07/04/2011 05:47
 dany Posts: 19819
|
חיוך גדול אקורדיאון כתב:
dany כתב: בטוחה שעד ערב הפסח את מחזירה חובות ובגדול......... נשיבוקים היה לי כייף אדיר היום איתך ועם רבקלה חברות אמיתיות נשיקות אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אקורדיאון כתב: אכן חזרתי גם חזרתי. נראה מה הנזק היום. מתוקה בואי לא נקרא לזה נזק נקרא לילד בשמו הנאה ובכלל מה את דואגת הרי שומרי הראש מאחורייך אוהבת אני בהחלט מסכימה אית ואין לי כל נקיפות מצפון בנושא. מה שעלה ירד ונהנתי מכל ביס. תודה על השמירה הצמודה. כרגיל היה לי תענוג חברתי היקרה. כן מה שעלה ירד ,אני מרוויחה שקילה ביום שני ובטוחה שכבר יוחזר חלק מהחוב. באמת שאני שלמה ,הרווחתי את העליה ביושר וכך גם יוחזר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 21:35
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
בטוחה שעד ערב הפסח את מחזירה חובות ובגדול......... נשיבוקים היה לי כייף אדיר היום איתך ועם רבקלה חברות אמיתיות נשיקות אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אקורדיאון כתב: אכן חזרתי גם חזרתי. נראה מה הנזק היום. מתוקה בואי לא נקרא לזה נזק נקרא לילד בשמו הנאה ובכלל מה את דואגת הרי שומרי הראש מאחורייך אוהבת אני בהחלט מסכימה אית ואין לי כל נקיפות מצפון בנושא. מה שעלה ירד ונהנתי מכל ביס. תודה על השמירה הצמודה. כרגיל היה לי תענוג חברתי היקרה. כן מה שעלה ירד ,אני מרוויחה שקילה ביום שני ובטוחה שכבר יוחזר חלק מהחוב.
באמת שאני שלמה ,הרווחתי את העליה ביושר וכך גם יוחזר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 17:51
|
בטוחה שעד ערב הפסח את מחזירה חובות ובגדול......... נשיבוקים היה לי כייף אדיר היום איתך ועם רבקלה חברות אמיתיות נשיקות אקורדיאון כתב:
רבקה כתב: אקורדיאון כתב: אכן חזרתי גם חזרתי. נראה מה הנזק היום. מתוקה בואי לא נקרא לזה נזק נקרא לילד בשמו הנאה ובכלל מה את דואגת הרי שומרי הראש מאחורייך אוהבת אני בהחלט מסכימה אית ואין לי כל נקיפות מצפון בנושא. מה שעלה ירד ונהנתי מכל ביס. תודה על השמירה הצמודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 16:59
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: אכן חזרתי גם חזרתי. נראה מה הנזק היום. מתוקה בואי לא נקרא לזה נזק נקרא לילד בשמו הנאה ובכלל מה את דואגת הרי שומרי הראש מאחורייך אוהבת אני בהחלט מסכימה אית ואין לי כל נקיפות מצפון בנושא. מה שעלה ירד ונהנתי מכל ביס.
תודה על השמירה הצמודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 08:28
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
אכן חזרתי גם חזרתי. נראה מה הנזק היום.
מתוקה בואי לא נקרא לזה נזק נקרא לילד בשמו הנאה ובכלל מה את דואגת הרי שומרי הראש מאחורייך אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 07:56
|
אכן חזרתי גם חזרתי. נראה מה הנזק היום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 05:48
|
בחופשה גם המאסטרה.......... לוקחת חופש וזה בסדר........ עכשיו חוזרים למסלול........ אקורדיאון כתב:
miribelkin כתב: אקו אהובה ויקרה רק לקרא את כל האהבה והפירגונים היה שווה לנסע. אכן היית חסרה מאד גם כחברתי השכנה הטובה וגם כתלמידתי המחוננת וכח חזק בפורום.... שמחה שנחת ונהנית ולא משנה התוצאה כי אנחנו ביחד וממשיכים במרץ לקראת ליל הסדר. לילה טוב להתראות מחר במעמד השקילה שלך מירי תודה יקירתי ,התלמידה לא היתה מי יודע מה מחוננת אבל כמובן תחזור לקבל שיעורי עזר מהמורה האחת והיחידה ושוב תהפוך למחוננת. נשיבוקים,נתראה היום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 05:03
|
miribelkin כתב:
אקו אהובה ויקרה רק לקרא את כל האהבה והפירגונים היה שווה לנסע. אכן היית חסרה מאד גם כחברתי השכנה הטובה וגם כתלמידתי המחוננת וכח חזק בפורום.... שמחה שנחת ונהנית ולא משנה התוצאה כי אנחנו ביחד וממשיכים במרץ לקראת ליל הסדר. לילה טוב להתראות מחר במעמד השקילה שלך מירי תודה יקירתי ,התלמידה לא היתה מי יודע מה מחוננת אבל כמובן תחזור לקבל שיעורי עזר מהמורה האחת והיחידה ושוב תהפוך למחוננת.
נשיבוקים,נתראה היום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 05:00
|
אשירה כתב:
אקו יקרה,
איזה כיף לראות שוב את האקורדיון מככב לו בין שלל התמונות,
אני שמחה לשמוע שהיתה לך חופשה כל כך מוצלחת, שלא לדבר על טיפול ה- V I P לו זכיתן את וחברתך,
בילית, נהנית וכעת המסגרת עוטפת אותך באהבה רבה, תודה יקירתי אכן אין כמוכן !!!! מרגשות אותי אחת אחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 23:33
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אקו אהובה ויקרה רק לקרא את כל האהבה והפירגונים היה שווה לנסע. אכן היית חסרה מאד גם כחברתי השכנה הטובה וגם כתלמידתי המחוננת וכח חזק בפורום.... שמחה שנחת ונהנית ולא משנה התוצאה כי אנחנו ביחד וממשיכים במרץ לקראת ליל הסדר. לילה טוב להתראות מחר במעמד השקילה שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 21:24
 אשירה Posts: 4292
|
אקו יקרה,
איזה כיף לראות שוב את האקורדיון מככב לו בין שלל התמונות,
אני שמחה לשמוע שהיתה לך חופשה כל כך מוצלחת, שלא לדבר על טיפול ה- V I P לו זכיתן את וחברתך,
בילית, נהנית וכעת המסגרת עוטפת אותך באהבה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 19:30
|
בלונדה.... כתב:
טלוש, איזה כיף שנהנת התגעגענו אלייך פה בפורום, אין כמו לנסוע לחו"ל ולהנות ממזג אויר טוב קניות ואוכל! שיהיה לך שבוע טוב נשיקות תודה,בואי מחר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 17:02
 בלונדה.... Posts: 3603
|
טלוש, איזה כיף שנהנת התגעגענו אלייך פה בפורום, אין כמו לנסוע לחו"ל ולהנות ממזג אויר טוב קניות ואוכל! שיהיה לך שבוע טוב נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 15:32
|
אקורדיאון כתב:
רבקה כתב: אקורדיון אהובה ברוכה הבאה מאושרת לראות אותך כאן איתנו כתיבתך עושה חשק מאוד הכי חשוב שההנאה היתה מרובה וכייפית מה לעשות כל דבר טוב מסתיים חזרה לשיגרה שבטח לא פסולה והופ שוב פעם לדאוג להנאה חדשה התגעגעתי אכן כשנחתנו אמרתי לאלקה נהדר לנסוע וכיף לחזור ולתכנן את היעד הבא. מתראות מחר?הבנתי ממירי שלא היית אתמול. נשיקות
בוודאי יקירתי, כבר מחכה והבנת נכון כנראה שמירי התגעגעה אלי היתה אזכרה של אח של עוזי בבית כנסת אז הכל יצא כבר לטובה אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 15:20
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקירתי1 ברוכה השבה שווה!
כיף לשמוע שנהנת מכל רגע ומכל ביס!!! מגיע לך!!!
שתהיה לך " נחיתה רכה"....נשיבוקים חמים.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 15:10
|
שאפתנית כתב:
נשמע שעשית חיים וזה מה שחשוב!! שמחה שחזרת אלינו וכמו שכתבת מחר נשקלים, אם צריך לרדת יורדים והכל מעולה!! אכן,נהנים ויודעים שחוזרים לתלם ולמסגרת שבאמת מחזיקה אותי בשפיות כי אני משוכנעת שללא הידיעה שיש מסגרת החוב היה פי כמה וכמה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 15:08
 שאפתנית Posts: 8392
|
נשמע שעשית חיים וזה מה שחשוב!! שמחה שחזרת אלינו וכמו שכתבת מחר נשקלים, אם צריך לרדת יורדים והכל מעולה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 14:33
|
רבקה כתב:
אקורדיון אהובה ברוכה הבאה מאושרת לראות אותך כאן איתנו כתיבתך עושה חשק מאוד הכי חשוב שההנאה היתה מרובה וכייפית מה לעשות כל דבר טוב מסתיים חזרה לשיגרה שבטח לא פסולה  והופ שוב פעם לדאוג להנאה חדשה התגעגעתי אכן כשנחתנו אמרתי לאלקה נהדר לנסוע וכיף לחזור ולתכנן את היעד הבא. מתראות מחר?הבנתי ממירי שלא היית אתמול.
נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 11:50
|
עשית חיים, נהנית, כייפת..........נחת וניקית קצת את הראש, והכי טוב שאת כבר כאן בשלום...... אם יהיו קצת חובות אין לי ספק שתחזירי אותם מיד ובגדול. איזה כייף לשמוע את החוויות המתקנות שלך כלפי הפעמים הקודמות............. נשיבוקים ומחר מתראות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 11:12
|
אקורדיון אהובה ברוכה הבאה מאושרת לראות אותך כאן איתנו כתיבתך עושה חשק מאוד הכי חשוב שההנאה היתה מרובה וכייפית מה לעשות כל דבר טוב מסתיים חזרה לשיגרה שבטח לא פסולה והופ שוב פעם לדאוג להנאה חדשה התגעגעתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|