07/04/2011 07:50
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקירתי! שיהיו לכם תמיד ימים שמחים ומרגשים. מגיע לכם!
אוהבת המון
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 06:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
מזל טוב לנישואי אחייניתך. איזה כייף שיש ארועים משמחים (ורק שיהיו הרבה כאלה בחיינו). אני ממשיכה איתך קדימה בכל הכוח ומתקרבת להשגת היעד שהצבתי לעצמי עד לערב פסח. אני לא עוצרת וממשיכה ומשתדלת להוריד כמה שיותר לפני הפסח כדי להגיע יפה ואוהבת יותר (את עצמי) לחג הזה. תודה על הכל מירי, החיבוק והמילים החמות מהמפגש של אמש נותנות כוח להמשיך הלאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 05:57
 dany Posts: 19819
|
מירוש היה לך יום נפלא ומרגש ומאחלת לך כאלו ימים שמחים ומאושרים עד אין קץ. המון מזל טוב למשפחה תמיד בשורות טובות ושמחות אמן. כבר הולכת לשים את המקס להקלטה ליום ראשון למרות שבד"כ אני רואה את התכניות של שירה פליקס המקסימה. מחכה כבר לפגישה הבאה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 04:55
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מירוש שרק יהיו עוד ועוד חוויות מרגשות מכל סוג. אכן יש לנו בית חם ותומך ללא תנאי ועל כך מגיעה לך תודה גדולה!!!
אוהבת מאוד,נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 00:59
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חברים יקרים זה התחיל בבוקר שידעתי שהולך להיות יום מרגש. קודם כל ביקרו אותנו בחוג בוקר חברות מהחוגים באינטרנט, וזה היה כף גדול, האנשים המדהימים בחוגים שלי היו בשוק מהמפגש של אנשי האינטרנט החם התומך והמפרגן. האמת,זה לא מובן מאיליו...... בערב הייתי בחוג ברמת גן ונינה ריגשה אותי מאד שהיא הפכה לסבתא בפעם הראשונה, מזל טוב ואפילו היגיעה להישקל, והכי מרגש היה לי הערב המפגש המשפחתי בחתונה של אחי הצעיר ממני. עוד לא עברה שנה ממותה של אמי האהובה וחגגנו לביתו הבכורה של אחי יום נישואין, היה שמח מלא בצעירים, אוגכל משובח, לא נגעתי בפחמימות אבל לא ויתרתי על המתוקים......ורקתי בלי הפסקה שעתיים רצוף....... מחר מתחיל יום חדש סוף שבוע אני הולכת להתראיין במקצוענים, לתוכנית על פסח, שתשודר ביום ראשון הבא..... אז חברים יקרים בואו ניתן זינוק ביחד לקראת החג ונרד לפחות עוד קילו שניים...... לילה טוב וסליחה שלא הגבתי אישית לכל אחד קראתי הכל..... תודה על הפירגון אוהבת אתכם מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|