הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סכיזופרניה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/04/2011 14:54

אקורדיאון
אקורדיאון
בצקיסטית בגמילה כתב:
היי אשירה,
אכן, לכולנו תקופות יותר טובות ופחות טובות. האוכל הוא אויב אכזרי שתוקף בצורת מחשבות אובססיביות בכל מצב רוח.
הפרדוכס הוא שככל שנתעלם מהמחשבות האלה - כך הן יותר ויותר יעלמו.
אבל זה קשה לביצוע כי יש הרבה משברים בחיים. אפילו בחלומות זה תוקף אותי
בשביל זה יש את הכוח של הקבוצה. לא עושים דיאטה לבד! אני גאה בך שכתבת כאן, כי זה אומר שאת אישה חזקה. חזקה כדי לרצות לעזור לעצמך, חזקה כדי לבקש עזרה, חזקה כדי לקבל עזרה וחזקה כדי לצאת מהמחשבות האלה! ואנחנו נצא מהמחשבות האלה ביחד, כי הן תוקפות את כולנו!

באנו אוכל לגרש,
בידינו אור ואש.
כל אחד הוא אור קטן,
וכולנו אור איתן.

סורה אוכל, הלאה שחור!
סורה מפני האור!

ציל-ציל-ציל בפעמונים,
מי אנחנו? - דביבונים.
לנו מירי אחת,
אם ניפול - גם לא נפחד.

סורה חושך, הלאה שחור!
סורה מפני האור!

נהדר חגיתי,הגעת לחנוכה,חחחחח
0 קישור קבוע (Permalink)
17/04/2011 12:26

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
היי אשירה,
אכן, לכולנו תקופות יותר טובות ופחות טובות. האוכל הוא אויב אכזרי שתוקף בצורת מחשבות אובססיביות בכל מצב רוח.
הפרדוכס הוא שככל שנתעלם מהמחשבות האלה - כך הן יותר ויותר יעלמו.
אבל זה קשה לביצוע כי יש הרבה משברים בחיים. אפילו בחלומות זה תוקף אותי
בשביל זה יש את הכוח של הקבוצה. לא עושים דיאטה לבד! אני גאה בך שכתבת כאן, כי זה אומר שאת אישה חזקה. חזקה כדי לרצות לעזור לעצמך, חזקה כדי לבקש עזרה, חזקה כדי לקבל עזרה וחזקה כדי לצאת מהמחשבות האלה! ואנחנו נצא מהמחשבות האלה ביחד, כי הן תוקפות את כולנו!

באנו אוכל לגרש,
בידינו אור ואש.
כל אחד הוא אור קטן,
וכולנו אור איתן.

סורה אוכל, הלאה שחור!
סורה מפני האור!

ציל-ציל-ציל בפעמונים,
מי אנחנו? - דביבונים.
לנו מירי אחת,
אם ניפול - גם לא נפחד.

סורה חושך, הלאה שחור!
סורה מפני האור!
0 קישור קבוע (Permalink)
17/04/2011 11:08

1103
1103
אשירה יקרה
השתמשת במילה קשה שלא עומדת בשום פרופוציה לאנשים שפויים ונורמאליים.
אנשים עם נטיה להשמנה,שמתמודדים ונלחמים יום יום,פעם מצליח להם ופעם לא,
אחרי הכל הינם אנשים חיוניים נורמאליים ומקסימים.אני בטוחה שלא באמת התכוונת
שאת סכיזופרנית,הלכת פה עד הקצה,עכשיו הזמן לעצור להחליט ולעשות מעשה.
אני מאחת לך הצלחה רבה.
חג פסח כשר שמח ובשליטה
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
17/04/2011 09:44

אשירה
אשירה
קרנושה כתב:
אשירה יקרה שלי,
אני ממששששששש מקווה שלא נפגעת ממני אהובה. אני לא התכוונתי..פשוט יש לחברה הכי טובה שלי אבא סכיזופרני, אני בימים אלו שוקדת (כחלק מהתואר שלי) על כל מחלות הנפש הקיימות, זו מחלת נפש לא פשוטה. זה גם קורס מרתק ומעציב כאחד כשאתה מבין שלנפש יש דרור וחיים משל עצמה, כשהרבה מתרחש בתת מודע שלנו. הבנתי מה רצית לומר ועדיין, את כל כך מקסימה על איך שפתחת את כל הקלפים, אי שם הזכרת לי את עצמי שהרבה פעמים חושבת משהו אחד ובפועל עושה דבר אחר. זה מה שעושה אותנו לבני אדם אנושיים כל כך וכאן את נמנית יקירה. אז אם פגעתי אני מתנצלת זו ממש לא היתה כוונתי.
מאחלת לך רק טוב, הצלחות ובעיקר שתשתפי כך תמיד את כולנו כי כך אנחנו מתחזקים ומחזקים. נשיקות.

מתוקה, למה שתחשבי שנעלבתי, אני באמת לקחתי את התחושה להגדרה קיצונית מידי. בדיוק כמו שהשוויתי את הסחף שהרגשתי בחוסר השליטה לתמונות הצונאמי מיפן, ומייד התנצלתי בפני היפנים, כי הרי איפה אני ואיפה הם, ואם נחשוב אז גם זה לא היה לעניין.
אני חושבת שזו הייתה הדרך שלי לבטא את הרגשת חוסר השליטה המוחלטת שהייתה לי באוכל שבאה בניגוד לכל מה שניסיתי לאמר לעצמי בהגיון.
אינך צריכה להתנצל, ברור לי שתגובתך נבעה מתוך היותך מודעת למשמעות האמיתית של המחלה,
הסירי דאגה מלבך, את בסדר ואת נהדרת,
ושיהיה לך חג שמח,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/04/2011 06:43

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
17/04/2011 05:40

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן כולנו כאן מחזקים ומתחזקים ופשוט אין לזה מחיר.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 18:55

dany
dany
אהבתי קרנושה מחזקים ומתחזקים.......... ואני מרגישה שבעקבות הפורום הזה אני הופכת לאדם טוב יותר בהמון מישורים אחרים לחלוטין ועל כך התודות.
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 18:05

קרנושה
קרנושה
אשירה יקרה שלי,
אני ממששששששש מקווה שלא נפגעת ממני אהובה. אני לא התכוונתי..פשוט יש לחברה הכי טובה שלי אבא סכיזופרני, אני בימים אלו שוקדת (כחלק מהתואר שלי) על כל מחלות הנפש הקיימות, זו מחלת נפש לא פשוטה. זה גם קורס מרתק ומעציב כאחד כשאתה מבין שלנפש יש דרור וחיים משל עצמה, כשהרבה מתרחש בתת מודע שלנו. הבנתי מה רצית לומר ועדיין, את כל כך מקסימה על איך שפתחת את כל הקלפים, אי שם הזכרת לי את עצמי שהרבה פעמים חושבת משהו אחד ובפועל עושה דבר אחר. זה מה שעושה אותנו לבני אדם אנושיים כל כך וכאן את נמנית יקירה. אז אם פגעתי אני מתנצלת זו ממש לא היתה כוונתי.
מאחלת לך רק טוב, הצלחות ובעיקר שתשתפי כך תמיד את כולנו כי כך אנחנו מתחזקים ומחזקים. נשיקות.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 17:08

קרנושה
קרנושה
אשירה כתב:
קרנושה כתב:
אשירה כתב:
אני רוצה לשתף אתכן במה שקורה אתי לאחרונה, אינני יודעת אם זה קשור לחגים או לא, גם אינני רוצה להשבית לכן את השמחה שלפני החג, אבל עם מי אחלוק אם לא אתכן?
אני מרגישה שאני חיה בפיצול אישיות, אישיות אחת נושאת את המחשבות, את הידע, את ההבנה, את ההגיון. ובאותו זמן אישיותי השניה יש לה כאילו חיים משלה והיא פועלת ועושה דברים המנוגדים בצורה קיצונית לחלוטין לכל תבונה והגיון.
אומרים אצלנו שניתוח קיבה לא יעזור לנו וצריך לנתח את המוח, אז במוח ישנם חלקים שאחראים על המחשבות והם יודעים ואומרים את כל הדברים הנכונים, וישנם חלקים אחרים שקשה לי להתחבר אליהם והם פועלים באופן עצמאי לחלוטין.
בקיצור, מזה כמה ימים איבדתי לגמרי את הצפון בכל הנוגע לאכילה. באופן לא רצוני נכנסים לי לפה דברים שבפרוש אסור לי לאכול, לא רק מטעמי דיאטה, גם מטעמי בריאות. ואני כבר עברתי בעבר ארוע בריאותי טראומתי שנבע מהתדרדרות המצב, וזה עדיין לא גורם לי לעצור. אני מרגישה חוסר שליטה מוחלט וסחף שמזכיר לי את תמונות הצונאמי האחרון מיפן, ושיסלחו לי היפנים איך אני בכלל מעזה להשוות.
אני כותבת כדי לעצור את הסחף ואת ההתדרדרות. הייתי כבר במקום הרבה יותר טוב. לא האמנתי שזה יכול לחזור והנה זה חוזר.
מקווה שהכתיבה תהווה בלם,
שבת שלום,

אשירה יקירתי. אני עושה עכשיו קורס בפסיכופתולוגיה. סכיזופרניה היא מחלה קשה אהובה וממש אבל ממש לא אצלך!!! אז אנא היי פחות מחמירה עם עצמך. שנית, לכל אחד יש "מבול" וימים קשים וכן המח לעיתים דורש משהו מאיתנו וזה לא משהו רצוני אבל מכאן ועד לסכיזופרניה יש עוד הרבה מים בנהר...ותודה על שזה לא אצלך. האמיני לי זו מחלה לא קלה.
למעלה מהכל-את כל כך אנושית, כי את כאן ומתוודה על הצלחת מה שנקרא, ולשתף ולכתוב זה מאד עוזר. גם אני מעלה על הכתוב לעיתים כשכואב לי ושופכת יפה על הדף ואחרי כמה ימים קוראת ומבינה כמה זה עוזר, גם אם אף אחד אינו רואה זאת. אני יודעת. ולגמריי סוג של תרפיה. אז תמשיכי לשתף ותרפי קצת מההלקאה העצמית הזו. שולחת לך נשיבוקים חמים.

קרנושה יקרה,
מסכימה איתך שלא במקום להשתמש במילה של מחלה כה קשה, כוונתי הייתה כמובן על דרך הדימוי, איך המחשבות והמעשים שלנו לפעמים לא הולכים ביחד.
וכן את צודקת, הכתיבה היא לגמרי תרפיה בשבילנו וזה כל כך עוזר,
תודה, חמודה, על התמיכה,

זה היה ברור לי שרצית להשתמש בדימוי..אבל את נשמה בריאה בגוף בריא וזה הכי חשוב! נשיקות.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 15:31

רבקה
רבקה
אשירה כתב:
לכל הבנות הנפלאות שבפורום זה,
תודה מכל הלב, אני מקבלת מכן כוח,
אתמול אחרי חמש לא נכנסה פחמימה אל פי,
הבוקר קמתי ליום חדש, הכנתי בקבוק גדול של מים והמחברת פתוחה לרישום,
וכל זה לא היה קורה אם לא הייתן פה אתמול ברגע קריטי להוציא מהלב ולשתף,
ולעשות סדר בראש,

אשרי שיש לי אתכן,

אשירה יקירתי
את הכתיבה הזאת אהבתי
ואיך אקורדיון כתבה מכאן אפשר רק לעלות
ואת המשבר להרחיק ולהעיף
אנחנו כאן את יודעת בשבילך תמיד
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 15:26

אשירה
אשירה
קרנושה כתב:
אשירה כתב:
אני רוצה לשתף אתכן במה שקורה אתי לאחרונה, אינני יודעת אם זה קשור לחגים או לא, גם אינני רוצה להשבית לכן את השמחה שלפני החג, אבל עם מי אחלוק אם לא אתכן?
אני מרגישה שאני חיה בפיצול אישיות, אישיות אחת נושאת את המחשבות, את הידע, את ההבנה, את ההגיון. ובאותו זמן אישיותי השניה יש לה כאילו חיים משלה והיא פועלת ועושה דברים המנוגדים בצורה קיצונית לחלוטין לכל תבונה והגיון.
אומרים אצלנו שניתוח קיבה לא יעזור לנו וצריך לנתח את המוח, אז במוח ישנם חלקים שאחראים על המחשבות והם יודעים ואומרים את כל הדברים הנכונים, וישנם חלקים אחרים שקשה לי להתחבר אליהם והם פועלים באופן עצמאי לחלוטין.
בקיצור, מזה כמה ימים איבדתי לגמרי את הצפון בכל הנוגע לאכילה. באופן לא רצוני נכנסים לי לפה דברים שבפרוש אסור לי לאכול, לא רק מטעמי דיאטה, גם מטעמי בריאות. ואני כבר עברתי בעבר ארוע בריאותי טראומתי שנבע מהתדרדרות המצב, וזה עדיין לא גורם לי לעצור. אני מרגישה חוסר שליטה מוחלט וסחף שמזכיר לי את תמונות הצונאמי האחרון מיפן, ושיסלחו לי היפנים איך אני בכלל מעזה להשוות.
אני כותבת כדי לעצור את הסחף ואת ההתדרדרות. הייתי כבר במקום הרבה יותר טוב. לא האמנתי שזה יכול לחזור והנה זה חוזר.
מקווה שהכתיבה תהווה בלם,
שבת שלום,

אשירה יקירתי. אני עושה עכשיו קורס בפסיכופתולוגיה. סכיזופרניה היא מחלה קשה אהובה וממש אבל ממש לא אצלך!!! אז אנא היי פחות מחמירה עם עצמך. שנית, לכל אחד יש "מבול" וימים קשים וכן המח לעיתים דורש משהו מאיתנו וזה לא משהו רצוני אבל מכאן ועד לסכיזופרניה יש עוד הרבה מים בנהר...ותודה על שזה לא אצלך. האמיני לי זו מחלה לא קלה.
למעלה מהכל-את כל כך אנושית, כי את כאן ומתוודה על הצלחת מה שנקרא, ולשתף ולכתוב זה מאד עוזר. גם אני מעלה על הכתוב לעיתים כשכואב לי ושופכת יפה על הדף ואחרי כמה ימים קוראת ומבינה כמה זה עוזר, גם אם אף אחד אינו רואה זאת. אני יודעת. ולגמריי סוג של תרפיה. אז תמשיכי לשתף ותרפי קצת מההלקאה העצמית הזו. שולחת לך נשיבוקים חמים.

קרנושה יקרה,
מסכימה איתך שלא במקום להשתמש במילה של מחלה כה קשה, כוונתי הייתה כמובן על דרך הדימוי, איך המחשבות והמעשים שלנו לפעמים לא הולכים ביחד.
וכן את צודקת, הכתיבה היא לגמרי תרפיה בשבילנו וזה כל כך עוזר,
תודה, חמודה, על התמיכה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 10:26

dany
dany
מסכימה מאד עם קרנושה
שהמילה פיצול אישיות או סכיזופרניה היא קשה מאד וממש לא כדאי לאמץ אותה למה שקורה לנו........... אנחנו פשוט פוסחות על הסעיפים ונמצאות בדילמה.......... זהו!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
איזה יופי לקרוא אשירוש,עשית נכון שבחרת לשתף אותנו ברגע של משבר ומשם את רואה רק אפשר לעלות.
יישר כח והמשיכי כך ,בטוחה שתצליחי.
יום נהדר יקירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 09:34

אקורדיאון
אקורדיאון
איזה יופי לקרוא אשירוש,עשית נכון שבחרת לשתף אותנו ברגע של משבר ומשם את רואה רק אפשר לעלות.
יישר כח והמשיכי כך ,בטוחה שתצליחי.
יום נהדר יקירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 08:56

dany
dany
ואשרינו שיש לנו אותך
אישה יקרה
האמיני בכוחך ותצליחי.

אשירה כתב:
ולעשות סדר בראש,

אשרי שיש לי אתכן,
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 08:41

קרנושה
קרנושה
אשירה כתב:
מקווה שהכתיבה תהווה בלם,
שבת שלום,

0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 07:35

אשירה
אשירה
ולעשות סדר בראש,

אשרי שיש לי אתכן,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 07:27

אשירה
אשירה
רבקה כתב:
אשירה אישה מדהימה את
המוח שלך הוא תקין לחלוטין פועל כל כך נכון
את לא לבד במערכה שכזאת
שיהיו לי הרבה שנים טובות
כמה פעמים אני חושבת לעשות ככה
ומצד שני עושה לגמרי הפוך
תקראי לזה איך שאת רוצה פיצול אישיות,דפוקה בשכל, עושה שטויות וכו'
זה אנחנו בסך הכל בני אדם והכוחות שאנו מגייסים להצלחה
לא תמיד מצליחים לנו
בתור נותני עצות אנחנו מצויינים ומצטיינים אל היישום רחוק מאיתנו
אשירה אנחנו אוהבות אותך ומבקשות ממך לבוא איתנו לחוגים
מדי שבוע בשבוע ומבטיחה לך שלאט לאט יחלחל למקום הנכון ויושיע
שבת נהדרת לך וחיזרי למקום הטוב שבו את מרגישה כגיבורה הכובשת את יצרה
וההרגשה תשתפר ותתחזק
שבת שלום ומבורך

רבקהלה אהובה,
זה מדהים, אני קוראה את דברייך וכאילו הדברים יצאו מפי,
מקווה, כדברייך, לחזור למקום הטוב,
תודה וחג שמח,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/04/2011 07:23

אשירה
אשירה
dany כתב:
אשירה יקירתי
קודם כל להעיז ולשים על השולחן בגילוי לב ........כבר מקום של התפתחות,
את מבינה מה קורה בלוגי אך ברגשי עדיין לא מסוגלת להשלים.......
אם לא היינו מכירות כולנו את המקום הזה לא היינו כאן. יש הרבה אנשים שהם שמנים כרוניים כמונו ובכל זאת לא נמצאים לא בתכנית, לא בפורום, ל א במסגרת כי הם עדיין אפילו לא הגיעו להכרה שיש להם בעיה...... אפילו כאלו שכבר קיבלו התראה של בריאות מדרדרת ועדיין משחקים אותה הכל בסדר.
אז את כבר נמצאת במקום טוב יותר, יש נפילה, איך מתגברים עליה? קיבלת תשובות נפלאות כך שאין צורך לחזור עליהן.
המקום של קבלה עצמית ואהבה עצמית,,,,,,,, וקצת פחות ביקורת עצמית הוא המקום שאותו צריך לטפח......... לדשן......... לזבל.......... ולגדל לתפארת.
אני מאחלת לך לקראת החג שבא עלינו לטובה. ימים קלים יותר, שקט נפשי ושלווה. השלמה עם הדברים שאין בכוחנו לשנות ולקבל כוחות לשנות את מה שכן בכוחנו......... והמשקל שלנו וצורת האכילה שלנו הם בהחלט דברים שיש לנו יכולת לשנות , לשפר ולהביא לעצמנו איכות חיים טובה בהרבה.
חג שמח יקירה .

דני אהובה,
אכן הרגשתי שרק אם אודה ואתוודה אצליח לעצור את הסחף והבוקר כבר אני מרגישה אחרת,
תודה על התמיכה והעידוד,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/04/2011 20:59

רבקה
רבקה
אשירה אישה מדהימה את
המוח שלך הוא תקין לחלוטין פועל כל כך נכון
את לא לבד במערכה שכזאת
שיהיו לי הרבה שנים טובות
כמה פעמים אני חושבת לעשות ככה
ומצד שני עושה לגמרי הפוך
תקראי לזה איך שאת רוצה פיצול אישיות,דפוקה בשכל, עושה שטויות וכו'
זה אנחנו בסך הכל בני אדם והכוחות שאנו מגייסים להצלחה
לא תמיד מצליחים לנו
בתור נותני עצות אנחנו מצויינים ומצטיינים אל היישום רחוק מאיתנו
אשירה אנחנו אוהבות אותך ומבקשות ממך לבוא איתנו לחוגים
מדי שבוע בשבוע ומבטיחה לך שלאט לאט יחלחל למקום הנכון ויושיע
שבת נהדרת לך וחיזרי למקום הטוב שבו את מרגישה כגיבורה הכובשת את יצרה
וההרגשה תשתפר ותתחזק
שבת שלום ומבורך
0 קישור קבוע (Permalink)
15/04/2011 18:09

dany
dany
אשירה יקירתי
קודם כל להעיז ולשים על השולחן בגילוי לב ........כבר מקום של התפתחות,
את מבינה מה קורה בלוגי אך ברגשי עדיין לא מסוגלת להשלים.......
אם לא היינו מכירות כולנו את המקום הזה לא היינו כאן. יש הרבה אנשים שהם שמנים כרוניים כמונו ובכל זאת לא נמצאים לא בתכנית, לא בפורום, ל א במסגרת כי הם עדיין אפילו לא הגיעו להכרה שיש להם בעיה...... אפילו כאלו שכבר קיבלו התראה של בריאות מדרדרת ועדיין משחקים אותה הכל בסדר.
אז את כבר נמצאת במקום טוב יותר, יש נפילה, איך מתגברים עליה? קיבלת תשובות נפלאות כך שאין צורך לחזור עליהן.
המקום של קבלה עצמית ואהבה עצמית,,,,,,,, וקצת פחות ביקורת עצמית הוא המקום שאותו צריך לטפח......... לדשן......... לזבל.......... ולגדל לתפארת.
אני מאחלת לך לקראת החג שבא עלינו לטובה. ימים קלים יותר, שקט נפשי ושלווה. השלמה עם הדברים שאין בכוחנו לשנות ולקבל כוחות לשנות את מה שכן בכוחנו......... והמשקל שלנו וצורת האכילה שלנו הם בהחלט דברים שיש לנו יכולת לשנות , לשפר ולהביא לעצמנו איכות חיים טובה בהרבה.
חג שמח יקירה .
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!