14/04/2011 06:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דרך המלך כתב:
כל פעם אני מנסה לשים תמונה ולא מצליחה... כרנאה צריכה להמשיך לרזות... חחחח חחחחח אבל באמת צריך להקטין את התמונה כדי שתעלה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 06:21
 דרך המלך Posts: 5707
|
כל פעם אני מנסה לשים תמונה ולא מצליחה... כרנאה צריכה להמשיך לרזות... חחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 05:41
|
dany כתב:
ברור,אם כבר שמים תמונה רוצים שזה יהיה the best אקורדיאון כתב: dany כתב: אנחנו בתהליך של צמיחה ולכן נראה לי שרק יעשה לך טוב לראות כל פעם את פניך הצנומות............... מי רוצה לוותר על זה???????? אקורדיאון כתב: dany כתב: יהיה נחמד אקורדיאון כתב: dany כתב: תודה אני אנצל את הבת שתגיע לביקור ואעשה תמונת תקריב שאפתנית כתב: דניאלוש תתחדשי על התמונה. עשי זאת,נראה לי שגם אני אבקש שיצלמו אותי ואז אשנה תמונה חדשה חדשה,יש הזדמנות בליל הסדר,עכשיו עלה במוחי. למרות שמאוד נקשרתי נפשית לאקו שלי.חחחחחחח אולי הוא מסייע לי בתהליך? על זה אכן לא מוכנה לוותר.אבל אני חייבת להודות שהאקורדיאון מזכיר לי את משחקי היויו שמהם כידוע יש לי פחד מוות. נראה,קודם אצטלם ואחליט. אכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 05:33
 dany Posts: 19819
|
ברור,אם כבר שמים תמונה רוצים שזה יהיה the best אקורדיאון כתב:
dany כתב: אנחנו בתהליך של צמיחה ולכן נראה לי שרק יעשה לך טוב לראות כל פעם את פניך הצנומות............... מי רוצה לוותר על זה???????? אקורדיאון כתב: dany כתב: יהיה נחמד אקורדיאון כתב: dany כתב: תודה אני אנצל את הבת שתגיע לביקור ואעשה תמונת תקריב שאפתנית כתב: דניאלוש תתחדשי על התמונה. עשי זאת,נראה לי שגם אני אבקש שיצלמו אותי ואז אשנה תמונה חדשה חדשה,יש הזדמנות בליל הסדר,עכשיו עלה במוחי. למרות שמאוד נקשרתי נפשית לאקו שלי.חחחחחחח אולי הוא מסייע לי בתהליך? על זה אכן לא מוכנה לוותר.אבל אני חייבת להודות שהאקורדיאון מזכיר לי את משחקי היויו שמהם כידוע יש לי פחד מוות. נראה,קודם אצטלם ואחליט.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 05:31
|
dany כתב:
אנחנו בתהליך של צמיחה ולכן נראה לי שרק יעשה לך טוב לראות כל פעם את פניך הצנומות............... מי רוצה לוותר על זה???????? אקורדיאון כתב: dany כתב: יהיה נחמד אקורדיאון כתב: dany כתב: תודה אני אנצל את הבת שתגיע לביקור ואעשה תמונת תקריב שאפתנית כתב: דניאלוש תתחדשי על התמונה. עשי זאת,נראה לי שגם אני אבקש שיצלמו אותי ואז אשנה תמונה חדשה חדשה,יש הזדמנות בליל הסדר,עכשיו עלה במוחי. למרות שמאוד נקשרתי נפשית לאקו שלי.חחחחחחח אולי הוא מסייע לי בתהליך? על זה אכן לא מוכנה לוותר.אבל אני חייבת להודות שהאקורדיאון מזכיר לי את משחקי היויו שמהם כידוע יש לי פחד מוות. נראה,קודם אצטלם ואחליט.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 05:24
|
אנחנו בתהליך של צמיחה ולכן נראה לי שרק יעשה לך טוב לראות כל פעם את פניך הצנומות............... מי רוצה לוותר על זה???????? אקורדיאון כתב:
dany כתב: יהיה נחמד אקורדיאון כתב: dany כתב: תודה אני אנצל את הבת שתגיע לביקור ואעשה תמונת תקריב שאפתנית כתב: דניאלוש תתחדשי על התמונה. עשי זאת,נראה לי שגם אני אבקש שיצלמו אותי ואז אשנה תמונה חדשה חדשה,יש הזדמנות בליל הסדר,עכשיו עלה במוחי. למרות שמאוד נקשרתי נפשית לאקו שלי.חחחחחחח אולי הוא מסייע לי בתהליך?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 04:59
|
dany כתב:
יהיה נחמד אקורדיאון כתב: dany כתב: תודה אני אנצל את הבת שתגיע לביקור ואעשה תמונת תקריב שאפתנית כתב: דניאלוש תתחדשי על התמונה. עשי זאת,נראה לי שגם אני אבקש שיצלמו אותי ואז אשנה תמונה חדשה חדשה,יש הזדמנות בליל הסדר,עכשיו עלה במוחי. למרות שמאוד נקשרתי נפשית לאקו שלי.חחחחחחח אולי הוא מסייע לי בתהליך?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 17:38
|
יהיה נחמד אקורדיאון כתב:
dany כתב: תודה אני אנצל את הבת שתגיע לביקור ואעשה תמונת תקריב שאפתנית כתב: דניאלוש תתחדשי על התמונה. עשי זאת,נראה לי שגם אני אבקש שיצלמו אותי ואז אשנה תמונה חדשה חדשה,יש הזדמנות בליל הסדר,עכשיו עלה במוחי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 12:04
 רבקה Posts: 8411
|
ענת כתב:
גאה בך רבקוש המשדיכי כך מתנה לחג יפה
תודה מתוקה ושיהיה לך שמח שמח וכשר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 10:17
|
dany כתב:
תודה אני אנצל את הבת שתגיע לביקור ואעשה תמונת תקריב שאפתנית כתב: דניאלוש תתחדשי על התמונה. עשי זאת,נראה לי שגם אני אבקש שיצלמו אותי ואז אשנה תמונה חדשה חדשה,יש הזדמנות בליל הסדר,עכשיו עלה במוחי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 08:49
|
תודה אני אנצל את הבת שתגיע לביקור ואעשה תמונת תקריב שאפתנית כתב:
דניאלוש תתחדשי על התמונה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 08:49
|
ענתי התגעגעתי נחמד לראות אותך ענת כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 06:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש תתחדשי על התמונה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 06:44
 ענת Posts: 3849
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 06:02
|
רבקה כתב:
תודה מחממות לב שכמותכן דני'לה את תמיד מוזמנת לבוא לידי כדי להידבק אצלי זה בא לביטוי מהידבקות באקורדיון הרזה ותתחדשי על תמונתך החדשה אבל כמו שאקורדיון כתבה את מה זה רחוקה ולא רואים את כל היופי שבך ויש! בלונדה תקשיבי יכול להיות שמרוב געגועים אלייך אנחנו כבר מרזות אז בואי כבר הראי פנייך ונהנה נשיבוקים רבקוש וזה קורה שרונית מפרידה בין שתינו,תארי לעצמך מה היה קורה אם היית יושבת לידי,כמו שדני מאחלת היו מצטרפים לקילו עוד המון כאלה.
לא אל תאמרי שמרוב געגועים לבלונדוש אנחנו מרזות,בסוף היא תחזור ומרוב אושר נשמין.
אנחנו מתגעגעות ורוצות לרזות איתה יחד.
נשיבוקים יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 05:58
|
בלונדה.... כתב:
אקורדיאון כתב: בלונדה.... כתב: איזה כיףףףף כל הכבוד רבקוש... שבוע טוב נשיקות את רואה מה קורה ביום שני ערב????. איזה יופי,הגיע הזמן לשוב הביתה. חחחחח כן אני רואה אבל מה אני יעשה זה לא תירוצים שאני לא מגיעה אני עובדת!!! מהקיץ איתכם שוב בעזרת השם....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 05:03
|
רבקוש מאחלת לך שהקילו הזה יקבל אחים אחיות בני דודים................. עד למשקל היעד במהרה בימינו אמן!!!!!! רבקה כתב:
תודה מחממות לב שכמותכן דני'לה את תמיד מוזמנת לבוא לידי כדי להידבק אצלי זה בא לביטוי מהידבקות באקורדיון הרזה ותתחדשי על תמונתך החדשה אבל כמו שאקורדיון כתבה את מה זה רחוקה ולא רואים את כל היופי שבך ויש! בלונדה תקשיבי יכול להיות שמרוב געגועים אלייך אנחנו כבר מרזות אז בואי כבר הראי פנייך ונהנה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 19:04
 רבקה Posts: 8411
|
תודה מחממות לב שכמותכן דני'לה את תמיד מוזמנת לבוא לידי כדי להידבק אצלי זה בא לביטוי מהידבקות באקורדיון הרזה ותתחדשי על תמונתך החדשה אבל כמו שאקורדיון כתבה את מה זה רחוקה ולא רואים את כל היופי שבך ויש! בלונדה תקשיבי יכול להיות שמרוב געגועים אלייך אנחנו כבר מרזות אז בואי כבר הראי פנייך ונהנה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 17:48
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אקורדיאון כתב:
בלונדה.... כתב: איזה כיףףףף כל הכבוד רבקוש... שבוע טוב נשיקות את רואה מה קורה ביום שני ערב????. חחחחח כן אני רואה אבל מה אני יעשה זה לא תירוצים שאני לא מגיעה אני עובדת!!! מהקיץ איתכם שוב בעזרת השם....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 17:46
|
בלונדה.... כתב:
איזה כיףףףף כל הכבוד רבקוש... שבוע טוב נשיקות את רואה מה קורה ביום שני ערב????.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|