06/04/2011 21:25
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מרסי באינטרנט כתב:
היי בלונדה יקרה, אני כל כך מבינה ומזדהה אתך. אני בתקופה מטורפת של ארועים, ביקרוים ושבירת שגרה (הכל חיובי וטוב כמובן) ולכן המשקל שלי נע בין קילו למעלה קילו למטה, וזה כמובן רק אודות למסגרת הנפלאה הזו. לא מוותרת על מעמד השקילה. עד סוף אפריל אשמח אם אמשיך לשמור על המצב הנוכחי. אז באמת שיהיה בהצלחה. מרסי אכן כך,המסגרת היא המלאך השומר שלנו .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 18:17
 dany Posts: 19819
|
מרסי יקרה את מצליחה למרות הטירוף לשמור על משקלך וזה כבר אומר הכל . את במסגרת וזה הכי הכי חשוב. לא לאבד כיוון להשאר מפוקס למרות הקשיים. המון הצלחה חיבוקי מרסי באינטרנט כתב:
היי בלונדה יקרה, אני כל כך מבינה ומזדהה אתך. אני בתקופה מטורפת של ארועים, ביקרוים ושבירת שגרה (הכל חיובי וטוב כמובן) ולכן המשקל שלי נע בין קילו למעלה קילו למטה, וזה כמובן רק אודות למסגרת הנפלאה הזו. לא מוותרת על מעמד השקילה. עד סוף אפריל אשמח אם אמשיך לשמור על המצב הנוכחי. אז באמת שיהיה בהצלחה. מרסי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 12:10
 מרסי באינטרנט Posts: 63
|
היי בלונדה יקרה, אני כל כך מבינה ומזדהה אתך. אני בתקופה מטורפת של ארועים, ביקרוים ושבירת שגרה (הכל חיובי וטוב כמובן) ולכן המשקל שלי נע בין קילו למעלה קילו למטה, וזה כמובן רק אודות למסגרת הנפלאה הזו. לא מוותרת על מעמד השקילה. עד סוף אפריל אשמח אם אמשיך לשמור על המצב הנוכחי. אז באמת שיהיה בהצלחה. מרסי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 11:51
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בנות תודה רבה מקווה לשבוע עם הצלחות.... נשיקות לכולכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2011 01:09
 tutit Posts: 2431
|
בלונדה יקרה! גם אני חושבת שרק קילו אחרי 5 אירועים זה הישג
ובטוחה שתרדי אותו בצ'יק מיד עם חזרתך לאכילה שגרתית ושפויה
בהצלחה ♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 11:23
 dany Posts: 19819
|
בטוח שירד........אין מצב!!!!!! לייסי כתב:
רק אצלי זה רק עולה - ולא יורד... 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2011 09:18
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בלונדה יקירה ,המשפט הידוע,מה שעולה מהר כך יורד. סומכת עלייך ולייסי אשירה אנרגיות חיוביות ויבוא גם הרגע שירד.
בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 22:05
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה אז מה ? הרי אנחנו כבר יודעות להיפטר מהקילו מהר ובקלות אז קדימה למשימה אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 21:55
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקרה! אחרי חמישה אירועים ורק קילו זה נ ה ד ר !!!!! כל הכבוד לך !!!
מזל את במסגרת ובמודעות!!! מזל!!!
הקילו ירד יקירתי....ואת ממשיכה הלאה בתהליך.....בהצלחהההההה רבהההה.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 20:16
|
dany כתב:
עלה מהר ירד עוד יותר מהר 
אכן כך....תודה ושובע טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 20:16
|
נחושה כתב:
סומכים עלייך שירד ומהר... 
תודה יקרה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 20:15
|
שאפתנית כתב:
אני בטוחה שבשבוע הבא את רואה ירידה נפלאה. כמו שכתבת, למרות כל הארועים שמרת אז זה רק קילו וכמו שהוא עלה הוא ירד. בהצלחה!!! תודה ממשיכה בכל הכח..... בלונדה.... כתב: טוב חברים יקרים , כמו כל שבוע אנחנו מדווחות פה על תוצאת השקילה השבועית שלנו, אז ככה אחרי חמישה ארועים שהיו לי השבוע ועשיתי דיאטה עליתי קילו!! אני לא רוצה לחשוב כמה הייתי עולה אם לא הייתי בדיאטה. זה לא יעזור הכל עם יותר שמן יותר מתובל ובגלל זה יותר משמין! אני בסדר גמור עם זה התחלנו שבוע חדש וזה יירד שבוע הבא. ההרצאה היתה כמו תמיד הרבה מעבר לדיאטה! זה לא להאמין כמה לומדים בהרצאה של מירי. מירי אין כמוך באמת התובנות שאני מגיעה אליהם אחרי הרצאה זה כמו שיעור של החיים,על זוגיות,על ביטחון והרבה דברים שממש לא קשורים לדיאטה! תודה תודה תודה שאני נמצאת פה איתך תודה לכולכם פה בפורום המדהים הזה!!!! שבוע טוב ובהצלחה לכולם!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 20:15
|
לייסי כתב:
לייסי יקרה, את יודעת שאת המילים האלה את חייבת לשנות אצלך ורק ככה את תתחילי לרדת וזה בדיוק מה שאנחנו לומדים אצל מירי. א. לא להתייאש ב.אם כולם יכולים בטח ובטח שגם את יכולה ג.לשנות גישה ולומר אני אצליח! ד.מגיע לך להיות רזה!
לשנן את הדברים האלה !!! חוץ מזה שאת ניראת נפלא!!! ואין הרבה קילוגרמים שמפרידים בינך לבין האושר... בבקשה לא להתייאש כולנו פה ביחד , אף אחת לא ממש נעלמת מרוב רזון... שבוע טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 19:47
 שאפתנית Posts: 8392
|
אכן יש עוד אנשים שמכירים את התופעה וזה בסדר, אתן בחברה טובה ליסי ואשירה. יש תקופות שזה רק עולה ויש תקופות שזה יורד. זה לא קל ולא פשוט אבל אנחנו לא נכנעות כי אין דרך אחרת ואנחנו עושות הכל כדי לשמור על הבריאות. אל תתיאשנה בנות, אנחנו יחד בסירה הזאת. גם אני לא קוצרת הצלחות כל הזמן אבל זה מה יש לי. אשירה כתב:
לייסי כתב: רק אצלי זה רק עולה - ולא יורד...  אם זה מנחם אותך את לא יחידה... 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 19:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני בטוחה שבשבוע הבא את רואה ירידה נפלאה. כמו שכתבת, למרות כל הארועים שמרת אז זה רק קילו וכמו שהוא עלה הוא ירד. בהצלחה!!! בלונדה.... כתב:
טוב חברים יקרים , כמו כל שבוע אנחנו מדווחות פה על תוצאת השקילה השבועית שלנו, אז ככה אחרי חמישה ארועים שהיו לי השבוע ועשיתי דיאטה עליתי קילו!! אני לא רוצה לחשוב כמה הייתי עולה אם לא הייתי בדיאטה. זה לא יעזור הכל עם יותר שמן יותר מתובל ובגלל זה יותר משמין! אני בסדר גמור עם זה התחלנו שבוע חדש וזה יירד שבוע הבא. ההרצאה היתה כמו תמיד הרבה מעבר לדיאטה! זה לא להאמין כמה לומדים בהרצאה של מירי. מירי אין כמוך באמת התובנות שאני מגיעה אליהם אחרי הרצאה זה כמו שיעור של החיים,על זוגיות,על ביטחון והרבה דברים שממש לא קשורים לדיאטה! תודה תודה תודה שאני נמצאת פה איתך תודה לכולכם פה בפורום המדהים הזה!!!! שבוע טוב ובהצלחה לכולם!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/04/2011 19:14
 אשירה Posts: 4292
|
לייסי כתב:
אם זה מנחם אותך את לא יחידה...
-- אשירה