק לאכול. ממש כמו מכורה ולא בחוכמה. כשאני מחוץ לבית אני לא חושבת כלל על אוכל. אני חושבת שכל העניין של ההשמנה שקרה לי זה גם בגלל התרופות שלא לקחתי. כדור הכרחי שלא ממש עקבתי ולקחתי במסודר הוא אלקטרוסין לבלוטת התריס. כאשר היה שיבוש-חילוף החומרים לא פעל טוב..ועליתי. הבדיקות מאד מאד משקפות בדיוק את מה שקרה. אנסה לתפוס עצמי בידיים, להשאר במסגרת. נושא ההשמנה מאד מאד מאד מעסיק אותי. אני מאמינה שהאסימון יפול סוף סוף. שיתפתי כאן מאד את הבנות- הרגשתי שאני חייבת. אני חייבת לעצמי שינוי.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 09:21
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
מיקה יקרה, קל לרזות קשה לשמור, מי כמוני יודעת את זה. כבר הצלחת לרזות בעבר אבל כמו שכתבת השמנת. אבל את אישה חכמה - ואיך אני יודעת את זה? כי נשארת במסגרת. רוב האנשים מרזים ועוזבים, אבל את חכמה יותר - את מבינה שחייבים מסגרת לכל החיים. אז תקופה מסוימת אכלת יותר, ועכשיו בזכות בדיקות הדם, תחזרי לשגרת האכילה הנכונה. גם אני פצחתי בזמנו בדיאטה והצטרפתי למירי בגלל בדיקות דם. אגב, נקודת נוספת לזכותך היא שבחרת ברופא מצוין. הוא טוען שאת יכולה לרזות בזכות עצמך ולא מלעיט אותך אוטומטית בכדורים או שולח אותך לניתוחים. לכולנו תקופות יותר טובות ופחות טובות. אנחנו בני אדם. אחרי החג, שנסי מותניים, מזג האוויר מצויין להליכות, תחזרי לשמור בלי פחמימות אחרי 5, 600 קלוריות פחמימות עד חמש, הרבה ירקות ותראי שבדיקות הדם יחזרו לנורמה. כל עוד את במסגרת - יהיה בסדר. תמשיכי לכתוב כאן, ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2011 19:10
 קרנושה Posts: 3420
|
מיקה כתב:
איזה יופי השיר מקסים!! תודה לך. קרנושה כתב:
בכיף יקירה! מקווה שהיום את הרבה יותר טוב..ואת תראי שיהיה טוב מאד!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2011 19:00
|
שוב תודה רבה. מקווה להקפיד במה שצריך. קרולין כתב:
מיקה יקירתי, תודה על השיתוף את מדהימההההה, תראי איזה ת ג ו ב ו ת קיבלת....איזה תמיכה ועידוד אין דברים כאלה! בנוסף, אם ייאוש ולחץ היו פותרים לנו בעיות ,מזמן כולנו היינו מסתובבים מאושרים ושמחים עד הגג.וכולנו היינו נעלמים מרוב רזון ..אבל יקרה שלי, ייאוש ולחץ הם 2 מילים שעלינו ל ה ר ח י ק ככל שניתן מחיינו ובטח ובטח ב ד י א ט ה. אני בטוחה שביחד עם מירי והמסגרת הנפלאה שלנו את תתחילי מ ח ד ש לאט ובטוח בסבלנות ובהרבה אהבה וקבלה עצמית את התהליך מחדש. את י כ ו ל ה ! כולנו כאן תמיד תמיד בשבילך. ב ה צ ל ח ה רבה. שבת שלום והמשך חג שמייחחחחחח. נשיבוקים קרולין. 
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2011 18:58
|
איזה יופי השיר מקסים!! תודה לך. קרנושה כתב:
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2011 15:11
 קרולין Posts: 6651
|
מיקה יקירתי, תודה על השיתוף את מדהימההההה, תראי איזה ת ג ו ב ו ת קיבלת....איזה תמיכה ועידוד אין דברים כאלה! בנוסף, אם ייאוש ולחץ היו פותרים לנו בעיות ,מזמן כולנו היינו מסתובבים מאושרים ושמחים עד הגג.וכולנו היינו נעלמים מרוב רזון ..אבל יקרה שלי, ייאוש ולחץ הם 2 מילים שעלינו ל ה ר ח י ק ככל שניתן מחיינו ובטח ובטח ב ד י א ט ה. אני בטוחה שביחד עם מירי והמסגרת הנפלאה שלנו את תתחילי מ ח ד ש לאט ובטוח בסבלנות ובהרבה אהבה וקבלה עצמית את התהליך מחדש. את י כ ו ל ה ! כולנו כאן תמיד תמיד בשבילך. ב ה צ ל ח ה רבה. שבת שלום והמשך חג שמייחחחחחח. נשיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2011 14:24
|
מיקה חמודה אכן בידינו הכוחות לשנות את גורלנו....... גם לי יש שומנים בדם וקולסטרול שאם הירידה במשקל השומנים נעלמו כליל והקולסטרול ירד אך לא עד הרמה הנורמלית ויש לי תמיכה תרופתית כי הגוף גם הוא יצרן של קולסטרול ללא קשר למשקל......... בנוגע לויטמין די לא חושבת שזה קשור למשקל............. בכל אופן נתנו לך כאן עצות נפלאות וברור שאנחנו כאן לתמוך ולעזור ולעודד ......... והכי הכי ללמוד כי חיינו הם עליות ומורדות ובכל מצב אנחנו לא מתייאשים ולא מרימים ידיים. אלא עושים מלימון לימונדה וממשיכים ללא פחד בדרך שלנו......... שבת שלום והמון המון הצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 20:04
 EFF Posts: 6417
|
מיקה יקרה...גם בסוף מנהרה חשוכה מפציע אור בסופה של דרך...התחילי ללכת בדרך הנכונה, העזרי במירי, העזרי בנו - עברי את החג הקשה הזה ועלי על דרך המלך. אנחנו כאן נוסעים באותה עגלה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 19:26
 דרך המלך Posts: 5707
|
מיקה יקרה כתבו לך כבר הכל נשאר רק ליישם.... להתחיל לכתוב כל מה שנכנס לפה לשתות מים ורק מים (אני נפלתי בחג על היין ) לצעוד- מזג האוויר סבבה לסתום את הפה החל מהשעה 17:00 לבוא להשקל ולא רק לשמוע הרצאה... זה שהתחלת לרשום בפורום זאת כבר התחלה של מודעות לעצמך , שנסי מותניים וקדימה תכתבי לנו אחרי הליכה  הכל יהיה בסדר . אני למשל נפלתי על המצות ועל היין וביום שלישי שאלך להשקל בהחלט אעלה על המשקל לראות מה מצבי לקבל תמונות מצב... . מהשעה 17:00 אני ללא פחמימות בכלל , אמנם לא צועדת בשלב זה (מטעמי בריאות) אבל כל פעם נדלקת לי נורה שאומרת לי "עצור"! הכל יהיה טוב מאחלת לך חג שמח והמון בהצלחה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 18:46
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושה כתב:
מקסיםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 18:44
|
מיקה כתב:
תודה מקסימההההההההההההה!
גם את אהובה. אני מתרגשת כאן יחד איתך, נשבעת. ואני מקדישה לך שיר שאני מאד מאדדדדדדד אוהבת...ותזכרי. הכל ענין של בחירה. שלך. http://www.youtube.com/watch?v=LpOQgVDpO4c
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 18:44
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושה כתב:
אקורדיאון כתב: מיקה יקרה ראשית אין בשום מקרה מקום להרים ידיים.עליות ומורדות יש לכולנו ויכולה רק לספר לך מנסיוני האישי ומקווה שהוא יפתח בפנייך המון תקווה ורצון לקחת את עצמך מרגע זה בידיים. ובכן אני ירדתי ועליתי שלוש פעמים בתוך המסגרת 50 ק"ג ברגע שעליתי כך שעברתי את השלוש ספרות עלה לי הסוכר משמעותית מאוד וגם לחץ הדם.הרופא אמר לי את חולת סכרת ועלייך לקבל זריקות אינסולין,האמת היתה סטירת לחי מצלצלת ותקף אותי פחד מוות. מכיוון שלא הייתי מוכנה נפשית לקבל טיפול אמרתי לרופא שאני משוכנעת כי אם אקח את עצמי בידיים וארד במשקל גם הסוכר יעלם.הוא הקשיב ועשה איתי הסכם להמתין ובמידה ולאחר מספר חודשים לא יחול שינוי נתחיל בטיפול.בקיצור הורדתי 50ק"ג ואכן הסוכר שהיה סוכר מטעמי השמנה ולא מחלה אבל בהחלט יכול היה להפוך למחלה נעלם והרופא הפך אותי למודל חיקוי,הוא עצמו היה קטן אמונה והנה עשיתי את זה,ברור שגם לחץ הדם שופר משצעותית ושלא נדבר על התחושה הקלות,מצב הרוח המראה,הבגדים ואת כל זה בטוחני שאת מכירה היטב את הטעם ששום אוכל לא שווה לקלקל. מיקה הרימי ראש והתחילי כאילו היום יומך הראשון לדיאטה,כולל כפי שכבר יעצו לך רישום שהוא מאוד מאוד מסייע פחמימות עד חמש,שתיה,הליכה. מאחלת לך המון המון הצלחה. טלי. אני בהלם. טוטאלי. לחיוב....את מלכההההההההההההה אלופה!!!! ואוווווווווווווווווווווווווווווווווו. זו האמת לאמיתה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 18:43
|
אקורדיאון כתב:
מיקה יקרה ראשית אין בשום מקרה מקום להרים ידיים.עליות ומורדות יש לכולנו ויכולה רק לספר לך מנסיוני האישי ומקווה שהוא יפתח בפנייך המון תקווה ורצון לקחת את עצמך מרגע זה בידיים. ובכן אני ירדתי ועליתי שלוש פעמים בתוך המסגרת 50 ק"ג ברגע שעליתי כך שעברתי את השלוש ספרות עלה לי הסוכר משמעותית מאוד וגם לחץ הדם.הרופא אמר לי את חולת סכרת ועלייך לקבל זריקות אינסולין,האמת היתה סטירת לחי מצלצלת ותקף אותי פחד מוות. מכיוון שלא הייתי מוכנה נפשית לקבל טיפול אמרתי לרופא שאני משוכנעת כי אם אקח את עצמי בידיים וארד במשקל גם הסוכר יעלם.הוא הקשיב ועשה איתי הסכם להמתין ובמידה ולאחר מספר חודשים לא יחול שינוי נתחיל בטיפול.בקיצור הורדתי 50ק"ג ואכן הסוכר שהיה סוכר מטעמי השמנה ולא מחלה אבל בהחלט יכול היה להפוך למחלה נעלם והרופא הפך אותי למודל חיקוי,הוא עצמו היה קטן אמונה והנה עשיתי את זה,ברור שגם לחץ הדם שופר משצעותית ושלא נדבר על התחושה הקלות,מצב הרוח המראה,הבגדים ואת כל זה בטוחני שאת מכירה היטב את הטעם ששום אוכל לא שווה לקלקל. מיקה הרימי ראש והתחילי כאילו היום יומך הראשון לדיאטה,כולל כפי שכבר יעצו לך רישום שהוא מאוד מאוד מסייע פחמימות עד חמש,שתיה,הליכה. מאחלת לך המון המון הצלחה.
טלי. אני בהלם. טוטאלי. לחיוב....את מלכההההההההההההה אלופה!!!! ואוווווווווווווווווווווווווווווווווו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|