הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » החל לו שבוע חדש !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/04/2011 22:34

קרולין
קרולין
חג שמייח ונסיעה טובה שתהיה לך.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2011 21:00

רבקה
רבקה
חנה אאחל לך ולמשפחתך חג שמח
סעי בשלום וחיזרי בשלום
העיקר לא לשכוח להנות והרבה
ונחכה לסיפורי החוויות
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2011 16:22

אקורדיאון
אקורדיאון
תהני לך מהטיול בסין
שיהיה לכולנו חג שמח ואביבי.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2011 16:14

dany
dany
נסיעה טובה וכל טוב
שיהיה חג שמח
ותחזרי בשלום
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2011 14:53

אשירה
אשירה
חג שמח ונסיעה טובה!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2011 14:35

שאפתנית
שאפתנית
הי חיוך מהלב,
תהני מהטיול ותחזרי בשלום. הדרך הכי כייפית להעביר את ימי החג היא בטיולים וגם אני מתכוונת לצאת ולטייל כמה שיותר.
שיהיה לך חג שמח!!!
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
10/04/2011 14:31

חיוך מהלב
חיוך מהלב
האביב כבר כאן. נכון יש לו דרכים משלו להופיע ולהעלם מידי יום, יש לו גם צדדים לא כל כך בדמות אלרגיות שונות ומשונות ויש לו גם את החג הזה שאנ כמובן זוכרת לטובה מהילדות אך יש גם צדדים פחות נעימים כמו הפגישה עם אנשי משפחה שאולי לא כל כך סובלים אך צריך לסבול אותם מסביב לשולחן ולחייך. לא אצלי אין דבר כזה תודה לאל אך שומעת סיפורים מסביב. מעבר לכך, יש כמובן עניין קלורי רציני בחג שבו מחויבים לאכול מצות צריך כל הזמן יד על הדופק. אך אני משתדלת לחיות כל יום לגופו. אני לא אהיה כאן החל מיום שבת הקרוב כי אני נוסעת לטיול טבע בסין ומקווה מאד שלא יהיה לי קשה לשמור שם על מסגרת שפויה של אכילה שפויה. יחד עם זאת ליבי יהיה איתכם כל כותבי הפורום היקרים/ות ואני לא שוכחת אף אחד. כל אלה שקשובים, שמפרגנים ומעודדים, בהחלט כל זה לא ברור מאליו ואני מאד מעריכה אתכם. אחרי סופשבוע קצת עתיר קלוריות שבו התארחנו וכמו כן ארחתי וגם יצאנו אני מאד מאד מקפידה ששלושת הימים הקרובים יהיו בהחלט במסגרת הרצויה ולא רק בשל העובדה שאעלה על המשקל ביום שלישי. אלא פשוט מפני שאני רוצה ומחוייבת לתהליך ומאד מאד מקווה שבסוף השנה הזו ישרו עוד קילוגרמים מיותרים בגופי ויתנו לי להרגיש טוב עם עצמי וגם אכבד את עצמי על הצלחה. כל זה בפרופוציה. העיקר הבריאות ומכיוון שאני מאד מאד עסוקה השבוע גם בהופעות וכן בהכנת תוכנית חדשה בטח לא ארבה לכתוב אבל אני ובתוך הלב.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » החל לו שבוע חדש !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!