16/04/2011 10:21
 dany Posts: 19819
|
בידיוק כך אשירה כתב:
בין אם הסיבה כזו או אחרת, הפתרון הוא תמיד אותו פיתרון, ואין לנו אלא לשנס מותניים ולעבוד,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2011 09:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
בין אם הסיבה כזו או אחרת, הפתרון הוא תמיד אותו פיתרון, ואין לנו אלא לשנס מותניים ולעבוד, כל כך נכון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2011 07:53
 אשירה Posts: 4292
|
בין אם הסיבה כזו או אחרת, הפתרון הוא תמיד אותו פיתרון, ואין לנו אלא לשנס מותניים ולעבוד,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 22:32
|
dany כתב:
בהצלחההההההההההההההה אקורדיאון כתב: dany כתב: זה דומה לתירוצים של אני אחרי לידה......... והתינוק כבר בר מצווה, או יש לי בעיות עם הבלוטה........... איך מירי אומרת בלוטת הפה........... אוי אני מרגישה כל כך רע אם אני לא אוכלת איזה חצי שעה............. והאומרת היא דובה שגם אם לא תאכל שלושה ימים עדיין ........... טוב אז בתירוצים אנחנו אלופים אולימפיים........ קיבלנו יופי של הרצאה לקראת הפסח. מחליטים שהפסח הזה יהיה שונה כבכך שנוכיח לעצמנו שבלי תירוצים.......... אפשר גם אפשר!!!!!!!! חג שמח אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אז בעצם היותינו תלמידים באוניברסיטה של מירי אנחנו נעלה את נושא המחקר שלנו הכל תירוצים ותירוצים ועשייה ושליטה זה סוד ההצלחה אותה הגברת - חקר שאפי'לה קראה בשינוי אדרת - חקר של בית ספרינו הגבוה לאיכות חיים לכולנו שבת שלום ומבורך וזיכרו הגנטיקה פה לא משמינה אנחנו נעשה את העבודה לירידה אכן המחקר הוא מחקר ובחלקו כנראה גם נכון וברור שיש כאלה שמתלבשים עליו או מסתתרים מאחוריו,לא אנחנו כן נודה בבעיה ונמשיך בהתמודדות בתוך המסגרת החמה והאוהבת שלנו. אוהו אלופי התרוצים. כן אני הבטחתי לעצמי לשלוט על כל ביס שייכנס לפי ואכן הפסח הזה יהיה שונה מכל הפסחים. מאחלת זאת לכולנו. תודההההההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 19:54
|
בהצלחההההההההההההההה אקורדיאון כתב:
dany כתב: זה דומה לתירוצים של אני אחרי לידה......... והתינוק כבר בר מצווה, או יש לי בעיות עם הבלוטה........... איך מירי אומרת בלוטת הפה........... אוי אני מרגישה כל כך רע אם אני לא אוכלת איזה חצי שעה............. והאומרת היא דובה שגם אם לא תאכל שלושה ימים עדיין ........... טוב אז בתירוצים אנחנו אלופים אולימפיים........ קיבלנו יופי של הרצאה לקראת הפסח. מחליטים שהפסח הזה יהיה שונה כבכך שנוכיח לעצמנו שבלי תירוצים.......... אפשר גם אפשר!!!!!!!! חג שמח אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אז בעצם היותינו תלמידים באוניברסיטה של מירי אנחנו נעלה את נושא המחקר שלנו הכל תירוצים ותירוצים ועשייה ושליטה זה סוד ההצלחה אותה הגברת - חקר שאפי'לה קראה בשינוי אדרת - חקר של בית ספרינו הגבוה לאיכות חיים לכולנו שבת שלום ומבורך וזיכרו הגנטיקה פה לא משמינה אנחנו נעשה את העבודה לירידה אכן המחקר הוא מחקר ובחלקו כנראה גם נכון וברור שיש כאלה שמתלבשים עליו או מסתתרים מאחוריו,לא אנחנו כן נודה בבעיה ונמשיך בהתמודדות בתוך המסגרת החמה והאוהבת שלנו. אוהו אלופי התרוצים. כן אני הבטחתי לעצמי לשלוט על כל ביס שייכנס לפי ואכן הפסח הזה יהיה שונה מכל הפסחים. מאחלת זאת לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 19:37
|
dany כתב:
זה דומה לתירוצים של אני אחרי לידה......... והתינוק כבר בר מצווה, או יש לי בעיות עם הבלוטה........... איך מירי אומרת בלוטת הפה........... אוי אני מרגישה כל כך רע אם אני לא אוכלת איזה חצי שעה............. והאומרת היא דובה שגם אם לא תאכל שלושה ימים עדיין ........... טוב אז בתירוצים אנחנו אלופים אולימפיים........ קיבלנו יופי של הרצאה לקראת הפסח. מחליטים שהפסח הזה יהיה שונה כבכך שנוכיח לעצמנו שבלי תירוצים.......... אפשר גם אפשר!!!!!!!! חג שמח אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אז בעצם היותינו תלמידים באוניברסיטה של מירי אנחנו נעלה את נושא המחקר שלנו הכל תירוצים ותירוצים ועשייה ושליטה זה סוד ההצלחה אותה הגברת - חקר שאפי'לה קראה בשינוי אדרת - חקר של בית ספרינו הגבוה לאיכות חיים לכולנו שבת שלום ומבורך וזיכרו הגנטיקה פה לא משמינה אנחנו נעשה את העבודה לירידה אכן המחקר הוא מחקר ובחלקו כנראה גם נכון וברור שיש כאלה שמתלבשים עליו או מסתתרים מאחוריו,לא אנחנו כן נודה בבעיה ונמשיך בהתמודדות בתוך המסגרת החמה והאוהבת שלנו. אוהו אלופי התרוצים. כן אני הבטחתי לעצמי לשלוט על כל ביס שייכנס לפי ואכן הפסח הזה יהיה שונה מכל הפסחים. מאחלת זאת לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 17:44
|
זה דומה לתירוצים של אני אחרי לידה......... והתינוק כבר בר מצווה, או יש לי בעיות עם הבלוטה........... איך מירי אומרת בלוטת הפה........... אוי אני מרגישה כל כך רע אם אני לא אוכלת איזה חצי שעה............. והאומרת היא דובה שגם אם לא תאכל שלושה ימים עדיין ........... טוב אז בתירוצים אנחנו אלופים אולימפיים........ קיבלנו יופי של הרצאה לקראת הפסח. מחליטים שהפסח הזה יהיה שונה כבכך שנוכיח לעצמנו שבלי תירוצים.......... אפשר גם אפשר!!!!!!!! חג שמח אקורדיאון כתב:
רבקה כתב: אז בעצם היותינו תלמידים באוניברסיטה של מירי אנחנו נעלה את נושא המחקר שלנו הכל תירוצים ותירוצים ועשייה ושליטה זה סוד ההצלחה אותה הגברת - חקר שאפי'לה קראה בשינוי אדרת - חקר של בית ספרינו הגבוה לאיכות חיים לכולנו שבת שלום ומבורך וזיכרו הגנטיקה פה לא משמינה אנחנו נעשה את העבודה לירידה אכן המחקר הוא מחקר ובחלקו כנראה גם נכון וברור שיש כאלה שמתלבשים עליו או מסתתרים מאחוריו,לא אנחנו כן נודה בבעיה ונמשיך בהתמודדות בתוך המסגרת החמה והאוהבת שלנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 17:41
|
בהצלחהההההההההההההההההה חג שמח רבקה כתב:
אז בעצם היותינו תלמידים באוניברסיטה של מירי אנחנו נעלה את נושא המחקר שלנו הכל תירוצים ותירוצים ועשייה ושליטה זה סוד ההצלחה אותה הגברת - חקר שאפי'לה קראה בשינוי אדרת - חקר של בית ספרינו הגבוה לאיכות חיים לכולנו שבת שלום ומבורך וזיכרו הגנטיקה פה לא משמינה אנחנו נעשה את העבודה לירידה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 14:05
|
רבקה כתב:
אז בעצם היותינו תלמידים באוניברסיטה של מירי אנחנו נעלה את נושא המחקר שלנו הכל תירוצים ותירוצים ועשייה ושליטה זה סוד ההצלחה אותה הגברת - חקר שאפי'לה קראה בשינוי אדרת - חקר של בית ספרינו הגבוה לאיכות חיים לכולנו שבת שלום ומבורך וזיכרו הגנטיקה פה לא משמינה אנחנו נעשה את העבודה לירידה אכן המחקר הוא מחקר ובחלקו כנראה גם נכון וברור שיש כאלה שמתלבשים עליו או מסתתרים מאחוריו,לא אנחנו כן נודה בבעיה ונמשיך בהתמודדות בתוך המסגרת החמה והאוהבת שלנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 13:41
 רבקה Posts: 8411
|
אז בעצם היותינו תלמידים באוניברסיטה של מירי אנחנו נעלה את נושא המחקר שלנו הכל תירוצים ותירוצים ועשייה ושליטה זה סוד ההצלחה אותה הגברת - חקר שאפי'לה קראה בשינוי אדרת - חקר של בית ספרינו הגבוה לאיכות חיים לכולנו שבת שלום ומבורך וזיכרו הגנטיקה פה לא משמינה אנחנו נעשה את העבודה לירידה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 00:36
 EFF Posts: 6417
|
וכך מסכם את הנושא מחקר שקראתי לאחרונה:
תירוצי גנטיקה משמשים בדרך כלל כתירוץ קל ומדעי לכאורה על-מנת להצדיק את חוסר הנכונות להתמודד עם בעיית ההשמנה ולהמשיך את שגרת החיים המסיחה את הדעת מהאסון שבהשמנה. הרי לכולנו קל לחשוב שמול הפגם הגנטי לא ניתן לעשות דבר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 00:08
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מה שחשוב להביןולא צפיתי בתוכנית, שאם יש נטיה להשמנה במשפחה, חייבים לשמור על תזונת הילדים במשפחה מהגיל הרך. ובכלל בדלת האחורית כל המשפחה חייבת לקחת חלק בתהליך. שיהיה לילה טוב וסוף שבוע נעים אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 23:29
 יעלי Posts: 589
|
לא ראיתי את התוכנית, אבל קראתי פעם בעיתון מחקר שהאמהות אשמות שהשמנת הבנות - אז - אמא שלי כשהיתה בהריון והיתה בשיא השומן שלה שקה 55 ק"ג!!!! המצב הרגיל שלה - 45. בהן שלי - 1.80 גובה שוקל 58 ק"ג.!!! רק אני תקועה באמצע עם המשקל העודף שלי............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 20:58
|
dany כתב:
על הילדה באמת לא האמנתי והנה הגיע הזמן והרגע והיא עושה זאת בשקט ויפה. אקורדיאון כתב: dany כתב: אכן זה לא 100% אמא שלי ואני יורדות ממש מהר כמובן אם שומרים ולא מזייפים ואילו בנותי ונכדתי שאגב ירדה כבר 7 קילו, יורדות מאד לאט גם אם הן שומרות ממש טוב וגם משלבות פעילות ספורטיבית. אקורדיאון כתב: dany כתב: לא הייתי בבית אז לא ראיתי אבל אפשר לראות במחשב. יש גם גנטיקה אך אי אפשר לרכב על התירוץ הזה בלבד, כי עובדה שגם אנשים עם גנטיקה להשמנה עשו תהליך רזו ושמרו......... אז כפי שאנחנו חוזרות ואומרות הכל בראש ובבחירות שלנו!!!!!!!!!!! לא ברור שזה לא תירוץ שלא לטפל בבעיה אבל התפיסה היא שבמידה וההורים שמנים 80%סיכוי שילדים יהיו גנטית בעלי נטיה להשמנה. אגב הם דיברו גם שהגנטיקה עובדת בנושא מהירות הירידה במשקל. אכן .אוי איזה יופי שהילדה מתמידה,לאט ובטוח ממש כל הכבוד לה.את רואה צריך להאמין. ממש כל הכבוד למעשה זה תהליך נכון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 08:30
|
על הילדה באמת לא האמנתי והנה הגיע הזמן והרגע והיא עושה זאת בשקט ויפה. אקורדיאון כתב:
dany כתב: אכן זה לא 100% אמא שלי ואני יורדות ממש מהר כמובן אם שומרים ולא מזייפים ואילו בנותי ונכדתי שאגב ירדה כבר 7 קילו, יורדות מאד לאט גם אם הן שומרות ממש טוב וגם משלבות פעילות ספורטיבית. אקורדיאון כתב: dany כתב: לא הייתי בבית אז לא ראיתי אבל אפשר לראות במחשב. יש גם גנטיקה אך אי אפשר לרכב על התירוץ הזה בלבד, כי עובדה שגם אנשים עם גנטיקה להשמנה עשו תהליך רזו ושמרו......... אז כפי שאנחנו חוזרות ואומרות הכל בראש ובבחירות שלנו!!!!!!!!!!! לא ברור שזה לא תירוץ שלא לטפל בבעיה אבל התפיסה היא שבמידה וההורים שמנים 80%סיכוי שילדים יהיו גנטית בעלי נטיה להשמנה. אגב הם דיברו גם שהגנטיקה עובדת בנושא מהירות הירידה במשקל. אכן .אוי איזה יופי שהילדה מתמידה,לאט ובטוח ממש כל הכבוד לה.את רואה צריך להאמין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 06:35
|
דרך המלך כתב:
מסכימה בהחלט זה בראש ובהתמדה... כן כן הכל הכל מתחיל ונגמר בראש השמנמוד,הוא חייב להיות המטופל הראשי. כאן יש לנו את מירי והמסגרת לסידור הברגים. יום נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 06:17
 דרך המלך Posts: 5707
|
מסכימה בהחלט זה בראש ובהתמדה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 05:43
|
dany כתב:
אכן זה לא 100% אמא שלי ואני יורדות ממש מהר כמובן אם שומרים ולא מזייפים ואילו בנותי ונכדתי שאגב ירדה כבר 7 קילו, יורדות מאד לאט גם אם הן שומרות ממש טוב וגם משלבות פעילות ספורטיבית. אקורדיאון כתב: dany כתב: לא הייתי בבית אז לא ראיתי אבל אפשר לראות במחשב. יש גם גנטיקה אך אי אפשר לרכב על התירוץ הזה בלבד, כי עובדה שגם אנשים עם גנטיקה להשמנה עשו תהליך רזו ושמרו......... אז כפי שאנחנו חוזרות ואומרות הכל בראש ובבחירות שלנו!!!!!!!!!!! לא ברור שזה לא תירוץ שלא לטפל בבעיה אבל התפיסה היא שבמידה וההורים שמנים 80%סיכוי שילדים יהיו גנטית בעלי נטיה להשמנה. אגב הם דיברו גם שהגנטיקה עובדת בנושא מהירות הירידה במשקל. אכן .אוי איזה יופי שהילדה מתמידה,לאט ובטוח ממש כל הכבוד לה.את רואה צריך להאמין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 05:32
|
אכן זה לא 100% אמא שלי ואני יורדות ממש מהר כמובן אם שומרים ולא מזייפים ואילו בנותי ונכדתי שאגב ירדה כבר 7 קילו, יורדות מאד לאט גם אם הן שומרות ממש טוב וגם משלבות פעילות ספורטיבית. אקורדיאון כתב:
dany כתב: לא הייתי בבית אז לא ראיתי אבל אפשר לראות במחשב. יש גם גנטיקה אך אי אפשר לרכב על התירוץ הזה בלבד, כי עובדה שגם אנשים עם גנטיקה להשמנה עשו תהליך רזו ושמרו......... אז כפי שאנחנו חוזרות ואומרות הכל בראש ובבחירות שלנו!!!!!!!!!!! לא ברור שזה לא תירוץ שלא לטפל בבעיה אבל התפיסה היא שבמידה וההורים שמנים 80%סיכוי שילדים יהיו גנטית בעלי נטיה להשמנה. אגב הם דיברו גם שהגנטיקה עובדת בנושא מהירות הירידה במשקל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 05:03
|
dany כתב:
לא הייתי בבית אז לא ראיתי אבל אפשר לראות במחשב. יש גם גנטיקה אך אי אפשר לרכב על התירוץ הזה בלבד, כי עובדה שגם אנשים עם גנטיקה להשמנה עשו תהליך רזו ושמרו......... אז כפי שאנחנו חוזרות ואומרות הכל בראש ובבחירות שלנו!!!!!!!!!!! לא ברור שזה לא תירוץ שלא לטפל בבעיה אבל התפיסה היא שבמידה וההורים שמנים 80%סיכוי שילדים יהיו גנטית בעלי נטיה להשמנה. אגב הם דיברו גם שהגנטיקה עובדת בנושא מהירות הירידה במשקל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|