19/04/2011 09:23
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
סיגל יקרה מאחלת לך ולמשפחתך חג שמח שקט ומאושר מי יתן וכל החוויות הקשות שעברתם יעברו מעולם וימחקו כלא היו...... שהשם יתן לך כוחות להתגבר על הכל.......... את האמא ואת הציר סביבו מסתובב הכלללללללללל וזכית כפי שאת כותבת להכיר ולדעת אנשים מיוחדים......... זה לא קורה סתם......... זכית כי גם את כזאת........... והיקום דואג לדברים האלו......... זכינו כולנו כאן להכיר בחוג של מירי בלקין , אישה נדירה, ומי שלא נמצא כאן לא יבין ולא ידע.......... אשרינו שוב חג שמח המון אהבה וכוחות נשיבוקים אכן אכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2011 07:57
 dany Posts: 19819
|
סיגל יקרה מאחלת לך ולמשפחתך חג שמח שקט ומאושר מי יתן וכל החוויות הקשות שעברתם יעברו מעולם וימחקו כלא היו...... שהשם יתן לך כוחות להתגבר על הכל.......... את האמא ואת הציר סביבו מסתובב הכלללללללללל וזכית כפי שאת כותבת להכיר ולדעת אנשים מיוחדים......... זה לא קורה סתם......... זכית כי גם את כזאת........... והיקום דואג לדברים האלו......... זכינו כולנו כאן להכיר בחוג של מירי בלקין , אישה נדירה, ומי שלא נמצא כאן לא יבין ולא ידע.......... אשרינו שוב חג שמח המון אהבה וכוחות נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2011 15:59
|
דרך המלך כתב:
תודה אקו אסתי וקרולין אמן ואמן מעכשיו התחלות חדשות.. חג שמח סיגל אכן יקירה רק התחדשות ואנרגיות חיוביות והכל מסתדר,המשברים חולפים ,אנחנו קמים,מרימים ראש ורק קדימה. חג נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2011 15:43
 דרך המלך Posts: 5707
|
חג שמח חמודות אני כבר טיפהלה יותר טוב.... נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2011 13:18
 בלונדה.... Posts: 3603
|
חג שמח סיגלי לך ולכל משפחתך שתדעו רק ימים טובים ומאושרים ולהתפלל כל יום שזה נגמר ככה. אל תשכחי שאסור לך ליפול ולהישבר את המשענת של הילדים... שולחת חיבוקים גדוליםםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2011 13:00
 קרנושה Posts: 3420
|
חג שמח יקרה! בשורות טובות ובעיקר המון המון אור ואהבה. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2011 04:35
|
דרך המלך כתב:
תודה אקו אסתי וקרולין אמן ואמן מעכשיו התחלות חדשות.. חג שמח סיגל אכן מתחילים!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 23:23
|
תודה אקו אסתי וקרולין אמן ואמן מעכשיו התחלות חדשות.. חג שמח סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 23:00
 קרולין Posts: 6651
|
סיגל יקירתי, הכל הדדי!! התאהבתי בך מהיום הראשון שנפגשנו אצלנו בחוג בר"ג, עם החיוך הכובש שלך והפנים שמקרינות כ"כ הרבה טוב.
חג אביב שמח לך ולכל בני ביתך, חג של התחדשות והתחלות חדשות, ובשורות טובות אמן.
נשיבוקים חמים
אוהבת אותך
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 21:58
 לייסי Posts: 623
|
סיגל היקרה, אני מאחלת לך ולמשפחתך חג שמח ומאושר! שיהיו לכם מעתה רק ימים שמחים! אוהבת - אסתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 19:06
|
איזה יופי ,ירידה לפני הכניסה לחג,שאפו. אכן זכינו כולנו להיות יחדיו במסגרת בה מירי היא הראש המוביל את כולנו לתובנות,למוטיבציה להמשיך ולא להרים ידיים גם בשעת משבר. בזכותה זכינו לפורום הזה שמורכב מאנשים טובים באמצע הדרך,תומכים,מפרגנים ומבינים מתוך נסיון זהה כל משפט שעולה כאן. תודה על המילים החמות. חג שמח ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 18:28
|
חברים יקרים קודם כל אברך את כולם בחג שמח חג של בשורות טובות וימים טובים יותר ... חג שנהפוך כולנו לאנשים טובים יותר שמחים יותר עם הרבה יותר נתינה ופחות שומן .. מירי יקרה ההרצאה היום פשוט דיברה אליי כל מילה כל הברה ממש חלחלה בי עמוק ולמרות כל הפחמימות שנכנסו לי לגוף ירדתי קילו קולולו.... שתדעי שאני מברכת כל יום על כך שהכרתי אותך .. כן ירבו כמותך! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם , לך ולאריה ולילדים. קרולין המדהימה כמה שריגשת אותי היום במפגש את אישה מדהימה ואני מרגישה שאנחנו מכירות שנים. הברכה שלך ריגשה גם אותי וגם את ליאור , אם נתינה כמו שלך האושר לא ירחק ממך.. שיהיה לך חג שמח וכל מה שתבקשי - לו יהי! בהחלט אני יכולה להגיד שאני אוהבת אותך מאוד רעות ענת אסתי (לייסי) המדהימות מאחלת לכל אחת ואחת מכן חג פסח שמח ורק בשורות טובות תמשיכו להיות כמו שאתן עם חיוך על הפנים ושמחת חיים עודדתן אותי בימים קשים אלו ולא אשכח זאת לעולם.. הכרתי בחוג הזה אנשים מדהימים (חלק וירטואליים )אנשים שאני לא בטוחה שהייתי מכירה בשום מקום בעולם... אני רוצה להודות לכל אחת ואחת בפורום המקסים הזה שהיתה איתי בימים קשים אלו ועודדה ותמכה וחיזקה זה ממש לא מובן מאליו . מאחלת לכולם חג שמח ומתוק.. מתוק בנשמה .. נשיקות וחיבוקים סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|