הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עם מימונה, בלי מימונה..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/04/2011 17:34

קרנושה
קרנושה
dany כתב:
שתהיינה רק סיבות למסיבות ושאנחנו בכוח ובשליטה שום דבר לא ישבור אותנו..................smile

ב-ד-י-ו-ק! Cool
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 12:51

dany
dany
שתהיינה רק סיבות למסיבות ושאנחנו בכוח ובשליטה שום דבר לא ישבור אותנו..................smile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 11:02

קרנושה
קרנושה
נינוש כתב:
קרנושה יקרה, אני אגיד לך מה אני הייתי עושה.
קודם כל הולכת ומסבירה שאני לא אוכלת פחממות בערב כי זה לא עושה לי טוב. עד כאן הכל אמיתי
ולוקחת לי למחר איזה מופלטה קטנה, ובבית למחרת לבד אני אחליט מה לעשות עם זה, לאכול או לא
ואני מודיעה לך שלפעמים אני כן אוכלת משהו שהתחשק לי ולקחתי הביתה כדי לאכול אותו עד 5
אני לוקחת את זה בחשבון בארוחות וכך לא מרגישה שנמנעתי ממשהו שאני אוהבת. ולפעמים פשוט
זורקת את זה בזבל שלי . כך שזה נתון להחלטתי. כך אני הייתי נוהגת. בהצלחה!!!!!

זה נכון מה שכתבת והכל טוב ויפה אבל כמו שכתבתי לאקו, אני לא כזאת חובבת מתוקים. אני נהנית מגלידה תמיד וזה הדבר שאני הכי הכי אוהבת. כל המתוקים האלו עם השקדים והקציפות זה נראה מעולה אבל זה לא הדבר שבגללו אני אשבור דיאטה. אני יודעת לוותר. לפחות ללכת כי חברה שלי דורשת אבל מבינה שאני בדיאטה ואני לא אקלקל.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 10:59

קרנושה
קרנושה
אקורדיאון כתב:
קרנושה יישר כח בעבר גם אני הייתי הולכת בגלל הלא נעים ולפעמים ליותר מאחד באותו ערב
ולבסוף הבהרתי שזה פשוט מזיק לי והפסקתי ללכת .
כאן זה קצת שונה כי זו חברת נפש,אזאכן לתת כבוד ועוד יותר כבוד למה שנכנס לפה.
בהצלחה יקירה.

תודה יקירה. הדבר היחידי שאני יכולה לומר על זה שאני פחות אוהבת את זה. סיכמנו שאני באה ואם זה קשה לי אני הולכת או שאקח הביתה ואוכל בשישי כמתוק השבועי שלי. אני מעדיפה גלידה על פני כל מתוק וכבר בחינה שלה ראיתי מיני מימונה ולא התפתיתי כל כך, זה לא הכי מדבר אליי המתוקים האלו. אבל ללכת ולכבד את המשפחה ולהגיד שלום ואז ללכת זה חובה..וזה רק אליה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 10:57

קרנושה
קרנושה
shlez25 כתב:
מה זה "בענייני הספורט חזק"? הליכות וכאלה או חדר כושר?

אני צועדת בחוץ עם הנגן, אני לא טיפוס של חדר כושר, זה סגור לי מדיי... הרמתי את הקצב ואני הולכת מהר ולפעמים גם רצה, 4 פעמים בשבוע לפחות שזו התקדמות משמעותית, הסיבולת משתפרת והמצב רוח עולה והתחושה נפלאה. smile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 08:17

נינוש
נינוש
קרנושה יקרה, אני אגיד לך מה אני הייתי עושה.
קודם כל הולכת ומסבירה שאני לא אוכלת פחממות בערב כי זה לא עושה לי טוב. עד כאן הכל אמיתי
ולוקחת לי למחר איזה מופלטה קטנה, ובבית למחרת לבד אני אחליט מה לעשות עם זה, לאכול או לא
ואני מודיעה לך שלפעמים אני כן אוכלת משהו שהתחשק לי ולקחתי הביתה כדי לאכול אותו עד 5
אני לוקחת את זה בחשבון בארוחות וכך לא מרגישה שנמנעתי ממשהו שאני אוהבת. ולפעמים פשוט
זורקת את זה בזבל שלי . כך שזה נתון להחלטתי. כך אני הייתי נוהגת. בהצלחה!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 04:42

אקורדיאון
אקורדיאון
קרנושה יישר כח בעבר גם אני הייתי הולכת בגלל הלא נעים ולפעמים ליותר מאחד באותו ערב
ולבסוף הבהרתי שזה פשוט מזיק לי והפסקתי ללכת .
כאן זה קצת שונה כי זו חברת נפש,אזאכן לתת כבוד ועוד יותר כבוד למה שנכנס לפה.
בהצלחה יקירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 02:04

ענתושש
ענתושש
מה זה "בענייני הספורט חזק"? הליכות וכאלה או חדר כושר?
0 קישור קבוע (Permalink)
21/04/2011 00:08

קרנושה
קרנושה
אהה וכמובן אל נשכח שהמימונה יוצאת בשני בערב. בשלישי אני בשקילה. דרשני..
0 קישור קבוע (Permalink)
20/04/2011 23:51

קרנושה
קרנושה
אני חברת אמת...
ובכן, חברתי הכי טובה (האחות נפש התאומה שלי) שוקלת 47 ק"ג ביום טוב. (איך מירי אומרת-"היא כולה כמו הפולקע שלי") זה הטבע שלה. היא באה מבית מרוקאי וכבר כתבתי לכם על החינה שהיתה אצלה בבית, דירה כזאתי פיצית, נכנסו 80 איש בלחץ והיה סופר שמיייייייייח..זו היתה בפני עצמה מיני מימונה, ואני הרומניה מוכת ההלם הייתי עסוקה בלהתרגש מהטקס המקסים והמוסיקה המרוקאית שהביאה לי צלצולים בראש אח"כ יופי, ומי בכלל הסתכל על המתוקים?!
ועכשיו כשמגיעה חגיגת המימונה קיבלתי חד משמעית הנחיה להגיע ואם לא אני מוחרמת!! אחרי הכל עם מרוקאית אסור להתעסק..smile smile ואני באמת באמת מכבדת את ההורים, המשפחה, הדודים והדודות ומרגישה בת בית ועוד כועסים עליי שאני לא מתיצבת לארוחות שישי ..יכולה לא להגיע?! אז כיוון שאני שייכת לפקולטה המשובחת של בלקין איןןןןןן מצב שאני אגע במתוקים, אני הולכת על תכנית א' א'-ארוחת ערב לפני, ביצה קשה וסלט, חיוך גדול מרוח על הפנים ותהיה יופי של מימונה בלי המופלטות בבטן שלי. קניתי לעצמי נעלי ספורט אליפות, אני כבר כמה ימים בתוך עניניי הספורט חזק, מכנס חדש עם מידה קטנה יותר של נייקי ושום קשר למופלטות עכשיו. אני מכחישה בכל תוקף!
אני סיכמתי איתה שאני באה ואני לא נוגעת בכלום, כי אני באה לתת כבוד, אני חברה אמיתית קודם כל. וגם סוג של מופלטה קטנהsmile בקיצור, אף אחד לא מימונה עליי ואני מאד מימונה על מה שנכנס לי בבטן!!! smile נשיבוקים. רזים. wink
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עם מימונה, בלי מימונה..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!