22/04/2011 04:58
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דרך המלך כתב:
גם אני אחזור לשגרה רק אחרי החג ... אומנם שומרת מהשעה 17:00 אבל נפלתי על המצות .... חג שמח לכולם סיגל טוב שלפחות ללא פחמימות מחמש,מקטין את הנזק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 19:18
 דרך המלך Posts: 5707
|
גם אני אחזור לשגרה רק אחרי החג ... אומנם שומרת מהשעה 17:00 אבל נפלתי על המצות .... חג שמח לכולם סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 18:47
|
dany כתב:
ברור לא חושבת להפסיק עושה רק קצת "אתנחתא" נחושה כתב: dany כתב: בוקר טוב יעלי ואקו החמודות אצלי הבית די הפוך עם האורחים שבאים והולכים בכדי להיפגש עם האורחים מונצואלה.......... גם אצלי לא יכולה לומר שיש סדר והיגיון........... אך אני מקבלת זאת באהבה ויודעת שמיום שישי שהם נוסעים חוזרת למסלול ולשמירה. החלטתי לא להילחם ולא לייסר את עצמי אצא לזרום........... יודעת שאוכל לעשות הכי טוב יותר מאוחר . בינתיים נהנית והבת והנכדים המקסימים שלי......... מי יודע מתי אראה אותם שנית . שיהיה לכן יום נפלא והמשך חג נהדרררררררררררררררר נשיבוקים ואהבה סומכת עלייך לגמרי... תהני ותחזרי לשיגרה במהרה. נשיבוקים נחושה הכל יחזור לשיגרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 12:42
 dany Posts: 19819
|
ברור לא חושבת להפסיק עושה רק קצת "אתנחתא"
נחושה כתב:
dany כתב: בוקר טוב יעלי ואקו החמודות אצלי הבית די הפוך עם האורחים שבאים והולכים בכדי להיפגש עם האורחים מונצואלה.......... גם אצלי לא יכולה לומר שיש סדר והיגיון........... אך אני מקבלת זאת באהבה ויודעת שמיום שישי שהם נוסעים חוזרת למסלול ולשמירה. החלטתי לא להילחם ולא לייסר את עצמי אצא לזרום........... יודעת שאוכל לעשות הכי טוב יותר מאוחר . בינתיים נהנית והבת והנכדים המקסימים שלי......... מי יודע מתי אראה אותם שנית . שיהיה לכן יום נפלא והמשך חג נהדרררררררררררררררר נשיבוקים ואהבה סומכת עלייך לגמרי... תהני ותחזרי לשיגרה במהרה. נשיבוקים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 12:41
|
בהצלחה
נינוש כתב:
איזה מזל, היום יום רביעי הקדוש, יום השקילה ואין שקילה יש לי עוד שבוע להוריד את מה שהרשיתי לעצמי בימים האחרונים. שיהיה המשך חג טוב , בשפיות כדי שלמירי שלנו יהיה נחת מאיתנו!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 12:41
|
תודה אהובה
ממש יהיה טוב..... כרגע אני בהכחשה טוטאלית................ וזה בסדר.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: בוקר טוב יעלי ואקו החמודות אצלי הבית די הפוך עם האורחים שבאים והולכים בכדי להיפגש עם האורחים מונצואלה.......... גם אצלי לא יכולה לומר שיש סדר והיגיון........... אך אני מקבלת זאת באהבה ויודעת שמיום שישי שהם נוסעים חוזרת למסלול ולשמירה. החלטתי לא להילחם ולא לייסר את עצמי אצא לזרום........... יודעת שאוכל לעשות הכי טוב יותר מאוחר . בינתיים נהנית והבת והנכדים המקסימים שלי......... מי יודע מתי אראה אותם שנית . שיהיה לכן יום נפלא והמשך חג נהדרררררררררררררררר נשיבוקים ואהבה תהני מכל רגע יקירתי זה עוד רגע מסתיים ואז כמובן יחסר. באשר למסגרת שלנו אכן בטוחה שתחזרי אחרי האירוח שהוא מסוכן כשהכל כל כך צפוף ואצלך בבית. מחבקת אותך יקירתי,תהני!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 19:03
|
נינוש כתב:
איזה מזל, היום יום רביעי הקדוש, יום השקילה ואין שקילה יש לי עוד שבוע להוריד את מה שהרשיתי לעצמי בימים האחרונים. שיהיה המשך חג טוב , בשפיות כדי שלמירי שלנו יהיה נחת מאיתנו!!!! חחחחחח זהירותתתת השיטה הזאת מסוכנת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 19:03
 נינוש Posts: 1442
|
איזה מזל, היום יום רביעי הקדוש, יום השקילה ואין שקילה יש לי עוד שבוע להוריד את מה שהרשיתי לעצמי בימים האחרונים. שיהיה המשך חג טוב , בשפיות כדי שלמירי שלנו יהיה נחת מאיתנו!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 18:06
|
קרנושה כתב:
אקורדיאון כתב: בוקר נהדר לכולם,היום למעשה אנחנו מתחילים את חוהמפ ונכנסים בנוסף לסוף שבוע. יקיר עד רגע זה אני בשליטה מחלטת כפי שהבטחתי,עדיין לא נגעתי במצה למרות שלגבי זה לא בטוח שאוותר אבל במידה. יקירי באמת הכל בראש,הכל עניין של החלטה. ככל שהתחושה הנפלאה של שליטה באוכל ולקום עם בטן שטוחה ללא נקיפות מצפון שולטת אני חשה בכח שמאפשר לי לקום בבוקר ולומר גם היום. אז מאחלת לכולנו המון הצלחה בשליטה ואולי מפתיע השנה על המאזניים. חג אביב שמח. כל הכבוד יקירתי. גם אצלי הולך לא רע ואני בשליטה בלי הפחממות בערב, עם הרבה ספורט, עם שתיה וגם כן מקווה אולי לראות ירידה אחרי החג.  בהצלחה לכולנו! כל עוד אנחנו בשפיות הכל בסדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 18:06
|
נחושה כתב:
תודה לאל הגיע חוה"מ ואני חזרה בפורום ורחוק מהארוח העשיר והבלתי פוסק שהייתי בו. קודם כל כל הכבוד לשומרות האמיצות. הבוקר כבר חזרתי לתפוח ודנונה והוספתי בננה אחת ומעט קינמון וכוס קפה. חזרתי לרשום ומקווה להיות בשליטה. אין בבית עוגות ושאר אויבים... כבר הורדתי מתכונים להכנה את פשטידת הכרוב של אפי סלט פלפלים של אקו ובכלל, כשמחפשים בנרות רואים שיש המון אופציות מה להכין ולעשות. שיהיה יום נהדר נחושה edited by נחושה on 4/20/2011 נהדר תהני,הכנתי את הפשטידה לליל הסדר והיא קצרה הצלחה.אגב אני במקום הקמח מצה קניתי קמח תופח כשר לפסח כי המתכון של אפי מכיל קמח תופח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 10:28
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
בוקר טוב יעלי ואקו החמודות אצלי הבית די הפוך עם האורחים שבאים והולכים בכדי להיפגש עם האורחים מונצואלה.......... גם אצלי לא יכולה לומר שיש סדר והיגיון........... אך אני מקבלת זאת באהבה ויודעת שמיום שישי שהם נוסעים חוזרת למסלול ולשמירה. החלטתי לא להילחם ולא לייסר את עצמי אצא לזרום........... יודעת שאוכל לעשות הכי טוב יותר מאוחר . בינתיים נהנית והבת והנכדים המקסימים שלי......... מי יודע מתי אראה אותם שנית . שיהיה לכן יום נפלא והמשך חג נהדרררררררררררררררר נשיבוקים ואהבה סומכת עלייך לגמרי... תהני ותחזרי לשיגרה במהרה. נשיבוקים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 10:26
 נחושה Posts: 6982
|
תודה לאל הגיע חוה"מ ואני חזרה בפורום ורחוק מהארוח העשיר והבלתי פוסק שהייתי בו. קודם כל כל הכבוד לשומרות האמיצות. הבוקר כבר חזרתי לתפוח ודנונה והוספתי בננה אחת ומעט קינמון וכוס קפה. חזרתי לרשום ומקווה להיות בשליטה. אין בבית עוגות ושאר אויבים... כבר הורדתי מתכונים להכנה את פשטידת הכרוב של אפי סלט פלפלים של אקו ובכלל, כשמחפשים בנרות רואים שיש המון אופציות מה להכין ולעשות. שיהיה יום נהדר נחושה edited by נחושה on 4/20/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 10:21
 קרולין Posts: 6651
|
היי לכולם, חול המועד כבר כאן....שיהיה לכולםםםםםםםםםםםםם המשך חג שמייח, לכל המטיילים תהנו ותבלו. אנחנו באיזי.....כל יום ביומו....עוד מעט יוצאים לטייל באיזור.....עייפים מאד אבל תודה לאל מרוצים. לענין האוכל: מ ש ת ד ל י ם ביותר....זה לא דיאטה מבחינתי...אבל מקווה מהיום לחזור לבלי פמימות מ- 17.00.... יום מקסיםםםםםםםםםםםםם לכולםםםםםםםםםםםםםם. נשיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 10:14
 קרנושה Posts: 3420
|
אקורדיאון כתב:
בוקר נהדר לכולם,היום למעשה אנחנו מתחילים את חוהמפ ונכנסים בנוסף לסוף שבוע. יקיר עד רגע זה אני בשליטה מחלטת כפי שהבטחתי,עדיין לא נגעתי במצה למרות שלגבי זה לא בטוח שאוותר אבל במידה. יקירי באמת הכל בראש,הכל עניין של החלטה. ככל שהתחושה הנפלאה של שליטה באוכל ולקום עם בטן שטוחה ללא נקיפות מצפון שולטת אני חשה בכח שמאפשר לי לקום בבוקר ולומר גם היום. אז מאחלת לכולנו המון הצלחה בשליטה ואולי מפתיע השנה על המאזניים. חג אביב שמח.
כל הכבוד יקירתי. גם אצלי הולך לא רע ואני בשליטה בלי הפחממות בערב, עם הרבה ספורט, עם שתיה וגם כן מקווה אולי לראות ירידה אחרי החג. בהצלחה לכולנו!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 09:57
|
dany כתב:
בוקר טוב יעלי ואקו החמודות אצלי הבית די הפוך עם האורחים שבאים והולכים בכדי להיפגש עם האורחים מונצואלה.......... גם אצלי לא יכולה לומר שיש סדר והיגיון........... אך אני מקבלת זאת באהבה ויודעת שמיום שישי שהם נוסעים חוזרת למסלול ולשמירה. החלטתי לא להילחם ולא לייסר את עצמי אצא לזרום........... יודעת שאוכל לעשות הכי טוב יותר מאוחר . בינתיים נהנית והבת והנכדים המקסימים שלי......... מי יודע מתי אראה אותם שנית . שיהיה לכן יום נפלא והמשך חג נהדרררררררררררררררר נשיבוקים ואהבה תהני מכל רגע יקירתי זה עוד רגע מסתיים ואז כמובן יחסר. באשר למסגרת שלנו אכן בטוחה שתחזרי אחרי האירוח שהוא מסוכן כשהכל כל כך צפוף ואצלך בבית. מחבקת אותך יקירתי,תהני!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 09:54
|
יעלי כתב:
בוקר טוב אקול'ה, שיהיה לך יום נפלא. בשבילי זה יום העבודה היחיד בכל החג הארוך הזה - ועל כך נחמתי...... ממחר מטיילים כל השבוע עם אורחים מחו"ל. השליטה קצת יצאה מקונטרול וזה לא נחמד כל כך . יום נפלא! תהני מהטיולים השליטה תחזור ,סומכת עלייך יקירתי. נשיבוקים וחג אביב שמח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 09:41
|
בוקר טוב יעלי ואקו החמודות אצלי הבית די הפוך עם האורחים שבאים והולכים בכדי להיפגש עם האורחים מונצואלה.......... גם אצלי לא יכולה לומר שיש סדר והיגיון........... אך אני מקבלת זאת באהבה ויודעת שמיום שישי שהם נוסעים חוזרת למסלול ולשמירה. החלטתי לא להילחם ולא לייסר את עצמי אצא לזרום........... יודעת שאוכל לעשות הכי טוב יותר מאוחר . בינתיים נהנית והבת והנכדים המקסימים שלי......... מי יודע מתי אראה אותם שנית . שיהיה לכן יום נפלא והמשך חג נהדרררררררררררררררר נשיבוקים ואהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 07:57
 יעלי Posts: 589
|
בוקר טוב אקול'ה, שיהיה לך יום נפלא. בשבילי זה יום העבודה היחיד בכל החג הארוך הזה - ועל כך נחמתי...... ממחר מטיילים כל השבוע עם אורחים מחו"ל. השליטה קצת יצאה מקונטרול וזה לא נחמד כל כך . יום נפלא!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 04:33
|
בוקר נהדר לכולם,היום למעשה אנחנו מתחילים את חוהמפ ונכנסים בנוסף לסוף שבוע. יקיר עד רגע זה אני בשליטה מחלטת כפי שהבטחתי,עדיין לא נגעתי במצה למרות שלגבי זה לא בטוח שאוותר אבל במידה. יקירי באמת הכל בראש,הכל עניין של החלטה. ככל שהתחושה הנפלאה של שליטה באוכל ולקום עם בטן שטוחה ללא נקיפות מצפון שולטת אני חשה בכח שמאפשר לי לקום בבוקר ולומר גם היום. אז מאחלת לכולנו המון הצלחה בשליטה ואולי מפתיע השנה על המאזניים. חג אביב שמח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|