|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/04/2011 16:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
מצטרפת לכל מילה שכתבת חיה. גם אני שואבת את הכוחות ממירי, מההרצאות, מהיכולת הכל כלך יפה שלה להעביר לנו את המסר בפשטות ובבהירות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 08:23
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חיה'לה כתב:
מקפיצה למעלה כי סתם חשוב לי מאוד לפרגן למירי... אני גם חושבת שהבשלות היא חלק נכבד מעניין הדיאטה... להתראות, חיה אכן מכאן מתחיל התהליך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 07:58
 חיה'לה Posts: 885
|
מקפיצה למעלה כי סתם חשוב לי מאוד לפרגן למירי... אני גם חושבת שהבשלות היא חלק נכבד מעניין הדיאטה... להתראות, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 05:53
 dany Posts: 19819
|
חיוש גם קיצרת וגם אמרת הכל שב ת שלום שקט ושלווה חיבוקי חיה'לה כתב:
בס"ד
מירי היקרה מאוד,
אני מקצרת הפעם מפני שאני מותשת מעייפות, אך פתור בלא כלום אי אפשר!
ראשית, בזכות הההרצאה של השבוע שעבר הצלחתי לעבור את השבוע העמוס והמתיש שהיה לי בשלום. עם כל האירועים והיציאות במשך שישה ערבים רצופים, הצלחתי לשמור על אכילה שפויה, ולדעתי אני על המקום, או שאפילו הצלחי לרדת... את זאת אדע רק מחר לאחר השקילה.
עם זאת, הערב הבנתי פתאום שאכן מדובר בבשלות: היכולת שלי להיות במודעות מלאה בשבוע כזה, היכולת להתגבר על ייצרי אתמול בלילה וברגע האחרון לקנות שעועית ירוקה ולבשל אותה במקום שוקולד (זוכרים?? ראו מכתב קודם), וגם הערב - היכולת ליסוע לקניון מלחה אחרי שהאזנתי להרצאה ולא להתפתות... - הרי כל אלו הם בפירוש בשלות וצמיחה אישית!!
ובכן, היום ביקרתי בפעם הראשונה בסניף המחודש של 'מגה' שפתחו בקניון מלחה. אין מילים!! אין בעולם דברים כאלה!! בארמת שלא!! בתוך הסניף עצמו - מזללות, מעדניות, אוכל מוכן, דוכנים של עוגות ומרציפנים ועוד ועוד ועוד, פשוט חגיגה אמתית... ואיפה אני? מסיירת כמו תיירת, וממשיכה הלאה היישר למדפי חומרי הניקוי, כדי להצטייד לקראת הניקיון לפסח בשבוע הבא... ומהיכן הכוחות? ובכן - החכמה היא לצאת לשם אחרי ההרצאה של מירי, ומשם הכוחות והעצמה!!!
ובזה כוחך מירי - במילים פשוטות, בענייני חולין, בדוגמאות מהחיים - את כל אלו את מצליחה לשזור בהרצאה, ואמצעותם לתת לנו כלים להעצמה, לצמיחה ולבשלות אמתית!!
אין לי מילים כדי להודות!!!
שיהיה שבוע נפלא לכולנו!!
שלך, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 00:22
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד
מירי היקרה מאוד,
אני מקצרת הפעם מפני שאני מותשת מעייפות, אך פתור בלא כלום אי אפשר!
ראשית, בזכות הההרצאה של השבוע שעבר הצלחתי לעבור את השבוע העמוס והמתיש שהיה לי בשלום. עם כל האירועים והיציאות במשך שישה ערבים רצופים, הצלחתי לשמור על אכילה שפויה, ולדעתי אני על המקום, או שאפילו הצלחי לרדת... את זאת אדע רק מחר לאחר השקילה.
עם זאת, הערב הבנתי פתאום שאכן מדובר בבשלות: היכולת שלי להיות במודעות מלאה בשבוע כזה, היכולת להתגבר על ייצרי אתמול בלילה וברגע האחרון לקנות שעועית ירוקה ולבשל אותה במקום שוקולד (זוכרים?? ראו מכתב קודם), וגם הערב - היכולת ליסוע לקניון מלחה אחרי שהאזנתי להרצאה ולא להתפתות... - הרי כל אלו הם בפירוש בשלות וצמיחה אישית!!
ובכן, היום ביקרתי בפעם הראשונה בסניף המחודש של 'מגה' שפתחו בקניון מלחה. אין מילים!! אין בעולם דברים כאלה!! בארמת שלא!! בתוך הסניף עצמו - מזללות, מעדניות, אוכל מוכן, דוכנים של עוגות ומרציפנים ועוד ועוד ועוד, פשוט חגיגה אמתית... ואיפה אני? מסיירת כמו תיירת, וממשיכה הלאה היישר למדפי חומרי הניקוי, כדי להצטייד לקראת הניקיון לפסח בשבוע הבא... ומהיכן הכוחות? ובכן - החכמה היא לצאת לשם אחרי ההרצאה של מירי, ומשם הכוחות והעצמה!!!
ובזה כוחך מירי - במילים פשוטות, בענייני חולין, בדוגמאות מהחיים - את כל אלו את מצליחה לשזור בהרצאה, ואמצעותם לתת לנו כלים להעצמה, לצמיחה ולבשלות אמתית!!
אין לי מילים כדי להודות!!!
שיהיה שבוע נפלא לכולנו!!
שלך, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|