24/04/2011 13:17
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה בובה קרנושה כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: שבוע נפלא ונחזיר את כל החובות כמו גדולות ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!! hadasosh1 כתב: שיהיה שבוע מוצלח לכולנו במיוחד למי שצריכה להחזיר חובות מהחג....  מקווה שאני השנה ממשיכה בלי חובות. כן גם אני מקווה שאני אמשיך עד סוף החג הזה יפה כמו שהיה עד כה..עם השמירה ההדוקה, השתיה והספורט. כמו שאני מרגישה זו ירידה ואני מאד מקווה לקילו פחות. תמיד מרגישה אחרי החג הזה כאילו זה ה-חג לדיאטה. כי אני בהחלט בשמירה ובפיקוח עצמי ואני לא נוגעת במצות. הלוואי.. בכל אופן, המוןןןןןןןןן הצלחה לכולנו ושנעבור את זה כאילו לא היה..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 09:27
 קרנושה Posts: 3420
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: שבוע נפלא ונחזיר את כל החובות כמו גדולות ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!! hadasosh1 כתב: שיהיה שבוע מוצלח לכולנו במיוחד למי שצריכה להחזיר חובות מהחג....  מקווה שאני השנה ממשיכה בלי חובות.
כן גם אני מקווה שאני אמשיך עד סוף החג הזה יפה כמו שהיה עד כה..עם השמירה ההדוקה, השתיה והספורט. כמו שאני מרגישה זו ירידה ואני מאד מקווה לקילו פחות. תמיד מרגישה אחרי החג הזה כאילו זה ה-חג לדיאטה. כי אני בהחלט בשמירה ובפיקוח עצמי ואני לא נוגעת במצות. הלוואי.. בכל אופן, המוןןןןןןןןן הצלחה לכולנו ושנעבור את זה כאילו לא היה..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 07:23
|
טוב לא כולנו מחוננות כמוך........... כפיים ואפיים אקורדיאון כתב:
dany כתב: שבוע נפלא ונחזיר את כל החובות כמו גדולות ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!! hadasosh1 כתב: שיהיה שבוע מוצלח לכולנו במיוחד למי שצריכה להחזיר חובות מהחג....  מקווה שאני השנה ממשיכה בלי חובות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 06:21
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
שבוע נפלא ונחזיר את כל החובות כמו גדולות ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!! hadasosh1 כתב: שיהיה שבוע מוצלח לכולנו במיוחד למי שצריכה להחזיר חובות מהחג....  מקווה שאני השנה ממשיכה בלי חובות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 05:33
|
שבוע נפלא ונחזיר את כל החובות כמו גדולות ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!!
hadasosh1 כתב:
שיהיה שבוע מוצלח לכולנו במיוחד למי שצריכה להחזיר חובות מהחג.... 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 05:32
|
ועל כך אני מודה על תחושת הבית הזה שלא מבקרת ושופטת אלא נותנת פתח להתחלה חדשה בכל פעם............ כמה קל יותר לחיות עם מצפון נקי. שבוע נפלא וחג שמח
שאפתנית כתב:
אל תשכחו שבסופו של דבר גם אנחנו בני אדם אז בזכות מירי אנחנו נחלצות מהרבה מפגעי אוכל אבל כשיש חגים כאלה ומפגשים חברתיים ומשפחתיים לא תמיד זה קל וגם לנו מותר למעוד. הגדולה שלנו היא שאנחנו יודעות גם ל'קום כי מירי לימדה אותנו. וזה מה שעושה אותנו מיוחדים ושונים מכל שאר השמנמודים. תהנו ותחגגו ואל תשכחו את הבית שלנו והכל יהיה בסדר. נחזיר חובות ונמשיך הלאה. EFF כתב: חשבתי לעצמי שאנחנו , חברים בשבט של מירי מוצאים את עצמנו בימים אלו של סעודות נושקות אחת לשנייה כמו ספורטאים הקופצים מעל מכשולים או כאלו שיוצאים בגשם ומנסים לרוץ בין הטיפות...בקיצור - להציל את עצמנו מנפילה לתוך סירי האוכל ותבניות העוגה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 04:45
|
שאפתנית כתב:
אל תשכחו שבסופו של דבר גם אנחנו בני אדם אז בזכות מירי אנחנו נחלצות מהרבה מפגעי אוכל אבל כשיש חגים כאלה ומפגשים חברתיים ומשפחתיים לא תמיד זה קל וגם לנו מותר למעוד. הגדולה שלנו היא שאנחנו יודעות גם ל'קום כי מירי לימדה אותנו. וזה מה שעושה אותנו מיוחדים ושונים מכל שאר השמנמודים. תהנו ותחגגו ואל תשכחו את הבית שלנו והכל יהיה בסדר. נחזיר חובות ונמשיך הלאה. EFF כתב: חשבתי לעצמי שאנחנו , חברים בשבט של מירי מוצאים את עצמנו בימים אלו של סעודות נושקות אחת לשנייה כמו ספורטאים הקופצים מעל מכשולים או כאלו שיוצאים בגשם ומנסים לרוץ בין הטיפות...בקיצור - להציל את עצמנו מנפילה לתוך סירי האוכל ותבניות העוגה.... בוקר טוב יקירה חסרת לי לנוף כל השבוע. אבן הגדולה היא לקום במיידי ולהמשיך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 04:44
|
hadasosh1 כתב:
שיהיה שבוע מוצלח לכולנו במיוחד למי שצריכה להחזיר חובות מהחג....  איזה יופי ואמןןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 00:49
 tutit Posts: 2431
|
שיהיה שבוע מוצלח לכולנו במיוחד למי שצריכה להחזיר חובות מהחג....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 21:14
 שאפתנית Posts: 8392
|
אל תשכחו שבסופו של דבר גם אנחנו בני אדם אז בזכות מירי אנחנו נחלצות מהרבה מפגעי אוכל אבל כשיש חגים כאלה ומפגשים חברתיים ומשפחתיים לא תמיד זה קל וגם לנו מותר למעוד. הגדולה שלנו היא שאנחנו יודעות גם ל'קום כי מירי לימדה אותנו. וזה מה שעושה אותנו מיוחדים ושונים מכל שאר השמנמודים. תהנו ותחגגו ואל תשכחו את הבית שלנו והכל יהיה בסדר. נחזיר חובות ונמשיך הלאה. EFF כתב:
חשבתי לעצמי שאנחנו , חברים בשבט של מירי מוצאים את עצמנו בימים אלו של סעודות נושקות אחת לשנייה כמו ספורטאים הקופצים מעל מכשולים או כאלו שיוצאים בגשם ומנסים לרוץ בין הטיפות...בקיצור - להציל את עצמנו מנפילה לתוך סירי האוכל ותבניות העוגה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2011 05:10
|
תודה מותק
אקורדיאון כתב:
dany כתב: רצתי רצתי............... מעדתי ונפלתי......... היה נהדר............ נגמר ועכשיו חוזרת לכיתה א'.................. בהצלחהההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2011 20:38
|
dany כתב:
רצתי רצתי............... מעדתי ונפלתי......... היה נהדר............ נגמר ועכשיו חוזרת לכיתה א'.................. בהצלחהההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/04/2011 14:10
|
רצתי רצתי............... מעדתי ונפלתי......... היה נהדר............ נגמר ועכשיו חוזרת לכיתה א'..................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 17:38
 EFF Posts: 6417
|
רעיון טוב נינוש..לרוץ עם הטיפים בראש.....מה שלום הBABY ?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 16:41
 נינוש Posts: 1442
|
ריצה בין הטיפות , אני מציעה לרוץ בין הטיפים!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 16:21
 1103 Posts: 5022
|
אפי יקרה אהבתי את הדימוי שהבאת כאן לפנינו♦♦♦♦♦♦? המשך חג שמח עם יד על הברקס ושליטה מלאה○○○○○○ נשיקות♥♥♥♥♥ נילי♣♣♣♣
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 10:26
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקירתי, את צודקת....כולנו סביב ארוחות החג...הרבה אוכל...צריך ממש ממש להיזהר ולשלוט במינוניםםםםםםם. המשך חג שמייח. נשיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 20:56
|
EFF כתב:
חשבתי לעצמי שאנחנו , חברים בשבט של מירי מוצאים את עצמנו בימים אלו של סעודות נושקות אחת לשנייה כמו ספורטאים הקופצים מעל מכשולים או כאלו שיוצאים בגשם ומנסים לרוץ בין הטיפות...בקיצור - להציל את עצמנו מנפילה לתוך סירי האוכל ותבניות העוגה.... חחחח אפילה אבל לפעמים מחליקים.הגדולה היא לקום ולהמשיך במשימה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 18:35
 EFF Posts: 6417
|
חשבתי לעצמי שאנחנו , חברים בשבט של מירי מוצאים את עצמנו בימים אלו של סעודות נושקות אחת לשנייה כמו ספורטאים הקופצים מעל מכשולים או כאלו שיוצאים בגשם ומנסים לרוץ בין הטיפות...בקיצור - להציל את עצמנו מנפילה לתוך סירי האוכל ותבניות העוגה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|