03/04/2011 22:43
 חיה'לה Posts: 885
|
סמויה יקרה, שלא תחשבי שלי קל... אני כמוך, פעם כך ופעם כך... עם זאת, אני לא מוכנה להרים ידיים, וכעת אני שוב בתקופה טובה, ומשתדלת לשמור ולהרגיש טוב... אני בטוחה שתתחזקי מהפורום ומההרצאה, ובמשך השבוע הכול יהיה יותר קל. בהצלחה מכל הלב, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 21:21
 רבקה Posts: 8411
|
הסמויה כתב:
חיה מקווה גם להדבק ממך , ממירי ומכולם כי בינתיים עלי שום דבר לא משפיע ואני לא מצליחה לחזור לדרך הישר
הסמויה יקירתי שמחה לראות אותך כאן איתנו בפורום קבלי זריקת עידוד ועלי על הגל פסח, קיץ רק מחכים שנפתח להם את הדלת ואופס הם כאן חמודה הישארי איתנו ושאבי מאיתנו כוחות נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 21:19
 רבקה Posts: 8411
|
חיה'לה דבריך למירי היקרה כובשות וכאן המקום לומר לך אם מירי יכולה כולנו יכולות
תעלי השבוע על מסלול השליטה על אף האירועים שיהיה רק שמח וגם כייף מבחינת השמירה ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 16:31
 דרך המלך Posts: 5707
|
חיהלה תהני באירועים ואל תשכחי להיות בשליטה. סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 16:05
 dany Posts: 19819
|
היי חמודה....... נשלח אותך לבאבא סאלי.......... יעלה אותך על הדרך הישר....חחחחחחחחחח באמת סמויה שלי............ בואי רק ליום אחד............ אני איתך.......... אוהבת הסמויה כתב:
חיה מקווה גם להדבק ממך , ממירי ומכולם כי בינתיים עלי שום דבר לא משפיע ואני לא מצליחה לחזור לדרך הישר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 14:33

|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 12:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
חיה שיהיה לך שבוע נפלא. תמשיכי לשמור על מצב רוח מרומם ולדאוג לגופך. תתחדשי על התספורת ותהני מהבגדים והבילויים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 12:26
 dany Posts: 19819
|
חיה איזה יופי על התובנות והעזרה שיכולת לקבל מההרצאה........ שיהיה לך שבוע של שמחות ולאו דווקא באוכל. אנחנו כאן בהתחייבות לעשות את המיטב שבמיטב לקראת פסח ולקראת הקיץ. אז רק בשמחות אמן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 10:03
 קרולין Posts: 6651
|
חיה יקרה, אכן כן... ה ר צ א ה מדהימה כמו כל ההרצאות. אין כמו מירי שלנו!
שיהיה לך שבוע טוב ומבורך.
בהצלחההההה.
קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/04/2011 09:21
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד
מירי בוקר נפלא,
אתמול, מאוחר מאוחר, צפיתי בכל ההרצאה...
ביום שישי צפיתי רק בקטעים, ובמקרה היו אלו הקטעים שאת מתארת בהם, ביושר ובאומץ, את ההתמודדות עם האכילה היתרה בשבת!!
לא להאמין, כאילו משמים כיוונו שאצפה דווקא בקטעים האלה, מפני שהיושר והפתיחות והאומץ שלך לומר את הדברים החזיקו אותי ושמרו עליי כל השבת.
בזכות ההרצאה לא אכלתי יותר מדיי, נשמרתי מפחממות בערב, והתחושה כעת בתחילת השבוע נהדרת!!
חוץ מזה, גם שאר ההרצאה נתנה לי כוחות להתחיל את יום ראשון 'ברגל ימין', והשבוע אני מבטיחה לעצמי לתרגל אכילה רק במצבים של רעב.
ועוד עניין, השבוע יש לי 4 אירועים, כל ערב אני יוצאת, וגם במוצ"ש יצאתי... כל אירוע מלווה באוכל, בסיום בבית קפה ועוד ועוד, אבל כשאני צופה בך, יפה ומחוטבת, זו דוגמה אישית חזקה כל כך, ואת פשוט הפכת למושא חיקוי בעבורי.
ביום שישי חידשתי את התסרוקת והצבע, ויש לי בגדים שאני אוהבת, וכל מטרתי השבוע להרגיש בתוכם חתיכה, ולא שמנה ונפוחה.... מקווה להצליח בזכות ההרצאה שלך ובזכות הדוגמה האישית החזקה כל כך!!
מירי, תודה לך על הכול הכול הכול ושבוע נפלא לך ולכל המשפחה!!
אוהבת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|