16/04/2011 08:34
 קרנושה Posts: 3420
|
אשירה כתב:
קרנושה יפה, מחוננת אמיתית זו את, ואין לי כל ספק שנראה אותך מככבת בסיפורי ההצלחה, שיהיה לך חג הכי שמח וקיץ נהדר,
תודה אשירה יקרה! חג שמח ונפלא לך ולכל משפחתך! הקיץ בפתח...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2011 08:34
|
קרולין כתב:
קרנושה יפה שלי, את מ ח ו נ נ ת אמיתית! תלמידה מצטיינת בפקולטה של מירי בלקין. גאה בך על השליטה!!! נשיקות חמותתת אחלה סופ"ש ובהצלחה בשקילה בראשון..... אוהבת המון, קרולין 
תודה אהובתי היקרה! אוהבת המוןןןןןןן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2011 07:15
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה יפה, מחוננת אמיתית זו את, ואין לי כל ספק שנראה אותך מככבת בסיפורי ההצלחה, שיהיה לך חג הכי שמח וקיץ נהדר,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 22:00
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפה שלי, את מ ח ו נ נ ת אמיתית! תלמידה מצטיינת בפקולטה של מירי בלקין. גאה בך על השליטה!!!
נשיקות חמותתת אחלה סופ"ש ובהצלחה בשקילה בראשון.....
אוהבת המון,
קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 20:01
|
תודה אהובות. נשיבוקים וסופשבוע נפלא!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 20:55
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפו ילדה מחוננת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 17:16
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד ילדה טובה ושקילה מוצלחת ביום ראשון נשיבוקים שבת שלום קרנושה כתב:
כמו שהבטחתי לעצמי, כמו שאני חניכה של מירי, כמו שהקיץ ממש פה וכמו שאני כל כך חולמת להיות דוגמנית לבית בלקין ועוד סיפור הצלחה ארגנתי הרמת כוסית היום לתפארת חברתנו, קיבלתי תודה אישית מול כולם מהמנכ"ל שלנו, הסמקתי למוות התרגשתי מאד אבל הכי הכי הרגשתי איזה מלכה אני מול כל הכיבוד בוטיק שהזמנתי, שהיתה לי כוסית יין קטנה ביד ובזה זה הסתכם.
הרגשתי גאה להיות במקום שאני נמצאת בו, כי דיברנו על היותנו יהודים (המנכ"ל שלנו) ועל כך שאין דבר יותר נפלא ממי שאנחנו ומאיזה זן אנחנו, גאווה בתוך הלב, תחושת התרגשות והתחדשות זה מה שאני תמיד מרגישה בפסח וראש השנה.
והכי הכי תודה למירוש שלנו שבלעדיה שום שליטה, שום מוטיבציה ושום דבר לא .. ובכלל, כל יום להגיד תודה על מה שייש לנו שלא מובן בעליל. ממני, שמעריכה ואוהבת וברת מזל. נישוקים וחיבוקים ו......אוטוטו סופ"ש. של שמירה כי ביום ראשון אני הולכת להשקל בגבורה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 16:46
|
כמו שהבטחתי לעצמי, כמו שאני חניכה של מירי, כמו שהקיץ ממש פה וכמו שאני כל כך חולמת להיות דוגמנית לבית בלקין ועוד סיפור הצלחה ארגנתי הרמת כוסית היום לתפארת חברתנו, קיבלתי תודה אישית מול כולם מהמנכ"ל שלנו, הסמקתי למוות התרגשתי מאד אבל הכי הכי הרגשתי איזה מלכה אני מול כל הכיבוד בוטיק שהזמנתי, שהיתה לי כוסית יין קטנה ביד ובזה זה הסתכם.
הרגשתי גאה להיות במקום שאני נמצאת בו, כי דיברנו על היותנו יהודים (המנכ"ל שלנו) ועל כך שאין דבר יותר נפלא ממי שאנחנו ומאיזה זן אנחנו, גאווה בתוך הלב, תחושת התרגשות והתחדשות זה מה שאני תמיד מרגישה בפסח וראש השנה.
והכי הכי תודה למירוש שלנו שבלעדיה שום שליטה, שום מוטיבציה ושום דבר לא .. ובכלל, כל יום להגיד תודה על מה שייש לנו שלא מובן בעליל. ממני, שמעריכה ואוהבת וברת מזל. נישוקים וחיבוקים ו......אוטוטו סופ"ש. של שמירה כי ביום ראשון אני הולכת להשקל בגבורה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|