14/04/2011 21:08
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בלונדה.... כתב:
בנות יקרות ואהובות... בקצב שאני אוכלת השבוע אתן בסוף תצטרכו לשכנע אותי להגיע יום ראשון.. חחחחחח אז אכן מגיעה גברת יקרה אם אכן את רוצה לעצור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 11:14
 dany Posts: 19819
|
דווקא בגלל זה רצוי שתגיעי בכדי לעשות לזה סוף!!!!!!!!!!בלונדה.... כתב:
בנות יקרות ואהובות... בקצב שאני אוכלת השבוע אתן בסוף תצטרכו לשכנע אותי להגיע יום ראשון.. חחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 08:58
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בנות יקרות ואהובות... בקצב שאני אוכלת השבוע אתן בסוף תצטרכו לשכנע אותי להגיע יום ראשון.. חחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/04/2011 04:57
|
dany כתב:
מרככות את השטח........חחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: dany כתב: את קמה בארבע בבוקר נדמה לי שעד שעה חמש אחר הצהריים תהיי כבר אחרי הכל............... אקורדיאון כתב: dany כתב: בנות כדאי לעשות מאמץ ולהגיע לשקילה ייתן לכן כזה אוויר לנשימה לקראת החופשה...... שהרי בשבוע שלאחר מכן אין שקילה ביום שני............... רבקה כתב: אקורדיאון כתב: בלונדה.... כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: מכירה את זה....... אוהבת לבשל אך לא אוהבת את כל המהומה סביב זה......... הייתי צריכה איזה עוזר מטבח לידי....... אקורדיאון כתב: אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק. אין לי בעיה גם עם זה,עובדת מסודר. אימי ז"ל תמיד היתה צוחקת ,היתה שואלת מתי הכנת? זה מאוד קשה לי,שנה ראשונה ליל סדר ללא הנוכחות שלה. טלוש מחזקת אותך!!!!! אם אתן לא באות יום ראשון מה זה אומר שאתן לא נשקלות לפני החג??? לא מאמינה שתפספסו שקילה?! חחחח את מחליפה את מירי בכבוד. ועושה זאת במלוא הכבוד לשתיהן קוראים מירי מה שנכון שתיהן מקסימות אכן על השם לא חשבתי,ששתיהן מקסימות אין ויכוח. נראה אני מתלבטת עם עצמי רוצה אבל לצאת מהבישולים ולחזור ,בקיצור נראה. אוהו איזה לחץ מסיבי אתן מפעילות יקירותי ועוד המורה לא התחילה. חחחחחחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 17:43
|
מרככות את השטח........חחחחחחחחחח אקורדיאון כתב:
dany כתב: את קמה בארבע בבוקר נדמה לי שעד שעה חמש אחר הצהריים תהיי כבר אחרי הכל............... אקורדיאון כתב: dany כתב: בנות כדאי לעשות מאמץ ולהגיע לשקילה ייתן לכן כזה אוויר לנשימה לקראת החופשה...... שהרי בשבוע שלאחר מכן אין שקילה ביום שני............... רבקה כתב: אקורדיאון כתב: בלונדה.... כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: מכירה את זה....... אוהבת לבשל אך לא אוהבת את כל המהומה סביב זה......... הייתי צריכה איזה עוזר מטבח לידי....... אקורדיאון כתב: אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק. אין לי בעיה גם עם זה,עובדת מסודר. אימי ז"ל תמיד היתה צוחקת ,היתה שואלת מתי הכנת? זה מאוד קשה לי,שנה ראשונה ליל סדר ללא הנוכחות שלה. טלוש מחזקת אותך!!!!! אם אתן לא באות יום ראשון מה זה אומר שאתן לא נשקלות לפני החג??? לא מאמינה שתפספסו שקילה?! חחחח את מחליפה את מירי בכבוד. ועושה זאת במלוא הכבוד לשתיהן קוראים מירי מה שנכון שתיהן מקסימות אכן על השם לא חשבתי,ששתיהן מקסימות אין ויכוח. נראה אני מתלבטת עם עצמי רוצה אבל לצאת מהבישולים ולחזור ,בקיצור נראה. אוהו איזה לחץ מסיבי אתן מפעילות יקירותי ועוד המורה לא התחילה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 10:43
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: את קמה בארבע בבוקר נדמה לי שעד שעה חמש אחר הצהריים תהיי כבר אחרי הכל............... אקורדיאון כתב: dany כתב: בנות כדאי לעשות מאמץ ולהגיע לשקילה ייתן לכן כזה אוויר לנשימה לקראת החופשה...... שהרי בשבוע שלאחר מכן אין שקילה ביום שני............... רבקה כתב: אקורדיאון כתב: בלונדה.... כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: מכירה את זה....... אוהבת לבשל אך לא אוהבת את כל המהומה סביב זה......... הייתי צריכה איזה עוזר מטבח לידי....... אקורדיאון כתב: אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק. אין לי בעיה גם עם זה,עובדת מסודר. אימי ז"ל תמיד היתה צוחקת ,היתה שואלת מתי הכנת? זה מאוד קשה לי,שנה ראשונה ליל סדר ללא הנוכחות שלה. טלוש מחזקת אותך!!!!! אם אתן לא באות יום ראשון מה זה אומר שאתן לא נשקלות לפני החג??? לא מאמינה שתפספסו שקילה?! חחחח את מחליפה את מירי בכבוד. ועושה זאת במלוא הכבוד לשתיהן קוראים מירי מה שנכון שתיהן מקסימות אכן על השם לא חשבתי,ששתיהן מקסימות אין ויכוח. נראה אני מתלבטת עם עצמי רוצה אבל לצאת מהבישולים ולחזור ,בקיצור נראה. אוהו איזה לחץ מסיבי אתן מפעילות יקירותי ועוד המורה לא התחילה. אקורדיון אהובה בדיוק על המשפט שעכשיו ענית אני חשבתי תאי מאיפה מופעל הלחץ ובסוף יצליחו גם לשכנע ח ח ח ח אם אני מגיעה ממש לא מוותרת לך.חחחח חבל על הזמן איתן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 10:19
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: את קמה בארבע בבוקר נדמה לי שעד שעה חמש אחר הצהריים תהיי כבר אחרי הכל............... אקורדיאון כתב: dany כתב: בנות כדאי לעשות מאמץ ולהגיע לשקילה ייתן לכן כזה אוויר לנשימה לקראת החופשה...... שהרי בשבוע שלאחר מכן אין שקילה ביום שני............... רבקה כתב: אקורדיאון כתב: בלונדה.... כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: מכירה את זה....... אוהבת לבשל אך לא אוהבת את כל המהומה סביב זה......... הייתי צריכה איזה עוזר מטבח לידי....... אקורדיאון כתב: אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק. אין לי בעיה גם עם זה,עובדת מסודר. אימי ז"ל תמיד היתה צוחקת ,היתה שואלת מתי הכנת? זה מאוד קשה לי,שנה ראשונה ליל סדר ללא הנוכחות שלה. טלוש מחזקת אותך!!!!! אם אתן לא באות יום ראשון מה זה אומר שאתן לא נשקלות לפני החג??? לא מאמינה שתפספסו שקילה?! חחחח את מחליפה את מירי בכבוד. ועושה זאת במלוא הכבוד לשתיהן קוראים מירי מה שנכון שתיהן מקסימות אכן על השם לא חשבתי,ששתיהן מקסימות אין ויכוח. נראה אני מתלבטת עם עצמי רוצה אבל לצאת מהבישולים ולחזור ,בקיצור נראה. אוהו איזה לחץ מסיבי אתן מפעילות יקירותי ועוד המורה לא התחילה.
אקורדיון אהובה בדיוק על המשפט שעכשיו ענית אני חשבתי תאי מאיפה מופעל הלחץ ובסוף יצליחו גם לשכנע ח ח ח ח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 10:15
|
dany כתב:
את קמה בארבע בבוקר נדמה לי שעד שעה חמש אחר הצהריים תהיי כבר אחרי הכל............... אקורדיאון כתב: dany כתב: בנות כדאי לעשות מאמץ ולהגיע לשקילה ייתן לכן כזה אוויר לנשימה לקראת החופשה...... שהרי בשבוע שלאחר מכן אין שקילה ביום שני............... רבקה כתב: אקורדיאון כתב: בלונדה.... כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: מכירה את זה....... אוהבת לבשל אך לא אוהבת את כל המהומה סביב זה......... הייתי צריכה איזה עוזר מטבח לידי....... אקורדיאון כתב: אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק. אין לי בעיה גם עם זה,עובדת מסודר. אימי ז"ל תמיד היתה צוחקת ,היתה שואלת מתי הכנת? זה מאוד קשה לי,שנה ראשונה ליל סדר ללא הנוכחות שלה. טלוש מחזקת אותך!!!!! אם אתן לא באות יום ראשון מה זה אומר שאתן לא נשקלות לפני החג??? לא מאמינה שתפספסו שקילה?! חחחח את מחליפה את מירי בכבוד. ועושה זאת במלוא הכבוד לשתיהן קוראים מירי מה שנכון שתיהן מקסימות אכן על השם לא חשבתי,ששתיהן מקסימות אין ויכוח. נראה אני מתלבטת עם עצמי רוצה אבל לצאת מהבישולים ולחזור ,בקיצור נראה. אוהו איזה לחץ מסיבי אתן מפעילות יקירותי ועוד המורה לא התחילה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 08:48
|
את קמה בארבע בבוקר נדמה לי שעד שעה חמש אחר הצהריים תהיי כבר אחרי הכל............... אקורדיאון כתב:
dany כתב: בנות כדאי לעשות מאמץ ולהגיע לשקילה ייתן לכן כזה אוויר לנשימה לקראת החופשה...... שהרי בשבוע שלאחר מכן אין שקילה ביום שני............... רבקה כתב: אקורדיאון כתב: בלונדה.... כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: מכירה את זה....... אוהבת לבשל אך לא אוהבת את כל המהומה סביב זה......... הייתי צריכה איזה עוזר מטבח לידי....... אקורדיאון כתב: אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק. אין לי בעיה גם עם זה,עובדת מסודר. אימי ז"ל תמיד היתה צוחקת ,היתה שואלת מתי הכנת? זה מאוד קשה לי,שנה ראשונה ליל סדר ללא הנוכחות שלה. טלוש מחזקת אותך!!!!! אם אתן לא באות יום ראשון מה זה אומר שאתן לא נשקלות לפני החג??? לא מאמינה שתפספסו שקילה?! חחחח את מחליפה את מירי בכבוד. ועושה זאת במלוא הכבוד לשתיהן קוראים מירי מה שנכון שתיהן מקסימות אכן על השם לא חשבתי,ששתיהן מקסימות אין ויכוח. נראה אני מתלבטת עם עצמי רוצה אבל לצאת מהבישולים ולחזור ,בקיצור נראה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 05:57
|
dany כתב:
בנות כדאי לעשות מאמץ ולהגיע לשקילה ייתן לכן כזה אוויר לנשימה לקראת החופשה...... שהרי בשבוע שלאחר מכן אין שקילה ביום שני............... רבקה כתב: אקורדיאון כתב: בלונדה.... כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: מכירה את זה....... אוהבת לבשל אך לא אוהבת את כל המהומה סביב זה......... הייתי צריכה איזה עוזר מטבח לידי....... אקורדיאון כתב: אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק. אין לי בעיה גם עם זה,עובדת מסודר. אימי ז"ל תמיד היתה צוחקת ,היתה שואלת מתי הכנת? זה מאוד קשה לי,שנה ראשונה ליל סדר ללא הנוכחות שלה. טלוש מחזקת אותך!!!!! אם אתן לא באות יום ראשון מה זה אומר שאתן לא נשקלות לפני החג??? לא מאמינה שתפספסו שקילה?! חחחח את מחליפה את מירי בכבוד. ועושה זאת במלוא הכבוד לשתיהן קוראים מירי מה שנכון שתיהן מקסימות אכן על השם לא חשבתי,ששתיהן מקסימות אין ויכוח. נראה אני מתלבטת עם עצמי רוצה אבל לצאת מהבישולים ולחזור ,בקיצור נראה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/04/2011 05:06
|
בנות כדאי לעשות מאמץ ולהגיע לשקילה ייתן לכן כזה אוויר לנשימה לקראת החופשה...... שהרי בשבוע שלאחר מכן אין שקילה ביום שני............... רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: בלונדה.... כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: מכירה את זה....... אוהבת לבשל אך לא אוהבת את כל המהומה סביב זה......... הייתי צריכה איזה עוזר מטבח לידי....... אקורדיאון כתב: אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק. אין לי בעיה גם עם זה,עובדת מסודר. אימי ז"ל תמיד היתה צוחקת ,היתה שואלת מתי הכנת? זה מאוד קשה לי,שנה ראשונה ליל סדר ללא הנוכחות שלה. טלוש מחזקת אותך!!!!! אם אתן לא באות יום ראשון מה זה אומר שאתן לא נשקלות לפני החג??? לא מאמינה שתפספסו שקילה?! חחחח את מחליפה את מירי בכבוד. ועושה זאת במלוא הכבוד לשתיהן קוראים מירי מה שנכון שתיהן מקסימות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 19:07
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
בלונדה.... כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: מכירה את זה....... אוהבת לבשל אך לא אוהבת את כל המהומה סביב זה......... הייתי צריכה איזה עוזר מטבח לידי....... אקורדיאון כתב: אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק. אין לי בעיה גם עם זה,עובדת מסודר. אימי ז"ל תמיד היתה צוחקת ,היתה שואלת מתי הכנת? זה מאוד קשה לי,שנה ראשונה ליל סדר ללא הנוכחות שלה. טלוש מחזקת אותך!!!!! אם אתן לא באות יום ראשון מה זה אומר שאתן לא נשקלות לפני החג??? לא מאמינה שתפספסו שקילה?! חחחח את מחליפה את מירי בכבוד.
ועושה זאת במלוא הכבוד לשתיהן קוראים מירי מה שנכון שתיהן מקסימות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 17:49
|
בלונדה.... כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: מכירה את זה....... אוהבת לבשל אך לא אוהבת את כל המהומה סביב זה......... הייתי צריכה איזה עוזר מטבח לידי....... אקורדיאון כתב: אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק. אין לי בעיה גם עם זה,עובדת מסודר. אימי ז"ל תמיד היתה צוחקת ,היתה שואלת מתי הכנת? זה מאוד קשה לי,שנה ראשונה ליל סדר ללא הנוכחות שלה. טלוש מחזקת אותך!!!!! אם אתן לא באות יום ראשון מה זה אומר שאתן לא נשקלות לפני החג??? לא מאמינה שתפספסו שקילה?! חחחח את מחליפה את מירי בכבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 17:48
|
שאפתנית כתב:
תהיי חזקה. היא נמצאת איתך בלב כל הזמן. מאחלת לך חג שמח ונעים. זכרי אותה אך אל תתעצבי. אקורדיאון כתב: dany כתב: מכירה את זה....... אוהבת לבשל אך לא אוהבת את כל המהומה סביב זה......... הייתי צריכה איזה עוזר מטבח לידי....... אקורדיאון כתב: אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק. אין לי בעיה גם עם זה,עובדת מסודר. אימי ז"ל תמיד היתה צוחקת ,היתה שואלת מתי הכנת? זה מאוד קשה לי,שנה ראשונה ליל סדר ללא הנוכחות שלה. תודה רבה על התמיכה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 17:47
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: מכירה את זה....... אוהבת לבשל אך לא אוהבת את כל המהומה סביב זה......... הייתי צריכה איזה עוזר מטבח לידי....... אקורדיאון כתב: אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק. אין לי בעיה גם עם זה,עובדת מסודר. אימי ז"ל תמיד היתה צוחקת ,היתה שואלת מתי הכנת? זה מאוד קשה לי,שנה ראשונה ליל סדר ללא הנוכחות שלה. טלוש מחזקת אותך!!!!! אם אתן לא באות יום ראשון מה זה אומר שאתן לא נשקלות לפני החג??? לא מאמינה שתפספסו שקילה?!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 10:27
 שאפתנית Posts: 8392
|
תהיי חזקה. היא נמצאת איתך בלב כל הזמן. מאחלת לך חג שמח ונעים. זכרי אותה אך אל תתעצבי. אקורדיאון כתב:
dany כתב: מכירה את זה....... אוהבת לבשל אך לא אוהבת את כל המהומה סביב זה......... הייתי צריכה איזה עוזר מטבח לידי....... אקורדיאון כתב: אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק. אין לי בעיה גם עם זה,עובדת מסודר. אימי ז"ל תמיד היתה צוחקת ,היתה שואלת מתי הכנת? זה מאוד קשה לי,שנה ראשונה ליל סדר ללא הנוכחות שלה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 09:14
|
יכולה להבין אותך אקורדיאון כתב:
dany כתב: מכירה את זה....... אוהבת לבשל אך לא אוהבת את כל המהומה סביב זה......... הייתי צריכה איזה עוזר מטבח לידי....... אקורדיאון כתב: אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק. אין לי בעיה גם עם זה,עובדת מסודר. אימי ז"ל תמיד היתה צוחקת ,היתה שואלת מתי הכנת? זה מאוד קשה לי,שנה ראשונה ליל סדר ללא הנוכחות שלה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 09:00
|
dany כתב:
מכירה את זה....... אוהבת לבשל אך לא אוהבת את כל המהומה סביב זה......... הייתי צריכה איזה עוזר מטבח לידי....... אקורדיאון כתב: אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק. אין לי בעיה גם עם זה,עובדת מסודר. אימי ז"ל תמיד היתה צוחקת ,היתה שואלת מתי הכנת? זה מאוד קשה לי,שנה ראשונה ליל סדר ללא הנוכחות שלה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 08:35
|
מכירה את זה....... אוהבת לבשל אך לא אוהבת את כל המהומה סביב זה......... הייתי צריכה איזה עוזר מטבח לידי.......
אקורדיאון כתב:
אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/04/2011 05:14
|
אני באמת עושה זאת בהמון הנאה,עבורי זה פשוט ריפוי בעיסוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|