21/04/2011 18:39
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
תודה מתוקה אמרתי לך שאבקש מביתי לצלם אותי וכך עשיתי יש עוד המון תמונות ואשלח לך במייל אקורדיאון כתב: dany כתב: כרובית מתוקה מה שהיה היה ........... ותמיד ניתן לפתוח דף חדש........... איזה כייף♥ מאחלת לך המשך קליל יותר............ ונהדר למצוא דברים לעשות ולא לשקוע............ חיבוקי חג שמח דנושה כמה את יפה,תמונה נהדרת!!! אני ממתינה ,גם אותי צילמו אבל לא רק פנים ונראה לי שיהווה בעיה,נראה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 12:53
 dany Posts: 19819
|
תודה מתוקה אמרתי לך שאבקש מביתי לצלם אותי וכך עשיתי יש עוד המון תמונות ואשלח לך במייל
אקורדיאון כתב:
dany כתב: כרובית מתוקה מה שהיה היה ........... ותמיד ניתן לפתוח דף חדש........... איזה כייף♥ מאחלת לך המשך קליל יותר............ ונהדר למצוא דברים לעשות ולא לשקוע............ חיבוקי חג שמח דנושה כמה את יפה,תמונה נהדרת!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/04/2011 04:48
|
כרובית כתב:
טוב...אז היום כבר יותר טוב. אני מאוד משתדלת.תודה תודה ושוב תודה לכל אחת ואחת מהפורום שענתה ועודדה מקווה להחזיק מעמד את הערב..... תודה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 19:33
 כרובית Posts: 261
|
טוב...אז היום כבר יותר טוב. אני מאוד משתדלת.תודה תודה ושוב תודה לכל אחת ואחת מהפורום שענתה ועודדה מקווה להחזיק מעמד את הערב.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 19:04
|
1103 כתב:
dany כתב: כרובית מתוקה מה שהיה היה ........... ותמיד ניתן לפתוח דף חדש........... איזה כייף♥ מאחלת לך המשך קליל יותר............ ונהדר למצוא דברים לעשות ולא לשקוע............ חיבוקי חג שמח דני יקרה תתחדשי על תמונת הפרופיל החדשה,תמונה מהממת סוף סוף רואים את זיו פניך היפות המשך חג שמח נילי  נכון מאוד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 18:32
 1103 Posts: 5022
|
dany כתב:
כרובית מתוקה מה שהיה היה ........... ותמיד ניתן לפתוח דף חדש........... איזה כייף♥ מאחלת לך המשך קליל יותר............ ונהדר למצוא דברים לעשות ולא לשקוע............ חיבוקי חג שמח דני יקרה תתחדשי על תמונת הפרופיל החדשה,תמונה מהממת סוף סוף רואים את זיו פניך היפות המשך חג שמח נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 18:02
|
dany כתב:
כרובית מתוקה מה שהיה היה ........... ותמיד ניתן לפתוח דף חדש........... איזה כייף♥ מאחלת לך המשך קליל יותר............ ונהדר למצוא דברים לעשות ולא לשקוע............ חיבוקי חג שמח דנושה כמה את יפה,תמונה נהדרת!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 16:19
 1103 Posts: 5022
|
אסתי יקרה הדברים שכתבת לכרובית על מנת לחזק ולעודד אותה, מתאים לכל אחד ואחת מאיתנו.על כך תודה. המשך חג שמח נשיקות נילי♥♥♥♥♥
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 10:23
 קרולין Posts: 6651
|
כרובית יקירתי, מקווה שהיום את מצליחה יותר להיות בשליטה וחוזרת למסלול... מבינה מאד לליבך לפעמים האוכל פשוט ש ו ל ט בנו. אל ייאוש ובלי לחץ....סומכת עלייך שאת תדעי להתחיל מחדש.... המשך חג שמייח ו ב ש ל י ט ה. חיבוקי חזקקקק קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 09:42
 dany Posts: 19819
|
כרובית מתוקה מה שהיה היה ........... ותמיד ניתן לפתוח דף חדש........... איזה כייף♥ מאחלת לך המשך קליל יותר............ ונהדר למצוא דברים לעשות ולא לשקוע............ חיבוקי חג שמח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2011 08:09
 רוויטל Posts: 288
|
כרובית החג הזה לא קל וצריך לעקוף אותו. צאי להליכה בחוץ כבר עתה שעה או פחות. הצמדי לתפריט של מירי ולשתות הרבה מאד. מצה רגילה בזהירות . תכנסי לפורום תרשמי מניסיון זה תורם. מקווה לשמוע דיוח. חג שמח.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 20:54
|
יקירה רק אל יאוש כי הוא רק מוריד אותך וגורם למעגל הסגור שלך המשך השתוללות. לעצור להרים ראש ולומר היום זה יומי הראשון בדיאטה והכל מחדש שהרי להתייאש ולהרים ידיים קל ביותר אבל לא א בבית סיפרנו. לכן הוא שאמרתי להתחיל מחדש מה שהיה נגמר ומתחילים מחדש כדי לא לעלות יותר. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 20:48
|
תודה בנות! משתדלת...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 18:37
 EFF Posts: 6417
|
ממי..כל פעם שאת מוצאת עצמך מול אוכל אוצי רוצי אל המחשב והתחברי לפורום..מקווה שזה יעזור...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 18:09
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
כרובית יקרה זה בשבילך
יש אנשים שמראש מתייאשים ומעדיפים להישאר במקום לראות את השקיעה מאותו מקום שראו אותה תמיד.
יש אנשים שרק עכשיו התחילו לטפס. בשקיעה יצפו במנוחתם, בדרכם אל הפסגה.
יש כאלה שהגיעו לאמצע הדרך. וזו היא תחנתם האחרונה, הם אולי אינם יודעים זאת, מספיק יפה להם, הם ישארו שם ויתהו... האם יוכלו להגיע לפיסגה, ואיך השקיעה נראית משם ?
ויש אחרים שיגיעו לפיסגה אך במרוצתם לא יספיקו להנות מן השקיעה. הם כבר מחפשים פיסגה אחרת.
ואת היכן תהיי ? אל תהיי מאלה שכל כך מתיאשים שאפילו לא ניסו לטפס לפיסגה שלהם. ואל תעצרי באמצע הדרך שלך כשאת בעצם מסוגלת להמשיך הלאה. וכשתגיעי לפיסגה שלך תעצרי שניה ותיסתכלי על השקיעה, תהני ממנה ... ואז - תמשיכי לפיסגה הבאה
edited by אסתי ברוך on 4/19/2011
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 17:52
|
קודם כל-חג שמח לכולם...תהנו ותנוחו והעיקר שיעבור בכיף!!! איבדתי שליטה...כל השבוע שעבר כבר לא הייתי בשיאי....ומאתמול יש החמרה קשה!!! לא מפסיקה לאכול!!!! ולא משנה מה....נשקלתי ועליתי כבר 2 קילו...אוף עד שירדתי אותם!!! התקלחתי עכשיו, צחצחתי שיניים, הכנתי שתיה ואני מקווה להמשיך הלאה.... קשה לי ואני מפחדת להעלות את כל מה שהורדתי....זה כבר קרה לי לא פעם....אני כבר מרגישה שהבטן מנופחת והפנים גם...בעצם הכל מנופח.... ייאוש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|