19/04/2011 07:28
 dany Posts: 19819
|
שירי יקרה ברוכה הבאה וכפי שכתבת דין פרוטה כדין מאה ומוטב רגע אחד לפני.......... ואפילו לא תרדי בכלל עצם העובדה על המחשבה של שינוי תיצור כבר איזה שינוי........ המון הצלחה דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2011 12:56
 קרנושה Posts: 3420
|
בוכה הבאה לפורום הכי הכי טוב שאפשר לבקש!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/04/2011 04:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ברוכה הבאה למקם הנכון ובזמן הנכון.זו ממש הוכחה ניצחת שהחלטת להתחיל מעכשיו ללא דחיות ותירוצים. האמיני שתעברי הן את החג והן את האירועים בשליטה,רק לעשות את אשר המורה מירי אומרת וההצלחה מובטחת. חג אביב שמח ובהצלחה רבה. נשמח שתמשיכי להיות איתנו פורום. הוא מהווה סיוע לכל התהליך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 23:27
 דרך המלך Posts: 5707
|
שירי יקרה ברוכה הבאה לפורום המדהים הזה.. תמצאי כאן אנשים טובים שתומכים ומעודדים ואת המורה של הפורום מירי בלקין מספר אחת!!!!!!!!!!! זה בדוק! באת בזמן הכי טוב שיכול להיות מאחלת לך הצלחה בהמשך חג שמח סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 23:19
 מירי Posts: 47
|
שירי יקרה התחלת טוב, שיתפת את הפורום המדהים. אל תילחצי, זה שנרשמת לפני החג כל הכבוד.... רק אם לא תעלי בחג זה הישג גדול..... תמשיכי לצעוד ולאכול בלי פחמימות מ5 ויהיה בסדר. חג שמח ובשליטה שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 23:03
 קרולין Posts: 6651
|
שירי יקרה, ברוכה הבאה ובהצלחה רבה. חג אביב שמח.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 20:45
 EFF Posts: 6417
|
שירי - ברוך בואך..וכן (!) מצאת זמן מצויין להתחיל בדיאטה...הדחייה הרבה יוצר מזיקה. בהצלחה רבה וחג שמח..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 14:33
 שירי Posts: 3
|
היי , אני בדיאטה דרך האינטרנט , אחרי שניסיתי כל מיני דיאטות (שומרי משקל ,כרוב חרמון...) ואני כבר די סקפטית אני באמת מחפשת דיאטה כאורך חיים ולא כאלטרנטיבה זמנית אני כמו כולם פה מניחה אוהבת לאכול ולא מוכנה לוותר לתמיד על דברים שאני אוהבת מצד אחד ומצד שני אני גם מודעת מאוד למה שאני אוכלת אוכל בריא וטעים מידי פעם חטיפים . אני לא יודעת כמה אני אמורה לרדת בטח 13 קג אבל דין פרוטה כדין מאה נותנת צ'אנס בצקיסטית בגמילה כתב:
ברוכה הבאה שירי :-) שמנמודים בד"כ מתחילים דיאטה "ממחר" או "אחרי סופ"ש" או "אחרי החג", אבל את - מחוננת!  מתחילה את הדיאטה ממש לפני פסח - שאפו כפול ומכופל! אני בטוחה שילך לך בסדר גמור בחג, כי כבר נרשמת למסגר, התחלת את התהליך, אפילו כתבת כאן - דבר שהרבה אנשים לא מעיזים לעשות. זה מראה לי שאת מאוד רוצה לעזור לעצמך. ספרי לנו קצת על עצמך: באיזה חוג את? כמה את רוצה לרדת? ותזכרי שבחג אנחנו לא בעונש - אפשר לאכול מכל דבר, במידה. בהצלחה 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 12:16
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
ברוכה הבאה שירי :-) שמנמודים בד"כ מתחילים דיאטה "ממחר" או "אחרי סופ"ש" או "אחרי החג", אבל את - מחוננת! מתחילה את הדיאטה ממש לפני פסח - שאפו כפול ומכופל! אני בטוחה שילך לך בסדר גמור בחג, כי כבר נרשמת למסגר, התחלת את התהליך, אפילו כתבת כאן - דבר שהרבה אנשים לא מעיזים לעשות. זה מראה לי שאת מאוד רוצה לעזור לעצמך. ספרי לנו קצת על עצמך: באיזה חוג את? כמה את רוצה לרדת? ותזכרי שבחג אנחנו לא בעונש - אפשר לאכול מכל דבר, במידה. בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 11:41
 אשירה Posts: 4292
|
שירי יקרה, ברוכה הבאה לבית החם של מירי בלקין והפורום, החג יעבור ולא משנה מה יהיה בו את כבר במודעות, שיהיה לך חג שמח והמון הצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 11:14
|
תודה רבה באמת מחמם את הלב.. אני קצת מורידה מעצמי צפיות על מנת לא להתאכזב אני לא בדיוק אוכלת לפי התפריט גם אין לי זמן וגם בכלל ארועים שונים
מה שכן אני לא אוכלת פחממות מ1700 מקוה שזה יציל את השבוע .
תודה לכן
המשך יום מקסים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 10:48
 1103 Posts: 5022
|
שירי יקרה ראשית ברכות להצטרפותך לפורום הנפלא והמופלא שלנו. שנית, עשית את ההחלטה הטובה והנבונה ביותר,התחלת דיאטה, בתקופה של אירועים משפחתיים וליל- סדר עשית הפוך על הפוך כמה חכם. הדבר מראה שיש לך כוונות רציניות וזה אומר שתצליחי בגדול. אולי לא בדיוק תרדי במשקל אך יתכן מאוד שלא תעלי ובהמשך תראי ירידות נהדרות. אני מאחלת לך הצלחה רבה בדרכך החדש. חג פסח כשר ושמח חג אביב מלבלב ופורח. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 10:37
 נינוש Posts: 1442
|
שירי יקרה אין זמן מתאים יותר להתחיל דיאטה את תראי התנהגות אחרת לגמרה לגבי האוכל שיהיה לך בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 10:15
|
באמת מצאתי לי זמן להתחיל דיאטה . 2 ארועים משפחתיים +ליל הסדר לא נראה לי שאוריד במשקל מקוה שלפחות לא אעלה זה באמת לא יהיה נעים. יום טוב , שירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|