26/04/2011 05:32
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן תגובה בריאה שגם אני אימצתי לעצמי לאחרונה,הרי אנחנו מחזירות חובות במיידי, מה שעולה מהר כך גם יורד ,אנחנו במסגרת והכל יחזור למקומו בשלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 04:54
 dany Posts: 19819
|
תגובה בריאה לחלוטין, זוכרת איך היית מגיבה מקודם .יסורי מצפון, אשמה, יאוש. אז כך הרבה יותר טוב לחזור לתהליך בלב שלם ובמלוא המרץ. בהצלחה
חיה'לה כתב:
תודה חברותיי היקרות על החיזוקים! למען היושר, מאז שכתבתי לכם הספקתי לבלות ולהינות עד בלי די עם המון חברים, וגם אכלתי... חבל על הזמן... מוטב לשתוק. עם זאת, אין לי נקיפות מצפון, מפני שבאמת קיימתי גם בעניין האוכל את מצוות 'ושמחת בחגך', וכעת אני מתכוונת לחזור למסלול ממחר. זרקתי את כל 'האויבים', ונשארתי רק עם ביצים קשות, גבינות, פירות, ירקות, אוכל מבושל וטעים ובעיקר - המון המון מטיבציה להמשיך. אז אני ממש לא מודאגת, ומבטיחה להמשיך ולהשתדל ממחר. העיקר שהיה כיף!!! להתמע, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 21:16
 חיה'לה Posts: 885
|
תודה חברותיי היקרות על החיזוקים! למען היושר, מאז שכתבתי לכם הספקתי לבלות ולהינות עד בלי די עם המון חברים, וגם אכלתי... חבל על הזמן... מוטב לשתוק. עם זאת, אין לי נקיפות מצפון, מפני שבאמת קיימתי גם בעניין האוכל את מצוות 'ושמחת בחגך', וכעת אני מתכוונת לחזור למסלול ממחר. זרקתי את כל 'האויבים', ונשארתי רק עם ביצים קשות, גבינות, פירות, ירקות, אוכל מבושל וטעים ובעיקר - המון המון מטיבציה להמשיך. אז אני ממש לא מודאגת, ומבטיחה להמשיך ולהשתדל ממחר. העיקר שהיה כיף!!! להתמע, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 05:49
|
יישר כח,חג שמח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 18:10
 רבקה Posts: 8411
|
חיה'לה והנה את מצליחה לעבור את החג בשליטה ואין דבר יותר נפלא שיהיה לך המשך חג שמח ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 17:17
|
חיוש כל הכבוד על השמירה והיציבות אני מורידה את הכובע
המשיכי כך יקירתי
חג שמח
חיה'לה כתב:
בס"ד תודה מירי היקרה, רק כעת צפיתי בהרצאה מיום ראשון שעבר, וגם רק עתה קראתי את ברכותייך. תודה לך על הכול הכול! אכן בזכות המשפחה התומכת, והחברים היקרים שבמחיצתם שהיתי רוב החג לא עליתי. אמנם לא עשיתי דיאטה, אך אכלתי במודעות במלאה, בגבולות, בלי מצות בכלל!! עם קינוחים בגבולות ובשליטה והעיקר - בהרבה הרבה הנאה!! אכן, בעקבות התיאורים שלך בהרצאות על הבישול היומיומי בבית, אני כבר זמן רב דואגת גם כן לבשל לעצמי אוכל טרי, בריא ומזין פעמיים בשבוע, וזה כיף גדול. שיהיה לך, לאריה ולכל השמפחה חג כשר ושמח (מה שנותר ממנו), ואהי השל התחדשות ושמחה. שלך, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2011 14:38
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד תודה מירי היקרה, רק כעת צפיתי בהרצאה מיום ראשון שעבר, וגם רק עתה קראתי את ברכותייך. תודה לך על הכול הכול! אכן בזכות המשפחה התומכת, והחברים היקרים שבמחיצתם שהיתי רוב החג לא עליתי. אמנם לא עשיתי דיאטה, אך אכלתי במודעות במלאה, בגבולות, בלי מצות בכלל!! עם קינוחים בגבולות ובשליטה והעיקר - בהרבה הרבה הנאה!! אכן, בעקבות התיאורים שלך בהרצאות על הבישול היומיומי בבית, אני כבר זמן רב דואגת גם כן לבשל לעצמי אוכל טרי, בריא ומזין פעמיים בשבוע, וזה כיף גדול. שיהיה לך, לאריה ולכל השמפחה חג כשר ושמח (מה שנותר ממנו), ואהי השל התחדשות ושמחה. שלך, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 20:54
|
EFF כתב:
כן יקירתי..נצעד, נשתה מים ונשמח על כך שאנחנו עומדים בגבורה בהחלטות שלנו..הרי הכל עניין של בחירה, נכון???♥♥ נכון מאודדדד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 18:43
 EFF Posts: 6417
|
כן יקירתי..נצעד, נשתה מים ונשמח על כך שאנחנו עומדים בגבורה בהחלטות שלנו..הרי הכל עניין של בחירה, נכון???♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 13:30
 קרולין Posts: 6651
|
למירי , אריה , משפ' בלקין ומשפ' הפורום הנפלא שלנו! חג אביב שמח. חג של חרות, התחדשות, התרגשות, והתחלות טובות ומבורכות לכולםםםםם. ים של בריאות, שמחה בלב, שגשוג ,פריחה, ו ה צ ל ח ה. כל שנבקשששששש לו יהי. אמן. אוהבת המון שלכם, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 13:16
 יעלי Posts: 589
|
מירי ואריה יקרים, שיהיה לכם חג נפלא. תבלו, תהנו, תכבשו את העולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 11:17
 קרנושה Posts: 3420
|
חג שמח ונפלא יקרה! תעשו חיים ותבלו, מגיע לכם. נשיקות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 08:23
 דפי Posts: 1126
|
למירי ואריה היקרים חג שמח וחופשה נעימה דפי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 07:45
|
תודה יקירה על הברכות והעידוד חופשה נעימה מנוחה טובה תחזרי בכוחות מחודשים ורעננים ד"ש לאריה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2011 23:50
 רוויטל Posts: 288
|
תודה מירי על התיזכורת בעניין מים וצעידה חג שמח!
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2011 22:50
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מירי כתב:
חברי פורום יקרים, אני רוצה לברך אתכם בשמי ובשם אריה בברכת חג שמח, שתהנו מהחג, הבטיחו מזג אויר מקסים. שתבזבזו קלוריות בטיולים, ובמשחק עם הילדים, נכדים. שתלכו לצעוד, לשחק מטקות,לרכב על אופניים, העיקר שתהיו בתנועה...... שנאכל בחג הזה טעים ומגוון אך לא בהגזמה, והכי חשוב מים מים מים לא לשכוח לשתות. להתראות במעמד השקילה מיד אחרי החג, אנחנו כרגיל ביום שלישי בסמינר לוינסקי, חוזרים בשמחה ובריאות לשיגרה. חג שמח אוהבת מירי
והפעם עם תמונה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2011 16:05
|
נינוש כתב:
למירי , אריה ולפורום היקר שלנו חג שמח, חג משפחתי זה יודע לגרום לנו לדברים הטובים והפחות טובים בואו נפיק ממנו את המיטב ולחזור במהרה לשגרה הברוכה שלנו חג שמח לכולם נשיקות וחיבוקים אמן ואמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2011 16:05
 נינוש Posts: 1442
|
למירי , אריה ולפורום היקר שלנו חג שמח, חג משפחתי זה יודע לגרום לנו לדברים הטובים והפחות טובים בואו נפיק ממנו את המיטב ולחזור במהרה לשגרה הברוכה שלנו חג שמח לכולם נשיקות וחיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2011 16:03
|
יקירתי חג אביב שמח. נסיעה טובה והנאה מלאה,חידוש מצברים וכולנו ממתינים לכם תוך עמידה על המשמר. אוהבת את כולכם! מירי התמונה שלך נעלמה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2011 14:31
 מירי Posts: 47
|
חברי פורום יקרים, אני רוצה לברך אתכם בשמי ובשם אריה בברכת חג שמח, שתהנו מהחג, הבטיחו מזג אויר מקסים. שתבזבזו קלוריות בטיולים, ובמשחק עם הילדים, נכדים. שתלכו לצעוד, לשחק מטקות,לרכב על אופניים, העיקר שתהיו בתנועה...... שנאכל בחג הזה טעים ומגוון אך לא בהגזמה, והכי חשוב מים מים מים לא לשכוח לשתות. להתראות במעמד השקילה מיד אחרי החג, אנחנו כרגיל ביום שלישי בסמינר לוינסקי, חוזרים בשמחה ובריאות לשיגרה. חג שמח אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|