13/04/2011 05:44
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקה כתב:
אסתי'לה מקסים ונהניתי , ודני'לה בשביל קיגל יהודי אמיתי אני מוכנה לבוא לעבוד ח ח ח ח חחחחחח ראש של שמנמודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 05:37
 אשירה Posts: 4292
|
אין כמו קיגל, גפילטע, או מרק עוף אמיתי כדי לתת הכי הרגשת בית!!!
-- אשירה
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 05:16
 dany Posts: 19819
|
מחכה ............. EFF כתב:
אסתי - זה מקסים !!!!! ו.....שמעתי קיגל ?? יש לי מתכון נהדר שאתן בבלוג החדש שלי..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 05:15
|
אני לא יודעת אם הוא יהודי אמיתי אבל אני עושה אותו שנים והילדים שלי חולים על זה........... כועסים שאני מכינה כי אז תמיד שוברים דיאטה.......חחחחחחחחחחחח ואת מוזמנת לבוא בכל מקרה ובטח לא בכדי לעבוד.............. רבקה כתב:
אסתי'לה מקסים ונהניתי , ודני'לה בשביל קיגל יהודי אמיתי אני מוכנה לבוא לעבוד ח ח ח ח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 22:36
 EFF Posts: 6417
|
אסתי - זה מקסים !!!!! ו.....שמעתי קיגל ?? יש לי מתכון נהדר שאתן בבלוג החדש שלי..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 18:45
 רבקה Posts: 8411
|
אסתי'לה מקסים ונהניתי , ודני'לה בשביל קיגל יהודי אמיתי אני מוכנה לבוא לעבוד ח ח ח ח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 17:09
|
מאותגרת אקורדיאון כתב:
dany כתב: אוקי פעם הבאה דג מלוח........ או גפילטע...... נראה לי שזה כבר לא יעבור אקורדיאון כתב: dany כתב: אוטנטי לפני שבוע היתה אצלי העוזרת ערביה מאחד הכפרים בסביבה...... אמנם צעירה אך לא ממש מודרנית בקושי מדברת עברית....... הכנתי קיגל אטריות, והריח מאד נעם לה...... שאלה מה עשיתי הסברתי לה הוצאתי מהמזוה איטריות להראות לה על מה מדובר וקינמון שתריח כי לא הבינה מה זה קינמון....... בקיצור היום היא היתה וסיפרה לי שהכינה לבעלה והם התמוגגו........... נו נעשה מהבדואים אשכנזים.......... היום נתתי לה עם הקפה פשטידת ירקות שלי....... טרפה...... צחוקים אקורדיאון כתב: חחחחח נהדר אסתילה,זה מזכיר לי סיפור אמיתי. לפני מספר שנים היו לי זוג עוזרי בית שמוצאם דרום אמריקה .
כשהיו מסיימים לעבוד הייתי מפנקת אותם בארוחת ערב.
נו הגיע פסח ומה להם ולמצות ,לכן החלטתי לפחות ל להכין לחמניות שלא יחנקו לי חס
וחלילה. השניים מה אומר חיסלו 12 כאלה והוא ביקש ממני את המתכון והתחיל להכין אותן
ולא היה מאושר ממנו. חחחחח כנראה שאין עדות עמים וגבולות למאכלים. את יכולה להיות מופתעת נסי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 17:07
|
dany כתב:
אוקי פעם הבאה דג מלוח........ או גפילטע...... נראה לי שזה כבר לא יעבור אקורדיאון כתב: dany כתב: אוטנטי לפני שבוע היתה אצלי העוזרת ערביה מאחד הכפרים בסביבה...... אמנם צעירה אך לא ממש מודרנית בקושי מדברת עברית....... הכנתי קיגל אטריות, והריח מאד נעם לה...... שאלה מה עשיתי הסברתי לה הוצאתי מהמזוה איטריות להראות לה על מה מדובר וקינמון שתריח כי לא הבינה מה זה קינמון....... בקיצור היום היא היתה וסיפרה לי שהכינה לבעלה והם התמוגגו........... נו נעשה מהבדואים אשכנזים.......... היום נתתי לה עם הקפה פשטידת ירקות שלי....... טרפה...... צחוקים אקורדיאון כתב: חחחחח נהדר אסתילה,זה מזכיר לי סיפור אמיתי. לפני מספר שנים היו לי זוג עוזרי בית שמוצאם דרום אמריקה .
ולא היה מאושר ממנו. חחחחח כנראה שאין עדות עמים וגבולות למאכלים. את יכולה להיות מופתעת נסי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 17:06
|
אוקי פעם הבאה דג מלוח........ או גפילטע...... נראה לי שזה כבר לא יעבור אקורדיאון כתב:
dany כתב: אוטנטי לפני שבוע היתה אצלי העוזרת ערביה מאחד הכפרים בסביבה...... אמנם צעירה אך לא ממש מודרנית בקושי מדברת עברית....... הכנתי קיגל אטריות, והריח מאד נעם לה...... שאלה מה עשיתי הסברתי לה הוצאתי מהמזוה איטריות להראות לה על מה מדובר וקינמון שתריח כי לא הבינה מה זה קינמון....... בקיצור היום היא היתה וסיפרה לי שהכינה לבעלה והם התמוגגו........... נו נעשה מהבדואים אשכנזים.......... היום נתתי לה עם הקפה פשטידת ירקות שלי....... טרפה...... צחוקים אקורדיאון כתב: חחחחח נהדר אסתילה,זה מזכיר לי סיפור אמיתי. לפני מספר שנים היו לי זוג עוזרי בית שמוצאם דרום אמריקה .
ולא היה מאושר ממנו. חחחחח כנראה שאין עדות עמים וגבולות למאכלים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 17:05
|
dany כתב:
אוטנטי לפני שבוע היתה אצלי העוזרת ערביה מאחד הכפרים בסביבה...... אמנם צעירה אך לא ממש מודרנית בקושי מדברת עברית....... הכנתי קיגל אטריות, והריח מאד נעם לה...... שאלה מה עשיתי הסברתי לה הוצאתי מהמזוה איטריות להראות לה על מה מדובר וקינמון שתריח כי לא הבינה מה זה קינמון....... בקיצור היום היא היתה וסיפרה לי שהכינה לבעלה והם התמוגגו........... נו נעשה מהבדואים אשכנזים.......... היום נתתי לה עם הקפה פשטידת ירקות שלי....... טרפה...... צחוקים אקורדיאון כתב: חחחחח נהדר אסתילה,זה מזכיר לי סיפור אמיתי. לפני מספר שנים היו לי זוג עוזרי בית שמוצאם דרום אמריקה .
ולא היה מאושר ממנו. חחחחח כנראה שאין עדות עמים וגבולות למאכלים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 17:02
|
אוטנטי לפני שבוע היתה אצלי העוזרת ערביה מאחד הכפרים בסביבה...... אמנם צעירה אך לא ממש מודרנית בקושי מדברת עברית....... הכנתי קיגל אטריות, והריח מאד נעם לה...... שאלה מה עשיתי הסברתי לה הוצאתי מהמזוה איטריות להראות לה על מה מדובר וקינמון שתריח כי לא הבינה מה זה קינמון....... בקיצור היום היא היתה וסיפרה לי שהכינה לבעלה והם התמוגגו........... נו נעשה מהבדואים אשכנזים.......... היום נתתי לה עם הקפה פשטידת ירקות שלי....... טרפה...... צחוקים אקורדיאון כתב:
חחחחח נהדר אסתילה,זה מזכיר לי סיפור אמיתי. לפני מספר שנים היו לי זוג עוזרי בית שמוצאם דרום אמריקה .
ולא היה מאושר ממנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 16:55
|
חחחחח נהדר אסתילה,זה מזכיר לי סיפור אמיתי. לפני מספר שנים היו לי זוג עוזרי בית שמוצאם דרום אמריקה .
ולא היה מאושר ממנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 10:40
|
כך יצא............חחחחחחחחחחח והשיקסע אכלה גפילטע............ נפלאות הסדר  אסתי תודה העלת חיוך על פני............ תודה חג שמח אושר שמחה ושקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט שאפתנית כתב:
מהנה ומבדר. אני מקווה שכל האוכל שבושל לשלושים ושנים איש לא נאכל על ידי שני אנשים. ח.. ח.. ח..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 10:26
 שאפתנית Posts: 8392
|
מהנה ומבדר. אני מקווה שכל האוכל שבושל לשלושים ושנים איש לא נאכל על ידי שני אנשים. ח.. ח.. ח..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 10:24
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
עָרַכְתִּי אֶת שֻׁלְחַן הַסֵּדֶר לִשְׁלֹשִים וּשְׁנַיִם אִישׁ, בִּשַּׁלְתִּי סִיר עִם קְנֵיידָאלָאךְ וְגַם גֶעפִילְטֶע פִישׁ. אֲבָל
בְּשֵׁשׁ בַּבֹּקֶר כְּבָר צִלְצֵל גִּיסִי מִבִּנְיָמִינָה, אָמַר שֶׁלֹּא יַגִּיעַ אִם תִּהְיֶה שָׁם דּוֹדָה מִינָה;
בְּשֶׁבַע מִינָה הִתְקַשְּׁרָה שֶׁלֹּא לִבְנוֹת עָלֶיהָ - כִּי אֵין לָהּ עֲצַבִּים לַזִּיּוּפִים שֶׁל סַבְתָּא לֵאָה;
מִיכָאֵל מִיָּקְנְעָם בִּשְׁתֵּים-עֶשְׂרֵה צִלְצֵל - אָמַר שֶׁלֹּא יָבוֹא אֵלַי לִפְנֵי שֶׁאֶתְנַצֵּל;
בְּאַרְבַּע חֲמוֹתִי הוֹדִיעָה שֶׁנִּשְׁכַּח מִמֶּנָּה - כִּי הַבִּשּׁוּל שֶׁלִּי תָּמִיד גּוֹרֵם לָהּ לְמִיגְרֶנָה;
וּבַת אָחִי אָמְרָה שֶׁהִיא תַּגִּיעַ הַשָּׁנָה - בִּתְנַאי שֶׁלֹּא יְנַדְנְדוּ לָהּ שׁוּב עַל חֲתֻנָּה!!
נִיתַקְתִּי אֶת הַטֶּלֶפוֹן, יָרַדְתִּי לַמַּרְתֵּף וְהִצַּעְתִּי לַתַּאיְלַנְדִית בַּסֵּדֶר לִ'שְׁתַּתֵּף..
עָלִינוּ יָד בְּיָד בַּמַּדְרֵגוֹת אֶל הַסָּלוֹן, וְשָׁם בַּקְבּוּק שֶׁל ווֹדְקָה שָׁפַכְנוּ לַגָּרוֹן;
סִפַּרְתִּי לָהּ עַל קִינְג פַּרְעֹה וְכָךְ, בְּלִי לְהַרְגִּישׁ, חִסַּלְנוּ אֶת הַצִּימֶעס וְהַגֶּעפִילְטֶע פִישׁ;
מָרָק עִם קְנֵיידָאלָאךְ בִּשְׁלוּק אֶחָד שָׁתִינוּ, וְשַׁרְנוּ "דַּי-דַּיֵּנוּ" וְגַם "עֲבָדִים הָיִינוּ";
גַּם צְלִי בָּקָר הִשְׁמַדְנוּ בִּזְרוֹעַ נְטוּיָה, וְאָז בִּשְׁנֵי קוֹלוֹת זִמַּרְנוּ אֶת הַ"חַד גַּדְיָא";
וּבַחֲצוֹת הִסְתַּרְתִּי לָהּ אֶת הָאֲפִיקוֹמָן, וּכְשֶׁמָּצְאָה - רָקַדְנוּ יַחַד סְטֶפְּס עַל הַשֻּׁלְחָן!
וְאַף שֶׁכְּבָר הָיִיתִי מִתְנוֹדֶדֶת כְּלוּלָב - יָדַעְתִּי בְּלִבִּי שֶׁבְּכָל פֶּסַח מֵעַכְשָׁו לֹא אֲנַסֶּה כְּלָל לְהָבִיא אֵלַי שֵׁנִית אֶת דּוֹדָה מִינָה, כְּדֵי שֶׁלֹּא תִּפְגֹּש כָּאן אֶת גִּיסִי מִבִּנְיָמִינָה, וְלֹא אֶת בֶּן-דּוֹדִי - כְּדֵי שֶׁלֹּא תִּהְיֶה שׁוּם סְצֶנָה, וְלֹא אֶת חֲמוֹתִי - שֶׁלֹּא תַּחְטֹף לִי כָּאן מִיגְרֶנָה, וְרַק אֵרֵד אֶל הַמַּרְתֵּף וְאֶת הַשִּׁיקְסֶע שׁוּב אַזְמִין לָחוֹג אִתִּי כָּאן סֵדֶר כָּשֵׁר לִמְהַדְּרִין !!!
שיהיה לכולנו חג שמח ♥
edited by אסתי ברוך on 4/12/2011 edited by אסתי ברוך on 4/12/2011
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|