08/04/2011 06:06
 dany Posts: 19819
|
יולי חמודה זה קורה לכולנו......... שאם לא כן המשפט הידוע והמוכר......... היינו נעלמות מרוב רזון.חחחחחחחחחחחח אז מה שהיה היה לקום מהנפילה בגאון, להתחיל מחדש במלוא המרץ.......... לא מאמינה שקיזוזים עושים עבודה טובה אלא מכניסים אותנו ללופ........ ותאמיני לי יש לי נסיון של עשרות שנים בדיאטה......... אז לא תיהיה ירידה השבוע....... מה קרה? אין עוד שבוע? תאכלי נכון, ירקות חלבונים אם אפשר דגים הרי זה משובח, 600 קלוריות של פחמימה עד חמש......... מים לרוויה....... פעילות גופנית עם את בקטע. אווירה אופטימית והכל יהיה בסדר. נשיבוקים ושבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 05:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יולי ,עבר נגמר וחוזרים למסלול ,האמיני לי אפילו אין צורך בקיזוז,להמשיך כרגיל ,רצוי לרשום והיה כלא היה.
בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 02:42
 לביאה Posts: 402
|
יולי יקרה אני כותבת לך עכשיו, שעה לאחר שנשקלתי את השקילה היומית שלי וראיתי שעליתי 2 ק"ג (!) כתוצאה מהפסקת אוכל ארוכה במיוחד השבוע. בימים אחרים הייתי מתפוצצת והולכת וזוללת עוד. היום לא! צעדתי שעה, שתיתי מיים ואני מתחילה את היום כמו אלופה. ואני בהחלט מתכוונת להחזיר את החוב הזה השבוע. בחיים יש עליות וירידות ואת גיבורה בעצם ההתמודדות שלך והכתיבה והשיתוף והעשייה. ליפול זה אנושי אני מזמינה אותך להצטרף אליי לשבוע אדוק במיוחד מבחינת הדיאטה שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 01:51
 חיה'לה Posts: 885
|
לא נורא!! העיקר שנהנת!!! תקזזי מחר ויהיה בסדר... וחוץ מזה, לי הכתיבה בפורום עוזרת מאוד לשלוט בעצמי ומחזקת אותי, אז זו גם עצה טובה - פשוט להישאר מחוברת לפורום כדי להתחזק ולשאוב כוחות. בהצלחה גיבורה שלי (בלי מרכאות), חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2011 01:25
 יולי Posts: 754
|
היי, הוספתי חטא על פשע עם חצי כוס יין לבן, מחר קיזוז. לא יודעת למה פתאום "התפרעתי" היום עם 500 קלוריות מיותרות (מעבר ל600 הרגילות של הפחמימה עד 5) זה אפילו לא אכילה רגשית של ממש (אולי קצת מתח, אבל לא משהו חריג, פשוט יצא ככה) אבל זה חייב להפסיק וזה אפילו לא היה בולמוס מתוכנן או משהו כזה. אפילו לא הייתי קוראת לזה בולמוס. כי שיש בולמוס אז כל היום "תוקעים" אוכל וזה לא מה שהיה...בדיאטה כמו בדיאטה, צעד קדימה, שניים אחורה סקובידו (אבל אני לא רוצה להיות בידו בידובה דבה..) אשמח לעידוד... כי שבועיים שמרתי על סטטוס קוו בלי עליות ואני לפחות רוצה לשמור על זה בלי עליות.... כן, אני יודעתש500 קלוריות זה לא סוף העולם ועם קיזוז מחר זה ייתקזז ושצריך לשמור גם בשישבת ובלי לחץ כי זה קורה לכולם והעיקר שאני פה ועוד. אבל בכל זאת אשמח לאי אילו תגובות, גם אם אני נשמעת מעצבנת או סתם לא רצינית, כי אם לא הייתי רצינית לא הייתי כותבת כאן. אני מאמינה שאפשר לכתוב כאן לא רק שהכל ורוד, אלא גם..שלא כ"כ. כמו שכתבתי עידוד ושאר ירקות. אם בירקות עסקינן, מחר אוכל סלט אולי גם חסה( יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 23:04
 יולי Posts: 754
|
היי חברה,
הייתי בארומה והפעם נפלתי על שקשוקה (לא כמו בבית) העניין שאכלתי עם לחם "קל" שסה"כ זה 360 קלוריות (כל פרוסת קל זה 120 קלוריות, אבוי לבושה.....שלי, הכוונה) ונהניתי, אם כי בבית יותר טעים...וזה היה בשמונהה וחצי בערב.. נראה לי שמחר אקזז קיזוז פחמימה (5 סנדוויצים) ויירד לי ארומה מהמצפון....(הוא מלא רגשות אשמה.. טוב, נו רק קצת..) העניין הוא שאני לא רוצה להשמין בגלל זה...חבל לי. במיוחד לא לפני החג. טוב, אז זה מה שהיה לי להגיד. אשמח לעידוד, עצות ושאר ירקות, שלכם, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|