05/04/2011 09:02
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירה לעולם לא להיות מאוכזבת מחצי פחות וגם לא מעל המקום. תמיד תחשבי ,עדיף מעליה ואת את שלך תבצעי ותעלי על המאזניים כשאת יודעת שהיית במשך השבוע
בשליטה.
בשורה התחתונה החצי ואלה שיעופו אחריו יביאו אותך לחוף מבטחים,מבטיחה!
המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 06:53
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב רוזטרי חצי קילו פחות זה בהחלט הישג יפה. כל מה שיורד מתקבל בברכה!!! בהצלחה בהמשך!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 06:02
 dany Posts: 19819
|
רוזטרי שלחתי לך בפרטי בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 23:32
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
רוזטרי יקרה שמחה שנכנסת לשיטה ואולי אחת הבנות המחוננות תכתוב לך איך להכניס את התמונה...... תמשיכי אנחנו איתך אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 23:01
 dany Posts: 19819
|
רוזטרי ירידה נאה ביותר עשי חשבון חצי קילו לשבוע אלו הם עשרים וששה קילו בשנה........ לעיתים יש לנו גם גברים כאן ........ לא מספיק ........ ותבקשי מגילי שיסביר לך איך להקטין את התמונה על מנת שתוכלי להכניס אותה. המון הצלחה והמשך נהדר לילה טוב ROSETREE כתב:
חברות יקרות, תודה רבה על כל התגובות החמות! רזיתי חצי קילו בשבוע הראשון. קצת מאוכזבת, אבל לפחות הכיוון נכון. מאד רוצה לשים תמונה בפרופיל שלי, אבל כל נסיונותי נתקלים בתגובה שהתמונה "גדולה מדי". אולי נכון... כי גם אני קצת "גדולה מדי" :-) מה לעשות... מירי היקרה, אני מאד מרוצה מהרעיון של בלי פחממות אחרי חמש. בהחלט עזר לי להתגבר על התקפי הפחממות של הלילה. אני מחזיקה לי אצבעות שזה יימשך כך...תודה! שבוע נחמד וחמים לכולן מרוזטרי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 21:59
 רבקה Posts: 8411
|
רוזטרי כל הכבוד על הירידה המשיכי כך, נפלא בהצלחה בהמשך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 21:52
 קרולין Posts: 6651
|
רוזטרי יקרה! בראבו על החצי פחות!
ברכות על הצטרפותך למשפ' מירי בלקין המורחבת, המחבקת עודדת ומחזקת.
ים של הצלחההההההה בהמשך..וכן השיטה של בלי פחמימות גאונית ! אין על מירי שלנו!
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 21:09
 ROSETREE Posts: 3
|
חברות יקרות, תודה רבה על כל התגובות החמות! רזיתי חצי קילו בשבוע הראשון. קצת מאוכזבת, אבל לפחות הכיוון נכון. מאד רוצה לשים תמונה בפרופיל שלי, אבל כל נסיונותי נתקלים בתגובה שהתמונה "גדולה מדי". אולי נכון... כי גם אני קצת "גדולה מדי" :-) מה לעשות... מירי היקרה, אני מאד מרוצה מהרעיון של בלי פחממות אחרי חמש. בהחלט עזר לי להתגבר על התקפי הפחממות של הלילה. אני מחזיקה לי אצבעות שזה יימשך כך...תודה! שבוע נחמד וחמים לכולן מרוזטרי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|