הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קצת יותר היום..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/04/2011 14:08

dany
dany
מיקה יקרה
אני ממש אכלתי יותר מידי בשבוע האחרון היו לי המון אורחים ובית ממש מטורף וזה לא היה זמן לשמור או להיות במסגרת .....פשוט לא היה ניתן. אז החלטתי לא לייסר את עצמי אלא לזרום.
עכשיו האורחים נסעו הבית התרוקן ואני במלוא המרץ מתכוונת לחזור לתכנית מא"ב.
ברור לי שיש תשלום די גבוה........... אך אני מוכנה לשלם אותו בשמחה, ללא יסורי מצפון וללא הענשה עצמית.
שבת שלום יקירה
0 קישור קבוע (Permalink)
20/04/2011 10:10

קרנושה
קרנושה
בכיף גדול יקירה. wink
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2011 21:27

רוויטל
רוויטל
קרנושה תודה על ההסבר המפורט!!!

קרנושה כתב:
מיקה כתב:
היי קרנושה
כרגע חזרתי מהליכה....
אילו נעלי ספורט קנית."?
האם תוכלי לרשום.
גמני מתכוונת בקרוב לחדש את שלי.

היי מיקה,
בגלל שרקדתי 10 שנים ג'אז אירובי הקפיצות האינטנסיביות דיי פגעו לי בברכיים והן רגישות מאד. אני לא מוותרת על נעליים נוחות ואיכותיות שמחזירות את השקעתן, (לא רק נעלי ספורט) ואני ממליצה בחום להשקיע כסף (במידת האפשר) בנעל ספורט שתופסת באחיזה מוחלטת את כף הרגל, הקרסול ושהיא תומכת בקשת, בעקב ובכל מה שנחוץ. נייקי למשל, היא נעל אפנתית לטעמי ואני לא רוכשת אותה יותר כי היו לי כאלו של אירובי, שוקס - 4 קפיצים חיצוניים, נייקי מקס-כמו כרית אוויר ואף אחת לא באמת הייתה מספיק מקצועית והיום אני מבינה את זה היטב בברכיים.. אל תשכחי שהכל מאד משתנה מאחד לאחד וכל אדם מרגיש אחרת עם נעל בהתאם לרגליו..כך שזה מאד אישי וזו דעתי בלבד. כל אחד הולך עם מה שטוב לו.
אני רכשתי שוב נעל של אסיקס asics שהיא מקצועית לריצה והליכה, המחיר שלה לא זול אבל היא מצדיקה כל שקל. אחרי הכל ההליכה שלנו והנעל עליה אנחנו עומדים היא השלכה ישירה לגב שלנו. נעל זהה לאסיקס מבחינת האיכות היא הסקוני, שגם היא מעולה ויש את ניו באלנס וכו' אבל אני כבר שנים עם האסיקס, את יכולה להגיע לספורט ורטהיימר ולבני ציון-חנות אליטל ולנסות למצוא במחירים זולים יותר.
אני באופן כללי מכורה לנעליים מכל הסוגים אבל קונה בעיקר נעלי נוחות ולא רק נעלי יופי כי האיכות חיים חשובה לי ועל זה אין אצלי פשרות. חנות נעליים איכותיות, בריאותיות ויפות שאני אוהבת מאד זו אורג'ינלס-יש לך בנמל ת"א חנות ענקית שלהם, צמוד להם יש את החנות של אסיקס ומומלץ בחום. מקווה שעזרתיsmile הכי בכיף שייש ותקני נעל טובה זה חשוב מאד.
הכי הכי חשוב לשים לב שאחרי תקופה של "חרישה" על נעלי ספורט הן הופכות לשטוחות יותר וזה משהו שצריך להרגיש. ביום שזה מרגיש כך צריך להחליף את הנעל כיוון שהיא כבר לא מספקת את מה שצריך. גם אם שמרת עליהן יפה והן עדיין נראות מעולות והתחושה היא נמוכה, משוחררת ושטוחה יותר זה הזמן להחליף.
המשך חג נפלא יקירה ובכיף אני שמחה לעזור בכל מה שאני יכולה!

--
מודעות....
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2011 13:19

קרולין
קרולין
יקירתי,
כולנו אכלנו קצת יותר...זה חג והכל טעיםםםםם ומיוחד.
מהיום ח ז ר ה לשגרה.
בהצלחהההה רבהההה לכולםםםםם והמשך חג שמייחחחחחחחחחחחחח.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2011 12:17

קרנושה
קרנושה
מיקה כתב:
היי קרנושה
כרגע חזרתי מהליכה....
אילו נעלי ספורט קנית."?
האם תוכלי לרשום.

היי מיקה,
בגלל שרקדתי 10 שנים ג'אז אירובי הקפיצות האינטנסיביות דיי פגעו לי בברכיים והן רגישות מאד. אני לא מוותרת על נעליים נוחות ואיכותיות שמחזירות את השקעתן, (לא רק נעלי ספורט) ואני ממליצה בחום להשקיע כסף (במידת האפשר) בנעל ספורט שתופסת באחיזה מוחלטת את כף הרגל, הקרסול ושהיא תומכת בקשת, בעקב ובכל מה שנחוץ. נייקי למשל, היא נעל אפנתית לטעמי ואני לא רוכשת אותה יותר כי היו לי כאלו של אירובי, שוקס - 4 קפיצים חיצוניים, נייקי מקס-כמו כרית אוויר ואף אחת לא באמת הייתה מספיק מקצועית והיום אני מבינה את זה היטב בברכיים.. אל תשכחי שהכל מאד משתנה מאחד לאחד וכל אדם מרגיש אחרת עם נעל בהתאם לרגליו..כך שזה מאד אישי וזו דעתי בלבד. כל אחד הולך עם מה שטוב לו.
אני רכשתי שוב נעל של אסיקס asics שהיא מקצועית לריצה והליכה, המחיר שלה לא זול אבל היא מצדיקה כל שקל. אחרי הכל ההליכה שלנו והנעל עליה אנחנו עומדים היא השלכה ישירה לגב שלנו. נעל זהה לאסיקס מבחינת האיכות היא הסקוני, שגם היא מעולה ויש את ניו באלנס וכו' אבל אני כבר שנים עם האסיקס, את יכולה להגיע לספורט ורטהיימר ולבני ציון-חנות אליטל ולנסות למצוא במחירים זולים יותר.
אני באופן כללי מכורה לנעליים מכל הסוגים אבל קונה בעיקר נעלי נוחות ולא רק נעלי יופי כי האיכות חיים חשובה לי ועל זה אין אצלי פשרות. חנות נעליים איכותיות, בריאותיות ויפות שאני אוהבת מאד זו אורג'ינלס-יש לך בנמל ת"א חנות ענקית שלהם, צמוד להם יש את החנות של אסיקס ומומלץ בחום. מקווה שעזרתיsmile הכי בכיף שייש ותקני נעל טובה זה חשוב מאד.
הכי הכי חשוב לשים לב שאחרי תקופה של "חרישה" על נעלי ספורט הן הופכות לשטוחות יותר וזה משהו שצריך להרגיש. ביום שזה מרגיש כך צריך להחליף את הנעל כיוון שהיא כבר לא מספקת את מה שצריך. גם אם שמרת עליהן יפה והן עדיין נראות מעולות והתחושה היא נמוכה, משוחררת ושטוחה יותר זה הזמן להחליף.
המשך חג נפלא יקירה ובכיף אני שמחה לעזור בכל מה שאני יכולה!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2011 11:44

רוויטל
רוויטל
היי קרנושה
כרגע חזרתי מהליכה....
אילו נעלי ספורט קנית."?
האם תוכלי לרשום.

--
מודעות....
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2011 11:15

קרנושה
קרנושה
היי מיקה, אני מסכימה עם התחושה שאכלנו קצת יותר מדיי כי בכל זאת זה ערב חג וליל הסדר וזה דיי שונה ממה שאנחנו רגילים אבל יחד עם זאת מייד חוזרים לשגרה המבורכת, בלי הפחממות מחמש, הליכות, מים מים בששון והכל יהיה בסדר. אני קניתי לעצמי נעלי ספורט חדשות, מאד יקרות אבל מצדיקות וכבר לוקחת אותן לנסיעת מבחן מוצלחת.
המון המון הצלחה והכל יחזור לקדמותו.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2011 10:01

אקורדיאון
אקורדיאון
מיקה כתב:
הקצת יותר מדי......עלה לי הבוקר
בשמונה מאות גרם.
איזה מדכא!!!!!
אני יוצאת להליכה.

לא מדכא בכלל חוזרים לשליטה וביום הכל ייעלם.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2011 09:29

רוויטל
רוויטל
הקצת יותר מדי......עלה לי הבוקר
בשמונה מאות גרם.
איזה מדכא!!!!!
אני יוצאת להליכה.

--
מודעות....
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2011 09:27

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
אכן בידיוק כך
הרי כולנו יודעים שאין טעם לחפור במה שהיה זה לא מוסיף לנו כלוםםםםםםםםםםםם
תודה לאל שיש לנו את הרגע הנוכחי שאפשר לעשות בו שינוי!!!!!!!!!!!!

אכן כך,רק קדימה.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2011 07:44

dany
dany
אכן בידיוק כך
הרי כולנו יודעים שאין טעם לחפור במה שהיה זה לא מוסיף לנו כלוםםםםםםםםםםםם
תודה לאל שיש לנו את הרגע הנוכחי שאפשר לעשות בו שינוי!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/04/2011 05:15

אקורדיאון
אקורדיאון
אם זה קצת יותר לא קרה כלום,מהיום חוזרים לשפיות ומשתדלים לשרוד כך עד סוף החג
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/04/2011 23:55

רוויטל
רוויטל
דווקא ההרצאה של מירי אתמול מאד תרמה לי אבל..
היום בערב קצת יותר אכלתי לטעמי.
ממחר אני חוזרת לשפיות.
בבוקר אצא להליכה
אחכ ארוחת בוקר
ואני מוזמנית לצהריים על האש אצל אחותי.
מקווה לשרוד את מחר.

--
מודעות....
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קצת יותר היום..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!