07/04/2011 00:13
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי! לקחת על עצמך א ת ג ר מחייב. סומכת עלייך מאד.
בהצלחההההההההההההההההה רבהההההההההההההההה יקירתי.
ליה טוב.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 21:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושה אין כמוך , התחייבות דו צדדית שיצרת ,אין ספק שתעבוד עבור שני הצדדים. בהצלחה גדולה לשניכם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 20:12
 dany Posts: 19819
|
וכמובן חשוב ביותר המון הצלחה לילד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 20:11
 dany Posts: 19819
|
נחושתי לקחת על עצמך אתגר אמיתי. שאפו בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 19:39
 בלונדה.... Posts: 3603
|
נחושה יקרה, התחייבות לילד זו לא סתם התחייבות! סומכת עלייך שאת תעשי את כל המאמצים לקיים את הבטחתך... בהצלחהההההה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 18:35
 נחושה Posts: 6982
|
היי פורום משובח ואהוב, רוצה לשתף אתכם בסיפור קטנטן עם מוסר השכל גדול:
בני הבכור תלמיד נהדר, יש לו משמעת לימודים, יש לו אהבה ללימודים למרות שהוא נהנה מאוד מחופש או ביטול שיעור אממההההההה, ציונים נהדרים למעט מתמטיקה בהקבצה א' שהתחיל מצויין וכנראה הקושי הראשון הזין נבואה שמגשימה את עצמה...וכך הגענו לממוצע נמוך במקצוע זה. הוא לא נכשל, הוא גם השקיע והשתדל אבל כל השנה אמרתי לו שזה לא בושה גם לתמיד מצטיין לקבל עזרה כשיש קושי, לפעמים צריך מישהו שיראה את התמונה ויחזיר את החלקים המפוזרים לפזל. הרי מה זה מתמטיקה-משחק נהדר שברגע שמכירים את הכללים ישנו אתגר גדול ולפעמים נעלמים או פרבולות...אבל בסוף שהכול מסתדר, ממש קל. בני בכורי נרשם השבוע להנדסת תוכנה (אבל לא במצטיינים) והתחייב למרכזת המגמה שהוא עושה הכול כולל עזרה כדי להעלות את הממוצע הכל כך בולט בחריגותו מול שאר הציונים. ברגע שהודיעה לו שהוא התקבל אורו עיניו והוא חיבק אותי. אמרתי לו כדי לעודד אותו, בוא נתמודד מול הקושי שלנו ביחד: אתה תעשה הכול, עוד תרגיל ועוד עזרה ולשבת עם חבר ומורה פרטית וכל מה שצריך כדי לראות תוצאות גבוהות יותר אני מתחייבת לעשות הכול כולל כתיבה, התאפקות,תכנון ארוחות,רישום, הקפדה על שתיה, הורדת קפה ומתוקים כדי שתראה תוצאות מוחשיות לירידה. לי יהיה בן מצטיין ולך תהיה אמא הורסת עשינו תקיעת כף והתחבקנו. אני חייבת להודות שמעולם לא היתה לי כזאת מוטיבציה אני מוכרחה להגיד לכם שאין כמו דוגמא אישית כשמבקשים משהו מילד, לא משנה מה... אני חייבת לשתף אתכם שאני שומעת את הצפירה,שאני הולכת לישון רגועה ובחיוך וכעת משתפת אתכם, אז התחייבתי...ואני מתכוונת לגמרי לעמוד בהבטחה ולהיות חתיכה הורסת זה היה המבוא ומבטיחה לעדכן על ההתחייבות גם בהמשך!
נחושה edited by נחושה on 4/6/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|