הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מתאמנת לליל הסדר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/04/2011 23:59

miribelkin
miribelkin
Administrator
גפן יקרה ובוגרת כל כך, זכינו שאת איתנו כנה חכמה ומשתפת, תמשיכי להשתלב והכי חשוב תרגישי פה בפורום בבית, בהצלחה בחג אוהבת אותך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2011 23:52

חיה'לה
חיה'לה
בס"ד
גפן היקרה,
ראשית, המון המון הצלחה בדיאטה, ואפילו בליל הסדר!!
שנית, את כותבת נפלא, וכיף לקרוא אותך. כאן בפורום אפשר לכתוב הכול הכול, כל עוד לא פוגעים באחר.
כולנו כותבים על נושאים רבים ומגוונים, ועל מה שנוגע לנו אישית או לכלל... אף פעם אל תהססי, והשתתפי בכל פעם שתרגישי צורך לעשות זאת!!
את מקסימה!!!
ושוב - בהצלחה - חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2011 19:38

קרולין
קרולין
גפן יקרה שלנו,
איזה כיףףףףףף לנו שאת כותבת בפורום , כתיבתך כ"כ מרגשת וחכמה....תמשיכי לכתוב ,לשתף ולרגש אותנו.

שיהיה לך וכל המשפחה חג שמח ורק טוב.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2011 19:34

שאפתנית
שאפתנית
גפן שיהיה לך חג שמח. אני בטוחה שאת תעברי את ליל הסדר כמו גדולה. תודי לאמא ואבא שהתחשבו בך והעבירו את ליל הסדר למקום אחר והעיקר שהבית לא יהיה מלא אויבים.
את מוזמנת לכתוב מתי שבא לך ומה שבא לך.
חג שמח!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2011 18:57

אשירה
אשירה
גפן חמודה,
ראשית אם החליטו להעביר את ליל הסדר למקום אחר מתוך התחשבות בך זה נפלא וזה אומר שיש לך תמיכה ועזרה משפחתית.
ומה פתאום נדחפת? כולנו פה שווים בפני ההשמנה וכל אחד בוחר לו את הדרך שלו בקשר להשתתפותו בפורום, הפרשי הגילאים אינם מפריעים לחלוק בעיה משותפת.
תהיי לגמרי חופשיה לנהוג לפי רצונך והרגשתך!!!
חג שמח לך ולמשפחתך,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2011 17:29

dany
dany
גפן מתוקה
לא הבנתי את המשפט האחרון שלך....... מה זאת אומרת נדחפת? כולנו פה אותו הדבר כותבות מהכאב או מהשמחה. אם מתאים לך לענות לאיזה פוסט תעני ואם הפוסט לא מדבר אליך עברי לפוסט הבא. אנחנו בכל מקרה תמיד שמחות לפגוש אותך כאן כמשב רוח נעימה וקלילה.
בנוגע לליל הסדר בדרך כלל הסדר הוא אצלי.......... אך מה לעשות קצת עייפתי ושבאו ואמרו שאפשר לעשות אותו אצל הבת בקיבוץ קפצתי על הבשורה מאד מאד שמחה....... מי לא שמח דווקא הנכדים שלי הגדולים...... אוהבים לעשות אצל סבתא(אצלי)......... טוב לא יקרה כלום.... וכפי שאמרת חוזרים הביתה ואין בבית ערמות של אוכל מפתה ומגרה.............
שיהיה לך חג שמח
ומקווה שכבר חזרת למסלול.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2011 17:21

אקורדיאון
אקורדיאון
מתוקה את ילדה חכמה ומבינה וטוב שלקחת את עצמך לידיים ואני בטוחה שהדרך שבחרת רק תביא לתוצאות טובות.
באשר לפורום,את תמיד מתקבלת באהבה ובברכה.
השיבי על כל מה שנראה לך או כתבי כל מה שאת מרגישה כשאת רוצה לשתף והרגישי חלק מאיתנו אין כאן עניין של גיל
אלא של התמודדות של כולנו יום יום שעה שעה.
הרגישי נוח וכיף להיות כאן והמון הצלחה.

0 קישור קבוע (Permalink)
13/04/2011 16:14

יפיפיית הכוכבים
יפיפיית הכוכבים
כמה קשה לחזור לדיאטה ....
ממש כמו לעשות את כל הדרך מחדש !
אז היום , החלטתי להפסיק עם השאננות ולהתמודד עם המציאות שלא כל מקום זה הבית (אני פשוט אצל סבא וסבתא מתחילת השבוע) ותמיד יהיו פיתויים .
אני רק מקווה שתפסתי את זה מספיק מוקדם ומה שאכלתי לפני זה לא ישבש לי את השקילה ...
ובנושא אחר : אני חושבת , שלקחו את הטענה שלי ברצינות כשהחליטו לא לעשות את ליל הסדר בבית !
ז"א , כמובן שזה הוא לא השיקול היחיד , אבל מאוד לא רציתי שנעשה אצלנו את ליל הסדר , כי אחריו המקרר מלא קופסות מכל טוב , שאי אפשר לעמוד בפניהן ....
עוד משהו שרציתי לשאול הוא : אני מרגישה שאני קצת נדחפת אל הפורום או שאני לא מספיק מבינה בשביל להגיב על מה שאתן כותבות ....
האם תחושתי נכונה ?

חג שמח וקל (: גפן (:
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מתאמנת לליל הסדר

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!