10/04/2011 04:54
 אקורדיאון Posts: 16382
|
עדנה ,מאחלת לך שבוע נהדר של שליטה באוכל .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 20:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
עדנה כל שנותר לי זה להצטרף לחברותי המדהימות מהפורום ולאחל לך שבוע טוב ומבורך. מה שהיה היה ונגמר. מחר יום חדש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 15:41
 רבקה Posts: 8411
|
עדנה יקרה אני מקווה שאת כבר במיטבך ומרגישה טוב אין דרך אחרת מלהקשיב לתלמידות המחוננות היה חלך עבר מיד חוזרים לשליטה ובהצלחה מי יודע מה היינו עושים בלי מסגרת ופורום נפלאים בה אנו נמצאים המשך שבת נעימה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 14:57
 קרנושה Posts: 3420
|
מה שהיה-שייך לעבר ושם מקומו. תמשיכי הלאה יקירה..עם הפנים קדימה כי לא קרה שום דבר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 12:13
 יעלי Posts: 589
|
*מה שעולה מהר יורד מהר*
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 12:12
 יעלי Posts: 589
|
עדנה יקרה, כולנו עברנו ארועים מסוג זה -אולי לא עד הסוף המר שלך.... אבל הכעסים והאכזבה וההרגשה האיומה עברה ועוברת על כולנו. יש שתי דרכים לפתור את זה. ראשית ללמוד להיות יותר ויותר בשליטה כדי לא להתדרדר לכך, ושנית - אם זה קורה ואנחנו נופלות - להרים את הראש, להגיד שמה שעולה מהר יותר מהר ולהמשיך קדימה ולחזור לשליטה מלאה. בהצלחה ושבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 11:33
 קרולין Posts: 6651
|
עדנה יקרה, תחילה תודה על הכנות והשיתוף שלך...זה ה מ ק ו ם לשתף ,זה עוזר לך ולכולנו.
בנוסף, כולנו אוכלים ר ג ש י ת וכולנו חווים את ה"נפילות" הללו ואת תוצאותיהן מידי פעם....זה טבעי, נורמלי ואנושי.
יחד עם זאת וזה הכי חשוב: עם הזמן, התירגול, המסגרת, והביחד הנפלא הזה....כולנו עולים כתה ומתמודדים טוב יותר עם כל נושא האכילה
שלנו. יש תקווה ויש למה לצפות!!!! בהצלחהההההההההההה רבהההההההההההההה בהמשך התהליך....
בהמשך שבת נהדרת .
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 11:03
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי עדנה, אכן, אירוע נדיר - ביתך היקרה חזרה לסופ"ש ואף בישלה מאכל טעים! אפשר להבין, שעשית את הביס הראשון שגרר אחריו "חבר מביא חבר". השאלה היא איך את מתמודדת עם תוצאות הנפילה. קודם כל, אני מורידה בפנייך את הכובע שכתבת כאן, כדי לא להתמודד לבד עם הכעס על עצמך. בשביל זה יש מסגרת. דבר שני, אנחנו בני אדם, יש פיתויים, יש נפילות, אבל המסגרת שומרת עלינו. אנחנו לומדים במסגרת להפסיק להגיד: "אם כבר אז כבר סלינו על כתפינו", אלא לקום ביום למחרת ולהמשיך עם הרגלי האכילה הנכונים כאילו כלום לא קרה, ורק באמצעות ההתמדה הזאת נוכל להמשיך לרזות ולשמור על תוצאות ההרזיה. אגב, מנפילה אחת כזאת, אם שמרת יפה כל השבוע, אני בטוחה שלא יקרה כלום, ואת יכולה לאזן את מה שקרה באמצעות הגברת מספר ההליכות עד השקילה הבאה. העיקר שנהנית מחברתה של ביתך האהובה, ונהנית מהלזניה הטעימה. המשך הצלחה, ותמשיכי לכתוב כאן :-)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 10:36
|
עדנה פ כתב:
תודה בנות עזרתכן חשובה צועדת קדימה אך ורק קדימה וללא נקיפות מצפון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 10:35
 עדנה פ Posts: 18
|
תודה בנות עזרתכן חשובה צועדת קדימה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 10:32
|
אכן ,הרי כבר אכלת ולצערי גם חשת ברע בלשון המעטה,מה שנותר לצעוד בגאון קדימה כאילו לא קרה, לחזור לשיטה ולא נודע כי בא אל קירבו.
בהצלחה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 10:28
 dany Posts: 19819
|
עדנה יקירה אם את מרגישה עכשיו כבר טוב אז זה היה רק בעקבות האכילה............ אם יש המשך אז אולי במקרה גם מתפתח משהו. בכל מקרה חבל להתייסר על מה שהיה, אנחנו דוגלים בלפתוח מיד דף חדש חלק ונקי ולהמשיך בדרך שלנו........... מהמורות תמיד תהיינה, אך הכוח הוא בלא לאבד בכלל שליטה אלא להתאפס ולחזור למציאות. המון המון הצלחה חיבוק שבת שלום עדנה פ כתב:
שלום חברות וחברים רציתי לשתף בארוע שקרה בארוחת שישי , הייתי בשליטה נפלאה , ביתי בת ה19 החליטה שהיא חוזרת מהצבא ומפליאה בבישוליה , היא נראית מצויין ומקפידה בכל הנכנס לפיה , אך החליטה לענג את המשפחה הכינה לכולנו לזניה בשרית שריחותיה הגיעו לשכנים , החלטתי וטעמתי אך ההמשך היה נורא , אנני יודעת אם הכעס על עצמי או בכלל הרגשה לא טובה הביאה אותי לכאבי ראש , בחילות , צרבות והסיומת לא נעימה לכתיבה אך לא נותר בקיבתי דבר. האם מוכר לכן ? האם אני תולה את זה בחוסר השליטה הריגעי או שבסה"כ לא הרגשתי טוב ? נלחצתי אבקש עצתכן עדנה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 10:19
 עדנה פ Posts: 18
|
שלום חברות וחברים רציתי לשתף בארוע שקרה בארוחת שישי , הייתי בשליטה נפלאה , ביתי בת ה19 החליטה שהיא חוזרת מהצבא ומפליאה בבישוליה , היא נראית מצויין ומקפידה בכל הנכנס לפיה , אך החליטה לענג את המשפחה הכינה לכולנו לזניה בשרית שריחותיה הגיעו לשכנים , החלטתי וטעמתי אך ההמשך היה נורא , אנני יודעת אם הכעס על עצמי או בכלל הרגשה לא טובה הביאה אותי לכאבי ראש , בחילות , צרבות והסיומת לא נעימה לכתיבה אך לא נותר בקיבתי דבר. האם מוכר לכן ? האם אני תולה את זה בחוסר השליטה הריגעי או שבסה"כ לא הרגשתי טוב ? נלחצתי אבקש עצתכן עדנה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|