15/04/2011 21:18
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
איזה מילים כדורבנות רבקוש כל הכבוד מוטיבציה חזקה ביותר חזק חזק ונתחזק רבקה כתב: מירי מורתינו היקרה את מחדירה בנו את החומר בכזאת אהבה ורצון שנצליח פעם מצליח ופעם לא אבל בסופו של דבר גם מים באבן עושים חור משתדלים ליישם את שיעורייך ובסך הכל הכללי אנחנו אלה שמרויחים ונהנים מ איכות חיים ותגידו לי מירי וחברותי לפורום עם כל כך הרבה פרגון ,עזרה ואהבה האם אפשר לא לשמור על אכילה נכונה אולי לפעמים מעידה אבל ברוב הפעמים אנחנו על הגובה והדיאטה לפני החג עדיין בעיצומה להגיע לשולחן הסדר בגבורה תודה לך מירי אהובה ושתהה לך ולכל משפחתך שבת שלום ומבורך אוהבת אותך עם חיבוק חזק
תודה מתוקה אכן מוטיבציה רבה מכל הבחינות גם בהכנות וגם בשליטות מאוד רוצה להתחיל את החג בפחות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 19:57
 קרנושה Posts: 3420
|
במילה אחת-מלכה! אוהבת אוהבת אוהבת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 19:56
 dany Posts: 19819
|
איזה מילים כדורבנות רבקוש כל הכבוד מוטיבציה חזקה ביותר חזק חזק ונתחזק רבקה כתב:
מירי מורתינו היקרה את מחדירה בנו את החומר בכזאת אהבה ורצון שנצליח פעם מצליח ופעם לא אבל בסופו של דבר גם מים באבן עושים חור משתדלים ליישם את שיעורייך ובסך הכל הכללי אנחנו אלה שמרויחים ונהנים מ איכות חיים ותגידו לי מירי וחברותי לפורום עם כל כך הרבה פרגון ,עזרה ואהבה האם אפשר לא לשמור על אכילה נכונה אולי לפעמים מעידה אבל ברוב הפעמים אנחנו על הגובה והדיאטה לפני החג עדיין בעיצומה להגיע לשולחן הסדר בגבורה תודה לך מירי אהובה ושתהה לך ולכל משפחתך שבת שלום ומבורך אוהבת אותך עם חיבוק חזק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 19:56
|
כל הכבוד EFF כתב:
מירי יקרה - איזה כוח ומטיבציה את מעבירה ישירות אלינו.....אין כמוך...אני פתחתי את היום בצעידה בפארק הלאומי בר"ג, למרות שכרוך בנסיעה - לא ויתרתי..איזה עונג זה היה....
והמוטו שלנו לחג יהיה: אם אין צעידה - עלולה להיות "מעידה".....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 19:43
 סיסי 17 Posts: 618
|
תודה רבה על תמיכה ועידוד כמו תמיד , אין עלייך שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 19:31
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקה כתב:
מירי מורתינו היקרה את מחדירה בנו את החומר בכזאת אהבה ורצון שנצליח פעם מצליח ופעם לא אבל בסופו של דבר גם מים באבן עושים חור משתדלים ליישם את שיעורייך ובסך הכל הכללי אנחנו אלה שמרויחים ונהנים מ איכות חיים ותגידו לי מירי וחברותי לפורום עם כל כך הרבה פרגון ,עזרה ואהבה האם אפשר לא לשמור על אכילה נכונה אולי לפעמים מעידה אבל ברוב הפעמים אנחנו על הגובה והדיאטה לפני החג עדיין בעיצומה להגיע לשולחן הסדר בגבורה תודה לך מירי אהובה ושתהה לך ולכל משפחתך שבת שלום ומבורך אוהבת אותך עם חיבוק חזק אכן אכן יש לנו בית חם ותומך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 19:11
 רבקה Posts: 8411
|
מירי מורתינו היקרה את מחדירה בנו את החומר בכזאת אהבה ורצון שנצליח פעם מצליח ופעם לא אבל בסופו של דבר גם מים באבן עושים חור משתדלים ליישם את שיעורייך ובסך הכל הכללי אנחנו אלה שמרויחים ונהנים מ איכות חיים ותגידו לי מירי וחברותי לפורום עם כל כך הרבה פרגון ,עזרה ואהבה האם אפשר לא לשמור על אכילה נכונה אולי לפעמים מעידה אבל ברוב הפעמים אנחנו על הגובה והדיאטה לפני החג עדיין בעיצומה להגיע לשולחן הסדר בגבורה תודה לך מירי אהובה ושתהה לך ולכל משפחתך שבת שלום ומבורך אוהבת אותך עם חיבוק חזק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 18:54
 EFF Posts: 6417
|
מירי יקרה - איזה כוח ומטיבציה את מעבירה ישירות אלינו.....אין כמוך...אני פתחתי את היום בצעידה בפארק הלאומי בר"ג, למרות שכרוך בנסיעה - לא ויתרתי..איזה עונג זה היה....
והמוטו שלנו לחג יהיה: אם אין צעידה - עלולה להיות "מעידה".....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 18:46
 לאה לה Posts: 112
|
מירי יקרה דבריך הם ממש חיזוק להמשך העשייה בדיאטה-הדברים נכונים וצריך רק ליישם אותם..... תודה לך ולהתראות ביום ראשון!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 18:08
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקרה שלי, מסכימה עם כל מילה שלך.
ד י א ט ה בשבלינו זה אורח חיים ואיכות חיים.
תודה לך על הכלללללללללללללל! אין כמוך!
נשיקות חמותתתת ושבת שלום ומבורך לך ולכל המשפחה.
שלך,
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 17:56
|
מירוש שבת שלום וחג שמח רציתי לספר לך ששמעתי היום את ההרצאה הנפלאה שלך וכל כך התחברתי לחוויית הילדות שלך.......... ממש כאילו ראית את חיי ודברת עליהם. איך דימוי גוף מביא אדם לרמת ביטחון עצמי כל כך נמוכה ורגשי נחיתות שאוכלים כל חלקה טובה........ עד שהוא מגדיר את עצמו רק דרך המבט של האחרים. וכמה שנים צריך בכדי להתגבר על התחושות הללו, ואיך כל נפילה קטנה מחזירה לשם........... וכפי שאת אומרת אלו לא היו עודפים של עשרות בכל אופן לא בגיל ההוא........... רק מספיק שכולן היו רזות וחטובות ואילו אני הייתי גדולה ומגושמת........... מי ראה יופי???????....... ב"ה שהיום אני מרגישה אחרת אך לא שכחתי................ שיהיה לך חג שמח ומאושר שתהני לך בטיול....... תבלי.........תנוחי ותחזרי בכוחות מחודשים. שבת שלום חג שמח לך ולכל משפחת בלקין אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 16:32
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תודה יקירתי,בדיוק כרגע כתבתי לאשירה ,איכות חיים שאין לה מחיר ואסור לוותר עליה. בטוחה שבמסגרת המבורכת שלנו נצליח לעבור את סוף השבוע בשליטה ואכן נכנס לחג בתחושה נפלאה של שליטה. שבת שלום ומבורך. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 16:27
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חברי פורום יקרים חזרתי עכשיו מהליכה בטיילת, אריה בימי שישי משחק כדורגל ואני בין כל הסידורים עצרתי והחלטתי לצעוד.שמש בשמים הים כחול ושקט והמוני אנשים שמחים מסתובבים בים עם בגדי ים, ממש יש חשק לקפוץ למים. בקיצור הקיץ כבר כאן,צעדתי וחשבתי לעצמי, איזה איכות חיים אנחנו השמנמודים מרוויחים לקראת הקיץ על כל קילו שאנחנו מצליחים להוריד.הסתכלתי על התינוקות והילדים המאד קטנים איך הם רצים ומשתובבים ומרגישים נח עם עצמם.ואיך עם הגיל מתחילה המודעות שהורסת כל חלקה טובה של ביטחון עצמי.כמה חשוב להרגיש טוב עם הגוף שלנו איך זה משפיע על הכל....... נראה לי שהתירגול שאנחנו עושים בוויתור על מזון שמזיק לנו מעלה אותנו כיתה . יש המון אוכל בריא טעים, מזין.קל להכנה ירקות שונים ,פירות, גבינות ויוגורטים נפלאים, דגים בשר עופות וביצים. ניזהר מהפחמימות ומהשומנים ותראו כמה החיים יפים.תשתו מים, תלכו לצעוד, ותשתדלו להגיע ביום ראשון למעמד השקילה, שלושה ימים לליל הסדר, בואו ניכנס לחג בהרגשה טובה, הרגשה של עשיה. שיהיה לכולנו סוף שבוע נפלא, אוהבת אתכם מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|