הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ואיך אפשר בלי כמה מילים על עכשיו..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/04/2011 19:34

miribelkin
miribelkin
Administrator
מיכלי י'קרה ומרגשת מאד
מחר במעמד השקילה תקבלי חיבוק גדול
כי מגיע לך, את מיוחדת..........
המון נחת אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 18:59

dany
dany
המון המון נשיבוקיםsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 18:08

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכלי באמת שאין בפי מילים לתאר את הרגשות שמציפים אותי כשאני קוראת אותך.
קחי באמת את הזמן הכל כל כך חדש טרי ומחייב ללמוד צורת חיים חדשה.
שמחה מאוד לקרוא שאת בשפיות בנושא האוכל וללא רחמים עצמיים,ממש ראויה להערצה.
מחזקת אותך יקירה בחיבוק ענק,את ענקית -בנפש כמובן.
שיהיה לך חג שמח וקל.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 16:58

נינוש
נינוש
מיכל יקרה,
לא הספקתי לברך אותך ואת גיתי מזל טוב להולדת תומר החמוד
את מתחילה במסע מענג שאין כמותו בעולם
תהנו מכל רגע, בטוחה שתגדלו אותו לערכים הנכונים
ותהיו משפחה מאושרת בישראל.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 16:28

רעותה
רעותה
היי מיכל ,
את כותבת מדהים, ממש תענוג לקרוא.
התפעלנו לראות אותך בראשון שעבר, נשמח גם מחר.
מבינה את הרגשתך, עוד מעט גם שם .
שבת שלום וחג שמח.
וחמתך מקסימה אמיתית.
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 15:50

רבקה
רבקה
מיכלי בתיאורך את הלידה אני מרגישה כאילו הייתי לידך
בכל הימים האלה כולל הלידה
כתבת נפלא ותיאור יותר טוב מזה לא יכול להיות
הכל עובר והתוצאה משכיחה הכל
מיכלי את מניקה וזה נהדר גם לך וגם לבון בון
הכל עדיין בשלבים התחלתיים נפיחותיות , כל דבר נראה פתאום אחרת
לאט לאט הכל יסתדר וגם גופך יחזור בחזרה לקדמותו ובטוחה
שתדעי לקבל ולדאוג לגופך על הצד הטוב ביותר
המשיכי כך את נוהגת בתבונה ונותנת לבנך את הטוב ביותר שמגיע לו
נכון שעכשיו ההתמסרות היא לא רק לך ולגיתי
יש לכם תינוק מקסים בבית והאושר בהתגלמותו
והרבה דברים משתנים כי פתאום צריך לדאוג לכולם ולרצונם
נשיבוקים המון
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 10:32

קרולין
קרולין
מיכל יקרה,
את מרגשת וכ"כ מודעת ומחוברת לעצמך שזה פשוט מדהים.

תהני מכל שלב ושלב שאת עוברת, כמו שאת יודעת... לגוף שלנו יש יכולות ריפוי נפלאות.

כמו תמיד גאה בך על ה ש ל י ט ה והמודעות. אין כמוך.

המשך שבת נהדרתתתתת.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 08:52

dany
dany
מיכלי קחי את הזמן וזה כל מה שאת צריכה זמן.............. הכל כל כך טרי ............ גם הגוף הפיזי וגם עוצמת הרגשות.............
אל תמהרי........... תהני מכל רגע ותאמיני לי יגיע גם הרגע של ההתחברות אל הגוף בשנית................
נשיבוקים והמון אושר וכייף
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 08:32

קרנושה
קרנושה
מיכליק, אין לי מילים עלייך, מרגשת ברמות, אלופה ואני בטוחה בטוחה שיום אחד תחזרי בדיוק לאן שאת רוצה. יש לך את האוצר הכי יפה בעולם-יצרת חיים בעולם, חיים שלמים ונכון, הגוף עובר שינוי והכל משתנה אבל זה כל כך שווה את זה. הגזרה עוד תשתפר והכל, כל מה שתרצי יהיה לך זה רק ענין של זמן. תומר מהמםםםםםםםם והוא פרי אהבתכם שלך ושל גיתי ואין דבר יותר קסום מזה.
אני סומכת עלייך בעיניים עצומות שתהי אמא למופת, מאד אוהבת ושולחת נשיבוקים חמים.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 08:16

אשירה
אשירה
מיכל יקרה,
את פשוט מדהימה, במודעות העצמית, ביכולת ההכלה של התהליך שעובר עלייך,
תהיי בטוחה שאת בסדר והרבה יותר מזה, אשה נפלאה לבעלך, ותומר הקטן לא יכול היה לצפות לאמא טובה יותר,

חג שמח לכולכם,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 07:41

מיכל שרון
מיכל שרון
אז בהמשך לפוסט הקודם שהוא ארוך גם ככה ולכן לא רציתי להעמיס עליו עוד... הנה הסיבה שקמתי הבוקר והתיישבתי מול המחשב...
כפי שכתבתי קודם, אני מניקה את תומר שלנו.. זה משהו מדהים הנקה... לכאורה פעולה פיזיולוגית פשוטה שהגוף כמו יודע אותה מעצמו, המובן מאליו... רק מה שאף אחד לא מספר לך זה איזה מימדים של ויתור יש בהנקה - כמה את מוותרת על השגרה שהיתה לך פעם בחיים, כמה את נדרשת להרפות מתחושת השליטה שיש לך על החיים הקטנים האלה שלפני שניה יצרת, כמה אמונה את צריכה שתהיה לך בגוף שלך ובתינוק שלך שתדעו להתאים האחד לשניה, שתביני אותו ואת האיתותים שלו, ההתמסרות המוחלטת שאת נדרשת לה על מנת להיות שם באמת.. ואת כל זה גיליתי השבוע.
וזה הקטע האמיתי עם הנקה... הקטע הנפשי והרגשי שמתלווה לפעולה עצמה... ואיכשהו מה שהכי הטריד אותי כל ההריון לקראת ההנקה (שזה היה ההתמודדות שלי עם ההרומונים והרעב והחשקים שאומרים שיש) בכלל לא קיים היום... אין לי חשקים, ההורמונים מורגשים רק ברמת התפרצויות בכי בלתי נשלטות פה ושם, בשניין-שלושה לילות לבנים שהיו לי זה נגמר בגזר ופלפל ויוגורט שנשנשתי לאורך כמה שעות, יש לי הרבה צמא והבקבוקים נגמרים מהר יותר משגיתי מספיק למלא אותם חזרה וזהו... אין קושי תודה לאל.. לפחות לא כרגע.. אולי זה יבוא יותר מאוחר כשתומר ייתן עוד קפיצת גדילה.. מי יודע... אני רק יודעת שזו טרדה אחת פחות.
ומה עוד רציתי לשתף אתכן? רציתי לשתף שביום ראשון האחרון הגעתי רק לשקילה בפ"ת.. בדיוק שבוע אחרי הלידה ולשמחתי גיליתי שירדתי 7.5 ק"ג.
אז נכון שאני אמורה רק לשמוח ולהיות מאושרת, ונכון יש לי מלא מוטיבציה לחזור למיכל שהייתי לפני הלידה ועוד קצת.. רק שאף אחד לא מכין אותך להתמודדות הגדולה ביותר שיש לך כאישה אחרי הריון והמשקל הוא קצה הקרחון שלה... ההתמודדות שלך עם דימוי הגוף שלך...
אתן יודעות שכתבתי כאן לא פעם בנחרצות רבה על אהבת עצמנו, על קבלת התהליך, על השינוי שצריך להגיע מבפנים... ובכן היום אני ניצבת מול כל הדברים שאמרתי ומתקש מאוד להתחבר אליהם...
היום אני מיכל אחרת... אני מסתכלת במראה ומרגישה ניתוק מוחלט מהגוף שלי שכמו הוצא מרשותי והופקע לטובת תומר.. הבטן עם סימני המתיחה, השדיים שקיבלו חיים משל עצמם, רפיון העור...
ואיכשהו עכשיו אני מרגישה שכמה ק"ג שאני לא ארד יש לי כברת דרך ללכת עם עצמי כדי למצוא שוב את המקום הזה שבו אני שלמה ומקבלת ואוהבת שוב... שבו אני מאמינה לאיש שלי היקר שהוא לא רואה אותי אחרת עכשיו... וזה קטע קשה ואף אחד לא מכין אותך אליו... אבל כמו כל דבר בחיים.. גם על זה נתגבר וגם את זה נעבור.. ובטח שההורמונים שמציפים אותי בימים אלו לא מקלים על התחושה ועוצמתה... אבל מה שרציתי להגיד הוא שהק"ג הם לא חזות הכל...
שוב להדגיש בפניי כל מי שעוד לא הפנים - התהליך הרגשי והמחשבתי שאנחנו צריכים לעבור עם עצמנו תוך כדי ההרזייה הוא עוצמתי וחשוב פי כמה מהק"ג שנרד בסופו. שלא תשכחו שהתהליך הזה והצורך להיות מחוברים לעצמנו רגשית הוא משהו מתמשך ואינסופי.. כי הרגש הולך אצלנו יד ביד עם האכילה המופרזת וחסרת השליטה.
ואני רוצה לסיים בנימה אופטימית - אני מחוברת לעצמי, אני מודעת מאוד ולכן אפילו בימים כאלה שבהם אני מרגישה כמו בלון שהוציאו ממנו את האוויר, סקסית כמו עוד פרה במחלבה של תנובה, גם בימים עאלו אני לא נופלת לבורות של רחמים עצמיים, אני מסתכלת על חצי הכוס המלאה שלי (והיא יותר קרובה לקנקן) ואני נשארת בשליטה!!!

יקיריי.. עכשיו באמת שהמיטה קוראת לי.. וגם זה רק בתנאי שתומר לא יקרא לי קודם wink
שיהיה לכולנו יום מדהים, שבת של שליטה ושפיות.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ואיך אפשר בלי כמה מילים על עכשיו..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!