10/04/2011 22:49
 קרולין Posts: 6651
|
יעל יקרה, שלא תדעי עוד צער.
וכן...החיים ממשיכים הלאה למרות העצב והכאב.
מאחלת לך לחזור לשגרת החיים המבורכת שלך.
לילה טוב
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2011 14:45
 יעלי Posts: 589
|
תודה לכולכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2011 09:22
 אשירה Posts: 4292
|
יעלי יקרה, עם כל הצער והכאב אין ברירה אחרת אלא לחזור לשיגרה וטוב שכך, את הדברים שהם לא בשליטתנו עלינו לקבל, ולהשתדל להיטיב ולשפר את הדברים שאנחנו יכולים,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2011 05:26
 dany Posts: 19819
|
יעלי שלא תדעי עוד צער שבוע טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 20:36
 שאפתנית Posts: 8392
|
יעלי שבוע טוב, החזרה לשגרה לאחר אובדן כזה היא לא פשוטה. אני מאחלת לך שתצליחי לחזור במהרה לחייך השגרתיים והקארוסון שאכלת בבית החולים בהחלט מובן במצב שבו היית שרויה. עכשיו את כאן איתנו שומרת על המסגרת שתחזיר אותך לשגרה המבורכת. שיהיה לך שבוע מוצלח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 18:57
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יעלי יקרה עוד חודש בדיוק ימלאו שנה למותה של אמי האהובה רחל. אין יום שהיא ואבי היקר לא במחשבתי ובליבי, עברנו ימים לא קלים. אבל החיים חזקים מהכל והם ממשיכים, ודיאטה נותנת טעם לחיים. בעצם העשייה המודעות לעצמנו, כך שעם כל הכאב והצער, תמשיכי בחייך ותהני מהם. אוהבת אותך ושמחה שאת איתנו מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 18:21
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן יעלי כל כך מכירה את התחושות לצערי אבל את יודעת זה חלק מהחיים ואין ברירה אלא לקבל חזרה את השיגרה באהבה .
כן לפעמים האוכל מהווה באמת נחמה וכשיודעים לעשות זאת בהגיון לא קורה כלום,נהפוך הוא.
יישר כח ששרדת את השיבעה ונותרת באותו משקל ,כמה זה קשה.אני זוכרת שבמהלך השיבעה של אימי
ממש החלטתי לעשות הפוך על הפוך ויחד עם אחותי סוכם שלא מתחילים ואפילו לא ביס וכך באמת לא עלינו במשקל.
יעלי מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ושתדעי רק אושר בריאות ונחת .
לצאת מהשיגרה רק לדברים טובים.
שבוע נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 15:46
 רבקה Posts: 8411
|
יעלי חזרה לשיגרה אחרי ימים לא קלים זה חייב המציאות היה פורקן קטן אז מה גם הנשמה זקוקה לזה שמחה לקרוא שאת פחות או יותר במשקלך ומכאן שוב לשליטה עשייה ורק בריאות נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 14:55
 קרנושה Posts: 3420
|
יעלי יקרה, מאחלת לך ימים רגועים וטובים יותר..שלא תדעי שום כאב וצער ועם מתוקים הם סוג של נחמה, אז רק במודע, ובחזרה לשפיות..להתמודדות ולשגרה לצד הדברים החיוביים שבה (ולא חסרים כאלו). נשיבוקים ושבוע חדש..התחלה חדשה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 13:23
 1103 Posts: 5022
|
יעלי יקרה המאפים האסורים לפעמים טובים לנפש ומרגיעים,אם עשינו זאת במודעות,
הם לא יכולים להזיק לנו.
עכשיו בחזרתך לשיגרה המבורכת בטוחתני שלא תכניסי אותם לפיך,והכל יבוא על מקומו בשלום.
שבת שלום נשיקות
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 12:31
 dany Posts: 19819
|
יעלי חמודה עברת ימים קשים מאד, עדיין לא קל פרידה מאמא זה דבר ממש קשה. תחזרי לשגרה המבורכת ולאט לאט לכל ההרגלים הישנים הטובים. מאחלת לך בריאות וימים טובים שבת שלום
יעלי כתב:
פורום יקר, תמיד נהגתי לומר שהשגרה אינה בהכרח דבר כה מבורך כמו שנהוג לומר. אני שאוהבת שינויים ותהפוכות ודרמות, לא תמיד רצה לחפש את השגרה. אבל - עכשיו, משנגמרה השבעה על אמי ז"ל, ונגמרו חודשיים מטורפים מטורפים, כל מה שאני רוצה בחיי זה את השיגרה שגם היא די מטורפת אבל טירוף חיובי... לגבי השמירה על הדיאטה - בדרך נס, למרות אכילה איומה ונוראה הצלחתי להשאר פחות או יותר במשקל ולא לעלות, ואני מאד מאושרת מכך. היו לי כל הסיבות בעולם ליפול חזק על אכילה ריגשית, וחוץ מפעם אחת שמצאתי את עצמי לבד מחוץ לדלתות חדר הניתוח כשלקחו את אימי לניתוח נוסף אחרי שיום קודם כבר עברה ניתוח חרום. פשוא החלטתי עכשיו אני הולך לאכול שני קאוסונים מתוקים עם כוס קפה, ופשוט קניתי קאוסון ופחזנית, וישבתי בקפיטריה של בית החולים ונהנתי מכל ביס.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 12:23
 יעלי Posts: 589
|
פורום יקר, תמיד נהגתי לומר שהשגרה אינה בהכרח דבר כה מבורך כמו שנהוג לומר. אני שאוהבת שינויים ותהפוכות ודרמות, לא תמיד רצה לחפש את השגרה. אבל - עכשיו, משנגמרה השבעה על אמי ז"ל, ונגמרו חודשיים מטורפים מטורפים, כל מה שאני רוצה בחיי זה את השיגרה שגם היא די מטורפת אבל טירוף חיובי... לגבי השמירה על הדיאטה - בדרך נס, למרות אכילה איומה ונוראה הצלחתי להשאר פחות או יותר במשקל ולא לעלות, ואני מאד מאושרת מכך. היו לי כל הסיבות בעולם ליפול חזק על אכילה ריגשית, וחוץ מפעם אחת שמצאתי את עצמי לבד מחוץ לדלתות חדר הניתוח כשלקחו את אימי לניתוח נוסף אחרי שיום קודם כבר עברה ניתוח חרום. פשוא החלטתי עכשיו אני הולך לאכול שני קאוסונים מתוקים עם כוס קפה, ופשוט קניתי קאוסון ופחזנית, וישבתי בקפיטריה של בית החולים ונהנתי מכל ביס.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|