16/04/2011 18:52
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירה הם כבר עברו את יקנעם כך שאני כבר ממש ממש מתרגשת..........
אשירה כתב:
dany כתב: עגיל יקרה חג שמח בהצלחה עם האירוח ואכן קונים וקונים..........אני לסדר עצמו לא קניתי כי הולכים לסדר בקיבוץ אצל הבת. אך יש לי אורחים החל מממחר לכל השבוע כך שמילאתי את הבית בכל טוב....... מגיעים נכדים שלא ראיתי אותם שנה וחצי...... איזה געגועים , אז סבתא קנתה דברים טובים..... מקווה שהם יחסלו את זה ולא ישאירו לסבתא......חחחחחחחחח דני יקרה, איזו התרגשות לראות את הנכדים אחרי שנה וחצי, וברור שאי אפשר בלי דברים טובים אצל סבתא, שיהיה לכולכם חג נפלא,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2011 07:46
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
עגיל יקרה חג שמח בהצלחה עם האירוח ואכן קונים וקונים..........אני לסדר עצמו לא קניתי כי הולכים לסדר בקיבוץ אצל הבת. אך יש לי אורחים החל מממחר לכל השבוע כך שמילאתי את הבית בכל טוב....... מגיעים נכדים שלא ראיתי אותם שנה וחצי...... איזה געגועים , אז סבתא קנתה דברים טובים..... מקווה שהם יחסלו את זה ולא ישאירו לסבתא......חחחחחחחחח
דני יקרה, איזו התרגשות לראות את הנכדים אחרי שנה וחצי, וברור שאי אפשר בלי דברים טובים אצל סבתא, שיהיה לכולכם חג נפלא,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2011 07:39
 אשירה Posts: 4292
|
עגיל יקרה, חג שמח לך ולכל משפחתך,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 22:27
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
יודעת יודעת מקווה שרק לא יהיה איזה נתק בין היד והמוח.................חחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: dany כתב: עגיל יקרה חג שמח בהצלחה עם האירוח ואכן קונים וקונים..........אני לסדר עצמו לא קניתי כי הולכים לסדר בקיבוץ אצל הבת. אך יש לי אורחים החל מממחר לכל השבוע כך שמילאתי את הבית בכל טוב....... מגיעים נכדים שלא ראיתי אותם שנה וחצי...... איזה געגועים , אז סבתא קנתה דברים טובים..... מקווה שהם יחסלו את זה ולא ישאירו לסבתא......חחחחחחחחח איזה יופי סבתא,תהני ואם ישאירו את יודעת להרטיב ולפח או לפנק משהו. חחחח אכן הקשר אצלינו קצת לקוי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 21:04
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה ברוכים הבאים לאורחייך הנכבדים חבקי, נשקי ופנקי אותם עד בלי די כייף גדול לקבלם תהנו יקיריי נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 20:01
|
יודעת יודעת מקווה שרק לא יהיה איזה נתק בין היד והמוח.................חחחחחחחחחח אקורדיאון כתב:
dany כתב: עגיל יקרה חג שמח בהצלחה עם האירוח ואכן קונים וקונים..........אני לסדר עצמו לא קניתי כי הולכים לסדר בקיבוץ אצל הבת. אך יש לי אורחים החל מממחר לכל השבוע כך שמילאתי את הבית בכל טוב....... מגיעים נכדים שלא ראיתי אותם שנה וחצי...... איזה געגועים , אז סבתא קנתה דברים טובים..... מקווה שהם יחסלו את זה ולא ישאירו לסבתא......חחחחחחחחח איזה יופי סבתא,תהני ואם ישאירו את יודעת להרטיב ולפח או לפנק משהו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 19:46
 קרולין Posts: 6651
|
עגיל יקרה, תודה רבה על כל הברכות החמות שלך.
שתהיה לך שבת נהדרת וחג אביב שמח, חג של חרות והתחדשות.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 19:41
|
dany כתב:
עגיל יקרה חג שמח בהצלחה עם האירוח ואכן קונים וקונים..........אני לסדר עצמו לא קניתי כי הולכים לסדר בקיבוץ אצל הבת. אך יש לי אורחים החל מממחר לכל השבוע כך שמילאתי את הבית בכל טוב....... מגיעים נכדים שלא ראיתי אותם שנה וחצי...... איזה געגועים , אז סבתא קנתה דברים טובים..... מקווה שהם יחסלו את זה ולא ישאירו לסבתא......חחחחחחחחח איזה יופי סבתא,תהני ואם ישאירו את יודעת להרטיב ולפח או לפנק משהו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 17:41
|
עגיל יקרה חג שמח בהצלחה עם האירוח ואכן קונים וקונים..........אני לסדר עצמו לא קניתי כי הולכים לסדר בקיבוץ אצל הבת. אך יש לי אורחים החל מממחר לכל השבוע כך שמילאתי את הבית בכל טוב....... מגיעים נכדים שלא ראיתי אותם שנה וחצי...... איזה געגועים , אז סבתא קנתה דברים טובים..... מקווה שהם יחסלו את זה ולא ישאירו לסבתא......חחחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 14:00
|
תודה על האיחולים ואכן בעבור את סוף השבוע בשלום. אני חייבת להודות שגם אני השנה ערכתי קניות צמודות לרשימה ללא סטיות שהעין רואה. אבל עכשיו כתוצאה מכך נכנסו אי אלו חומרי גלם שהופכים לאוייבים אך שליטה שהבטחתי לעצמי ללא נפילות עד ערב החג תהה על העליונה. שבת שלום ומבורך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 13:45
 רבקה Posts: 8411
|
עגיל יקרה גם לך אאחל חג שמח ומאושר אך קודם בואי נעבור את השבת בשליטה ושתיהיה לנו שבת נעימה ורגועה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 21:48
 עגיל Posts: 62
|
שלום רב לכולם. הנה מגיע ה-חג......בינתיים רק קונים ...וקונים ....( אם כי בעקבות ה-טיפ של מירי - אני בהחלט קונה פחות!) השנה אנחנו המארחים -ונקווה -ומאחלת לכולם חג שמח- וכמובן שליטה! ושליטה! לא ליזלול- רק לטעום! למירי ואריה ולמשפחה חג שמח וטיול מהנה. מ- עגיל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|