09/04/2011 04:29
 אשירה Posts: 4292
|
לילד תגידי שישנם ילדים רעים שעשו לו את זה, ששתיית אלכוהול גורמת לילדים רעים להיות עוד יותר רעים, שטוב שזה לא נגמר יותר גרוע, ושתלמדו ביחד איך לנהוג בעתיד כדי לא להיקלע למצבים מסוכנים כמו זה. לגבי תלונה במשטרה, אני כן חושבת שצריך ורצוי להגיש תלונה, תשאירו להם לעשות את העבודה שלהם ולמצוא את האשמים, הילד לא חייב לדעת ולהכיר את מי שתקף אותו, וגם אם האשמים לא יימצאו לפחות תעבירו לילד מסר שביטחונו וחייו הם לא הפקר ושיש אל מי לפנות. אולי כדאי אפילו להודיע טלפונית למשטרה ושיבואו לבית החולים לגבות עדות.
מתוקה, תחזיקי מעמד, תשתי משהו חם, ותתאזרי בסבלנות, אולי הם יחזרו בקרוב ואם לא אז עוד מעט בוקר ותוכלי אולי להעזר במישהו שישמור על הקטנים.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 04:02
 דרך המלך Posts: 5707
|
וואו תודה חמודה על הענות ... מתה מדאגה ואין קליטה במיון .. מידי פעם יוצרים קשר ומרגיעים אותי הילד אומר לי "אמא אני מת מפחד" ואני לא יודעת מה לענות איך להגיב לו כי אני בעצמי מתה מפחד אני כולי רועדת מכעס פחד עצבים הכל ביחד.... אמרו להם להגיש תלונה במשטרה ואז מה... תלונה נגד מי? הוא אפילו לא מכיר... מקווה לבשורות טובות תודה מותק סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 03:50
 אשירה Posts: 4292
|
סיגל יקרה, עברתי במקרה דרך המחשב כהרגלי ואני פשוט מזועזעת ממה שכתבת. ליבי אתכם ובמיוחד עם הבן שחווה טראומה כה איומה. את בודאי במתח כפול כי את לא יכולה להיות לצידו ברגעים אלה בגלל הקטנים. תסמכי על בעלך ועל הרופאים שבודאי יתנו לו את הטיפול המתאים. עד לאן הגענו, נערים בני 16 שיכורים עד כדי התנהגות כה אלימה. אני שולחת לך חיבוק, הלואי ויכולתי לעזור במשהו, תחזיקי מעמד, נקווה שבקרוב ישוחרר הבייתה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 03:24
 דרך המלך Posts: 5707
|
חייבת לדבר.... הבן שלי בן 14 יצא לבלות עם חברים כמו כל יום שישי.. ב2 בלילה מתקשרת אחת האמהות ואומרת לנו רדו למטה הבן שלכם מדמם... בעלי יורד ונערים שיכורים ששתו בני 16 כיסחו אותו במכות עם מקלות , פצעו אותו באוזניים וכל הגב סימנים של מקלות , הוא במיון כרגע עם בעלי ואני בבית עם הקטנים מתה מפחד...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|