03/04/2011 20:46
 דרך המלך Posts: 5707
|
פלסטיק פלסטיק טעים טעים יאמי יאמי.. סתם.. האמת היא שדי שמרתי השבוע והורדתי מהלחם... היה קטע אתמול ששוב התעוררו הפרקים שלי וצעקו הצילו אז הייתי מושבתת בידיים ובעלי הכין לי סלט .. אני מסתכלת בסלט ואומרת לו "נראה לך שזה ישביע אותי?" הרזון ענה לי תאכלי כל ביס ותספרי עד 10 ותראי שזה ישביע אותך.. בוצע ואכן שבעתי...... מחר במעמד השקילה נראה מה הניב השבוע.. ערב טוב סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 20:29
 dany Posts: 19819
|
חשיבה חיובית יקירתי.......הכל פלסטיק!!!!!!!!!חחחחחחחחחחחח דרך המלך כתב:
הלוואי וככה אני יעמוד ולא אתפתה מול הלחם... הפסטה... וחבריהם... סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 20:12
|
הלוואי וככה אני יעמוד ולא אתפתה מול הלחם... הפסטה... וחבריהם... סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 19:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
סיגל וקרנושה כל הכבוד!! איזו נחישות, איזו עמידה איתנה אל מול הפיתויים!!! המשיכו כך בנות ועד הקייץ אתן חטובות!!! (גם אני איתכן. למזלי אני לא מכינה זרים משוקולד - וטוב שכך ובהרמת הכוסית בעבודה אני אסתפק בירקות וגבינות)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 17:55
 dany Posts: 19819
|
בנות מקסימות רק לקרוא את אשר אתן כותבות נותן כל כך הרבה כוח ומוטיבציה..... יישר כוח וכל הכבוד. חיבוק חזק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 16:58
 קרנושה Posts: 3420
|
דרך המלך כתב:
מצויין!!!!!! יש בך הרבה נחישות וכח רצון תמשיכי ותצליחי סיגל
תודה יקירה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 16:35
|
מצויין!!!!!! יש בך הרבה נחישות וכח רצון תמשיכי ותצליחי סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 16:34
|
דרך המלך כתב:
אני רוצה לומר לך שזה העסק שלי לעבוד עם שוקולדים ומתוקים ועם יד על הלב עכשיו אני בתקופה של הכנת זרים מתוקים כמתנות ולא אני ולא ילדיי לא נוגעים בזה וזה כל כך מגרה אין לך מושג לראות את הבית מלא בשוקולודים ושהם מעוצבים אז בכלל.... אני עובדת בלילות הרבה ויש לי חשק למתוק והוא כל כך זמין לי אך מיראת כבוד למירי אני לא נוגעת (עולה במשקל מאורז לחם וכאלה....) שיהיה שבוע נפלא סיגל
יקירה, אני בין היתר עסוקה כל הזמן בלפנק את החברה בה אני עובדת. ואני נשבעת לך שאני לא נוגעת בכלום! הזמנתי כיבוד להרמת כוסית מבוטיק, גם שם אני לא מתכוונת להשבר. יין אני מוכנה לשתות. מעבר לזה, שומדבר לא מענין אותי עכשיו, החלומות שלי יותר מדיי יפים בשביל שאוותר!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 16:33
|
מעולה את בכיוון הנכון! תמשיכי כך ואל תשכחי לגוון בצבעים.. סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 16:31
|
וחוצמזה קניתי אתמול כזה ג'ינס פגז ששום שוקולד ושום כלום שום לא יסיט אותי מהמטרה. אתגרים?-אני חיה בשבילם! אשששששש
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 16:29
|
אני רוצה לומר לך שזה העסק שלי לעבוד עם שוקולדים ומתוקים ועם יד על הלב עכשיו אני בתקופה של הכנת זרים מתוקים כמתנות ולא אני ולא ילדיי לא נוגעים בזה וזה כל כך מגרה אין לך מושג לראות את הבית מלא בשוקולודים ושהם מעוצבים אז בכלל.... אני עובדת בלילות הרבה ויש לי חשק למתוק והוא כל כך זמין לי אך מיראת כבוד למירי אני לא נוגעת (עולה במשקל מאורז לחם וכאלה....) שיהיה שבוע נפלא סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 16:25
|
פסח מגיע. וואלה. מגיעות מתנות מספקים שאני עובדת מולם...כבר הגיעה חבילת שוקולדים מאד יפה אבל אני מעבירה אותה הלאה למנקה שלנו, המסכנה הזו אין לה כסף לקנות כאלו דברים.
אז נעשה לה קצת מתוק בלב ובנשמה כי לי זה ממש לא נחוץ. לה יש ילדה אנורקסית, שהלוואי שתצא מזה..לפעמים אני אומרת, אוףףףף כמה הייתי מוכנה לתת לה משלי. בכיף ובאהבה הייתי מאזנת את העולם, אבל לצערי זה לא עובד כך. את המתנה מסבון של פעם אני לא חושבת שאעביר הלאה.. זה לא אכיל 
בקיצור, מה שאכיל ולא צריך, אני חושבת שהכי כיף לתרום, התחושה הטובה עם עצמך והתחושה הנפלאה שגרמת לאחר..שווה הכל. בטח לא בגוף שלנו.
נשיקותתתתתת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|