17/04/2011 18:12
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: בצקיסטית בגמילה כתב: מחוננת! לא היה לי ספק :-) חחח תודה אתן מכניסות אותי לאמביציה. יקירתי את כבר באמביציה נכנסת עמוק עמוק אי ך עבר עליך הבוקר הלוהט אוהבת כן זה ממש כך.איזה בוקר ,ירדתי למספרה איזה חום נוראי ממש לא נעים אבל ריח האביב של פריחה עומד חזק באוויר אז נהנתי ממנו וחזרתי לבישולים. עכשיו מתחילה מנוחה עד מחר בבוקר כבר חולקו אצלי משלוחי מנות לשתי חברות שלא מוותרות לי על הכבד קצוץ אבל קבלתי בתמורה זר פרחים אבל המסכנים נחנקו מהחום. זהו מחר רק דברים אחרונים בתקווה שמחר יהיה יום נעים יותר. ואני מה זה בשליטה אם כך יהיה במהלך החג עוד ארד במשקל חחחח אגב היום קניתי מיני מצות אורגניות של אביב לא יודעת אם שוות משהו אבל הפסיכולוגיה בגרוש שלי הן קטנות וכל אחת 41 קלוריות אז אולי "אעבוד" על עצמי ואסתפק בהן.השאלה אם הן טעימות,אין לי מושג.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 15:41
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
בצקיסטית בגמילה כתב: מחוננת! לא היה לי ספק :-) חחח תודה אתן מכניסות אותי לאמביציה.
יקירתי את כבר באמביציה נכנסת עמוק עמוק אי ך עבר עליך הבוקר הלוהט אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 14:51
|
בצקיסטית בגמילה כתב:
מחוננת! לא היה לי ספק :-) חחח תודה אתן מכניסות אותי לאמביציה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 14:50
|
אשירה כתב:
אקו, מחוננת אמיתית, אין מילים בפי!!! תודה רבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 12:26
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
מחוננת! לא היה לי ספק :-)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 09:49
 אשירה Posts: 4292
|
אקו, מחוננת אמיתית, אין מילים בפי!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 06:44
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד....................אקורדיאון כתב:
dany כתב: איך את עם ההכנות?????????????? אקורדיאון כתב: dany כתב: אכן כולנו יכולים וגם נוכיח זאת!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: לביאה כתב: אקו יקרה את פשוט מדהימה. אני לוקחת ממך המון השראה ולמידה. כל הכבוד לך. כפיים ועוד פעם כפיים מגיע לך הכי טוב בעולם נשיבוקים רק עכשיו ראיתי,תודה רבה יקירתי,שמחה עבור כל מי שלומד ומיישם ,איך מירי אומרת אם אני יכולה ,כולם יכולים ואכן אמת לאמיתה. בהצלחה,שבת שלום ושוב חג שמח. אין לי צל של ספק מצויין אתמול הספקתי נהדר היום עוד כמה דברים ומחר הדברים האחרונים כמו קציצות פרסה,לחמניות וכו. אתמול בכל זאת הכנתי מתוקים,מזל שחברתי שמתגוררת מעלי בחו"ל ,הכל עלה אליה למקרר עד ערב החג,כאן חייבת לציין שאפילו לא ליקקתי,אני כל כך נחושה ודבקה במטרה,איך אומרים הכל בראש. יום נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2011 05:38
|
dany כתב:
איך את עם ההכנות?????????????? אקורדיאון כתב: dany כתב: אכן כולנו יכולים וגם נוכיח זאת!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: לביאה כתב: אקו יקרה את פשוט מדהימה. אני לוקחת ממך המון השראה ולמידה. כל הכבוד לך. כפיים ועוד פעם כפיים מגיע לך הכי טוב בעולם נשיבוקים רק עכשיו ראיתי,תודה רבה יקירתי,שמחה עבור כל מי שלומד ומיישם ,איך מירי אומרת אם אני יכולה ,כולם יכולים ואכן אמת לאמיתה. בהצלחה,שבת שלום ושוב חג שמח. אין לי צל של ספק מצויין אתמול הספקתי נהדר היום עוד כמה דברים ומחר הדברים האחרונים כמו קציצות פרסה,לחמניות וכו. אתמול בכל זאת הכנתי מתוקים,מזל שחברתי שמתגוררת מעלי בחו"ל ,הכל עלה אליה למקרר עד ערב החג,כאן חייבת לציין שאפילו לא ליקקתי,אני כל כך נחושה ודבקה במטרה,איך אומרים הכל בראש. יום נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2011 19:01
|
איך את עם ההכנות??????????????
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אכן כולנו יכולים וגם נוכיח זאת!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: לביאה כתב: אקו יקרה את פשוט מדהימה. אני לוקחת ממך המון השראה ולמידה. כל הכבוד לך. כפיים ועוד פעם כפיים מגיע לך הכי טוב בעולם נשיבוקים רק עכשיו ראיתי,תודה רבה יקירתי,שמחה עבור כל מי שלומד ומיישם ,איך מירי אומרת אם אני יכולה ,כולם יכולים ואכן אמת לאמיתה. בהצלחה,שבת שלום ושוב חג שמח. אין לי צל של ספק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2011 18:22
|
dany כתב:
אכן כולנו יכולים וגם נוכיח זאת!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: לביאה כתב: אקו יקרה את פשוט מדהימה. אני לוקחת ממך המון השראה ולמידה. כל הכבוד לך. כפיים ועוד פעם כפיים מגיע לך הכי טוב בעולם נשיבוקים רק עכשיו ראיתי,תודה רבה יקירתי,שמחה עבור כל מי שלומד ומיישם ,איך מירי אומרת אם אני יכולה ,כולם יכולים ואכן אמת לאמיתה. בהצלחה,שבת שלום ושוב חג שמח. אין לי צל של ספק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2011 18:22
|
dany כתב:
אכן כולנו יכולים וגם נוכיח זאת!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: לביאה כתב: אקו יקרה את פשוט מדהימה. אני לוקחת ממך המון השראה ולמידה. כל הכבוד לך. כפיים ועוד פעם כפיים מגיע לך הכי טוב בעולם נשיבוקים רק עכשיו ראיתי,תודה רבה יקירתי,שמחה עבור כל מי שלומד ומיישם ,איך מירי אומרת אם אני יכולה ,כולם יכולים ואכן אמת לאמיתה. בהצלחה,שבת שלום ושוב חג שמח. אין לי צל של ספק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2011 10:27
|
אכן כולנו יכולים וגם נוכיח זאת!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
לביאה כתב: אקו יקרה את פשוט מדהימה. אני לוקחת ממך המון השראה ולמידה. כל הכבוד לך. כפיים ועוד פעם כפיים מגיע לך הכי טוב בעולם נשיבוקים רק עכשיו ראיתי,תודה רבה יקירתי,שמחה עבור כל מי שלומד ומיישם ,איך מירי אומרת אם אני יכולה ,כולם יכולים ואכן אמת לאמיתה. בהצלחה,שבת שלום ושוב חג שמח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2011 09:24
|
לביאה כתב:
אקו יקרה את פשוט מדהימה. אני לוקחת ממך המון השראה ולמידה. כל הכבוד לך. כפיים ועוד פעם כפיים  מגיע לך הכי טוב בעולם נשיבוקים רק עכשיו ראיתי,תודה רבה יקירתי,שמחה עבור כל מי שלומד ומיישם ,איך מירי אומרת אם אני יכולה ,כולם יכולים ואכן אמת לאמיתה. בהצלחה,שבת שלום ושוב חג שמח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2011 09:22
|
dany כתב:
לביאה יקירה מה שלומך? מאחלת לך חג שמח עם אורחיך וסופרת את הזמן שתגיעי.................... חג שמח לביאה כתב: אקו יקרה את פשוט מדהימה. אני לוקחת ממך המון השראה ולמידה. כל הכבוד לך. כפיים ועוד פעם כפיים מגיע לך הכי טוב בעולם נשיבוקים מצטרפת,לביאה חג שמח ועוד קצת את בארץ. נשיקות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2011 09:01
|
לביאה יקירה מה שלומך? מאחלת לך חג שמח עם אורחיך וסופרת את הזמן שתגיעי.................... חג שמח לביאה כתב:
אקו יקרה את פשוט מדהימה. אני לוקחת ממך המון השראה ולמידה. כל הכבוד לך. כפיים ועוד פעם כפיים מגיע לך הכי טוב בעולם נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 17:23
|
חיה'לה כתב:
כל הכבוד!! זאת החכמה - להינות מפעם לפעם בנסיעות ארוכות ובטיולים, ואולי בסתם יום של שגרה, ואח"כ לדעת לחזור למסלול, ולקזז את כל מה שמיותר... להתראות, חיה   וזו כוחה של המסגרת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 14:46
 חיה'לה Posts: 885
|
כל הכבוד!! זאת החכמה - להינות מפעם לפעם בנסיעות ארוכות ובטיולים, ואולי בסתם יום של שגרה, ואח"כ לדעת לחזור למסלול, ולקזז את כל מה שמיותר... להתראות, חיה 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 12:47
 לביאה Posts: 402
|
אקו יקרה את פשוט מדהימה. אני לוקחת ממך המון השראה ולמידה. כל הכבוד לך. כפיים ועוד פעם כפיים  מגיע לך הכי טוב בעולם נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 12:47
 לביאה Posts: 402
|
אקו יקרה את פשוט מדהימה. אני לוקחת ממך המון השראה ולמידה. כל הכבוד לך. כפיים ועוד פעם כפיים  מגיע לך הכי טוב בעולם נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 12:02
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
רבקה כתב: אקורדיון יקירתי גם צנועה , גם מחוננת, גם יפה וגם רזה מה עוד אפשר להגיד או לכתוב נ ה ד ר ת זאת מלווה שיודעת להחזיר חובות מיד הפעם הזאת זאת המטרה ויישום ההצלחה ל ת מ י ד אוהבת וואו איזה פירגון,תודה רבה.
מה שמגיע , מגיע ומה שנכון, נכון על זה אין עוררין ועל כן תהני יקירתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|