09/04/2011 18:25
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרנושה כתב:
מה שעולה מהר-יורד מהר. אל תתרגשי...גם אני השבוע עליתי ושמרתי יפה. והשבת עוד יותר ילדה טובה ירושלים והחג בכלל במודעות מראש מראש. אז מתחילים מההתחלה.. ומצליחים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 15:06
 קרנושה Posts: 3420
|
מה שעולה מהר-יורד מהר. אל תתרגשי...גם אני השבוע עליתי ושמרתי יפה. והשבת עוד יותר ילדה טובה ירושלים והחג בכלל במודעות מראש מראש. אז מתחילים מההתחלה..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 09:29
|
dany כתב:
אם לא היו לנו הדילמות הללו וההתלבטויות הקשות........... הרי כבר היינו דקיקות כמצות..............חחחחחחחחחחחחח אכן אכן וכנראה אין כל סיכוי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 09:19
 לביאה Posts: 402
|
הדסוש יקרה אני צריכה להחזיר חוב של 2 ק"ג מהשבוע ואני עובדת קשה על זה. משנסת מתניים, מנענעת הרגליים וסוגרת את הפה מול אוייבים 
בהצלחה רבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 08:56
 dany Posts: 19819
|
אם לא היו לנו הדילמות הללו וההתלבטויות הקשות........... הרי כבר היינו דקיקות כמצות..............חחחחחחחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 08:55
|
אכן בהצלחה לכולנו..........
נשיקות
hadasosh1 כתב:
תודה לכל הבנות היקרות על דבריכן- אני לא מתקרבת יותר לקניידלעך-לפחות יצא מהנסיון משהו טוב............... ויחסית לא אכלתי המון אבל מס' ימים שאכלתי התבטא בשקילה היום...... בהצלחה לכולנו בעמידה על המשמר כל יום מחדש.... אוהבת אתכן 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 05:31
|
hadasosh1 כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: שבת שלום נשיקות ובאמת כדאי להתרחק ממה שעושה לנו חשק לעוד ועוד בהצלחה בשבוע הבא וירידה.......... hadasosh1 כתב: האמת השבוע לא אכלתי מסודר כ"כ וזה היה די צפוי..... ועוד טעמתי קניידלעך שהבנתי שצריך לתפוס מהם מרחק כי זה מאוד משמין.... אז החלטתי שבליל הסדר השנה לא אגע בהם. ממליצה לכם גם לא לגעת אולי רק לטעום למי שמסוגל להפסיק אחרי אחד בהצלחה לכולנו עד פסח לרדת כמה שאפשר.... נשיקות♥  מה שעושה לי טעם של עוד או חבר מביא חבר לא מתחילה וזה כולל קנייעדלך הדסוש יש לך שבוע ,הבטיחי לעצמך שאת מחזירה חוב עוד לפני פסח. תודה אקו יקרה על העצה לא להתחיל בכלל אני חושבת שזה יכול מאוד להיות הפתרון לבעייה שלי אבל אין לך חוסר שקט או תחושת חסך כשאת לא נוגעת בכלל????? אני רק מהמחשבה של לא לגעת בכלל במתוק נלחצת.......... יודעת שזה הפתרון אבל עדיין מתקשה ליישם.... זו בדיוק הנקודה כשאני לוקחת למשל קוביית שוקולד או שתיים שזה בסדר גמור ,אז מתחיל לי האי שקט במוח החבילה קוראת לי ואני מתחילה עם ההלוך וחזור ועוד חתיכה ועד שאני לא רואה את הנייר ריק אין לי מנוח,זה מה שנקרא טעם של עוד,מה גם שבזה זה מתחיל ומכאן
זה מגיע בדרך כלל לדברים אחרים ,מלוח,חריף והוריקן אחד גדול ולכן למדתי את הלקח ,אשקר אם אומר שזה עובד תמיד,לא אבל מצמצמת
התקפים.
הדסוילה הכל עניין של תירגול.
בהצלחה רבה.
שבת נהדרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 04:01
 אשירה Posts: 4292
|
הדס חמודה, הדילמה מוכרת, מצד אחד חבר מביא חבר ולא כדאי להתחיל עם הראשון, ומצד שני הרגשת החסך. לגבי הקניידלעך, מזל שזה רק פעם בשנה, ואם קשה להסתפק באחד או שניים, באמת לא כדאי להתחיל, בפרט בליל הסדר שזה רק חלק קטן מהארוחה. לגבי מתוקים בכלל זו דילמה יותר קשה. אולי כדאי להימנע תקופה מסויימת, לא להחליט החלטות גורפות, ולהשאיר את המתוק באמת רק לשעות לא קלות.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 00:37
 tutit Posts: 2431
|
תודה לכל הבנות היקרות על דבריכן- אני לא מתקרבת יותר לקניידלעך-לפחות יצא מהנסיון משהו טוב............... ויחסית לא אכלתי המון אבל מס' ימים שאכלתי התבטא בשקילה היום...... בהצלחה לכולנו בעמידה על המשמר כל יום מחדש.... אוהבת אתכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 00:31
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: שבת שלום נשיקות ובאמת כדאי להתרחק ממה שעושה לנו חשק לעוד ועוד בהצלחה בשבוע הבא וירידה.......... hadasosh1 כתב: האמת השבוע לא אכלתי מסודר כ"כ וזה היה די צפוי..... ועוד טעמתי קניידלעך שהבנתי שצריך לתפוס מהם מרחק כי זה מאוד משמין.... אז החלטתי שבליל הסדר השנה לא אגע בהם. ממליצה לכם גם לא לגעת אולי רק לטעום למי שמסוגל להפסיק אחרי אחד בהצלחה לכולנו עד פסח לרדת כמה שאפשר.... נשיקות♥  מה שעושה לי טעם של עוד או חבר מביא חבר לא מתחילה וזה כולל קנייעדלך הדסוש יש לך שבוע ,הבטיחי לעצמך שאת מחזירה חוב עוד לפני פסח.
תודה אקו יקרה על העצה לא להתחיל בכלל אני חושבת שזה יכול מאוד להיות הפתרון לבעייה שלי אבל אין לך חוסר שקט או תחושת חסך כשאת לא נוגעת בכלל????? אני רק מהמחשבה של לא לגעת בכלל במתוק נלחצת.......... יודעת שזה הפתרון אבל עדיין מתקשה ליישם....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 18:48
|
dany כתב:
שבת שלום נשיקות ובאמת כדאי להתרחק ממה שעושה לנו חשק לעוד ועוד בהצלחה בשבוע הבא וירידה.......... hadasosh1 כתב: האמת השבוע לא אכלתי מסודר כ"כ וזה היה די צפוי..... ועוד טעמתי קניידלעך שהבנתי שצריך לתפוס מהם מרחק כי זה מאוד משמין.... אז החלטתי שבליל הסדר השנה לא אגע בהם. ממליצה לכם גם לא לגעת אולי רק לטעום למי שמסוגל להפסיק אחרי אחד בהצלחה לכולנו עד פסח לרדת כמה שאפשר.... נשיקות♥  מה שעושה לי טעם של עוד או חבר מביא חבר לא מתחילה וזה כולל קנייעדלך הדסוש יש לך שבוע ,הבטיחי לעצמך שאת מחזירה חוב עוד לפני פסח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 16:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי אכלת ונהנית והכי חשוב הגעת למסקנה שאת לא מתקרבת אליהם יותר. אני בטוחה שאם תמשיכי לפי התכנית בשבוע הבא כל העליה הופכת לירידה. בהצלחה יקירתי וחייבים להתרחק מהאויבים. שלא יביסו אותנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 13:11
 רבקה Posts: 8411
|
הדסי מה עשית שיעורי בית על הקניידלך ? טוב לפחות את יודעת שבהם כבר לא תגעי אוהו אוהו מכמה מאכלים עלינו לברוח אבל כולנו כאן ביחד מקווה שנצליח לשלוט והקילו שעלית הדסי יירד במהרה כי אין לו ברירה המון נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 12:58
 קרולין Posts: 6651
|
הדסי יקרה, את צודקת....יש מאכלים משמינים מאד ....
סומכת עלייך שתחזירי החוב עוד בשבוע....בהצלחההה רבהההההה.
שבת שלום ומבורך.
נשיבוקים
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 12:41
|
שבת שלום נשיקות ובאמת כדאי להתרחק ממה שעושה לנו חשק לעוד ועוד בהצלחה בשבוע הבא וירידה..........
hadasosh1 כתב:
האמת השבוע לא אכלתי מסודר כ"כ וזה היה די צפוי..... ועוד טעמתי קניידלעך שהבנתי שצריך לתפוס מהם מרחק כי זה מאוד משמין.... אז החלטתי שבליל הסדר השנה לא אגע בהם. ממליצה לכם גם לא לגעת אולי רק לטעום למי שמסוגל להפסיק אחרי אחד בהצלחה לכולנו עד פסח לרדת כמה שאפשר.... נשיקות♥ 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 12:33
|
האמת השבוע לא אכלתי מסודר כ"כ וזה היה די צפוי.....
ועוד טעמתי קניידלעך שהבנתי שצריך לתפוס מהם מרחק כי זה מאוד משמין....
אז החלטתי שבליל הסדר השנה לא אגע בהם.
ממליצה לכם גם לא לגעת אולי רק לטעום למי שמסוגל להפסיק אחרי אחד
בהצלחה לכולנו עד פסח לרדת כמה שאפשר....
נשיקות♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|