|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/04/2011 10:58
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דפי כתב:
אקו נהניתי לקרוא את הפוסט שלך. שמחה שנהנית וברוך שובך. דפי edited by דפי on 4/5/2011 תודה רבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 10:50
 דפי Posts: 1126
|
אקו נהניתי לקרוא את הפוסט שלך. שמחה שנהנית וברוך שובך. דפי edited by דפי on 4/5/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 10:26
|
נחושה כתב:
אקו יקרה, נהנית, קנית, התאווררת, היה שווה. יכולה להצטרף לדבריה של מירי שעדיף לסחוב עשרים ק"ג במזוודה ולא 20 ק"ג מיותרים עלייך. אין מחיר להרגשה להיכנס לתוך בגד מדהים מבלי להכניס את הבטן או להתאכזב שאין במידה שלך. יופי שחזרת ושיתפת אותנו, יום נפלא נחושה  אכן אכן כל כך אמיתי . תודה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 10:13
 נחושה Posts: 6982
|
אקו יקרה, נהנית, קנית, התאווררת, היה שווה. יכולה להצטרף לדבריה של מירי שעדיף לסחוב עשרים ק"ג במזוודה ולא 20 ק"ג מיותרים עלייך. אין מחיר להרגשה להיכנס לתוך בגד מדהים מבלי להכניס את הבטן או להתאכזב שאין במידה שלך. יופי שחזרת ושיתפת אותנו, יום נפלא נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 10:07
|
ראשית אפתח בהמון תודה לכולם על הפירגון,החום והאהבה להם זכי,הוא שכתבתי ,בהחלט לא מובן מאליו. ובכן אם חשבתי שזו תקופה שקטה לנסוע ,לפני פסח כולם עסוקים ,טעות גדולה.עם ישראל חוגג ובגדול.
שדה התעופה בשעה שלוש לפנות בוקר היה מפוצץ ברמות שלא ראיתי הרבה זמן.
הטיסה היתה נהדרת במיוחד למרות שכבר חוויתי את החוויה הזו לא אחת אני מתרגשת בכל פעם מחדש ומדוע.
חברתי הטובה שאיתה אני נוהגת לטוס היא אם לטייסת-קפטן באל על,האחת והיחידה,ילדה שאני מכירה מגיל 12
שכששאלו אותה את השאלה מה את רוצה להיות שתגדלי אמרה טייסת וכולם צחקו אך היא מסתבר היתה רצינית.
בקיצור נודע לצוות שהאמא על הטיסה ולא באמצעות... ומה אומר לכם רק היה צריך שטיח אדום וכמובן נקראנו לתא הטייס שהבטיח
"לטפל" בטייסת שלא דואגת ליידע.וכפי שאמרתי כבר טסתי איתה בתא הטייס מספר פעמים ועם אחרים ובכל פעם אוחזת בי התרגשות
מחודשת.
הגענו לאמסטרדם ,מעונן קריר ונעים,המלון מוצלח ומרכזי ביותר ,קבלנו חדר ויצאנו ,מאותו רגע חמישה ימים לא הפסקנו ללכת,לראות
לבלות לקנות וגם לאכול.
אומר את האמת ,בהחלטה! נהנתי מהמאכלים המקומיים ולא אפרט רק אומר ממטוגנים,מלוחים,מתוקים ,אבל בדרך כלל בחלוקת מנות חצי
חצי עם חברתי.
הכיף האמיתי היה הקניות הקלות ,המידה ,מונח להפליא,חברה שטחי? הנאה צרופה ומכאן שחזרתי עם מזוודה במשקל עודף,מזל שיש פרוטקציה.
בחלק מבתי הכל בו מחלקה למידות גדולות ומשום מה נמשכתי לשם וכל הזמן חזרתי ואמרתי אלוהים לא מזמן זו ורק זו היתה המחלקה שהתאימה
למידותי והרגשתי גיבורה אמיתית אל מול הנשים השמנמודות בלשון המעטה שפקדו את המחלקה,מפחיד פחד מוות,לא רוצה להיות שם שוב.
למעט יום אחד גשום מאוד מזג האוויר היה מדהים נהנתי מכל רגע,נשמתי אוויר ואווירה אחרת והנה חזרה לשיגרה ,חזרה לגבינות הלבנות ,היוגורט
שלא מכיל עשרות אחוזי שומן ובקיצור ברור לי לחלוטין שעלי להחזיר חובות תמורת ההנאה שווה,מחר לא אוותר על השקילה כדי לראות את המציאות
והכל יחזור למקומו בשלום.
שוב תודה לכם על החום והאהבה.
אוהבת את כולכם!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|