15/04/2011 22:29
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
שבת שלום הולכת לחמי לעשות קידוש נשיבוקים אקורדיאון כתב: dany כתב: היום הייתי כל כך עסוקה שממש קרסתי בצהריים היום עובר לו ממש בכייף ....... הצפירה כבר נשמעה ... השבת בפתח...........כייף אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: שתמיד נהיה עסוקות ובריאות!! אמןןן אכן אוהבת את השעות הללו של ערב שבת,אווירת קדושה . כל הכבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 20:01
 dany Posts: 19819
|
שבת שלום הולכת לחמי לעשות קידוש נשיבוקים אקורדיאון כתב:
dany כתב: היום הייתי כל כך עסוקה שממש קרסתי בצהריים היום עובר לו ממש בכייף ....... הצפירה כבר נשמעה ... השבת בפתח...........כייף אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: שתמיד נהיה עסוקות ובריאות!! אמןןן אכן אוהבת את השעות הללו של ערב שבת,אווירת קדושה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 19:42
|
dany כתב:
היום הייתי כל כך עסוקה שממש קרסתי בצהריים היום עובר לו ממש בכייף ....... הצפירה כבר נשמעה ... השבת בפתח...........כייף אקורדיאון כתב: שאפתנית כתב: שתמיד נהיה עסוקות ובריאות!! אמןןן אכן אוהבת את השעות הללו של ערב שבת,אווירת קדושה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2011 17:34
|
היום הייתי כל כך עסוקה שממש קרסתי בצהריים היום עובר לו ממש בכייף ....... הצפירה כבר נשמעה ... השבת בפתח...........כייף אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: שתמיד נהיה עסוקות ובריאות!! אמןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 21:04
|
שאפתנית כתב:
שתמיד נהיה עסוקות ובריאות!! אמןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 21:04
|
dany כתב:
זה טוב מרזים מזה.................. אסתי ברוך כתב: תודה בנות מקסימות חיבוק ממני ליום נפלא רצה לעבודה 8 שעות מלאות עם ילדים קופצים רצים משתוללים ומבלגנים חחחחחחחח איזה כיףף.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 13:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
שתמיד נהיה עסוקות ובריאות!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 08:29
|
זה טוב מרזים מזה.................. אסתי ברוך כתב:
תודה בנות מקסימות חיבוק ממני ליום נפלא רצה לעבודה 8 שעות מלאות עם ילדים קופצים רצים משתוללים ומבלגנים חחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 07:07
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
תודה בנות מקסימות חיבוק ממני ליום נפלא רצה לעבודה 8 שעות מלאות עם ילדים קופצים רצים משתוללים ומבלגנים חחחחחחחח
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 19:43
 קרולין Posts: 6651
|
אסתי יפה שלי, זה מקסיםםםםםםםם אהבתי
נשיקות חמותתתתת
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 17:23
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אסתי'לה מקסים ונהניתי , ודני'לה בשביל קיגל יהודי אמיתי אני מוכנה לבוא לעבוד ח ח ח ח חחחחחח ראש של שמנמודה. תמיד היה ותמיד יהיה נכון ? נכון מאוד יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 14:44
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד אסתי היקרה, את כותבת מקסים מקסים!! ובכל סיטואציה, כולל זו שבשיר, יש לא מעט מן המציאות... ובכל זאת, אני בטוחה שאלייך כולם מגיעים לליל הסדר, מפני שאת פשוט אישה מקסימה , ואי אפשר לפספס אותך!! שלך, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 12:51
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
רבקה כתב: אסתי'לה מקסים ונהניתי , ודני'לה בשביל קיגל יהודי אמיתי אני מוכנה לבוא לעבוד ח ח ח ח חחחחחח ראש של שמנמודה.
תמיד היה ותמיד יהיה נכון ?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 12:50
|
dany כתב:
אני לא יודעת אם הוא יהודי אמיתי אבל אני עושה אותו שנים והילדים שלי חולים על זה........... כועסים שאני מכינה כי אז תמיד שוברים דיאטה.......חחחחחחחחחחחח ואת מוזמנת לבוא בכל מקרה ובטח לא בכדי לעבוד.............. רבקה כתב: אסתי'לה מקסים ונהניתי , ודני'לה בשביל קיגל יהודי אמיתי אני מוכנה לבוא לעבוד ח ח ח ח
מאמ'לה תודה על ההזמנה ואם יהיה קיגל תהיה שמחה כפולה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 12:49
|
EFF כתב:
אסתי - זה מקסים !!!!! ו.....שמעתי קיגל ?? יש לי מתכון נהדר שאתן בבלוג החדש שלי..
אפי'לה את לא יודעת שלשמנמודים אין סבלנות רוצים פה ועכשיו ח ח ח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 09:33
|
dany כתב:
בידיוק כך וזה צריך כל הזמן לשנן למוח שאפתנית כתב: זה אוכל של בית (כל עדה והאוכל שלה) ואי אפשר להתעלם ממנו ומתחושת החמימות והשייכות שהוא נותן אבל בהחלט היום אנחנו כבר יודעות לשלוט בכמויות. להנות מהאוכל, מטעמו ומהכייף שהוא גורם לנו אבל גם לשמור על מינון נכון. אקורדיאון כתב: אשירה כתב: אין כמו קיגל, גפילטע, או מרק עוף אמיתי כדי לתת הכי הרגשת בית!!! אכן כך וכיום שכל כך נזהרים במה שמכניסים לפה אכן המאכלים המסורתיים נותנים את הרגשת החג שהרי אצל הסבתות שלי ואפילו אצל אימי האוכל המסורתי היה על השולחן לא אחת בימי חול. אני כבר בשלבים של שטיפת מוח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 09:00
|
בידיוק כך וזה צריך כל הזמן לשנן למוח שאפתנית כתב:
זה אוכל של בית (כל עדה והאוכל שלה) ואי אפשר להתעלם ממנו ומתחושת החמימות והשייכות שהוא נותן אבל בהחלט היום אנחנו כבר יודעות לשלוט בכמויות. להנות מהאוכל, מטעמו ומהכייף שהוא גורם לנו אבל גם לשמור על מינון נכון. אקורדיאון כתב: אשירה כתב: אין כמו קיגל, גפילטע, או מרק עוף אמיתי כדי לתת הכי הרגשת בית!!! אכן כך וכיום שכל כך נזהרים במה שמכניסים לפה אכן המאכלים המסורתיים נותנים את הרגשת החג שהרי אצל הסבתות שלי ואפילו אצל אימי האוכל המסורתי היה על השולחן לא אחת בימי חול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 07:10
 שאפתנית Posts: 8392
|
זה אוכל של בית (כל עדה והאוכל שלה) ואי אפשר להתעלם ממנו ומתחושת החמימות והשייכות שהוא נותן אבל בהחלט היום אנחנו כבר יודעות לשלוט בכמויות. להנות מהאוכל, מטעמו ומהכייף שהוא גורם לנו אבל גם לשמור על מינון נכון. אקורדיאון כתב:
אשירה כתב: אין כמו קיגל, גפילטע, או מרק עוף אמיתי כדי לתת הכי הרגשת בית!!! אכן כך וכיום שכל כך נזהרים במה שמכניסים לפה אכן המאכלים המסורתיים נותנים את הרגשת החג שהרי אצל הסבתות שלי ואפילו אצל אימי האוכל המסורתי היה על השולחן לא אחת בימי חול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 05:47
|
אשירה כתב:
אין כמו קיגל, גפילטע, או מרק עוף אמיתי כדי לתת הכי הרגשת בית!!! אכן כך וכיום שכל כך נזהרים במה שמכניסים לפה אכן המאכלים המסורתיים נותנים את הרגשת החג שהרי אצל הסבתות שלי ואפילו אצל אימי האוכל המסורתי היה על השולחן לא אחת בימי חול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 05:47
|
 אשירה כתב:
אין כמו קיגל, גפילטע, או מרק עוף אמיתי כדי לתת הכי הרגשת בית!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|