10/04/2011 05:48
 dany Posts: 19819
|
היה כייף לראות אותך נשיבוקים בצקיסטית בגמילה כתב:
הגעתי במקרה ביום רביעי כי פספסתי את יום שני היה מרגש ביותר, כנראה שבאמת אין דבר כזה "מקרה" חג שמח לכולן ובשליטה, חגית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2011 04:50
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בצקיסטית בגמילה כתב:
הגעתי במקרה ביום רביעי כי פספסתי את יום שני היה מרגש ביותר, כנראה שבאמת אין דבר כזה "מקרה" חג שמח לכולן ובשליטה, חגית אכן כנראה שאין מקריות. מקווה לראותך שוב מחר וכמובן שבוע נהדר לך הכולל שליטההה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2011 22:31
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
הגעתי במקרה ביום רביעי כי פספסתי את יום שני היה מרגש ביותר, כנראה שבאמת אין דבר כזה "מקרה" חג שמח לכולן ובשליטה, חגית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 16:09
 אשירה Posts: 4292
|
רבקה כתב:
חברותי היקרות איזה כייף, איזה הנאה, היה לפגוש את כולכן גם כאן מתאים המשפט שלנו זר לא יבין זאת אבל אנחנו מבינות מאוד כשאנחנו רואות את כל האהדה והאהבה הממלאים את ליבנו ברגעי אושר של חיבוק ענק אחת אחת מדהימה ביופיה הפנימי והחיצוני שיהיה לכולנו טוב בנשמה ורק בשורות טובות אוהבת
תודה לך, אשה יקרה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 15:03
|
רבקה כתב:
חברותי היקרות איזה כייף, איזה הנאה, היה לפגוש את כולכן גם כאן מתאים המשפט שלנו זר לא יבין זאת אבל אנחנו מבינות מאוד כשאנחנו רואות את כל האהדה והאהבה הממלאים את ליבנו ברגעי אושר של חיבוק ענק אחת אחת מדהימה ביופיה הפנימי והחיצוני שיהיה לכולנו טוב בנשמה ורק בשורות טובות אוהבת אכן כל מילה אמת לאמיתה.תודה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 14:43
 רבקה Posts: 8411
|
חברותי היקרות איזה כייף, איזה הנאה, היה לפגוש את כולכן גם כאן מתאים המשפט שלנו זר לא יבין זאת אבל אנחנו מבינות מאוד כשאנחנו רואות את כל האהדה והאהבה הממלאים את ליבנו ברגעי אושר של חיבוק ענק אחת אחת מדהימה ביופיה הפנימי והחיצוני שיהיה לכולנו טוב בנשמה ורק בשורות טובות אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 11:15
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה תודה!!!! dany כתב:
גם לך יקירה ושקילה מוצלחת♥♥ שאפתנית כתב: שיהיה לכן סוף שבוע נהדר חברות יקרות!!!!! 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 08:59
|
גם לך יקירה ושקילה מוצלחת♥♥ שאפתנית כתב:
שיהיה לכן סוף שבוע נהדר חברות יקרות!!!!! 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 06:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
שיהיה לכן סוף שבוע נהדר חברות יקרות!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 06:05
|
נשיבוקים קרולין כתב:
מצטרפת בחום אליך אקו יקירתי! היה לנו מיפגש מרגש, משמח ומחמם את הלב. כיף גדול לראות את האישיות מאחורי הכתיבה הנפלאה כאן בפורום. אז ככה: אקו, דני, רבקה, אשירה, טרי, מייקי וכמובן אפי שלנו , היה לי כיףףףף גדול לראותכן לחבק ולנשק ...אתן נשים נ פ ל א ו ת. שנמשיך כך יחדיו תמיד בבריאות, שמחה בלב, נתינה, פירגון חום ואהבה. אמן. אוהבת המון לילה טובבבבבבבבבבבבבב שלכן, קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 06:05
|
טלי היא חוד החנית שלנו........... EFF כתב:
אקו יקרה, המשפט "יפהפית הכוכבים על הר הכרמל" שאנחנו כלכך אוהבים לשמוע מפיה של מירי מוענק לך עם המון חיבוקים ונשיקות... שמחתי..שמחתי...שמחתי...לפגוש את כולכן - חבורה איכותית מאין כמוה...♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 06:04
|
אמן ואמן קרולין כתב:
מצטרפת בחום אליך אקו יקירתי! היה לנו מיפגש מרגש, משמח ומחמם את הלב. כיף גדול לראות את האישיות מאחורי הכתיבה הנפלאה כאן בפורום. אז ככה: אקו, דני, רבקה, אשירה, טרי, מייקי וכמובן אפי שלנו , היה לי כיףףףף גדול לראותכן לחבק ולנשק ...אתן נשים נ פ ל א ו ת. שנמשיך כך יחדיו תמיד בבריאות, שמחה בלב, נתינה, פירגון חום ואהבה. אמן. אוהבת המון לילה טובבבבבבבבבבבבבב שלכן, קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 05:09
|
אשירה כתב:
אקו יקרה,, אכן אין, אין כזו תמיכה, כזה פירגון, כמו כאן, תודה על המילים החמות, בכעף גדול.את באה ביום שני.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 05:09
|
קרולין כתב:
מצטרפת בחום אליך אקו יקירתי! היה לנו מיפגש מרגש, משמח ומחמם את הלב. כיף גדול לראות את האישיות מאחורי הכתיבה הנפלאה כאן בפורום. אז ככה: אקו, דני, רבקה, אשירה, טרי, מייקי וכמובן אפי שלנו , היה לי כיףףףף גדול לראותכן לחבק ולנשק ...אתן נשים נ פ ל א ו ת. שנמשיך כך יחדיו תמיד בבריאות, שמחה בלב, נתינה, פירגון חום ואהבה. אמן. אוהבת המון לילה טובבבבבבבבבבבבבב שלכן, קרולין.  אמן ואמן,רק שנמשיך כך כולנו יחד בבריאות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/04/2011 05:08
|
EFF כתב:
אקו יקרה, המשפט "יפהפית הכוכבים על הר הכרמל" שאנחנו כלכך אוהבים לשמוע מפיה של מירי מוענק לך עם המון חיבוקים ונשיקות... שמחתי..שמחתי...שמחתי...לפגוש את כולכן - חבורה איכותית מאין כמוה...♥♥♥ אפוש יקרה שלי תודה רבה על המחמאה וכשאני יודעת שהיא באה באמת מתוך אהבה ופירגון היא כמובן שווה שבעתיים. אוהבת אותך מאוד אישה יקרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 23:52
 קרולין Posts: 6651
|
מצטרפת בחום אליך אקו יקירתי! היה לנו מיפגש מרגש, משמח ומחמם את הלב.
כיף גדול לראות את האישיות מאחורי הכתיבה הנפלאה כאן בפורום.
אז ככה: אקו, דני, רבקה, אשירה, טרי, מייקי וכמובן אפי שלנו , היה לי כיףףףף גדול לראותכן לחבק ולנשק ...אתן נשים נ פ ל א ו ת.
שנמשיך כך יחדיו תמיד בבריאות, שמחה בלב, נתינה, פירגון חום ואהבה. אמן.
אוהבת המון לילה טובבבבבבבבבבבבבב
שלכן,
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 22:40
 EFF Posts: 6417
|
אקו יקרה, המשפט "יפהפית הכוכבים על הר הכרמל" שאנחנו כלכך אוהבים לשמוע מפיה של מירי מוענק לך עם המון חיבוקים ונשיקות... שמחתי..שמחתי...שמחתי...לפגוש את כולכן - חבורה איכותית מאין כמוה...♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 22:36
 אשירה Posts: 4292
|
אקו יקרה,, אכן אין, אין כזו תמיכה, כזה פירגון, כמו כאן, תודה על המילים החמות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 21:32
|
dany כתב:
נשיבוקים בחזרה וכפי שאת כותבת זה לא מובן מאליו כל האהבה שמורעפת בפורום ובאה לידי ביטוי בפגישה. תודה לכן שאתן מקבלות כל כך יפה אורחים מבחוץ. אהבתי כל רגע וכפי שאני אומרת אם הייתי גרה באזור תל אביב לא הייתי מפסידה שום מפגש עם עליה או עם ירידה. עצם המפגש זו כבר חוויה בשם עצמה. ברור לחלוטין,כל אלה שגרות באזור ויכולות להגיע לאחת ההרצאות ,אין מחיר. איזה אורחות מבחוץ? כולן מבפנים משפחה אחת גדולה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 17:48
|
נשיבוקים בחזרה וכפי שאת כותבת זה לא מובן מאליו כל האהבה שמורעפת בפורום ובאה לידי ביטוי בפגישה. תודה לכן שאתן מקבלות כל כך יפה אורחים מבחוץ. אהבתי כל רגע וכפי שאני אומרת אם הייתי גרה באזור תל אביב לא הייתי מפסידה שום מפגש עם עליה או עם ירידה. עצם המפגש זו כבר חוויה בשם עצמה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|