25/04/2011 08:26
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן כך וזה אני מתכוונת לעשות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 06:03
 dany Posts: 19819
|
קורה, ממשיכים מדפדפים דף ועוברים הלאה............
.אקורדיאון כתב:
רבקה כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: זהו כבר מסיימים את הפסח ועוד מעט קט חוזרים לתכנית רגילה ומוכרת........ ללא היסוסים והתלבטויות............ דרך הישר שלנו!!!!!!!!!!!! שבוע נפלא חג שמח והמון הצלחה עד לתאריך הרשמי של הקיץ ממש חודשיים אפשר לעשות המון המון.............. לא להתעצל לעבודה.  בטחחח,החלטתי להשקל כבר ביום שלישי. ואת מאמ'לה זאת שהחליטה ועושה ובגדול חיבוק הגדול הזה הפך קצת קטן אתמול חחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 05:56
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: זהו כבר מסיימים את הפסח ועוד מעט קט חוזרים לתכנית רגילה ומוכרת........ ללא היסוסים והתלבטויות............ דרך הישר שלנו!!!!!!!!!!!! שבוע נפלא חג שמח והמון הצלחה עד לתאריך הרשמי של הקיץ ממש חודשיים אפשר לעשות המון המון.............. לא להתעצל לעבודה.  בטחחח,החלטתי להשקל כבר ביום שלישי. ואת מאמ'לה זאת שהחליטה ועושה ובגדול חיבוק הגדול הזה הפך קצת קטן אתמול חחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 13:23
|
ברור התחייבתי בגדול......... יש מספיק חובות להחזיר ומספיק עם המזמוזים...........חחחחחחחחחחחחחח רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: זהו כבר מסיימים את הפסח ועוד מעט קט חוזרים לתכנית רגילה ומוכרת........ ללא היסוסים והתלבטויות............ דרך הישר שלנו!!!!!!!!!!!! שבוע נפלא חג שמח והמון הצלחה עד לתאריך הרשמי של הקיץ ממש חודשיים אפשר לעשות המון המון.............. לא להתעצל לעבודה.  בטחחח,החלטתי להשקל כבר ביום שלישי. ואת מאמ'לה זאת שהחליטה ועושה ובגדול חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 11:26
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: זהו כבר מסיימים את הפסח ועוד מעט קט חוזרים לתכנית רגילה ומוכרת........ ללא היסוסים והתלבטויות............ דרך הישר שלנו!!!!!!!!!!!! שבוע נפלא חג שמח והמון הצלחה עד לתאריך הרשמי של הקיץ ממש חודשיים אפשר לעשות המון המון.............. לא להתעצל לעבודה.  בטחחח,החלטתי להשקל כבר ביום שלישי.
ואת מאמ'לה זאת שהחליטה ועושה ובגדול חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 11:25
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
זהו כבר מסיימים את הפסח ועוד מעט קט חוזרים לתכנית רגילה ומוכרת........ ללא היסוסים והתלבטויות............ דרך הישר שלנו!!!!!!!!!!!! שבוע נפלא חג שמח והמון הצלחה עד לתאריך הרשמי של הקיץ ממש חודשיים אפשר לעשות המון המון.............. לא להתעצל לעבודה. 
דני'לה זאת הצפרדע שהחליטה ולא קפצה או זאת שקפצה ועברה לפרח? ח ח ח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 07:23
|
מצוין איפה זה ביום שלישי?????? אקורדיאון כתב:
dany כתב: זהו כבר מסיימים את הפסח ועוד מעט קט חוזרים לתכנית רגילה ומוכרת........ ללא היסוסים והתלבטויות............ דרך הישר שלנו!!!!!!!!!!!! שבוע נפלא חג שמח והמון הצלחה עד לתאריך הרשמי של הקיץ ממש חודשיים אפשר לעשות המון המון.............. לא להתעצל לעבודה.  בטחחח,החלטתי להשקל כבר ביום שלישי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 06:20
|
dany כתב:
זהו כבר מסיימים את הפסח ועוד מעט קט חוזרים לתכנית רגילה ומוכרת........ ללא היסוסים והתלבטויות............ דרך הישר שלנו!!!!!!!!!!!! שבוע נפלא חג שמח והמון הצלחה עד לתאריך הרשמי של הקיץ ממש חודשיים אפשר לעשות המון המון.............. לא להתעצל לעבודה.  בטחחח,החלטתי להשקל כבר ביום שלישי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 05:39
|
זהו כבר מסיימים את הפסח ועוד מעט קט חוזרים לתכנית רגילה ומוכרת........ ללא היסוסים והתלבטויות............ דרך הישר שלנו!!!!!!!!!!!! שבוע נפלא חג שמח והמון הצלחה עד לתאריך הרשמי של הקיץ ממש חודשיים אפשר לעשות המון המון.............. לא להתעצל לעבודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 00:45
 tutit Posts: 2431
|
אחלה עצות ....ודניל'ה וקרנושה היפות תמונות סוףףףףףףף
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 21:16
 שאפתנית Posts: 8392
|
רעות ברוכה הבאה לפורום . קיבלת את העצות הכי טובות שהבנות יכלו לתת לך כדי לשרוד את החג אז חג שמח ונמשיך גם אחריו במסגרת המדהימה הזו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2011 19:14
 קרנושה Posts: 3420
|
היי רעות, ברוכה המצטרפת בעיניי חג פסח זה חג נפלא לדיאטה, כי את המצות אני לא אוכלת, אני נהנית מגבינות, אוכל אחר שאינו כרוך במצות כי זה גם עושה לי כאבי בטן. יש מלא מתכונים נפלאים בלי פחממות, עם המון ירקות שכשרים לכל השנה ותמיד את יודעת מה?-הם הכי כשרים לדיאטה! המון הצלחה מתוקה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2011 18:31
|
אפי תתחדשי על התמונה מקסימה חג שמח נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2011 15:22
 EFF Posts: 6417
|
רעות - ברוכה הצטרפותך לחברותא הנחמדה שכאן..יקירתי - הירקות כולם כשרים לפסח וטעימים בכל ימות השנהץץהכיני לך כל מיני תבשילים מירקות מבושלים - יש המון בפורום המתכונים..את יודעת כמה סלט חצילים טעים על פריכית אורז ומטבל גבינה ? וסלט ביצים - וסלט טונה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2011 14:02
|
רעות יקרה ברוך בואך אל הפורום............. גפילטע ממש לא רצוי.......... ומצה אחת היא כמו שתי פרוסות לחם וכפי שאת אומרת היא ממש לא מספקת....... אפשר לאכול פריכיות.......... ונתנו לך כאן עוד הצעות טובות ויעילות שתהיה לך שבת שלום וחג שמח......... עוד מעט זה נגמר וחוזרים לשגרה. אקורדיאון כתב:
רעות מה אוכלים כל השנה? סלטים,ירקות מבושלים ,פשטידות,עוף ,טונה ,גבינות למיניהן,תפוח אדמה. הבסיס בפסח הוא לא גפילטע פיש ומצות מה שפחות . בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 04:23
|
רעות מה אוכלים כל השנה? סלטים,ירקות מבושלים ,פשטידות,עוף ,טונה ,גבינות למיניהן,תפוח אדמה. הבסיס בפסח הוא לא גפילטע פיש ומצות מה שפחות . בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 23:55
 רעות Posts: 6
|
אני נמצאת אצל מירי באינטרנט
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 23:51
 לייסי Posts: 623
|
רעות שלום, אם עוד לא הצטרפת לאחד החוגים של מירי - אני מציעה לך לעשות זאת -ואז תקבלי את כל התשובות לשאלותייך. בהצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 23:14
 רעות Posts: 6
|
אני משתדלת לשמור כשרות בחג הפסח הזה אני מודה שאולי רק פעם אחת בחיי שמרתי על החג הזה אני מגיעה מרקע חילוני למדי אני מרגישה שאני יותר רעבה אין לי מושג כמה קלוריות זה הגפילטע הזה והמצות לא משביעות ויושבות כמו לבנים בבטן... אני מפחדת להשמין... הצעות?
 תודה רעות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|