13/04/2011 23:42
 EFF Posts: 6417
|
לאב יו בק - יקרה שלי.....אלפי נישוקים...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 19:53
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקרה שלי, בוודאי שבטח.... מי יכול עלינו??!!!! מי?!!
כמו תמיד אין כמוך...מעודדת מחזקת ומ א י ר ה לנו את הפורום...
לאב יו מיליוניםםםם
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 17:42
 dany Posts: 19819
|
המציאות העכשווית רק תלך ותשתפר............... רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: יאלללללללללללה כולנו בביקיני הקיץ הזה חחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: תודה יקירתי, אני רק צחקתי בתגובתי, ברור לי למה התכוונת וזה מתקבל בהחלט בזרועות פתוחות וכמו שנאמר: מפיך לשמיים וכמובן לראש שלי שאחראי על המשקל ועל מה שנכנס לפה. חג שמח יקירתי!!!!!! נשיבוקים חמים, שאפתנית אשירה כתב: שאפתנית חמודה,
הביקיני זה ממש לא הקטע,
הבאתי אותו רק כסמל להרגשה הכללית שאני מאחלת לך לקראת הקיץ!!! חחחחח את זה יהיה מעניין להנציח. מינימום משקל - מקסימום בגד ים חחחח מה את כבר לקחת לנו את חלום הבקיני? בואי נהנה לפחות בחלום יש חלק מהאנשים שהחלום הזה לא יתגשם ובחלום הזה אני מופיעה ח ח ח חחחח אני גם לא חולמת על זה מסתפקת הפעם במציאות העכשוית ושלא תשתנה לעולם. לא לא ולא ניתן לך לשנות את המציאות העכשווית עד עכשיו בהצלחה ואמן שכך ישאר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 11:07
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
רבקה כתב: אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: יאלללללללללללה כולנו בביקיני הקיץ הזה חחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: תודה יקירתי, אני רק צחקתי בתגובתי, ברור לי למה התכוונת וזה מתקבל בהחלט בזרועות פתוחות וכמו שנאמר: מפיך לשמיים וכמובן לראש שלי שאחראי על המשקל ועל מה שנכנס לפה. חג שמח יקירתי!!!!!! נשיבוקים חמים, שאפתנית אשירה כתב: שאפתנית חמודה,
הביקיני זה ממש לא הקטע,
הבאתי אותו רק כסמל להרגשה הכללית שאני מאחלת לך לקראת הקיץ!!! חחחחח את זה יהיה מעניין להנציח. מינימום משקל - מקסימום בגד ים חחחח מה את כבר לקחת לנו את חלום הבקיני? בואי נהנה לפחות בחלום יש חלק מהאנשים שהחלום הזה לא יתגשם ובחלום הזה אני מופיעה ח ח ח חחחח אני גם לא חולמת על זה מסתפקת הפעם במציאות העכשוית ושלא תשתנה לעולם.
לא לא ולא ניתן לך לשנות את המציאות העכשווית עד עכשיו בהצלחה ואמן שכך ישאר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 10:42
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: יאלללללללללללה כולנו בביקיני הקיץ הזה חחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: תודה יקירתי, אני רק צחקתי בתגובתי, ברור לי למה התכוונת וזה מתקבל בהחלט בזרועות פתוחות וכמו שנאמר: מפיך לשמיים וכמובן לראש שלי שאחראי על המשקל ועל מה שנכנס לפה. חג שמח יקירתי!!!!!! נשיבוקים חמים, שאפתנית אשירה כתב: שאפתנית חמודה,
הביקיני זה ממש לא הקטע,
הבאתי אותו רק כסמל להרגשה הכללית שאני מאחלת לך לקראת הקיץ!!! חחחחח את זה יהיה מעניין להנציח. מינימום משקל - מקסימום בגד ים חחחח מה את כבר לקחת לנו את חלום הבקיני? בואי נהנה לפחות בחלום יש חלק מהאנשים שהחלום הזה לא יתגשם ובחלום הזה אני מופיעה ח ח ח חחחח אני גם לא חולמת על זה מסתפקת הפעם במציאות העכשוית ושלא תשתנה לעולם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 10:27
|
אקורדיאון כתב:
רבקה כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: יאלללללללללללה כולנו בביקיני הקיץ הזה חחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: תודה יקירתי, אני רק צחקתי בתגובתי, ברור לי למה התכוונת וזה מתקבל בהחלט בזרועות פתוחות וכמו שנאמר: מפיך לשמיים וכמובן לראש שלי שאחראי על המשקל ועל מה שנכנס לפה. חג שמח יקירתי!!!!!! נשיבוקים חמים, שאפתנית אשירה כתב: שאפתנית חמודה,
הביקיני זה ממש לא הקטע,
הבאתי אותו רק כסמל להרגשה הכללית שאני מאחלת לך לקראת הקיץ!!! חחחחח את זה יהיה מעניין להנציח. מינימום משקל - מקסימום בגד ים חחחח מה את כבר לקחת לנו את חלום הבקיני?
בואי נהנה לפחות בחלום יש חלק מהאנשים שהחלום הזה לא יתגשם ובחלום הזה אני מופיעה ח ח ח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 10:12
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: יאלללללללללללה כולנו בביקיני הקיץ הזה חחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: תודה יקירתי, אני רק צחקתי בתגובתי, ברור לי למה התכוונת וזה מתקבל בהחלט בזרועות פתוחות וכמו שנאמר: מפיך לשמיים וכמובן לראש שלי שאחראי על המשקל ועל מה שנכנס לפה. חג שמח יקירתי!!!!!! נשיבוקים חמים, שאפתנית אשירה כתב: שאפתנית חמודה,
הביקיני זה ממש לא הקטע,
הבאתי אותו רק כסמל להרגשה הכללית שאני מאחלת לך לקראת הקיץ!!! חחחחח את זה יהיה מעניין להנציח. מינימום משקל - מקסימום בגד ים חחחח מה את כבר לקחת לנו את חלום הבקיני?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 09:53
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: יאלללללללללללה כולנו בביקיני הקיץ הזה חחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: תודה יקירתי, אני רק צחקתי בתגובתי, ברור לי למה התכוונת וזה מתקבל בהחלט בזרועות פתוחות וכמו שנאמר: מפיך לשמיים וכמובן לראש שלי שאחראי על המשקל ועל מה שנכנס לפה. חג שמח יקירתי!!!!!! נשיבוקים חמים, שאפתנית אשירה כתב: שאפתנית חמודה,
הביקיני זה ממש לא הקטע,
הבאתי אותו רק כסמל להרגשה הכללית שאני מאחלת לך לקראת הקיץ!!! חחחחח את זה יהיה מעניין להנציח.
מינימום משקל - מקסימום בגד ים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 09:45
|
dany כתב:
יאלללללללללללה כולנו בביקיני הקיץ הזה חחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב: תודה יקירתי, אני רק צחקתי בתגובתי, ברור לי למה התכוונת וזה מתקבל בהחלט בזרועות פתוחות וכמו שנאמר: מפיך לשמיים וכמובן לראש שלי שאחראי על המשקל ועל מה שנכנס לפה. חג שמח יקירתי!!!!!! נשיבוקים חמים, שאפתנית אשירה כתב: שאפתנית חמודה,
הביקיני זה ממש לא הקטע,
הבאתי אותו רק כסמל להרגשה הכללית שאני מאחלת לך לקראת הקיץ!!! חחחחח את זה יהיה מעניין להנציח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 08:52
|
יאלללללללללללה כולנו בביקיני הקיץ הזה חחחחחחחחחחחח שאפתנית כתב:
תודה יקירתי, אני רק צחקתי בתגובתי, ברור לי למה התכוונת וזה מתקבל בהחלט בזרועות פתוחות וכמו שנאמר: מפיך לשמיים וכמובן לראש שלי שאחראי על המשקל ועל מה שנכנס לפה. חג שמח יקירתי!!!!!! נשיבוקים חמים, שאפתנית אשירה כתב: שאפתנית חמודה,
הביקיני זה ממש לא הקטע,
הבאתי אותו רק כסמל להרגשה הכללית שאני מאחלת לך לקראת הקיץ!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 06:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה יקירתי, אני רק צחקתי בתגובתי, ברור לי למה התכוונת וזה מתקבל בהחלט בזרועות פתוחות וכמו שנאמר: מפיך לשמיים וכמובן לראש שלי שאחראי על המשקל ועל מה שנכנס לפה. חג שמח יקירתי!!!!!! נשיבוקים חמים, שאפתנית  אשירה כתב:
שאפתנית חמודה,
הביקיני זה ממש לא הקטע,
הבאתי אותו רק כסמל להרגשה הכללית שאני מאחלת לך לקראת הקיץ!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 06:04
|
dany כתב:
מתכווננים............ רבקה כתב: ואני בטוחה שעם רצון כזה מצד כולנו אחנו נצליח ונפתיע נשיבוקים ומצליחים!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 04:59
|
מתכווננים............ רבקה כתב:
ואני בטוחה שעם רצון כזה מצד כולנו אחנו נצליח ונפתיע נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 18:31
|
ואני בטוחה שעם רצון כזה מצד כולנו אחנו נצליח ונפתיע נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 10:35
|
המשפט הידוע : אם את רוצה תסגרי את הפה............ אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: מסכימה איתך. ההרגשה הטובה שווה הכל ואכן אני מרגישה מעולה עם עצמי, כמו שלא הרגשתי שנים. dany כתב: ביקיני או לא העיקר להרגיש טוב שאפתנית כתב: אין סיכוי!!! רב הנסתר על הגלוי ויפה שאת מחמיאה לי אבל תאמיני לי שיש עוד מה להוריד. הביקיני רחוק ממני (אם אי פעם אלבש אחד כזה) שאפתנית אשירה כתב: שאפתנית כתב: השאיפה של כולנו להגיע לקיץ עם פחות קילוגרמים. אני בטוחה שיחד, עם התמיכה והעידוד, נצליח להשיג את המטרה. חמודה, אני בטוחה שעם השאפתנות והמוטיבציה שלך, הקיץ הזה את בביקיני!!! אכן אין לזה מחיר וזר לעולם לא יבין זאת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 09:01
|
שאפתנית כתב:
מסכימה איתך. ההרגשה הטובה שווה הכל ואכן אני מרגישה מעולה עם עצמי, כמו שלא הרגשתי שנים. dany כתב: ביקיני או לא העיקר להרגיש טוב שאפתנית כתב: אין סיכוי!!! רב הנסתר על הגלוי ויפה שאת מחמיאה לי אבל תאמיני לי שיש עוד מה להוריד. הביקיני רחוק ממני (אם אי פעם אלבש אחד כזה) שאפתנית אשירה כתב: שאפתנית כתב: השאיפה של כולנו להגיע לקיץ עם פחות קילוגרמים. אני בטוחה שיחד, עם התמיכה והעידוד, נצליח להשיג את המטרה. חמודה, אני בטוחה שעם השאפתנות והמוטיבציה שלך, הקיץ הזה את בביקיני!!! אכן אין לזה מחיר וזר לעולם לא יבין זאת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 08:31
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית חמודה, הביקיני זה ממש לא הקטע, הבאתי אותו רק כסמל להרגשה הכללית שאני מאחלת לך לקראת הקיץ!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 08:19
|
נהדר
שאפתנית כתב:
מסכימה איתך. ההרגשה הטובה שווה הכל ואכן אני מרגישה מעולה עם עצמי, כמו שלא הרגשתי שנים. dany כתב: ביקיני או לא העיקר להרגיש טוב שאפתנית כתב: אין סיכוי!!! רב הנסתר על הגלוי ויפה שאת מחמיאה לי אבל תאמיני לי שיש עוד מה להוריד. הביקיני רחוק ממני (אם אי פעם אלבש אחד כזה) שאפתנית אשירה כתב: שאפתנית כתב: השאיפה של כולנו להגיע לקיץ עם פחות קילוגרמים. אני בטוחה שיחד, עם התמיכה והעידוד, נצליח להשיג את המטרה. חמודה, אני בטוחה שעם השאפתנות והמוטיבציה שלך, הקיץ הזה את בביקיני!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 08:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
מסכימה איתך. ההרגשה הטובה שווה הכל ואכן אני מרגישה מעולה עם עצמי, כמו שלא הרגשתי שנים. dany כתב:
ביקיני או לא העיקר להרגיש טוב שאפתנית כתב: אין סיכוי!!! רב הנסתר על הגלוי ויפה שאת מחמיאה לי אבל תאמיני לי שיש עוד מה להוריד. הביקיני רחוק ממני (אם אי פעם אלבש אחד כזה) שאפתנית אשירה כתב: שאפתנית כתב: השאיפה של כולנו להגיע לקיץ עם פחות קילוגרמים. אני בטוחה שיחד, עם התמיכה והעידוד, נצליח להשיג את המטרה. חמודה, אני בטוחה שעם השאפתנות והמוטיבציה שלך, הקיץ הזה את בביקיני!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 08:09
|
ביקיני או לא העיקר להרגיש טוב
שאפתנית כתב:
אין סיכוי!!! רב הנסתר על הגלוי ויפה שאת מחמיאה לי אבל תאמיני לי שיש עוד מה להוריד. הביקיני רחוק ממני (אם אי פעם אלבש אחד כזה) שאפתנית אשירה כתב: שאפתנית כתב: השאיפה של כולנו להגיע לקיץ עם פחות קילוגרמים. אני בטוחה שיחד, עם התמיכה והעידוד, נצליח להשיג את המטרה. חמודה, אני בטוחה שעם השאפתנות והמוטיבציה שלך, הקיץ הזה את בביקיני!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|