05/04/2011 19:52
 רבקה Posts: 8411
|
חיה'לה מקווה שאת כבר חזרה בשליטה העיקר שנהנית שמחת רקדת ומאחלת לך מכל הלב בקרוב בשמחתך בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 15:21
 קרולין Posts: 6651
|
חיה יקרה! פיתויים זה חלש בלתי נפרד מהתהליך....
פעם נעמוד בהם ופעם לא....אחרת היינו נעלמים מרוב רזון נכון?!!!
איתך לאורך התהליך........בהצלחה רבה בהמשך.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 15:10
 שאפתנית Posts: 8392
|
קרה מה שקרה, זה היה אתמול והיום פתחת יום חדש אז בהצלחה ולא לחשוב על זה יותר מידי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 11:51
 dany Posts: 19819
|
העיקר שאת כאן עם ראש מורם!!!!!!!! באמת רק בבשורות טובות ובשמחות....... ואמן אצלך בקרוב קרוב. חיבוקי חזק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 11:04
 כרובית Posts: 261
|
היי חיהל'ה! אם החטאים האלו לא היו...איפה היינו כולנו. מה שחשוב הוא לחזור לשגרת הדיאטה, אני למדתי שלא קורה כלום אם הורסים יום אחר...כל עוד את חוזרת מהר לדיאטה. היום תשמרי טוב בלי הנחות. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 10:42
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד
בוקר נפלא וחודש טוב ומבורך,
אתמול חזרתי מאוחר בלילה, מאושרת ושמחה, מחתונה של חברה שמבוגרת ממני בכמה שנים - לא צעירה... זו הייתה חתונה מרגשת, משמחת ומיוחדת במינה, ומתברר שלאושר ולחיבור הזוגי בין שני אנשים אין גיל, ובכל גיל אפשר למצוא את האושר הנפלא של זוגיות טובה.
לשמחתי, על אף השמחה העצומה, האוכל היה רגיל למדיי, ולכן גם לא היו פיתויים. הייתי לבושה בבגדים מקסימים, לטעמי, ונראיתי... (תשאלו חרים, סתם מביך לכתוב על עצמי).
ובכל זאת, כאשר הגיע דוכן המתוקים בסוף הערב, שוב נפלתי... בדיעבר, אלו היו קינוחים רגילים למדיי, ובאמת לא היה שווה לחטוא, ובכל זאת - אי אפשר להאמין עד כמה הספקתי... וכמובן שטעמתי מהכול!!
אז זהו, ממש מצער, כי באמת התחלתי לרזות ואני שמורת, אך כבר מהבוקר אני בקיזוז, ומקווה לא להתפתות הערב בשבע ברכות, ולא 'ליפול' בגלל שטויות!!
זהו, בסה"כ אני מקבלת את הזלילה אתמול בהשלמה, מפני שאם אהיה מבואסת - ממילא זה לא יעזור...
מקווה להיות הערב בשליטה מלאה!!
והעיקר - חודש טוב לכולנו והרבה שמחה, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|