הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המשך מעשה בטבעת-יש אנשים כאלה?!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/04/2011 18:14

אקורדיאון
אקורדיאון
אלמוג זדה כתב:
אוי.. לא קראתי את ההודעה הקודמת על הטבעת ואני קצת עייפה אז חשבתי שאת מדברת על טבעת להרזיה.. חח אל תתייחסי לאנשים האלה, לפעמים הם באמת לא רוצים לפגוע והם פשוט חסרי טאקט. גם אנחנו וגם את בטוחים שלא תעלי במשקל בכל אופן, אז תעשי איגנור (: סופ"ש קל ודיאטתי!

תודה יקירה ,אכן זה באמת הצחיק אותי והתאפקתי שלא לתת לה את הכתובת ואז גם היא תקטין טבעות.
אלמוגי איך את מרגישה?

נתראה ביום שני.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/04/2011 16:06

אלמוג זדה
אלמוג זדה
אוי.. לא קראתי את ההודעה הקודמת על הטבעת ואני קצת עייפה אז חשבתי שאת מדברת על טבעת להרזיה.. חח אל תתייחסי לאנשים האלה, לפעמים הם באמת לא רוצים לפגוע והם פשוט חסרי טאקט. גם אנחנו וגם את בטוחים שלא תעלי במשקל בכל אופן, אז תעשי איגנור (: סופ"ש קל ודיאטתי!
0 קישור קבוע (Permalink)
07/04/2011 15:55

אשירה
אשירה
טבעת זו היא לא סתם טבעת, יש לה שליחות!!!

היא זו שתחזיק אותך בשמירה,

והמוכרת, תעברי מידי פעם להגיד לה היי וביי....

מקסימום אם את רוצה את יכולה להגיד לה "אם אני יכולה כל אחד יכול",

תהני מהטבעת,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/04/2011 15:21

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:
באמת קטע...ואכן השתמשי בטבעת כהבטחה לעצמך שזו תתאים למידתך הנוכחית ל-ת-מ-י-ד !!

אני החזקתי פעם במכנס ג'ינס משגע שקניתי בניו יורק ולא הסכמתי להגיע למצב שלא אכנס אליו..טוב - מאחלת לך להתמיד - אצלי הג'ינס החזיקו כ- 15 שנים

וכך היה גם המשקל (המשקל אפילו ניצח את המכנסיים ב- 5 שנים) רק בכמה שנים האחרונות טיפסתי מעבר למשקל הנמוך שהחזקתי בו...

חחחח אפילה אני שומרת את כל הבגדים הרזים וכיום מעלה מהארכיון וכל אחד שואל חדש??.איזה תענוג זה.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/04/2011 15:19

EFF
EFF
באמת קטע...ואכן השתמשי בטבעת כהבטחה לעצמך שזו תתאים למידתך הנוכחית ל-ת-מ-י-ד !!

אני החזקתי פעם במכנס ג'ינס משגע שקניתי בניו יורק ולא הסכמתי להגיע למצב שלא אכנס אליו..טוב - מאחלת לך להתמיד - אצלי הג'ינס החזיקו כ- 15 שנים

וכך היה גם המשקל (המשקל אפילו ניצח את המכנסיים ב- 5 שנים) רק בכמה שנים האחרונות טיפסתי מעבר למשקל הנמוך שהחזקתי בו...
0 קישור קבוע (Permalink)
07/04/2011 15:13

אקורדיאון
אקורדיאון
לא מזמן סיפרתי לכן על הטבעת שבגלל הירידה בשמקל היה צורך להקטינה ובגלל הייחודיות שלה היה צורך בפתרון יצירתי.
היא נשלחה אחר כבוד למעצב המקורי שלה באיטליה ולאחר כשלושה חודשים להזכירכם התקשרה אלי המוכרת מהחנות שם נרכשה

וסיפרה לי שקייוותה שכשתיצור עימי קשר אומר לה ששמנתי אין צורך בתיקון.

ובכן השבוע התקשרה אלי החמודה השמנמודה והודיעה המבצע עבר בהצלחה בואי לקבל את הטבעת ואני רוצה רק ליידע אותך

שאם תשמיני לא תהה בעיה להגדילה.....מה אומר לכן פשוט פרצתי בצחוק כי לא נותרו מילים על "הפירגון של השמנמודה או ליתר דיוק

ויתרתי על מה שרציתי לומר לה. הטבעת אצלי קטנה ותואמת וכך תשאר מידתה לתמידדדדד.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המשך מעשה בטבעת-יש אנשים כאלה?!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!