12/04/2011 17:08
 קרנושה Posts: 3420
|
אשירה כתב:
קרנושה כתב: אני לא מבינה איך זה שלכולם יש תמונה אחרי השינויים ולי אין..אבל אתן יודעות מה? אין כמו מראה עיניים, תארגנו מפגש נוסף אני אתייצב רזה יותר והכי הכי אמיתית שייש. בחייאתק מה זה תמונות? את מי ומה הן משקפות? וחוצמזה, מי שרוצה יכול לשלוח לי חברות בפייסבוק, אני אוהבת אנשים והרבה.
מה דעתכן? יפהפית הכוכבים על הר הכרמל !!!
תודה יקרות!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 16:50
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
קרנושה כתב: אני לא מבינה איך זה שלכולם יש תמונה אחרי השינויים ולי אין..אבל אתן יודעות מה? אין כמו מראה עיניים, תארגנו מפגש נוסף אני אתייצב רזה יותר והכי הכי אמיתית שייש. בחייאתק מה זה תמונות? את מי ומה הן משקפות? וחוצמזה, מי שרוצה יכול לשלוח לי חברות בפייסבוק, אני אוהבת אנשים והרבה.
מה דעתכן? חחחחח גם אני כתבתי לה ,סימן שאכן אמת. יפהפית הכוכבים על הר הכרמל !!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 12:42
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה כתב:
אני לא מבינה איך זה שלכולם יש תמונה אחרי השינויים ולי אין..אבל אתן יודעות מה? אין כמו מראה עיניים, תארגנו מפגש נוסף אני אתייצב רזה יותר והכי הכי אמיתית שייש. בחייאתק מה זה תמונות? את מי ומה הן משקפות? וחוצמזה, מי שרוצה יכול לשלוח לי חברות בפייסבוק, אני אוהבת אנשים והרבה.
מה דעתכן?
יפהפית הכוכבים על הר הכרמל !!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 09:13
 dany Posts: 19819
|
נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 09:09
|
אקורדיאון כתב:
קרנושה כתב: אקורדיאון כתב: קרנושה כתב: dany כתב: על איזה דפדפן את עובדת???? gk אקורדיאון כתב: dany כתב: לדברי גילי חבלי תיקון ושידרוג האתר............... איזה מזל שאותי לא תקפו התופעות של חבלי הלידה. טוב אבל זה לא אשמתו של אף אחד. אני חושבת שניסיתי להחליף את התמונה..לא זוכרת בדיוק מה עשיתי  אני לומדת פסיכופתולוגיה בלילות אז קצת נשרפו כמה סינפסות במוח שלי..  שאלה יהיו הבעיות שלנו. קרנושי גילי כתב שלא להכניס כרגע תמונות אז הראש שלך תקין. זהו שאני כנראה עשיתי את הבלאגן..בגלל זה הוא רשם מה שרשם  אבל בלי כוונה.. לא קרה כלום אחרי כל השידרוג משערת שתוכלי להכניס וגם אני. יום נהדר.
יומקסיםםםםםםםם!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 09:07
|
קרנושה כתב:
אקורדיאון כתב: קרנושה כתב: dany כתב: על איזה דפדפן את עובדת???? gk אקורדיאון כתב: dany כתב: לדברי גילי חבלי תיקון ושידרוג האתר............... איזה מזל שאותי לא תקפו התופעות של חבלי הלידה. טוב אבל זה לא אשמתו של אף אחד. אני חושבת שניסיתי להחליף את התמונה..לא זוכרת בדיוק מה עשיתי  אני לומדת פסיכופתולוגיה בלילות אז קצת נשרפו כמה סינפסות במוח שלי..  שאלה יהיו הבעיות שלנו. קרנושי גילי כתב שלא להכניס כרגע תמונות אז הראש שלך תקין. זהו שאני כנראה עשיתי את הבלאגן..בגלל זה הוא רשם מה שרשם  אבל בלי כוונה.. לא קרה כלום אחרי כל השידרוג משערת שתוכלי להכניס וגם אני. יום נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 09:05
|
אקורדיאון כתב:
קרנושה כתב: dany כתב: על איזה דפדפן את עובדת???? gk אקורדיאון כתב: dany כתב: לדברי גילי חבלי תיקון ושידרוג האתר............... איזה מזל שאותי לא תקפו התופעות של חבלי הלידה. טוב אבל זה לא אשמתו של אף אחד. אני חושבת שניסיתי להחליף את התמונה..לא זוכרת בדיוק מה עשיתי  אני לומדת פסיכופתולוגיה בלילות אז קצת נשרפו כמה סינפסות במוח שלי..  שאלה יהיו הבעיות שלנו. קרנושי גילי כתב שלא להכניס כרגע תמונות אז הראש שלך תקין.
זהו שאני כנראה עשיתי את הבלאגן..בגלל זה הוא רשם מה שרשם אבל בלי כוונה..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 09:04
|
קרנושה כתב:
dany כתב: על איזה דפדפן את עובדת???? gk אקורדיאון כתב: dany כתב: לדברי גילי חבלי תיקון ושידרוג האתר............... איזה מזל שאותי לא תקפו התופעות של חבלי הלידה. טוב אבל זה לא אשמתו של אף אחד. אני חושבת שניסיתי להחליף את התמונה..לא זוכרת בדיוק מה עשיתי  אני לומדת פסיכופתולוגיה בלילות אז קצת נשרפו כמה סינפסות במוח שלי..  שאלה יהיו הבעיות שלנו. קרנושי גילי כתב שלא להכניס כרגע תמונות אז הראש שלך תקין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 09:02
|
dany כתב:
על איזה דפדפן את עובדת???? gk אקורדיאון כתב: dany כתב: לדברי גילי חבלי תיקון ושידרוג האתר............... איזה מזל שאותי לא תקפו התופעות של חבלי הלידה.
טוב אבל זה לא אשמתו של אף אחד. אני חושבת שניסיתי להחליף את התמונה..לא זוכרת בדיוק מה עשיתי אני לומדת פסיכופתולוגיה בלילות אז קצת נשרפו כמה סינפסות במוח שלי..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 08:06
|
על איזה דפדפן את עובדת????
gk אקורדיאון כתב:
dany כתב: לדברי גילי חבלי תיקון ושידרוג האתר............... איזה מזל שאותי לא תקפו התופעות של חבלי הלידה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 05:10
|
dany כתב:
לדברי גילי חבלי תיקון ושידרוג האתר............... איזה מזל שאותי לא תקפו התופעות של חבלי הלידה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 04:49
|
לדברי גילי חבלי תיקון ושידרוג האתר...............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2011 22:44
 נחושה Posts: 6982
|
קרנושה כתב:
EFF כתב: מה קורא פה?? למה השורה שלי מתחילה בצד שמאל?? נעשו פה שינויים ואני לא יודעת...
וחוץ מזה - לא רק תמונתך נעלמה - גם הפכת להשונרק...... אפוש, סליחה על הבורות שלי, מה ז"א השנורק? 
קרנושה בכתב מראה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2011 22:42
|
EFF כתב:
מה קורא פה?? למה השורה שלי מתחילה בצד שמאל?? נעשו פה שינויים ואני לא יודעת...
וחוץ מזה - לא רק תמונתך נעלמה - גם הפכת להשונרק......
אפוש, סליחה על הבורות שלי, מה ז"א השנורק?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2011 22:41
 נחושה Posts: 6982
|
EFF כתב:
אפי גם אצלי כותבת שמאל ואחרי הפרסום מסתדר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2011 21:47
 EFF Posts: 6417
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2011 21:39
|
אקורדיאון כתב:
קרנושה כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: אנחנו כבר חברות בפייס פגישה הבאה......כנראה לקראת החופש הגדול קרנושה כתב: אני לא מבינה איך זה שלכולם יש תמונה אחרי השינויים ולי אין..אבל אתן יודעות מה? אין כמו מראה עיניים, תארגנו מפגש נוסף אני אתייצב רזה יותר והכי הכי אמיתית שייש. בחייאתק מה זה תמונות? את מי ומה הן משקפות? וחוצמזה, מי שרוצה יכול לשלוח לי חברות בפייסבוק, אני אוהבת אנשים והרבה.
מה דעתכן? ברור שנארגן ולא נוותר לך הפעם. בטח שמתאים לי. מתיצבת. כמה שיותר מפגשים חברתיים-כך יותר טוב. גם אני רוצה אותך בפייס.
בהחלט יקרה. תרשמי keren singer.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2011 21:37
|
קרנושה כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: אנחנו כבר חברות בפייס פגישה הבאה......כנראה לקראת החופש הגדול קרנושה כתב: אני לא מבינה איך זה שלכולם יש תמונה אחרי השינויים ולי אין..אבל אתן יודעות מה? אין כמו מראה עיניים, תארגנו מפגש נוסף אני אתייצב רזה יותר והכי הכי אמיתית שייש. בחייאתק מה זה תמונות? את מי ומה הן משקפות? וחוצמזה, מי שרוצה יכול לשלוח לי חברות בפייסבוק, אני אוהבת אנשים והרבה.
מה דעתכן? ברור שנארגן ולא נוותר לך הפעם. בטח שמתאים לי. מתיצבת. כמה שיותר מפגשים חברתיים-כך יותר טוב. גם אני רוצה אותך בפייס.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2011 21:36
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אנחנו כבר חברות בפייס פגישה הבאה......כנראה לקראת החופש הגדול קרנושה כתב: אני לא מבינה איך זה שלכולם יש תמונה אחרי השינויים ולי אין..אבל אתן יודעות מה? אין כמו מראה עיניים, תארגנו מפגש נוסף אני אתייצב רזה יותר והכי הכי אמיתית שייש. בחייאתק מה זה תמונות? את מי ומה הן משקפות? וחוצמזה, מי שרוצה יכול לשלוח לי חברות בפייסבוק, אני אוהבת אנשים והרבה.
מה דעתכן? ברור שנארגן ולא נוותר לך הפעם.
בטח שמתאים לי. מתיצבת. כמה שיותר מפגשים חברתיים-כך יותר טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/04/2011 21:35
|
dany כתב:
אנחנו כבר חברות בפייס פגישה הבאה......כנראה לקראת החופש הגדול קרנושה כתב: אני לא מבינה איך זה שלכולם יש תמונה אחרי השינויים ולי אין..אבל אתן יודעות מה? אין כמו מראה עיניים, תארגנו מפגש נוסף אני אתייצב רזה יותר והכי הכי אמיתית שייש. בחייאתק מה זה תמונות? את מי ומה הן משקפות? וחוצמזה, מי שרוצה יכול לשלוח לי חברות בפייסבוק, אני אוהבת אנשים והרבה.
מה דעתכן?
מתאים לי. מאד מתאים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|