הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיווח שקילה הוא רק התירוץ לכתיבה עכשיו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/04/2011 16:33

שאפתנית
שאפתנית
שבת שלום לביאה.
קראתי את הפוסט שלך והתעצבתי(ולא בגלל העליה במשקל), לא יכול להיות שאת מארחת מישהו בביתך, משקיעה, מתכוננת וכל זאת כדי להעלב, להיפגע ולהרגיש לא טוב עם עצמך. אנשים כאלה לא מכניסים הביתה!! ביתך הוא מבצרך ואליו נכנסים רק אנשים אוהבים ומפרגנים. אם אין ברירה וכבר נכנס אחד כזה הביתה אז יש להדוף בכל הכוח, להתעלם ולהראות לו שהוא לא משפיע עליך. מסביב יהום הסער ואת ממשיכה לחתוך סלט. את מוכיחה לעצמך ולאחרים שאף אחד לא משפיע עליך. את אדון לעצמך ובן אדם טוב אז אין סיכוי שתפלי בזה שוב.
אני מחזקת את ידיך ובאשר למשקל, אני סומכת עליך ששבוע הבא זה יורד.
נשיבוקים חמים ושבת שלום, שאפתנית.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/04/2011 13:58

רבקה
רבקה
לביאה לביאתי
כולנו יודעים שהפסקת אוכל היא "חצי שעה"
וחוזרים לעיסוקים רגילים ח ח ח
את כבר בטח חזרת לשביל המוביל בשליטה
לביאה יקירתי איך כתבו לך הבנות
תהיי המארחת הכי כייפית שיש לגבי אותו אדם שקשה לך איתו
שדרי זאת לעצמך וכך יהיה
הכי חשוב שיהיה לכולם נעים לחגוג ביחד ודעי לוותר זאת מעלה עצומה
אז קדימה שיהיה רק שמח וטוב על הלב

בתוספת עוד ירידה והשמחה כפולה
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
08/04/2011 09:47

קרולין
קרולין
לביאה יקרה,
תחילה אני כ"כ אוהבת לקרוא אותך...איזה כיף שאת איתנו.

בנוסף, יקירתי עלית 2 קילו ואת מתחייבת להחזיר החוב עוד השבוע...את מחייבת ואת יכולה...בהצלחה.

לענין האירוח המשפחתי אצלך בבית...אני מכירה היטב ומקרוב את הנושא אנחנו גם מארחים בביתנו לחגים ולשבתות ...וכן יש לפעמים

במשפחה , מישהו כזה שהוא לא הטיפוס שלנו ואין כ"כ כימיה איתו...זה באמת לא נעים אבלללללללללללללל את המ א ר ח ת וזאת

עובדה שהוא מגיע ! אז תשני גישה ותנסי הפעם לעבור איתו את החופשה הזאת הכי בכיף ובשלום שאפשר. אני גם מאמינה גדולה בזה

שהכל בראש שלנו, אם את ת ח ל י ט י להרגיש בנוכחותו טוב יותר עם עצמך ככה זה יהיה.

שוב....זה לא קל, לא נעים , לא רצוי אבלללללללללל א פ ש ר לחשוב/להתנהג אחרת .....סומכת עלייך , והעיקר: תהנו ,תבלו ותשמחו ב י ח ד עם כל המשפחה. איזה כיףףףףף.

שבת שלום ומבורך.

נשיבוקים חמים.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
08/04/2011 06:02

dany
dany
מתוקה שלי
את אשה חזקה מאד מאד
את יודעת את כוחך
את מבינה את ההשפעות הפועלות כאן
אז תנשמי עמוק
תשנני לעצמך כל הזמן מנטרה.......... והתחילי אותה כבר מעכשיו.......... אין לו השפעה עלי.............
תחזקי את עצמך מבפנים מהמקום החזק שיודע את ערכך...............
פשוט מכירה מאד מאד את המקום הזה......... על כך אכתוב לך בפרטי.
המון הצלחה
נשיבוקים
ויודעת שאת יכולה
0 קישור קבוע (Permalink)
08/04/2011 05:02

אקורדיאון
אקורדיאון
לביאה יקירתי אל תתני לשום דבר וגם לא לבני משפחה להוריד לך את מצב הרוח המוטיבציה והבטחון העצמי.
הגיעי להחלטה עם עצמך שאת פשוט לא מגיעה לשם שהרי הכל עניין של בחירה.

מאחלת לך אירוח קל ושליטהההה.

סוף שבוע רגוע.

האמיי לי החזרת חוב כזה קטן??קטן עלייך.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/04/2011 02:57

לביאה
לביאה
אתחיל מהסוף - עליתי 2 ק"ג ובכנות - יצאתי בזול...
רק אתמול היה לי יום מצוחצח מבחינת הדיאטה. כל השבוע הייתי למעשה בהפסקת אוכל...
לאחר השקילה, התלבשתי בבגדי ספורט, יצאתי לצעידה שלי וחזרתי אופטימית במיוחד.
אני מתחייבת כאן ועכשיו - להחזיר את החוב הזה ה-ש-ב-ו-ע, בעיקר בגלל העובדה שמגיעים אלינו עוד אורחים לשבועיים של פסח ואני חייבת, פשוט חייבת שיהיה לי איזה עוגן להיאחז בו, להרגיש את ההצלחה האישית ואת זה שאני שווה ויכולה. כי האירוח הזה הולך להיות מאוד לא קל בלשון המעטה. אני מארחת את גיסי וגיסתי עם ילדיהם ואני מאוד אוהבת לארח. רק מה? הגיס שלי ואני בכלל בכלל (ואני עדינה בניסוח) לא משדרים על אותו גל. הוא בן אדם מבורך, מוכשר, חכם, שפע של דברים חיוביים ניתן לומר עליו. רק שיש בינינו הבדלי גישה בכל מיני תחומים. אז כל עוד היינו נפגשים מדי פעם בסופי שבוע, ביחד עם הסבא והסבתא, זה היה כיף, מדוד ומתון. הפעם הוא מגיע אליי הביתה, לשבועיים ואני מתה מפחד. כי בנוכחותו רגשי הנחיתות שלי עולים וצפים. אני יודעת שזו טעות לומר ש:"יש בו משהו שמקטין אותי" כי בעצם אם אני לא מאפשרת, אז אף אחד לא יכול להקטין אותי אבל כמו שמירי היקרה אמרה פעם: לפעמים העוצמה הפנימית והמוטיבציה הפנימית נחלשת.
אז סליחה על החפרנות העמוקה (זה תמיד ככה לפני מחזור...smile )אבל אם אני חוזרת להתחלה - שמירה אדוקה על הדיאטה והחזרת חובות מתחברת לי לעוצמה הפנימית. אני אחזיר את החוב הזה כי אני רוצה להחזיר לעצמי את התחושה הזו של ההצלחה. תחושה שאני יכולה ועושה ואז גם כל שאר איכויותיי מקבלות ביטוי. אז אני לא מרגישה מוקטנת. וככל שאני קטנה במשקל, אני גדולה בנשמה.

אז אחרי כזה פוסט, ההתחייבות לשבוע מצוחצח כפולה ומכופלת
שבת שלום לחברות האהובות
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיווח שקילה הוא רק התירוץ לכתיבה עכשיו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!