הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פותחים את יום חמישי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/04/2011 04:57

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:
אקו מתוקתי...איזה רמות של איפוק....גם אני לא התמסרתי למצות - וקנינו הביתה חבילונת קטנה והיא עדיין במעט מלאה..גם הרזים פה לא קפצו על המצות..נשנוש קטן פה ושם - זהו..כן, כן - יש לי ממי ללמוד רזי איפוק ואכילה נכונה..

אכן אפילה מכירה את עצמי מסוכן להתחיל איתן וכל עוד אני שולטת דיינו.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/04/2011 04:56

אקורדיאון
אקורדיאון
דרך המלך כתב:
אקו ממש כל הכבוד לך שלא נגעת במצות...
אני עד היום בצהריים עוד חגגתי עליהן.... זהו זה נגמר מקווה לשמור עד יום שלישי.
המשך ערב נעים
נשיקות סיגל

אני ממש משתדלת כי המצות אצלי הופכות לאוייב של חבר מביא חבר ולכן כל יום שעובר רווח נקי.
תצחקי הבטחתי לעצמי היום אחד מציה טובה וכל יום אני דוחה למחר כי עוד לא סוף החג,מרגישה כמו ילדה
קטנה אבל מה לעשות כשהראש לא כל כך.....
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 20:02

EFF
EFF
אקו מתוקתי...איזה רמות של איפוק....גם אני לא התמסרתי למצות - וקנינו הביתה חבילונת קטנה והיא עדיין במעט מלאה..גם הרזים פה לא קפצו על המצות..נשנוש קטן פה ושם - זהו..כן, כן - יש לי ממי ללמוד רזי איפוק ואכילה נכונה..
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 19:38

דרך המלך
דרך המלך
אקו ממש כל הכבוד לך שלא נגעת במצות...
אני עד היום בצהריים עוד חגגתי עליהן.... זהו זה נגמר מקווה לשמור עד יום שלישי.
המשך ערב נעים
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 18:44

אקורדיאון
אקורדיאון
נחושה כתב:
בוקר טוב יקרה וכולם,
אכן יום חמישי כבר כאן וזה הזמן להקפיד לפני סופשבוע כפול=שישישבת+ערב חג חג+מימונה
בקיצור, בוקר חדש, לשנס מתניים ולהכין את כל מטעמי הפורום הכשרים או המוסבים לכשרים לפסח.
יום נפלא
נחושה

אכן אכן נעשה זאת.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 18:43

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
כל הכבוד לך טלי יקירתי
אני עדיין חוגגת במצפון שקט.......... זה עוד מעט נגמר וכך החלטתי שעם הבת והנכדים וכל ההמולה מסביב אני לא מכניסה את עצמי לשום פינות................. זורמת..........
מחר הם עוזבים ואני חוזרת בגדול לתכנית................
המשך חג שמח
והמון אהבה

תהני מכל רגע ותחזרי לשיגרה באמת כשההמולה תרגע.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 18:42

אקורדיאון
אקורדיאון
קרנושה כתב:
טלוש את אלופה! גם אני אתמול ישבתי עם חברה בערב על ארוחת ערב של סלט, ביצה וגבינה. במצות אני לא נוגעת כי זה הופך לי את הקיבה ואני גם לא סובלת אותן, כוס תה עם נענע יפה והמון חיוכים. זה היה בערב בבית קפה וישבנו והשלמנו פערים עד שעה מאוחרת, קודם לכן הסתובבנו ועשינו שופינג בקיצור כיף. וממש בהנאה. בכלל החג הזה עובר לי גם נפלא אני צועדת ורצה, פוגשת אנשים, אני יושבת ללמוד כי צריכה להדביק פער קטנטן ועם המשפחה והחברים ובאמת כיף גדול. מזג האוויר נפלא וגם אם היום יהיה קר בערב אני אתלבש חם ואצא החוצה לשעה של ג'וגינג, אני לאט מתחילה לחזור לכושר שלי ולחזק את הגוף, מייד התחושה אסופה יותר, טובה יותר וזה ממכר...כיף כיף כיף!
אז שימשיך להיות לנו רק טוב, נעים וכיףףףףףףף החג הזה ובאמת שאפשר לשמור ולהנות. נשיבוקים והמשך יומקסים.

איזה יופי אין עלינו.נקווה שכך נסיים את החג הזה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 18:41

אקורדיאון
אקורדיאון
בלונדה.... כתב:
בוקר טובבב
איזה כיף זה טלי אין עלייך....
אני קצת חגגתי עד אתמול מהיום חזרה למשטר הדיאטה.....
יום טוב

בהצלחהההה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 12:49

dany
dany
כל הכבוד לך טלי יקירתי
אני עדיין חוגגת במצפון שקט.......... זה עוד מעט נגמר וכך החלטתי שעם הבת והנכדים וכל ההמולה מסביב אני לא מכניסה את עצמי לשום פינות................. זורמת..........
מחר הם עוזבים ואני חוזרת בגדול לתכנית................
המשך חג שמח
והמון אהבה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 12:07

קרנושה
קרנושה
טלוש את אלופה! גם אני אתמול ישבתי עם חברה בערב על ארוחת ערב של סלט, ביצה וגבינה. במצות אני לא נוגעת כי זה הופך לי את הקיבה ואני גם לא סובלת אותן, כוס תה עם נענע יפה והמון חיוכים. זה היה בערב בבית קפה וישבנו והשלמנו פערים עד שעה מאוחרת, קודם לכן הסתובבנו ועשינו שופינג בקיצור כיף. וממש בהנאה. בכלל החג הזה עובר לי גם נפלא אני צועדת ורצה, פוגשת אנשים, אני יושבת ללמוד כי צריכה להדביק פער קטנטן ועם המשפחה והחברים ובאמת כיף גדול. מזג האוויר נפלא וגם אם היום יהיה קר בערב אני אתלבש חם ואצא החוצה לשעה של ג'וגינג, אני לאט מתחילה לחזור לכושר שלי ולחזק את הגוף, מייד התחושה אסופה יותר, טובה יותר וזה ממכר...כיף כיף כיף!
אז שימשיך להיות לנו רק טוב, נעים וכיףףףףףףף החג הזה ובאמת שאפשר לשמור ולהנות. נשיבוקים והמשך יומקסים.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 12:07

tutit
tutit
כל הכבוד אקול'ה יקרה על השליטה,
אני מקווה שאחזור לעצמי בקרוב......ואחזיר חובות.
גאה בך על השליטה.
שיהיה לך המשך סופשבוע מוצלח ♥
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 08:59

נחושה
נחושה
בוקר טוב יקרה וכולם,
אכן יום חמישי כבר כאן וזה הזמן להקפיד לפני סופשבוע כפול=שישישבת+ערב חג חג+מימונה
בקיצור, בוקר חדש, לשנס מתניים ולהכין את כל מטעמי הפורום הכשרים או המוסבים לכשרים לפסח.
יום נפלא
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 07:59

בלונדה....
בלונדה....
בוקר טובבב
איזה כיף זה טלי אין עלייך....
אני קצת חגגתי עד אתמול מהיום חזרה למשטר הדיאטה.....
יום טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 04:55

אקורדיאון
אקורדיאון
בוקר נהדר לכולם,מזג האוויר ממש קריר ונקווה שיפציע יום יפה שיאפשר לכולנו לצאת ולהנות.
אני מסמנת וי נוסף של הצלחה ושליטה באוכל ומקווה שמחר בבוקר לקראת סוף השבוע אוכל לסמן וי נוסף.
אתמול ישבתי בבית קפה ומסביב כמויות של אוכל מי מצות ומי לחם,ארוחות בוקר עצומות,עוגות ואני ,כוס קפה
הפוך ואפילו לא חשתי תחושת הפסד משום מה.חזרתי הביתה ארוחת צהריים ומחמש ללא פחמימות ולכן קמתי
הבוקר עם שיר קטן בלב,איזהו גיבור הכובש את יצרו ולא שבלילה לא נשמעו קריאות מהמצות שעדיין לא טעמתי,
תשובתי אליהן היתה לא עכשיו מאוחר אולי מחר והרצון עבר .
ובכן שיהיה לכולנו יום נפלא עמוס חוויות,הנאה מהמשפחה.
חיבוק גדול לכולם.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פותחים את יום חמישי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!