16/04/2011 10:26
 dany Posts: 19819
|
נכון אקורדיאון כתב:
dany כתב: תודה מתוקות שלי אתן באמת מעלות לי חיוך על השפתיים ואז גם לי קל יותר לשחרר................... ולהיות קצת פחות מרובעת  איזה כיף
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2011 09:30
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
תודה מתוקות שלי אתן באמת מעלות לי חיוך על השפתיים ואז גם לי קל יותר לשחרר................... ולהיות קצת פחות מרובעת  איזה כיף
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2011 08:57
|
תודה מתוקות שלי אתן באמת מעלות לי חיוך על השפתיים ואז גם לי קל יותר לשחרר................... ולהיות קצת פחות מרובעת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2011 08:37
 קרנושה Posts: 3420
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אמרתי כבר פעם או פעמיים שאני ממש לא אישה מצחיקה....... אפילו מוגדרת כחסרת חוש הומור....... והנה כאן זה יוצא ובכייף קרנושה כתב: dany כתב: ובכלל אפי העבירה סיכום שלא לחפש תירוצים בגנטיקה............ הכל בראש שלנו!!!!!!!!!! לסובב אותו ימינה ושמאלה עד שיתיישר על המקום הנכון............חחחחחחחחחח איזה מצחיקות אתן..חחחח שוב את מתחילה,לימדי לקבל את מה שאומרים לך.
דנוש את אישה מצחיקה. ויש לך חוש הומור יקרה! אוהבת אוהבת. נשיקות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 22:30
|
dany כתב:
אמרתי כבר פעם או פעמיים שאני ממש לא אישה מצחיקה....... אפילו מוגדרת כחסרת חוש הומור....... והנה כאן זה יוצא ובכייף קרנושה כתב: dany כתב: ובכלל אפי העבירה סיכום שלא לחפש תירוצים בגנטיקה............ הכל בראש שלנו!!!!!!!!!! לסובב אותו ימינה ושמאלה עד שיתיישר על המקום הנכון............חחחחחחחחחח איזה מצחיקות אתן..חחחח שוב את מתחילה,לימדי לקבל את מה שאומרים לך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 19:59
|
אמרתי כבר פעם או פעמיים שאני ממש לא אישה מצחיקה....... אפילו מוגדרת כחסרת חוש הומור....... והנה כאן זה יוצא ובכייף קרנושה כתב:
dany כתב: ובכלל אפי העבירה סיכום שלא לחפש תירוצים בגנטיקה............ הכל בראש שלנו!!!!!!!!!! לסובב אותו ימינה ושמאלה עד שיתיישר על המקום הנכון............חחחחחחחחחח איזה מצחיקות אתן..חחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 19:57
|
dany כתב:
ובכלל אפי העבירה סיכום שלא לחפש תירוצים בגנטיקה............ הכל בראש שלנו!!!!!!!!!! לסובב אותו ימינה ושמאלה עד שיתיישר על המקום הנכון............חחחחחחחחחח
איזה מצחיקות אתן..חחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 18:15
|
dany כתב:
ובכלל אפי העבירה סיכום שלא לחפש תירוצים בגנטיקה............ הכל בראש שלנו!!!!!!!!!! לסובב אותו ימינה ושמאלה עד שיתיישר על המקום הנכון............חחחחחחחחחח אכןןןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 17:38
|
ובכלל אפי העבירה סיכום שלא לחפש תירוצים בגנטיקה............ הכל בראש שלנו!!!!!!!!!! לסובב אותו ימינה ושמאלה עד שיתיישר על המקום הנכון............חחחחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 21:09
|
קרנושה כתב:
אקורדיאון כתב: אכן בנות יקרות לא לוותר על הפחמימות וכן כשאוכלים יורדים רק כידוע לכולנו,מה אוכלים?.... זו ממש עובדה,החזרתי חוב של שלושה קילו בשבוע ללא יום אחד של קיזוז. תותחית! אלופהההההההההה! תודה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 08:50
|
אקורדיאון כתב:
אכן בנות יקרות לא לוותר על הפחמימות וכן כשאוכלים יורדים רק כידוע לכולנו,מה אוכלים?.... זו ממש עובדה,החזרתי חוב של שלושה קילו בשבוע ללא יום אחד של קיזוז.
תותחית! אלופהההההההההה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 08:49
|
dany כתב:
מאמינה מאמינה המון המון הצלחה גם אני ממש רוצה לרזות לקראת הקיץ............ קרנושה כתב: dany כתב: מכירה את המקום הזה היטב........ ואחר כך מגיעים הפיצויים........ קרנושה כתב: dany כתב: קרנשוה מתוקה המשימה היא לא קשה לרדת חמישה עד הקיץ..........החלטה ונחישות יכולים להביא אותך אל המטרה בכייף. בנוגע לקוואקר....... מירי אומרת 600 קלוריות פחמימות אז לא כדאי לוותר...... את יודעת אם אוכלים פחות מידי גם לא יורדים. הצלחה יקירה נשיבוקים אני יודעת יקירה, תודה על הדאגה. אז אני אוכל תפוח עץ יותר גדול. אל תדאגי. אני פשוט מסוגלת לוותר על זה כרגע..אני אשאל את מירי אם זה בסדר.. אני לא מתעסקת בפיצויים דנוש. מאד ברור לי מה שהגדרתי לעצמי תאמיני לי.
ואת תצליחי!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 05:41
|
dany כתב:
אמרנו גאון........... וגוף שמתקתק כמו שעון שוויצרי אקורדיאון כתב: אכן בנות יקרות לא לוותר על הפחמימות וכן כשאוכלים יורדים רק כידוע לכולנו,מה אוכלים?.... זו ממש עובדה,החזרתי חוב של שלושה קילו בשבוע ללא יום אחד של קיזוז. חחחחח עכשיו למדתי שגם ה מהירות הירידה גנטית אז אולי באמת קיבלתי את הברכה הזו מאבי , אבל כך אני גם עולה ובכלל למה לא קיבלתי לגנים את הרזון התמידי שלו???
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 05:35
|
אמרנו גאון........... וגוף שמתקתק כמו שעון שוויצרי אקורדיאון כתב:
אכן בנות יקרות לא לוותר על הפחמימות וכן כשאוכלים יורדים רק כידוע לכולנו,מה אוכלים?.... זו ממש עובדה,החזרתי חוב של שלושה קילו בשבוע ללא יום אחד של קיזוז.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 04:54
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 21:05
|
מאמינה מאמינה המון המון הצלחה גם אני ממש רוצה לרזות לקראת הקיץ............ קרנושה כתב:
dany כתב: מכירה את המקום הזה היטב........ ואחר כך מגיעים הפיצויים........ קרנושה כתב: dany כתב: קרנשוה מתוקה המשימה היא לא קשה לרדת חמישה עד הקיץ..........החלטה ונחישות יכולים להביא אותך אל המטרה בכייף. בנוגע לקוואקר....... מירי אומרת 600 קלוריות פחמימות אז לא כדאי לוותר...... את יודעת אם אוכלים פחות מידי גם לא יורדים. הצלחה יקירה נשיבוקים אני יודעת יקירה, תודה על הדאגה. אז אני אוכל תפוח עץ יותר גדול. אל תדאגי. אני פשוט מסוגלת לוותר על זה כרגע..אני אשאל את מירי אם זה בסדר.. אני לא מתעסקת בפיצויים דנוש. מאד ברור לי מה שהגדרתי לעצמי תאמיני לי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 21:03
|
dany כתב:
מכירה את המקום הזה היטב........ ואחר כך מגיעים הפיצויים........ קרנושה כתב: dany כתב: קרנשוה מתוקה המשימה היא לא קשה לרדת חמישה עד הקיץ..........החלטה ונחישות יכולים להביא אותך אל המטרה בכייף. בנוגע לקוואקר....... מירי אומרת 600 קלוריות פחמימות אז לא כדאי לוותר...... את יודעת אם אוכלים פחות מידי גם לא יורדים. הצלחה יקירה נשיבוקים אני יודעת יקירה, תודה על הדאגה. אז אני אוכל תפוח עץ יותר גדול. אל תדאגי. אני פשוט מסוגלת לוותר על זה כרגע..אני אשאל את מירי אם זה בסדר..
אני לא מתעסקת בפיצויים דנוש. מאד ברור לי מה שהגדרתי לעצמי תאמיני לי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 21:00
|
מכירה את המקום הזה היטב........ ואחר כך מגיעים הפיצויים........ קרנושה כתב:
dany כתב: קרנשוה מתוקה המשימה היא לא קשה לרדת חמישה עד הקיץ..........החלטה ונחישות יכולים להביא אותך אל המטרה בכייף. בנוגע לקוואקר....... מירי אומרת 600 קלוריות פחמימות אז לא כדאי לוותר...... את יודעת אם אוכלים פחות מידי גם לא יורדים. הצלחה יקירה נשיבוקים אני יודעת יקירה, תודה על הדאגה. אז אני אוכל תפוח עץ יותר גדול. אל תדאגי. אני פשוט מסוגלת לוותר על זה כרגע..אני אשאל את מירי אם זה בסדר..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 17:50
|
dany כתב:
קרנשוה מתוקה המשימה היא לא קשה לרדת חמישה עד הקיץ..........החלטה ונחישות יכולים להביא אותך אל המטרה בכייף. בנוגע לקוואקר....... מירי אומרת 600 קלוריות פחמימות אז לא כדאי לוותר...... את יודעת אם אוכלים פחות מידי גם לא יורדים. הצלחה יקירה נשיבוקים
אני יודעת יקירה, תודה על הדאגה. אז אני אוכל תפוח עץ יותר גדול. אל תדאגי. אני פשוט מסוגלת לוותר על זה כרגע..אני אשאל את מירי אם זה בסדר..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 17:34
|
קרנשוה מתוקה המשימה היא לא קשה לרדת חמישה עד הקיץ..........החלטה ונחישות יכולים להביא אותך אל המטרה בכייף. בנוגע לקוואקר....... מירי אומרת 600 קלוריות פחמימות אז לא כדאי לוותר...... את יודעת אם אוכלים פחות מידי גם לא יורדים. הצלחה יקירה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|